View Full Version : Yok Artık Lincoln...
sekilaso
09.Mart.2008, 06:54
Cassio Lincoln’un, “www.lincolnoffical.com” adresli kendi internet sitesinde ilginç haberler yayınlanmaya devam ediyor.
Konyaspor maçında Galatasaray’ı zafere taşıyan oyuncu olarak lanse edilen Brezilyalı futbolcu, şimdi de “Lincoln, Messi ve Cristiano Ronaldo’dan daha iyi” başlıklı haberle şaşırttı.
Felipe Guimares imzasıyla yayımlanan haber-yorumda “Lincoln, Türkiye’nin en iyi oyuncusu. 10 numara, Galatasaray’ın Süper Lig’de attığı 44 golün yüzde 50’sinden sorumlu. 8 gol kaydetti, 14 de asist yaptı. Messi ve Ronaldo, eski Atletico Mineiro oyuncusunun etkileyici sayılarıyla eşleşemediler. Messi, 22 La Liga maçında 17 gol ve 10 asist üretti. Barcelona’nın toplam 74 golünün yüzde 36’sından sorumlu. Ronaldo, 24 Premier Lig maçında 12 gol ve 5 asist ile oynadı. Manchester United’ın 48 golünün yüzde 35’inden sorumlu” ifadelerine yer verildi.
Kaynak: Milliyet
lincoln'ü koyun bakalım premier lig ve la liga'ya bu istatistikleri çıkarabiliyormu.
JunkChorn
09.Mart.2008, 08:53
Türkiye'de ne kadar istatistik çıkarabildi ki? Başlık biraz garip olmuş ayrıca
CeNTeR_TR
09.Mart.2008, 19:51
Bi araLar amatör kümede Şadi Çolak 100'ün üstünde gol attıydı yani takımının nerdeyse attığı goLLerin %100 ünü.. Eeee burdanda bu sonuçu çıkarabiLiriz Şadi Çolak'ın istatistikLerine Henr,Etoo,Drogba,C.RonaLdo,Messi falan kimse uLaşamadı o yüzden Şadi'nin Amatör kümede Gösterdiği performans dünyanın birçok yıLdızını geride bırakmasını sağLadı :0:
Yumurta sahanda güzeL oLur ama Rafada oLmaz ;;) Bence
Onurap
09.Mart.2008, 20:47
lincoln'ü koyun bakalım premier lig ve la liga'ya bu istatistikleri çıkarabiliyormu.
Sanırım o sizin ''10 numarınız'' için geçerli..Lincoln Bundesligada yılın futbolcusu seçilmiştir ki benim içinde istatistikten çok takımına ne verdiği önemlidir..
CeNTeR_TR
09.Mart.2008, 20:56
Sanırım o sizin ''10 numarınız'' için geçerli..Lincoln Bundesligada yılın futbolcusu seçilmiştir ki benim içinde istatistikten çok takımına ne verdiği önemlidir..
Mesaj yazmak için mesaj yazıyorsun farkındamısın ? Deniz'în tuttuğu takıma bak bakaLım ne yazıyor ;;)
Sanırım o sizin ''10 numarınız'' için geçerli..Lincoln Bundesligada yılın futbolcusu seçilmiştir ki benim içinde istatistikten çok takımına ne verdiği önemlidir..Yahu ben bir kere Fenerbahçeli değilim, hadi burayı geçtik.
Ben Bundesliga'dan bahsetmedim. La Liga ve Premier Lig dedim.
O istatistikler sayesinde Lincoln Bundesliga'da yılın oyuncusu seçildi. Takıma ne verdiğinden dolayı değil.
Bi araLar amatör kümede Şadi Çolak 100'ün üstünde gol attıydı yani takımının nerdeyse attığı goLLerin %100 ünü.. Eeee burdanda bu sonuçu çıkarabiLiriz Şadi Çolak'ın istatistikLerine Henr,Etoo,Drogba,C.RonaLdo,Messi falan kimse uLaşamadı o yüzden Şadi'nin Amatör kümede Gösterdiği performans dünyanın birçok yıLdızını geride bırakmasını sağLadı
Yumurta sahanda güzeL oLur ama Rafada oLmaz Bence
:)
Onurap
09.Mart.2008, 22:32
Mesaj yazmak için mesaj yazıyorsun farkındamısın ? Deniz'în tuttuğu takıma bak bakaLım ne yazıyor ;;)
Bir deniz daha vardı beşiktaşlı sanırım onla karıştırdım..Seni ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Yahu ben bir kere Fenerbahçeli değilim, hadi burayı geçtik.
Ben Bundesliga'dan bahsetmedim. La Liga ve Premier Lig dedim.
O istatistikler sayesinde Lincoln Bundesliga'da yılın oyuncusu seçildi. Takıma ne verdiğinden dolayı değil.
:)
Bundesliga sanki köy ligi..Orda yapan la ligada italyada niye yapmasın.?
Guiza bile 27 gol atmışken..Lincolnü küçümsemeyin shalke taraftarı isyan çıkarmasa 2005 yılında realdeydi lincoln..
O zaman hayranlıkla izlerdin orda orası ayrı tabi..
Bir deniz daha vardı beşiktaşlı sanırım onla karıştırdım..Seni ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Guiza bile 27 gol atmışken..Lincolnü küçümsemeyin shalke taraftarı isyan çıkarmasa 2005 yılında realdeydi lincoln..
O zaman hayranlıkla izlerdin orda orası ayrı tabi..Almanya'da yapan La Liga ve İtalya'da da yapar diyorsun. Premier Lig'de yapabilirmi? Oraya cevap yok, burası muamma. Güiza bile dediğin adamın gol atması siteme bağlıydı. Bunu bir kenara bıraktık, asla Almanya ligini diğer liglerle aynı seviyeye koyma. Bu Alman'yada olmayabilir, hiç bir ligi aynı seviyeye koyma. :)
Bi araLar amatör kümede Şadi Çolak 100'ün üstünde gol attıydı yani takımının nerdeyse attığı goLLerin %100 ünü.. Eeee burdanda bu sonuçu çıkarabiLiriz Şadi Çolak'ın istatistikLerine Henr,Etoo,Drogba,C.RonaLdo,Messi falan kimse uLaşamadı o yüzden Şadi'nin Amatör kümede Gösterdiği performans dünyanın birçok yıLdızını geride bırakmasını sağLadı
Yumurta sahanda güzeL oLur ama Rafada oLmaz Bence
CeNTeR_TR
09.Mart.2008, 22:40
Nedense ortada kaLınca seni ortada bırakanı dışarda bırakmaya çaLışıyorsun gibi geLiyor bana ;;)
Denize sor bakaLım beni iLgiLendiriyormu iLgiLendirmiyormu ?
Sirius Black
09.Mart.2008, 22:41
www.lincolnoffical.com adresine ulaşılamıyor...
Haber büyük ihtimalle doğru değil zaten.
Turgut abi, boş yere tartışma çıkarmaya gerek yok. :)
CeNTeR_TR
09.Mart.2008, 22:43
Yok Deniz tartışma çıkarmıyorum..
Arkadaşın kendisi tartışmak istiyor ama gerek duymuyorum :)
@Onurap
Ayrıca bu konu beni bal gibi iLgiLendirir ;;) Sen Deniz'in Gs oLduğunu biLmiyorsun rakip takımdaki bir oyuncuya Laf atıyorsun bende sana Deniz'in Gs oLduğunu söyLüyorum sende bu seni iLgiLendirmez diyorsun neden iLgiLendirmiyor beLki benim destek verdiğim takımın 10 numarasına Laf işitiyosun..Gerçi işitsende önemi yok ama neyse :)
Arkadaşın kötü niyetle yazdığını zannetmiyorum. :)
Seviyeli bir şekilde tartışıyoruz.
Turgut abi'nin konuyla alakası var ayrıca, bu konu üzerinde konuştuk. Kendi de yorumunu kattı hatta.
sekilaso
09.Mart.2008, 23:04
www.lincolnoffical.com (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.lincolnoffical .com) adresine ulaşılamıyor...
http://www.lincolnofficial.com/en/latest_news.asp?AjrDcmntId=6181
haberin gectigi link burda
Onurap
09.Mart.2008, 23:20
Almanya'da yapan La Liga ve İtalya'da da yapar diyorsun. Premier Lig'de yapabilirmi? Oraya cevap yok, burası muamma. Güiza bile dediğin adamın gol atması siteme bağlıydı. Bunu bir kenara bıraktık, asla Almanya ligini diğer liglerle aynı seviyeye koyma. Bu Alman'yada olmayabilir, hiç bir ligi aynı seviyeye koyma. :)
Abi bilemezsin ki yapamasa bile Lincoln büyük futbolcudur..Shevada ingilterede oynayamadı şimdi diyebilir misin sheva kötü futbolcu..
Lincolnü küçümsemeyin..
Habere katılmıyorum tabi..Zaten haber lincolne ait değil sitenin editörü kendi yazmış..
Üstelik ben istatistiklere bakıp o futbolcu şundan iyi diyen biri değilim futbol sadece istatistik değildir bazen gol veya asist yapamazsanda takıma büyük katkı yapabilirsin..Lincoln herha maçında mükemmel oynadı mükemmel yönetti takımı e şimdi asist yapamadı gol atamadı diye kötü mü oldu..
Veya geçen sene guiza 27 gol attı diye Etoodan d.villadan iyi mi oldu..Hayır..
Sadece istatistiklere bakarak futbolcu şişirmeyi bilenler mevcut onlarda kendilerini biliyor zaten..:)
Yok Deniz tartışma çıkarmıyorum..
Arkadaşın kendisi tartışmak istiyor ama gerek duymuyorum :)
@Onurap
Ayrıca bu konu beni bal gibi iLgiLendirir ;;) Sen Deniz'in Gs oLduğunu biLmiyorsun rakip takımdaki bir oyuncuya Laf atıyorsun bende sana Deniz'in Gs oLduğunu söyLüyorum sende bu seni iLgiLendirmez diyorsun neden iLgiLendirmiyor beLki benim destek verdiğim takımın 10 numarasına Laf işitiyosun..Gerçi işitsende önemi yok ama neyse :)
Daha fazla muhatap olmak istemiyorum sizinle..
CeNTeR_TR
09.Mart.2008, 23:27
Daha fazla muhatap olmak istemiyorum sizinle..
Rotanı çiz genç bak rotana yoLunu kaybetme..
Bak buRda senin hakkında yazıLmış bir kuLLanıcı notun var ve senin amacının ne oLduğu beLLi ediLmiş o yüzden amacın beLLi ;;) fakat yanLış kapıdasın ;;)
http://forum.turksportal.net/vb/usernote.php?u=103293
O zaman hayranlıkla izlerdin orda orası ayrı tabi..
Schalke taraftarı isyan çıkardı diye mi Real Madrid'e gitmedi?Ondan mı o kadar Avrupa takımı varken Galatasaray aldı?Bunu harbi merak ettim.
Lincoln'ün resmi sitesinde yayınlanan bir haber veya değil.
Yayınlanmışsa Lincoln oturup bunu yazmamıştır. :)
Neticede böyle bir haberin varlığının Lincoln yazmışçasına mal edilmesi bence habere nitelik kazandırmaktan başka birşey değildir.
Tabi neticede Lincoln'ün kendi sitesinde yer aldığı için tartışmaya açabilirdik ancak gördüğüm kadarıyla tartışamıyoruz.