View Full Version : Sakatlık sorunu
Bilmiyorum sadece benmi yaşıyorum yoksa oyundamı bi problem var anlam veremedim.Sakatlık olur illaki ama en az sakatlanan oyuncum 2 aydan başlıo.Vallahi anlam veremedim ya böle saçma bişey olmamaz.Palombo bi gidio 7 ay, buffon 3 ay, amauri zaten sakatlandımı 3 aydan aşşa sakatlanmıo, laquinta 2 ay.Ya bilmiorum bana cok sacma geldi.Allah rızası için 3gün 2 gün ne bilim 1-2 hafta sakatlanan oyuncu olmuo deli olucam artık.İdeal kadromla cıktığım maclarda bırakın galibiyeti mağlubiyeti, tam kadro cıktım die seviniorum. 9.1.0 kullanıorum onunla alakalımı acaba.Yardımlarınızı bekliorum, selamlar...
CeNTeR_TR
09.Mart.2008, 23:50
OnunLa aLakaLı oLmadığını kesinLikLe söyLeyebiLirim :)
9.0.3 İle ortak kariyerimiz var ve sürekLi sakatLanan bi dünya oyuncumuz var :)
Tabi arada fark vardır ama bu oyunda oLan bir şey ayrıca doğaLda bi durum aşırıya kaçmadıkça..
OyuncuLarın maçLarda mı antremanda mı sakatLanıyor onuda söyLersen bir iki fikir verebiLirim kendimce (:
sekilaso
09.Mart.2008, 23:56
Valla herkesin ortak sorunu sanırım :) hafta ici antremanda sakatlanmıyolarmı bide iyice deliriyorum
BeeTLeJuiCe
10.Mart.2008, 01:42
9.3.0 ile Sezon öncesi antremanlar çok daha önem kazanmış durumda.
Sezon öncesi gerçekte olduğu gibi kondisyon yüklemesi yaptırın.
Bunu nasıl yağıcaz derseniz, Strengh ve Aerobic ağırlıklık çalıştırın oyunculara. Ben bu şekilde yapıyorum Sezon başında ufak tekef uzun süreli sakatlıklar olsada sezonun genelinde çok az sakatlık ortalaması var takımımın. Hatta Sakatlık olur diye geniş kadro kurdum adamlar mutsuz :)
Maçlarda sakatlananlar genelde 1-2 ay.Antremanda sakatlanalar daha uzun sakatlanıo-du:DTaktiğimi değiştirdim.Daha önceki taktikte bazı oyuncularıma hard tacklin yaptırıyodum.Onunla alakalı olabilirmi acaba.Cünkü artık eskisi kadar sakatlık sorunum olmuyo:0:
RPalacio
13.Mart.2008, 22:48
onunla alakası olabilir ama antreman seviyesini biraz azaltabilirsin