PDA

View Full Version : Trabzon'da Hasan Şaş'a Sözlü Sataşma

sekilaso
14.Mart.2008, 06:58
http://img.mynet.com/spr2/trabzon_gerginlik.jpg

Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu akşam özel uçakla Trabzon'a geldi. Galatasaray kafilesini Trabzon Havalimanı'nda bir grup Sarı-kırmızılı taraftar karşıladı. Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve DP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar da yarın oynanacak karşılaşmayı izlemek üzere aynı uçakla Trabzon'a geldi.
Öte yandan, havalimanına gelen bir grup Trabzonspor taraftarı, Galatasaraylı futbolcuların otobüse doğru gittiği sırada Hasan Şaş aleyhine tezahürat yaptı. Trabzonsporlu taraftarlar ile Hasan Şaş arasında yaşanan sözlü tartışma güvenlik güçlerinin müdahalesiyle büyümeden önlenirken, Arda takım arkadaşı Hasan Şaş'ı olay yerinden uzaklaştırdı.
Galatasaray kafilesi, daha sonra geceyi geçirmek üzere otobüslerle Novotel'e hareket etti.

Gangstaa
14.Mart.2008, 07:29
Umarım Hasan maçta oynar ve trabzona gol(ler) atar gereken cevabıda vermiş olur :)

Bordo61Mavi
14.Mart.2008, 08:49
agizlarini orda yoracaklarina yarin macta 5 dakika daha fazla takimi atesleseler daha yararli bi taraftar olurlar. Maci sabirsizlikla bekliom

IcedEarth
14.Mart.2008, 15:24
Bu olay Hasan Şaş'ı hırslandırır. Umarım Arda veya Kewell dinlendirilip Hasan Şaş oynatılır. Özlediğimiz gollerini ve asistlerini bu maçta da konuşturur...

Redrum
14.Mart.2008, 17:13
Ne diyorsunuz ya, şu maçı kazanırsak Şampiyonluğa oynayacağız, siz Hasan Şaş falan diyorsunuz bende ŞAŞıyorum herhalde şaka yapıyorsunuz??
Hasan Şaş'ın bu maçta işi ne canlar?

El Comandante
14.Mart.2008, 17:16
Ne diyorsunuz ya, şu maçı kazanırsak Şampiyonluğa oynayacağız, siz Hasan Şaş falan diyorsunuz bende ŞAŞıyorum herhalde şaka yapıyorsunuz??

Kewell yok. Aydin mi oynasin ?
Hasan Sas bu macta oynamali. Tecrübesi, hirsi yeter. Gören Hasan'in cok kötü bir futbolcu oldugunu sanacak. Böyle maclar da Kewell yoksa, Hasan oynamali.

Redrum
14.Mart.2008, 17:28
Kewell yok. Aydin mi oynasin ?
Hasan Sas bu macta oynamali. Tecrübesi, hirsi yeter. Gören Hasan'in cok kötü bir futbolcu oldugunu sanacak. Böyle maclar da Kewell yoksa, Hasan oynamali.
Şu anda Hasan'a umut bağlamamız çok saçma. Adam çok ağır, eski hasan değil, biliyorum çok iyi oyuncuydu 7 yıl önce ama artık değil. Aydın neden oynamasın anlamadım gayet iyi çocuk..

PesimiSTyLa
14.Mart.2008, 20:49
Ne aydın ne hasan oynasın. Bekte Serkan, sag acıkta sabri olsun. en iyisi olur.

RoSeSHaH
14.Mart.2008, 21:43
Geri dörtlünün sağında Serkan Kurtuluş, açıkta da Sabri oynamalı bencede. En iyisi bu olur.

IcedEarth
15.Mart.2008, 00:33
Sana ne koçum, fikir benim fikrim ister Hasan Şaş oynasın derim, ister altyapıdan Efecan Karaca oynasın derim...
Hasan bu maçta oynar ve harikalar yaratırsa burada onu karalayanları yeniden görmek isterim...