View Full Version : Kulup Yoneticileri Daha Duyarli Olmali
perpetua
31.Mart.2006, 22:55
Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''99 yıllık ezeli rekabette, söylemleri ve eylemleri arasında derin uçurumlar bulunan Fenerbahçe Kulübü'nün, resmi internet sitesi aracılığıyla kulübümüze yönelik seviyesiz yayıncılık anlayışını şiddetle kınıyor ve takdiri spor kamuoyuna bırakıyoruz'' denildi.
Fenerbahçe'nin resmi sitesindeki derginin tanıtımında Galatasaray kısaltmasının yer aldığı cümle ise şöyle: "Onur Tuncer’in yorum ve değerlendirmeleriyle Kayserispor, Fenerbahçe-6S Kupa, Konyaspor, Ankaragücü, 6S-Fenerbahçe Kupa ve Malatyaspor maçları..."
Galatasaray'ın yaptığı açıklama:
''Kulüp resmi dergisinin tanıtıldığı sayfalarda Kayserispor, Konyaspor, Ankaragücü kulüplerinin adlarını doğru ve kısaltma kullanmadan yazma başarısı gösteren Fenerbahçe Resmi Sitesi'nin, Galatasaray Spor Kulübü'nün adını neden seviyesiz bir kısaltma şeklinde kullandığını, yayıncılık ve spor ahlakı çerçevesinde sorgulamak spor kamuoyunun görevidir.
Bugün de resmi yayın organında taraftarlığa soyunan Fenerbahçe Resmi Sitesi çalışanlarına, seviyelerini yerden kaldırıp, 99 yıllık ezeli ve ebedi rekabetin düzeyine çıkarmalarını dileriz.''
Cok talihsiz bir hata Fenerbahce yonetimi tarafindan...
nart_susruko
31.Mart.2006, 23:01
yapılacak olan en iyi açıklamayı Galatasaray SK yapmış zaten...
...yorumsuz...
seviye meselesi abii işte seviye o kadar terbiyesiz herifler
koray_capello
01.Nisan.2006, 00:17
bu fener yönetimi niye bile bile kendilerini zor duruma sokmaya çalışıyorlar anlayabilmiş değilim..
dinaMYt
01.Nisan.2006, 01:10
geçen haftasonu yapılan açıklamadan sonra bi kez daha fb yönetimi kişiliğini ve seviyesini ortaya koydu.
imperius
01.Nisan.2006, 01:17
farkında deılım belkı konusulmustur ama hıc kımse bu forumda 2 hafta once bulent tulun adlı sahsıyetın acıklamasını konusmadı ya da tartısmadı,,ne zamankı fenerbahce yonetımı bısey yapıo o zaman herkes bunu hemen forum a tasıo..canaydın yonetımı bunun yenı mı farkına vardı..sırf guc gosterısı yapmak ıcın once ozaydınlı ozur dılıcek dıe acıklama yaptı,,sımdı de bu..ayrıca fenerbahce yonetımıne kısılık ve sevıye bakımından bu kadar agır elestırı yapmanıza hakkınız yok..
ayrıca hıcbır gslı yonetıcı veya bır yetkılının fenerbahceye sevıye ogretecek durumu hakkı olmaz olamaz..
artı belkı yerı degıl ama hakan sukur kalkmıs tuncayı elestırıo..terbıyesızlık yaptı falan fılan dıe..tuncay bu zamana kadar bı rakıbıne hakeme taraftara mac sırasında kufur mu etmıs?kendı takım arkları hasan ayhan zamanında emre hakeme rakıp seyırcıye kufur ederken terbıyesızlık yaparken o zamanda kalkıp uyardı mı arkadaslarını yapmayın bunlar ayıptır falan dıe..fenerbahceye karsı olmak saldırmak su an populer oldu daha oncede vardı ama bu kadar fazla yoktu..ınanın bu hareketler suclamalar bızı daha fazla kenetlendırıyor..basınında ısıne gelıo tabi..eskıden fb saatlı bomba gıbıydı..3-4 grup her dakıka kapısır ve bu basına malzeme olurdu..baktılar artık fb tek vucut sımdı napacaklarını sasırdılar ve bu yonteme basvurdular..
ayrıca fenerbahce dergisi ve fenerbahce.org yonetıme baglıdır ama kalkıp da her dakıka sayfamızda ne yazmıs dıe kontrol yapacak hallerı yok,,hepsı mılyonlarca dolarlık sırketlerın sahıbı yonetıcısı kendı ıslerı guclerı var..ayrıca azız baskan fb dergısı sorumlusunu samandıra gırıs cıkısına sınırlama getırmıs bu olay sonrası..
Eray Dengiz
01.Nisan.2006, 01:42
Fenerbahçe artık ne yaptığını bilmiyor.. Sonuçta onu yapan Fenerbahçe'ye destek veren diğer sitelerden değil.. Resmi sitesin sen. Bakın bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe yazarken ilk harfini büyük kullanıyorum bu yazım kuralıdır. Ama gel gör ki Fenerbahçe Resmi Web Sitesinde (artık hata diyelim) böyle hatalar gözden kaçmamalı.
perpetua
01.Nisan.2006, 01:51
Imperius: Mesajlarini teker teker yazmak yerine, bir mesaj icinde birlestirirsen sevinirim. Forum kurallarina gore ard arda mesaj yazmak yani "flooding" yasaktir.
forum kurallari (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358)
ayrıca fenerbahce dergisi ve fenerbahce.org yonetıme baglıdır ama kalkıp da her dakıka sayfamızda ne yazmıs dıe kontrol yapacak hallerı yok,,hepsı mılyonlarca dolarlık sırketlerın sahıbı yonetıcısı kendı ıslerı guclerı var..ayrıca azız baskan fb dergısı sorumlusunu samandıra gırıs cıkısına sınırlama getırmıs bu olay sonrası..
Tam tersine, disari cikan her resmi yayindan sorumlu olan Fenerbahce yonetiminin, her sayfayi teker teker onaylamasi gerekir. Yoksa yaninda calisan birisinin hatasi yonetimden bilinir.
Maymuncuk
01.Nisan.2006, 11:40
Resmi dergi olmasa birşey demiyeceğim ama ayıp!!
T-Shirt ler çıkar,videolar çıkar ama resmi dergi ve gazete,tv'de çıkmaması gerekir diye düşünüyorum..Yakında Süper Lig puan durumunu gösterirken Galatasaray'ı da koymazlar heralde..
Kasıt arıyorum.. !!
Burak Duran
01.Nisan.2006, 11:44
yazıktır kaç oldu bu ya biraz insanlık gösterin ya ayıptır. bizim yönetimimiz seviyesine yakışır bir cvp vermiş helal olsun... bakalım daha kaç hata yapılacak fener yönetimi tarafından
Laz_Asker_61
01.Nisan.2006, 12:16
kasıt aramaya gerek yok zaten kasıt var
Burak Duran
01.Nisan.2006, 12:29
farkında deılım belkı konusulmustur ama hıc kımse bu forumda 2 hafta once bulent tulun adlı sahsıyetın acıklamasını konusmadı ya da tartısmadı,,ne zamankı fenerbahce yonetımı bısey yapıo o zaman herkes bunu hemen forum a tasıo..canaydın yonetımı bunun yenı mı farkına vardı..sırf guc gosterısı yapmak ıcın once ozaydınlı ozur dılıcek dıe acıklama yaptı,,sımdı de bu..ayrıca fenerbahce yonetımıne kısılık ve sevıye bakımından bu kadar agır elestırı yapmanıza hakkınız yok..
ayrıca hıcbır gslı yonetıcı veya bır yetkılının fenerbahceye sevıye ogretecek durumu hakkı olmaz olamaz..
artı belkı yerı degıl ama hakan sukur kalkmıs tuncayı elestırıo..terbıyesızlık yaptı falan fılan dıe..tuncay bu zamana kadar bı rakıbıne hakeme taraftara mac sırasında kufur mu etmıs?kendı takım arkları hasan ayhan zamanında emre hakeme rakıp seyırcıye kufur ederken terbıyesızlık yaparken o zamanda kalkıp uyardı mı arkadaslarını yapmayın bunlar ayıptır falan dıe..fenerbahceye karsı olmak saldırmak su an populer oldu daha oncede vardı ama bu kadar fazla yoktu..ınanın bu hareketler suclamalar bızı daha fazla kenetlendırıyor..basınında ısıne gelıo tabi..eskıden fb saatlı bomba gıbıydı..3-4 grup her dakıka kapısır ve bu basına malzeme olurdu..baktılar artık fb tek vucut sımdı napacaklarını sasırdılar ve bu yonteme basvurdular..
bir eğer seviye çok düşer ve bu hakarete varırsa Galatasaray olarak istediğimize seviye dersi veririz...
2- bana hasanın ayhanın ve emrenin seyirciye küfür ettiğini kanıtlayabilirmisin eğer kanıtlayamıyorsan bunu yazından çıkarmanı rica ediyorum ayrıca bu sölediğin kişiler gerçekten küfür ettilerse hakanın bu kişileri uyarmadığını nerden biliyorsun. tuncaya yapılan uyarılar ve eleştiriler kesinlikle kendi yaptığı hata yüzündendir ve haklıdır.
3- yönetim bir dergi çıkmadan önce bu dergiyi okuyup okey vermelidir bu sadece sitede yazılan bişi değil dergiye basılan bişeydir kaldı ki bir yöneticininde siteyi bile inceleyip böle şeyleri düzeltilmesi gerektiğini sölemelidir ama bu yazı hala sitede duruyor ve ayrıca dergidede yer alıcak bu seviyesizliktir ve en başta belirttiğim gibi buna seviye dersi vermek gerekir bunu yetkili merciler yapmazsa GALATASARAY kulübü yapmalıdır ve bu yapılan ayıba karşı cvbını vermelidir
4-bülent tulunun dediklerini getir tartışalım ama bu fenerin yaptığı bir değil iki değil on u aştı ve burda yapılanlar yorumlanır eğer konuşmadan sıkıntı duyduysan yazarsın foruma herkes fikrini söler böylece o konuşulmadı bu konuşuldu olmaz. bülent tulunun yaptığı açıklamada fenerli özaydınlının yaptığı açıklamaların yanında devede kulak kalır bunuda ayrıca eklemek istedim
5 sonuç olarak fenerbahçenin yaptığı hata sayısı her geçen gün artıyor bunu savunacaksanız ortaya kanıt koyun ve bu yüzden bunlar yapılmıştır diyin ve bu hareket yapılmak zorunda olduğunu ve hakaret unsuru taşımadığını kanıtlayın ben kabul eder ve yorum yapmam
imperius
01.Nisan.2006, 14:24
bir eğer seviye çok düşer ve bu hakarete varırsa Galatasaray olarak istediğimize seviye dersi veririz...
2- bana hasanın ayhanın ve emrenin seyirciye küfür ettiğini kanıtlayabilirmisin eğer kanıtlayamıyorsan bunu yazından çıkarmanı rica ediyorum ayrıca bu sölediğin kişiler gerçekten küfür ettilerse hakanın bu kişileri uyarmadığını nerden biliyorsun. tuncaya yapılan uyarılar ve eleştiriler kesinlikle kendi yaptığı hata yüzündendir ve haklıdır.
3- yönetim bir dergi çıkmadan önce bu dergiyi okuyup okey vermelidir bu sadece sitede yazılan bişi değil dergiye basılan bişeydir kaldı ki bir yöneticininde siteyi bile inceleyip böle şeyleri düzeltilmesi gerektiğini sölemelidir ama bu yazı hala sitede duruyor ve ayrıca dergidede yer alıcak bu seviyesizliktir ve en başta belirttiğim gibi buna seviye dersi vermek gerekir bunu yetkili merciler yapmazsa GALATASARAY kulübü yapmalıdır ve bu yapılan ayıba karşı cvbını vermelidir
4-bülent tulunun dediklerini getir tartışalım ama bu fenerin yaptığı bir değil iki değil on u aştı ve burda yapılanlar yorumlanır eğer konuşmadan sıkıntı duyduysan yazarsın foruma herkes fikrini söler böylece o konuşulmadı bu konuşuldu olmaz. bülent tulunun yaptığı açıklamada fenerli özaydınlının yaptığı açıklamaların yanında devede kulak kalır bunuda ayrıca eklemek istedim
5 sonuç olarak fenerbahçenin yaptığı hata sayısı her geçen gün artıyor bunu savunacaksanız ortaya kanıt koyun ve bu yüzden bunlar yapılmıştır diyin ve bu hareket yapılmak zorunda olduğunu ve hakaret unsuru taşımadığını kanıtlayın ben kabul eder ve yorum yapmam
1-ayhanın bjk trıbunlerıne yaptıgı el hareketı ve cınsel organını tutarak yaptıgı hareketı gormedın ya da gormezlıkten geldın sanırsam,ayrıca ceza da aldı bu konuda..hasan sas a gelınce bence savunma ıstersen,,tv kameraları bolca yakalıo hasan ı hakeme bela okurken veya ana-bacı sayarken..tv kanallarında tanıdıklarım olsa kanıt olarak sana kasetlerını alır gosterırdım sana..hakan ın uyarmadıgını nerden bılıosun dıosun,,e kaptan futbolcu yapma etme dıe uyarcak ve oyuncu hala yapmaya devam edecek demekkı uyarılmamıstır!!ayrıca dıer takımlarca en cok nefret edılen oyuncuklar gsdedir..mondragon-ayhan-umıt karan-sabri. . .fb de olupta dıer takım taraftarlarıın sevmedıı nobra-volkan dısında bırı yoktur herhalde..
2-tulun un soledıklerı ben cezalı ıken solendı ve cezam sona erınce bu konuyu acıp tekrar tartısma olmaısn dıe acmadım yksa rahatcana acardım o konuyu..onun yaptıgı bın kat daha fazla terbıyesızlıktır..ozaydınlının soledıklerının sonuna kadar arkasındaım..bır futbol takımı oyuncusu hakeme 8aydır para alamıoruz emegımıze yazık degıl mı dıosa buna fakır fukara edebıyatı denır..2000 senesınde de oyuncular para alamadı ama hıcbırı cıkıp bole acıklma yapmadı veya antremana cıkmamazlık da yapmadı cıktı catır catır oynadı topunu sampıon olmayı bırak uefayı da aldı..
3-tekrar savunuorum herbırı mıo dolarlık sırkey yonetıcısı olan bu adamlar kalkıp da hergun nette ne yazılmıs dıe kontrol yapacak halı yok,,bunun sorumlusu vardır ve bu ısten de bu sorumludur..o zman fenerıum da veya bjk store veya gs mega store da bulunan urunler de toplatılsın,,hıc mı rakıbıyle alay eden urunler yok buralarda,,bunlarda yonetıme baglı o zaman nıe kımse tepkı gostermıo??
4-ayrıca ben bı hakaret falan gormedım burada bu yuzden gs yonetımı veya taraftarı bıze sevıye vs ogretemez..
BurakMania
01.Nisan.2006, 15:28
yorumsuz walla ...
emirduman
01.Nisan.2006, 15:30
GS cephesi bence gerekli açıklamayı yapmış, resmi bir dilin böyle bir kullanım içinde olması çok yanlış....
Burak Duran
01.Nisan.2006, 15:35
1-ayhanın bjk trıbunlerıne yaptıgı el hareketı ve cınsel organını tutarak yaptıgı hareketı gormedın ya da gormezlıkten geldın sanırsam,ayrıca ceza da aldı bu konuda..hasan sas a gelınce bence savunma ıstersen,,tv kameraları bolca yakalıo hasan ı hakeme bela okurken veya ana-bacı sayarken..tv kanallarında tanıdıklarım olsa kanıt olarak sana kasetlerını alır gosterırdım sana..hakan ın uyarmadıgını nerden bılıosun dıosun,,e kaptan futbolcu yapma etme dıe uyarcak ve oyuncu hala yapmaya devam edecek demekkı uyarılmamıstır!!ayrıca dıer takımlarca en cok nefret edılen oyuncuklar gsdedir..mondragon-ayhan-umıt karan-sabri. . .fb de olupta dıer takım taraftarlarıın sevmedıı nobra-volkan dısında bırı yoktur herhalde..
2-tulun un soledıklerı ben cezalı ıken solendı ve cezam sona erınce bu konuyu acıp tekrar tartısma olmaısn dıe acmadım yksa rahatcana acardım o konuyu..onun yaptıgı bın kat daha fazla terbıyesızlıktır..ozaydınlının soledıklerının sonuna kadar arkasındaım..bır futbol takımı oyuncusu hakeme 8aydır para alamıoruz emegımıze yazık degıl mı dıosa buna fakır fukara edebıyatı denır..2000 senesınde de oyuncular para alamadı ama hıcbırı cıkıp bole acıklma yapmadı veya antremana cıkmamazlık da yapmadı cıktı catır catır oynadı topunu sampıon olmayı bırak uefayı da aldı..
3-tekrar savunuorum herbırı mıo dolarlık sırkey yonetıcısı olan bu adamlar kalkıp da hergun nette ne yazılmıs dıe kontrol yapacak halı yok,,bunun sorumlusu vardır ve bu ısten de bu sorumludur..o zman fenerıum da veya bjk store veya gs mega store da bulunan urunler de toplatılsın,,hıc mı rakıbıyle alay eden urunler yok buralarda,,bunlarda yonetıme baglı o zaman nıe kımse tepkı gostermıo??
4-ayrıca ben bı hakaret falan gormedım burada bu yuzden gs yonetımı veya taraftarı bıze sevıye vs ogretemez..
1 ayhan cezasını aldığına göre üzerine konuşulacak bişey yok. tuncaya verilen ceza değildir.. bak bakalım türkiye çapında sevilmeyen hatta nefret edilen takım hangisidir veya rakibinin ayağını kırmaya yönelik hareket yapan en çok futbolcu hangi takımdadır. galatasaraydan ümit karanı ve mondragonu sevmeyen kimse duymadım yani bunu ilk defa duyuyorum. fenerde sevilmeyenler ise volkan nobre appiah tuncay ve bazı kişilerden duyduğum kadarıyla alextir yani bu olayı hangi fuutbolcu daha çok nefret ediliyora çevirme sen zararlı çıkarsın bence
2 özaydınlının sölediklerini unutuyorsun sanırım o adamın dediklerinin yanında tulunun söledikleri iltifat gibi kalıyor.
3 store lardaki ürünlerle yapılan taşlamalar normal ve doğal karşılanıyor çünkü sonuçta onlar tam anlamıyla kulübe bağlı değil ama resmi site ve dergide yazılan bu yazılar ayıptır ve saygısızlıktır ve yapılmaması gerekir.
4-6S demek bir hakarettir ben hiç bir yerde F5 yazıldığını görmedim. ve gs taraftarı ve yönetimi seviye öğretmek isterse öğretir bu sadece seviyenizi düzeltin uyarısıydı daha öğretme aşamasında değiliz yani umarımda geçmeyiz çünkü hayırlı şeyler olmaz
bilmiyorum bişi dikkatini çekti mi ama herkes kınıyor bu yapılanı ve sen savunuyorsun ya fener sevilmediği için böle oluyor ya doğrular bunu söyletiyor yada her ikisi bence her ikiside :D
gunners
01.Nisan.2006, 18:31
1 ayhan cezasını aldığına göre üzerine konuşulacak bişey yok. tuncaya verilen ceza değildir.. bak bakalım türkiye çapında sevilmeyen hatta nefret edilen takım hangisidir veya rakibinin ayağını kırmaya yönelik hareket yapan en çok futbolcu hangi takımdadır. galatasaraydan ümit karanı ve mondragonu sevmeyen kimse duymadım yani bunu ilk defa duyuyorum. fenerde sevilmeyenler ise volkan nobre appiah tuncay ve bazı kişilerden duyduğum kadarıyla alextir yani bu olayı hangi fuutbolcu daha çok nefret ediliyora çevirme sen zararlı çıkarsın bence
2 özaydınlının sölediklerini unutuyorsun sanırım o adamın dediklerinin yanında tulunun söledikleri iltifat gibi kalıyor.
3 store lardaki ürünlerle yapılan taşlamalar normal ve doğal karşılanıyor çünkü sonuçta onlar tam anlamıyla kulübe bağlı değil ama resmi site ve dergide yazılan bu yazılar ayıptır ve saygısızlıktır ve yapılmaması gerekir.
4-6S demek bir hakarettir ben hiç bir yerde F5 yazıldığını görmedim. ve gs taraftarı ve yönetimi seviye öğretmek isterse öğretir bu sadece seviyenizi düzeltin uyarısıydı daha öğretme aşamasında değiliz yani umarımda geçmeyiz çünkü hayırlı şeyler olmaz
bilmiyorum bişi dikkatini çekti mi ama herkes kınıyor bu yapılanı ve sen savunuyorsun ya fener sevilmediği için böle oluyor ya doğrular bunu söyletiyor yada her ikisi bence her ikiside :D
muhabbet aranızda gecıo ama solemeden gecememıcem...store lar nasıl yonetımlere baglı olmuo sorması ayıp?bunlardan sorumlu yonetıcıler bıle klup yonetımlerınce atanıyor..ayrıca alexın sevılmedıgını ılk defa senden duyuyorum..umıt karan ve mondragon en ıtıcı gs lı topcudur..her macta hakeme el kol hareketı yapan topculardır bunlar..hele mondragon her pozısyonda kalesınden fırlayıp gelıp hakeme ıtıraz eder!!bulent tulun 2 takımın aralarında tesvık prımı verdıgını ıma etmıstır..ozaydınlı ıse gerceklerı soylemıstır..arka katılıorum bı futbolcu o tarz bı acıklama yapıosa bu kendını acındırmadır!!ayrıca F5 yazsalarda bu hakaret degıl takılmadır..en onemlısı fenerbahceyı kımse sevmek durumunda degıldır zaten herkes bızı sevsın dıe de bı amacımız ıstegımız yok,,kımse sevmıo dıe de pturup aglıcak halımız yok..uyarma sevıyesıne gecebılecek gucunuz yok o yuzden bosuna o tur hayaller kurmayın,,artı kurdugun o cumleyle de ortamı germe ıstersen!!
imperius
01.Nisan.2006, 18:52
valla gunners arkadasım bana dıcek bısey bırakmamıssın saolasın..hurmet kardesım benım cok yakın ve sayısı az olmayan her macta ınonude olan bı suru bjklı arkım var..onlardan duydugumu soyledım bjk trıbunlerıde ozellıkle mondragon ayhan hasan sas a uyuz oluomus..ayrıca appıah ne yapmıskı tepkı gorecek ayrıca alex bugun e kadar ne hakeme ne rakıbe ne de seyırcıye karsı kotu bı hareketı olmayan bı oyuncu!!
Burak Duran
01.Nisan.2006, 19:04
önce imperius a cvp veriyim. appiahın galatasaray ve ankaragücü maçında rakiplarinin bileğine ve arka adelesine yaptığı iki kasıtlı ve topla alakası olmayan darbesi es geçilmiş eğer bu darbeler biraz daha yerine otursaydı bu iki insanın ekmeği ile oynanmış olurdu. benim bir sürü arkadaşım manisalı bjkli trabzonlu sakaryalı kocaelili konyalı ve say say bitmez ve bu adamlar takımlarının taraftar gruplarında bunlardan duyduğum isimler bunlar... tulun sadece ima etmiş ve ondan sonra açıklama yapıp yanlış anlaşıldığını sölemiştir bu ne kadar doğru tartışılır ama en azından hatasını kapamaya yönelik bir harekettir. özaydınlının dediği ise çok mantıksızdır orda hakem hatalarına isyan eden hasan şaş ( ki isyanında kesinlikle haklı) bu cümleyi kullanmakta haklıdır o psikolojiye sende gir anlarsın futbol oynadıysan o psikolojiyi bilmen lazım. özaydınlı önce kendi takımının yaptıklarıyla uğraşıp sonra galatasaraya bulaşsın bence onun için en hayırlısı o. duyduğuma görede katılacağı bütün panelleri falan iptal etmiş sebebini bilen varsa yazarsa sevinir...
gunners'a teşvik primi türk futbolunun bir parçası haline gelmiştir ve bu gizli kapalıda olsa yapılıyodur ama bu sadece benim tahminim. alexin sevilmeme nedeni ise kendini yere bırakması ve sürekli penaltı beklemesi bkz son 2-3 maç ve trabzon maçında kazanılan penaltı. sevilip sevilmeme olayını imperius çıkarmıştır onu bence ona sölesen daha iyi olur benimde hiç umrumda değil bizim takımın seviliyo veya sevilmiyo olması. uyarma seviyesinede geçilecektir bu hareketler devam ederse bakta gör. bu arada ortamı gerecek herhangi bir yazı yazmadım bence kendi kendine gerilme ben sadece düşüncelerimi sakin ve seviyeli bir şekilde yazıyorum yani gerilcek bişi yok ortada
Cengo
01.Nisan.2006, 19:38
Kesinlikle Atatürk'ün Fenerbahçe Spor Kulübü'nde attığı imzaya sahte diyen Galatasaray'ın davranışından daha vahim değildir!
Hem de Galatasaray Spor Kulübü Başkanı 'Bizim ile alakası yok, derginin işlerine karışmayız' diyebiliyorsa, özür dilemek bile zor geliyorsa kendisine ...
Galatasaray S. Kulübü'nü yüceltmeyin, iki kulübün de yaptığı hatalar ortada..
imperius
01.Nisan.2006, 20:33
Kesinlikle Atatürk'ün Fenerbahçe Spor Kulübü'nde attığı imzaya sahte diyen Galatasaray'ın davranışından daha vahim değildir!
Hem de Galatasaray Spor Kulübü Başkanı 'Bizim ile alakası yok, derginin işlerine karışmayız' diyebiliyorsa, özür dilemek bile zor geliyorsa kendisine ...
Galatasaray S. Kulübü'nü yüceltmeyin, iki kulübün de yaptığı hatalar ortada..
iste bu kadar bundan daha buyuk saygısızlık olmaz..canaydın ın bu tur cıkıslar yapmasının tek sebebı taraftara ve camıaya ıyı gorunme cabasıdır..
imperius
01.Nisan.2006, 20:37
hurmet nıcklı arkadasım sanırsam kocaeli ve sakarya 2 seneden beri lig a da..bu yuzden bu takım taraftarının fb ıle ılgılı goruslerını soylemen sacma olur..ayrıca appıah hareket ı bılerek yapsa ona cezasını hakem verır ya da rakıp takım arkadasları tepkı verırdı..neyse uzatmıorum..hasan ın tepkısı haklı olabılır ama kullandıgı o laf acındırma lafıdır..
perpetua
01.Nisan.2006, 20:54
ABOOO: Esasinda ikisinin arasinda biraz fark var. Galatasaray dergisindeki yazi, Ataturk'un imzasinin bazi tarihi belgelere gore gercek olmayabilecegini ortaya atmistir. Bu bir hipotezdir ve tarihciler tarafindan mevcut belgeleri analiz ederek arastirilmasi gerekir.
Diyelim elimizde iki tane Edouard Manet'in Le Repos resmine benzeyan resim var. Bunlarin hangisinin dogru oldugunu ogrenmek icin ilk asamada karbon testi, kasilastirmali firca teknigi analizi gibi verilere bakmak gerekir ki hangi resimin gercekten Manet tarafindan yapildigini hangisinin taklit oldugunu bilelim.
Eger ortaya iki karsi hipotez koyan belge varsa, hangisinin dogru oldugu konuda arastirma yapilmasi ve bu arastirmanin yapilmasini istenmesi kadar dogal birsey olamaz.
Galatasaray yonetimi de zaman zaman cok gereksiz aciklamalar yapiyor ve ortaligi elektiriklendiriyor. Bu da bir gercek. Bunu hemen hemen her kulubun yoneticisi yapiyor. Ama siz yaparsaniz, bizim yapma hakkimiz dogar, baskasina camur atarsam benim yaptigim daha hafif kalir mantiginin hic bir zaman yapici olmadigini anlamamiz gerekir. Ayrica Fenerbahce kulubu tarafindan bu yapilan hatayi kinamak yerine, Galatasaray'in yaptiklarini ortaya atmak sadece karsilikli yapilmis hatalar zincirine bir halka daha ekler. Kafasal olarak gelismemizi engeller.
Bu konuda Fenerbahce hatasini kabul edip, resmi sitesindeki yazidaki hatayi GS'ye degistirdi. Bu tip hatalarin devam etmemesini diliyorum ve umid ediyorum ki akilli ve mantikli insanlar olarak (!) bu tip aciklamalar, rakibi rencide edici ve alayci hareketleri tarafsiz (!) bir sekilde ve sen yaptin ben de yaparim kavgasina girmeden bu konu altinda toplu olarak kinayabilelim.
perpetua
01.Nisan.2006, 21:02
hurmet nıcklı arkadasım sanırsam kocaeli ve sakarya 2 seneden beri lig a da..bu yuzden bu takım taraftarının fb ıle ılgılı goruslerını soylemen sacma olur..
Kocaeli ve Sakarya taraftari Lig TV satin alamiyor mu? Super Lig maci seyredemiyor mu? Bilmedigim boyle bir yasak mi var yoksa? :confused:
Cengo
01.Nisan.2006, 21:03
Bülent Tulun'un açıklamalarını da söylememiştim, Kayseri Erciyesspor maçı için Fenerbahçe aleyhine yaptığı sözleri de ekliyorum.Ardından da o manada söylemedim diye kurtulmaya çalışıyor.
Atatürk'ün kulüplere ziyaretleri ve imzaları sahte olamaz!
Bu kadar basit değil; tez değildir o, pislik at izi kalsındır.
İki kulüp de hatalar yapmıştır, kimseyi üstün görmeyin!
Bu kadar fanatik olmayın rica ediyorum.
Neye göre Galatasaray Dergisi bir değerlendirme yapmış, hipotezi bile yok!
Tamamen iz kalması için uydurulmuş bir safsata.
imperius
01.Nisan.2006, 21:07
Kocaeli ve Sakarya taraftari Lig TV satin alamiyor mu? Super Lig maci seyredemiyor mu? Bilmedigim boyle bir yasak mi var yoksa? :confused:
ben maclarda rakıp takım oyuncusuna veya seyırcısıne yapılan hareket-kufur benzerı kotu hareket sonrası rakıp takımdan tepkı goren oyunculardan bahsettım...sanırsam appıah veya alex fb formasıyla ne sakarya ya ne de kocaelıne karsı oynamadı!!
imperius
01.Nisan.2006, 21:09
ayrıca benım burda rahatsız oldugum her seferınde fenerbahce oyuncusu taraftarı baskanı yonetıcısının yapmıs oldugu hareketler acıklamalar tartısılıo..bu kadar tek taraflı olunmasına ve fb dusmanlıgından rahatsızım..perpetua 5099
Selman Ozturk
01.Nisan.2006, 21:36
ayhanın bjk trıbunlerıne yaptıgı el hareketı ve cınsel organını tutarak yaptıgı hareketı gormedın ya da gormezlıkten geldın sanırsam,ayrıca ceza da aldı bu konuda..
Bunu söyleyen biri Tuncay'ın kupa maçındaki sözlerini destekliyorsa ben bunda art niyet ararım.Tamam Ayhan'ın yaptığı olay çok ama çok çirkin fakat Ayhan'a nasıl yaklaşıyorsan bu konuda Tuncay'a da o şekilde bir tavırla yaklaşmanı beklerim.
hakan ın uyarmadıgını nerden bılıosun dıosun,,e kaptan futbolcu yapma etme dıe uyarcak ve oyuncu hala yapmaya devam edecek demekkı uyarılmamıstır!!
Bu asla Hakan'ın Hasan'ı uyarmadığını göstermez.Hakan'ın nasıl bir karaktere sahip olduğunu herkes bilir benim burada tekrardan dile getirmeme hiç gerek yok.Bu konuda sana bir örnek vereyim: Biz forumda huzursuzluk yaratan bir üyeyi uyarıyoruz.Ama bu üye huzursuzluk yaratmaya devam ettiği zaman biz onu uyarmadık anlamına mı geliyor?Üye huzursuzluk yaratmaya devam ettiği zaman biz siteden uzaklaştırabiliyoruz ama Hakan'ın elinde böyle bir yetki yok ve tek yapabildiği şey uyarmaktır.Uyarmıştır da.
ayrıca dıer takımlarca en cok nefret edılen oyuncuklar gsdedir..mondragon-ayhan-umıt karan-sabri. . .
Bana bunun ispatını yapabilirsen senden özür dileyeceğim.Bu ne kadar çarpık bir düşüncedir.Tamam bir-iki futbolcu rakip takımlar tarafından sevilmeyebilir ama bunu "Bütün sevilmeyen futbolcular Galatasaray'lıdır" gibi bir düşünceye bağlamak çok saçma.Eğer bir futbolcu sevilmiyorsa ya ahlakı bozuk olduğundan ya da çok başarılı olduğundandır.Ahlakı bozuk bir futbolcu da Galatasaray camiası içinde barınamaz.
ozaydınlının soledıklerının sonuna kadar arkasındaım..bır futbol takımı oyuncusu hakeme 8aydır para alamıoruz emegımıze yazık degıl mı dıosa buna fakır fukara edebıyatı denır..
Kusura bakma ama bu da senin seviye sorunun o zaman!Orada yapılan hatadan sonra başka hangi söz söylenebilirdi? Çünkü o hata tamamen emeklerin heba olmasına yol açar.Hasan da sadece bunu dile getirmiştir.
ayrıca ben bı hakaret falan gormedım burada bu yuzden gs yonetımı veya taraftarı bıze sevıye vs ogretemez..
Orada yazılanları seviyesizlik olarak algılamamak olaylara tamamen sarı-lacivert gözlükle bakmaktır. Gs yönetimi ve taraftarı veya herhangi bir takım taraftarı ya da yönetimi her kim seviyesizlik yapmışsa ona seviye öğretebilir.
Bir resmi site sorumlusunun yaptığı seviyesizlik ne yazık ki tüm Fenerbahçe taraftarlarını etkiliyor.Bu mesajdaki hiç bir ithamım Fenerbahçeli taraftara değildir.Buradaki kzıgınlığım tamamen o resmi sitenin sorumlusunadır.Ama Fenerbahçe'nin taraftarı ve yönetimi de bu sorumsuzluğu ve seviyesizliği cezalandırmalıdır.Fenerbahçe'nin resmi sitesinin yaptığı bu hareketi bir taraftar sitesi yapmış olsa asla kızmam elbetteki taraftar sitelerinde alay etmeler olacaktır.Ama eğer siz bir resmi siteyseniz bunu yapamazsınız.Bir resmi site bunu yapıyorsa işte bu seviyesizlik olur.Resmi siteyseniz belirli sorumluluklarınız vardır ve bu sorumluluklarınızı harfiyen yerine getirmeniz gerek...Bkz. TURKSPORTAL
Cengo
01.Nisan.2006, 21:43
Galatasaray Kulübü, Galatasaray Dergisi'nden sorumlu değil miydi ki rahatlıkla yazılabildi gerçeklere aykırı olan ve haksız ithamlarda bulunan o yazı!
Kulüpleri öne çıkarmayın..
perpetua
01.Nisan.2006, 21:52
Bülent Tulun'un açıklamalarını da söylememiştim, Kayseri Erciyesspor maçı için Fenerbahçe aleyhine yaptığı sözleri de ekliyorum.Ardından da o manada söylemedim diye kurtulmaya çalışıyor.
Atatürk'ün kulüplere ziyaretleri ve imzaları sahte olamaz!
Bu kadar basit değil; tez değildir o, pislik at izi kalsındır.
İki kulüp de hatalar yapmıştır, kimseyi üstün görmeyin!
Bu kadar fanatik olmayın rica ediyorum.
Neye göre Galatasaray Dergisi bir değerlendirme yapmış, hipotezi bile yok!
Tamamen iz kalması için uydurulmuş bir safsata.
Neden sahte olamasin? Imzanin bulundugu defterin yanginda kayboldugu (Sukru Saracoglu'nun kitabina gore) ve seneler sonra kimligi belli olmayan bir kisi tarafindan Fenerbahce kulubune bagislandigi goz onune alinirsa bu makul bir suphedir.
Ortaya konan belgelere gore Mustafa Kemal o Fenerbahce kulubunu ziyaret ettigi gosteren belgelerin tarihinde yurt disinda olabilecegini gosteriyor. Belki bu ortaya konan belge noksan. Belki de Fenerbahce'yi ziyaretinde atilan tarih yanlistir. Bu olamaz mi yani? Hic yanlis tarih atmadiniz mi siz? Veya elinize hic bir zaman guvenilir ama bazi detaylari eksik olan belge gecmedimi elinize?
Hipotez dogrudur veya yanlistir konu bu degil zaten. Ancak bu hipotez ortada yeterli kanit yoksa ortaya atilmaz. Benim kisisel gorusum, kesinlike Turkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal'in takim kavgalarina karistirilmamasidir.
Cengo
01.Nisan.2006, 22:03
Neden sahte olamasin? Imzanin bulundugu defterin yanginda kayboldugu (Sukru Saracoglu'nun kitabina gore) ve seneler sonra kimligi belli olmayan bir kisi tarafindan Fenerbahce kulubune bagislandigi goz onune alinirsa bu makul bir suphedir.
Ortaya konan belgelere gore Mustafa Kemal o Fenerbahce kulubunu ziyaret ettigi gosteren belgelerin tarihinde yurt disinda olabilecegini gosteriyor. Belki bu ortaya konan belge noksan. Belki de Fenerbahce'yi ziyaretinde atilan tarih yanlistir. Bu olamaz mi yani? Hic yanlis tarih atmadiniz mi siz? Veya elinize hic bir zaman guvenilir ama bazi detaylari eksik olan belge gecmedimi elinize?
Hipotez dogrudur veya yanlistir konu bu degil zaten. Ancak bu hipotez ortada yeterli kanit yoksa ortaya atilmaz. Benim kisisel gorusum, kesinlike Turkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal'in takim kavgalarina karistirilmamasidir.
Çok komik bir hipotez.
Mustafa Kemal Atatürk Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan birini gezmeyecek?!
Tabi ki gerçek o imza!
Yangın çıkabilir, bundan doğal ner var ki!
Hipotez'in gerekçeleri nedir?!
Gezin bakalım, bir çok yangından kurtarılmış belge bulacaksınız resmi dairelerde ...
Atatürk'ün ziyaretlerini konu alıp saygısızca Fenerbahçe'yi aşağılamaya çalışmak şark kurnazlığıdır!
Daha kötüsü özür dilemeye bile tenezzül edemeyen, Galatasaray Dergisi'ne karışmıyoruz diyebilecek kadar da kolaycı bir yönetime sahip bir kulüp!
100 yıllık Galatasaray Kulübü'ne yakışmayan bir yönetim..
Sende bu fanatik yöneticilere katılıyorsun, hiç yakıştıramadım sana!
perpetua
01.Nisan.2006, 22:08
ayrıca benım burda rahatsız oldugum her seferınde fenerbahce oyuncusu taraftarı baskanı yonetıcısının yapmıs oldugu hareketler acıklamalar tartısılıo..bu kadar tek taraflı olunmasına ve fb dusmanlıgından rahatsızım..perpetua 5099
Benim sahsen Fenerbahce veya baska bir kulup dusmanligim yok. Her ne kadar en cok sempati duydugum takim Galatasaray olsa da Fenerbahce avrupa'da mac yaptigi zaman mumkunse isten eve erken gelip o maclari seyrederim ve basarili olmasini gonulden isterim.
Belli kisilerin tarafli bir sekilde yipratma calismalari olmadigini iddia etmiyorum ancak her zaman icin taraftar gibi bakmak ve sadece kendi kulubunun cikarlari icin dusunce beyan etmek yerine sadece kendi dogru bildigini savunmak cok daha dogru olur. Bunda ilk adim da sen yaptin ben yaparim, senin yaptigin benimkinden daha iyi veya kotu gibi munakasalara son vermek olmali. Yanlisi gorunce kulube bakmadan yanlis diyebilmek gerekli.
perpetua
01.Nisan.2006, 22:19
Çok komik bir hipotez.
Mustafa Kemal Atatürk Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan birini gezmeyecek?!
Yazimin ikinci kisiminda, Fenerbahce'yi ziyaret ettigi tarih yanlis yazilmis olabilir dedim. Ben ziyaret etmedigini kesinlikle dusunmuyorum. Tam tersine ortada iki ayri belge varsa bunlardan hangisinin dogru oldugunu ortaya cikarmayi istemek kadar dogal birsey dusunemiyorum. En basidinden ziyaretci defterinde tarih yanlis yazilmis veya Galatasaray dergisinde yayinlanan bilgiler eksik olabilir. Hangisinin dogru oldugunu ortaya cikarmayi istendigi icin arastirma yapilmasi yanlismidir ki?
Bu arada imzanin gercek oldugu da yapilan arastirma ile tescillenir. Ayrica imza gercek olmasa bile, bu Fenerbahce kulubunu ziyaret etmedigini de kanitlamaz. Bu arastirmanin yapilmasini ve imzanin Ata tarafindan atildiginin kanitlanmasini bir milli degeri korumak acisindan ozellikle Fenerbahce kulubunun istemesi gerekir bence.
VoLkaN BaROs
02.Nisan.2006, 23:43
Bakın arkadaşlar burası sizlerin atışma alanınız değildir. Burası futbol konusunda fikirlerinizi önerilerini diğer üyelerimiz ile paylaşıp kritik yapacağınız bir platformdur. Kaldı ki tüm forumda bu sistem işler.
Kimse kimse ile kişisel münakaşaya giremez, varsa sorun, sizi rahatsız eden birisi o mesajın içinde bulunan http://forum.turksportal.net/vb/images/buttons/report.gif işaretine tıklayın ve bize bildirin. Bunu forum üzerinden kişisel tartışmaya dökerseniz bundan hem siz hemde bu tartışmaya katılanlar zarar görür.
Burada kimse kimsenin huzurunu bozamaz, insanların keyfini kaçıramaz. Başkalarının bilgi edinme hakkını, sohbet etme hakkını gaspedemezsiniz. Konuları kişisel boyuta indirenleri biz bu kategoriye dahil ederiz ve gerekli cezayı veririz.
Bizim asıl amacımız üyeyi forumda tutmaktır. Bir üyeye ceza vermek çok kolaydır ama biz onu uyarmayı, yaptığı hatayı göstermeyi ve bir daha yapmaması için gerekli açıklamaları yapmayı tercih ediyoruz. elimizden geldiğince ceza vermemeye çalışıyoruz. Ancak sizlerinde bizim bu tavrımıza karşılık vermeniz ve forum kurallarına riayet ederek mesajlaşmanız gerekir.
Kurallarımızda fanatizm'in her çeşiti yasaktır. Ancak lütfen bu kural her yazılanı fanatiklik içinde değerlendirmenize neden olmasın. Olaylar arasındaki bağlantıyı iyi kurun, mesajları iyi süzün ve ona göre cevabınızı verin. Eğer gerçekten fanatizm yaptığını düşünüyorsanız cevap vermek yerine http://forum.turksportal.net/vb/images/buttons/report.gif işareti ile bizleri ikaz edin.
VoLkaN BaROs
03.Nisan.2006, 02:20
gunners, imperius ve londonboy adlı kullanıcıların aynı kullanıcılar olduğunu tespit ettik. Üç hesabı da IP ve mail banı koyarak kapadık....
Burak Duran
03.Nisan.2006, 10:06
abi eğer bu yazıyı yazmamam gerekiyosa silebilirsinde adam sitede kendi kendine konuşuyodu valla çok garip bişey
nart_susruko
03.Nisan.2006, 18:45
gunners, imperius ve londonboy adlı kullanıcıların aynı kullanıcılar olduğunu tespit ettik. Üç hesabı da IP ve mail banı koyarak kapadık....
konuyla ilgi görüşümü en başta belirtmiştim zaten ama bu gerçekten enteresan bir vakka...