PDA

View Full Version : data editörle düzenlenen oyunu başka bilgisayarda açamama

KaPTaN29
19.Mart.2008, 17:35
Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımda fm 2009 kariyeri açtım ama öncesindede editörden değişiklikler felan yaptım yeni dbyi seçerek yeni oyun açtım ve kariyerimde sorunsuz ilerliyor ama ben bu oyunumu dbsiyle beraber laptopa atıp orada oynama istedm fakat bana hata werdi data bulunamadığı için oyun açılamadı diyor bende eski bilgisayarı satıcam laptopta bu kariyerime nasıl dewam edebilirim lütfen bana bilgi werirmisiniz ayrıca görev yöneticisinde
uygulamalar kısmında oyun çalışıyor olarak görünmüyor fakat işlemler bölümünde çalışır durumda görünüyor ve oyuna tekrar tıkladığımda oyun zaten çalışıyor hatası veriyor

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler laptopu bir iki güne kadar satacam cevap çabuk olursa çok iyi olur

Saygılarımla

bu hata benden öncede verilmiş ama çözüm bulunamamış forumda o kadar gezmeme rağmen bir çözüm bulamadım belki zaman geçtikçe bulan biri olmuştur.yardım edebilen birileri çıkarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

STRATOVARIUS
19.Mart.2008, 18:21
sanırım laptop'a oyunu kurarken database farklı seçmişsin... laptop da versiyon farkı olabilir diye düşündüm ama uzak bi ihtimal...

KaPTaN29
19.Mart.2008, 21:15
sanırım laptop'a oyunu kurarken database farklı seçmişsin... laptop da versiyon farkı olabilir diye düşündüm ama uzak bi ihtimal...

benim sorunum laptopda kullanabilmak veya başka birşey değil ben gündüzleri işyerimde akşamlarıda evimde oynabiliyordum. geçen akşam evde data editörden düzcesporu ikinci lig yükselmeye aldım evde gayet güzel oynuyorum ama iş yerinde database bulunamıyor diye data veriyor. bundan önce data editörden düzeltmeden önceki oyunlarımı hem evde hemde işyerinde oynabiliyordum ama şimdi dataeditörden düzenledikten oynayamıyorum.

BeeTLeJuiCe
21.Mart.2008, 17:49
Oyun versiyonlaru uyuşmuyor olabilir. İki bilgisayarda da oyun aynı versiyon mu?

KaPTaN29
24.Mart.2008, 19:53
iki bilgisayarda da aynı oyun versiyonunu kullanıyorum ama neden oldu anlamadım neyse artık önmelide değil zaten oyunda faza edit yapmışım herhalde artık hata veriyo konu ile ilgilendiğiniz için teşekkürler