PDA

View Full Version : GaLatasaray - Eskişehirspor [ TSL 25. Hafta ]

eXcitinG
19.Mart.2008, 18:46
http://img239.yukle.tc/images/30559.JPG (http://www.yukle.tc)

Nedvedmania
19.Mart.2008, 20:00
Bu maç çok büyük farkla biter . Buraya yazıyorum maç sonu alıntı yaparım.

tarikko
20.Mart.2008, 00:30
gs bu maçı kaybederse şampiyonluktan büyük ihtimalle çıkar diye düşünüyorum ama avrupadan elenince taraftarlar için bu maçı alırlar !!

GodfatheR
20.Mart.2008, 01:00
Beraberlik bekliyorum.Youla'nın hızı ve tekniği,Batuhan'ın hava hakimiyeti G.Saray savunmasını çok zorlar.Skor tahminim 1-1 veya 2-1 Es-Es kazanır yönünde.

Aşk-ı Şehir
20.Mart.2008, 01:08

Yaz bakalım. Görüşürüz maç sonu.:icon_biggrin:

Bizde 1 haftadır sıkı yönetim var. Futbolcular sert bir şekilde uyarıldı. Tek parola galibiyet. İlk yarıda yapıtğımızı 2.yarıda yapmak istiyoruz. Takıma güveniyoruz. Tek üzüntüm bazı aksaklıklardan dolayı Ali Sami Yen'e gidememek oluyor...

Alicanfmfan
20.Mart.2008, 03:44
Galatasaray bu maçı alıcaktır , kaybetme gibi bir lüksumüz yok fark beklemiyorum 1-0 olsun bizim olsun :)

serefcan1996
20.Mart.2008, 04:31
inşallah kazanırız çünkü Hamburg yenilgisi herkezi üzdü !!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİNCOLN oynamassa iyi olur . hiç olmassa dersini alır belki !!! çok olmaya başladı !!!

RoSeSHaH
20.Mart.2008, 05:03
Lincoln ve Nonda mümkünse görünmesinler bile statta..

Maça gelince, her şekilde bitebilir. Net bir fikrim yok ama alırız inşallah..

Nedvedmania
20.Mart.2008, 07:23
Lincoln'e neşter

Hamburg maçında hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Lincoln, Eskişehirspor maçında kulübeye çekilecek.

Hamburg maçında hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Lincoln, Eskişehirspor maçında kulübeye çekilecek.

DHA muhabiri Kadir Çetinçalı'nın derlediği habere göre, Galatasaray'ın en çok para kazanan oyuncusu olan Lincoln'ün, Hamburg maçındaki etkisiz futbolunun yanı sıra sahadaki isteksiz görüntüsü Brezilyalı yıldıza olan tepkileri doruğa çıkardı. Hamburg ile oynanan ilk maçta teknik direktör Bülent Korkmaz'a tepki gösteren Lincoln, geçen hafta Trabzonspor maçınını 90 dakika kulübede bekleyerek geçirmişti. Bu maç sonrasında Lincoln'ün Hamburg maçında patlama yapmasını bekleyen sarı kırmızılıların, bu beklentileri boş çıktı. Lincoln, sahanın en etkisiz ve isteksiz ismi olarak sarı kırmızılı taraftarları adeta kahretti. Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, skor 2-2'ye gelince ilk değişiklliğini Lincoln'ü dışarı alarak yaptı. Lincoln'ün Hamburg maçındaki kötü futboluyla, adeta kendisini Trabzon'da yedek bırakan Bülent Korkmaz ile zıtlaştığı izlenimi doğdu.

Galatasaray'da çok sayıda oyuncunun sakat olmasına rağmen teknik direktör Bülent Korkmaz'ın Lincoln'ü Eskişehirspor maçında yedek kulübesinde oturtacağı ve bu isteksiz halini sürdürmesi halinde de bundan böyle forma vermeyeceği öğrenildi.
Kaynak: DHA

------------------------------------------------------

"Yürekten inanıyoruz"

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz, "Müzemize 18.şampiyonluğu getirmek istiyoruz ve bunu başaracağız" dedi.

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz GS TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Bülent Korkmaz yaptığı açıklamada Hamburg maçındaki destekleri için taraftara teşekkür ederken, Eskişehirspor maçında da aynı desteği beklediklerini ifade etti.

Hamburg mağlubiyetinin kendisini, futbolcularını, camiayı ve taraftarı çok üzdüğünü ifade eden Bülent Korkmaz, “Şunu vurgulamak istiyorum; taraftarımız müthiş bir destek verdi. Özellikle maçtan sonra futbolcularımıza verdikleri destek ve moral beni çok memnun etti. Zaten Galatasaray taraftarına da yakışan budur. Onlara verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman unutmasınlar ki Galatasaray taraftarının başı her zaman dik olmalıdır; bizim müzemizde UEFA ve Süper Kupa var. Bu sene olmadı ama ileriki yıllarda daha iyi şeyler olacaktır” dedi.

Şampiyonluğu çok istediklerini belirten Bülent Korkmaz, “Önümüzde 10 maç var. Ben buna çok fazla inanıyorum; özellikle bu maçtan sonra daha fazla inanıyorum. Çünkü biz gerçekten çok iyi bir takım olduk. Bu takım 10 maçın üstesinden gelip 18.şampiyonluğu yaşayacaktır. Benim taraftarımızdan isteğim Eskişehirspor maçı ve diğer maçlarda da bizi yalnız bırakmasınlar. Aynı Hamburg ve Bordeaux maçlarında olduğu gibi desteklerini esirgemesinler; maçlar taraftarlarla kazanılır. Onların heyecanı bize güç veriyor. Biz 18.şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz ve bunun için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımızın da desteğiyle Eskişehirspor maçının üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

Bülent Korkmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü “Önemli olan mağlubiyetlerin ardından ayağa kalkarak bu durumun üstesinden gelmektir; biz de bunu başaracak seviyedeyiz ancak tekrar belirtiyorum bu da taraftarımızla birlikte olacak. Önümüzde 10 maçımız var. Biz her maçımızı teker teker düşünüyoruz. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Müzemize 18.şampiyonluğu getirmek istiyoruz. Buna yürekten inanıyoruz ve taraftarımızla birlikte bunu başaracağız.”

Bülent Korkmaz, “Galatasaray Kulübü’nün müzesine Şampiyonlar Ligi Kupası veya UEFA Kupası’ndan birisi gelecek ama yeter ki sabredelim. Belki bu yıl olmadı ama 1-2 sene içerisinde bu olacak” diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: Galatasaray.org

LaigLeNoiR
20.Mart.2008, 07:45
Ben bu maçta iki tarafında birer puanla sahadan ayrılacağını düşünüyorum.

metaLwrath
20.Mart.2008, 16:25
UEFA kaybedildi artık. Kesinlikle kazanmalıyız.

edit:4-2'nin rovan$ını alacagımızı dü$ünüyorum

Redrum
20.Mart.2008, 16:40
Yenelim veya yenilelim, fakat şu Lincoln'ü taraftar bir yuhalasın, ıslıklasın. Başka birşey istemem.

Clayman
20.Mart.2008, 16:49
Çok zor bir maç olacak bizim için ama kazanacağımızı umuyorum:)

drazan11
20.Mart.2008, 22:57
Yapmayın arkadaşlar bundan 1 ay önce herkes Lincolne taparken şimdi ıslıklasın falan bu bize yakışmaz.

Gol atınca kral Lin'gol'n kaçırınca oynamayınca ıslık falan yakışmaz bence.

Nedvedmania
21.Mart.2008, 00:10
Önceki linconl tapılacak lincoln dü. Şimdiki Lincoln yuhlanacak linconl. Fark bu.

CeNTeR_TR
21.Mart.2008, 00:29
Önceki linconl tapılacak lincoln dü. Şimdiki Lincoln yuhlanacak linconl. Fark bu.

Cihan düşünceLerde bu kadar çabuk değişmemeLi ;;)

o zaman tuttuğumuz takım tökezLeyince iyi giden takıma geçiş yapaLım sonra tekrar döneriz :0:

LincoLn bu akşam oynasa 3,5 goL atsa veya Fener maçında şov yapsa tekrar iLah mı oLacak sizin için o zaman ?

DisCo
21.Mart.2008, 00:45
Konu aslında Lincoln'ün bilerek takımı baltalamasıdır. Yoksa oyuncu çıkar maçıda kaybettirir, şov yapar maçta kazandırır. Bu adamında kötü oynamaya hakkı vardır ama bilerek yaparsa bu iş olmaz.

Bülent Korkmaz taki düzene girene kadar takımdan kesecekti. Düzelirse tekrar alacaktı kadroya, düzelmezse takımdan gönderilirdi.

Almanya'da oyundan alınması bana göre hataydı. Kimisine göre doğruydu. Ancak oyuncu bu hareketi yaptıktan sonra göstermelik ceza verir hemen akabindeki maçta oynatırsan sonuç böyle olur. Lincoln'ü bu haftada kesse adam bilmiyormu ki haftaya mecburen oynatacak.

CeNTeR_TR
21.Mart.2008, 00:49
Ancak oyuncu bu hareketi yaptıktan sonra göstermelik ceza verir hemen akabindeki maçta oynatırsan sonuç böyle olur. Lincoln'ü bu haftada kesse adam bilmiyormu ki haftaya mecburen oynatacak.

oLay burda kopuyor zaten Burak. LincoLn daha fazLasınıda yapar. Sen adamı kendini göstermesi gereken en önemLi maçta oyundan aLıyosun hareketine tepki veriyosun.. Bu tıpkı üniversite sınavında başarılı olan çocuğa sakız aLmaya benzer :)

Ama Galatasaray taraftarıda bundan 2 ay önce LincoLn LincoLn derken taparken adına besteLer yaparken Alex iLe kıyasLarken ne oLduda bu kadar ısLıncak duruma geLdi bu seferde benim bir üstte yazdığım mesaja geLiyor iş o zaman takım değişeLim sürekLi kim iyiyse onun formasını aLaLım :=)

Belgorth
21.Mart.2008, 02:27
Aslında tam da doğru noktaya parmak basmış DisCo, Lincoln bu oynamama işini bilerek yapıyor. O zaman sormak lazım Arda'ya, Hakan Balta'ya ve Kewell'e yazık değil mi o kadar koşup mücadele ediyorlar. Adam teknik direktörü sevince oyunuyor, sevmeyince oynamıyor. Senin işin teknik direktörü sevmek değil ki takımına maç kazandırmak ki geçen sezon gördük nasıl bir oyuncu olduğunu aslında. Bu oynamama ve takımı baltalama işini keyfine göre bilerek yapıyorsa evet yuhalanır da takımdan kovulur da ve her ikisi de sonuna kadar haklı davranışlar olur kendisi bu şekilde bir yol izlediği için. He, aslanlar gibi oynayıp, terini son damlasına kadar akıttığı halde oyundan alınsaydı taraftar olarak hala arkasında olur ve Bülent hocayı eleştirirdik ama Lincoln'ün savunulabilecek hiçbir tarafı yok. Gerçi bu konu burada tarşılmaması gereken bir konu ama ben Bülent hoca yerine olsam 18 kişilik kadroya bile almam, Lincoln'un oynadığı pozisyonda da Kewell'i oynatırım ki aslanlar gibi de oynar orada Kewell.

Nedvedmania
21.Mart.2008, 02:35
Cihan düşünceLerde bu kadar çabuk değişmemeLi ;;)

o zaman tuttuğumuz takım tökezLeyince iyi giden takıma geçiş yapaLım sonra tekrar döneriz :0:

LincoLn bu akşam oynasa 3,5 goL atsa veya Fener maçında şov yapsa tekrar iLah mı oLacak sizin için o zaman ?

İyide Linconl istese çok güzel oynar. Durduk yere takıma küsüyor. Küsüncede oynamıyor. Çok nazlı çook.

CeNTeR_TR
21.Mart.2008, 02:38
İyide Linconl istese çok güzel oynar. Durduk yere takıma küsüyor. Küsüncede oynamıyor. Çok nazlı çook.

Bak bunu söyLemen güzeL :) ama diğer türLü farkLı anLardım :) tamm o zaman Cihan şimdi anLadım ne kasteddiğini..

Nocna Mora
21.Mart.2008, 02:39
DUrduk yere diyorsan ohoo?

Nedvedmania
21.Mart.2008, 02:43
DUrduk yere diyorsan ohoo?

Taylan başlama gene. Git Bülent Korkmazın konusunda tartış. Her konuda Bülent hoca hiç birşey bilmiyor diyorsun yada demeye getiriyorsun.

DisCo
21.Mart.2008, 03:13
Tabiri caizse Lincolnspor'da Galatasaray oynamıyor. Lincoln Galatasaray'da yer alan bir oyuncudur. Bu camianın işi onun gönlünü hoş etmek değildir. O bizlerin gönlünü hoş edecektir.

Teknik direktör yanlış bir değişiklik yapmış olabilir. Lincoln'de küsebilir. Ancak bu oyuncumuz Galatasaray'a küsüyor. Ben olsam böyle bir işi niye yaparım. Bakın Bülent Korkmaz yüzünden ben oynamıyorum, intikamımı alın. Oysa kendine karşı soğuttuğunun farkında değil.

Galatasaray elendi ve kaç milyon insanın ömründen ömür gitti biliyor mu? Elenebilirsin ama halı sahada yenmeyecek golleri yiyorsun ve bir oyuncunda trip atıyor.

Sonrada bu oyuncu için Eskişehir maçında oynasın mı oynamasın mı tartışmasına giriyoruz. Bu maçı kazanmak istiyorsak oynatmamalıyız. Çünkü risk alacak durumda değiliz. Yarın çıkar 2 asist yapar maçı alırız ama bilerek yapmayabilirde.

PesimiSTyLa
21.Mart.2008, 04:20
Bu saatten sonra artık yarın kazanamazsak oturur ağlarım.

RaSenGan
21.Mart.2008, 04:28
Maçın önemi kat kat arttı.Kazanırsak şampiyonluk için büyük bir avantaj sağlarız.Kazanmamız şart gerçekten.

El Comandante
21.Mart.2008, 04:32
Ilk 4 siradaki takimlarin hepsi puan kaybetti bu hafta.
Bu maci almak sart oldu. Ne yapip, ne edip bu maci kazanmaliyiz. Eger bu maci alirsak, 3.siraya yükselecegiz.
Bu macta puan kaybedersek, durum kötü olur. Düsünmek bile istemiyorum.

Alicanfmfan
21.Mart.2008, 08:01
13 puanlık bir maç bu İnşAllah kazanırız.

Onurap
21.Mart.2008, 08:20
Yenelim veya yenilelim, fakat şu Lincoln'ü taraftar bir yuhalasın, ıslıklasın. Başka birşey istemem.

Eee ne olcak sonra egon tatmin mi olucak..Zarar gören Galatasaray olucak..
Lincolnü kazanmamız lazım..Bana göre istekli bir Lincoln türkiye liginin en iyi 10 numarasıdır..Bunu ilk yarıdada gösterdi zaten..

Galatasaray taraftarı öyle bir noktaya geldi ki artk bırakın geçen seneleri hatırlamayı ilk dönemi bile hatırlamıyor..Lincoln değilmiydi ilk yarı galatasarayın hattaligin en fomda oyuncusu..?

Hamburg maçında olan tartışma tamamen hırsından kaynaklanıyor Hagi bile zamanında yaşadı böyle olayları..

Her ne şartta olursa olsun Lincolnün arkasındayım..Onu kıskananların ekmeğine yağ sürmeyin..

Maça gelirsek avrupadan zaferle dönsek bu maç berabere biterdi ama moral bulmamız lazım Eskişehirsporun şansı yok bence..

Aydin
21.Mart.2008, 08:44
Lincoln'ü çok seviyordum. Ama Hamburg maçında o sakat Arda'nın canını dişine takıp oynaması karşısında Lincoln'ün ruhsuzluğu bende bir tiksinti yarattı.

Bu maçta kendisini affettiren bir performans göstereceğini zannetmiyorum. Gösterse de oynadığımız takım Eskişehirspor. Hoş Fener olsa ne olur Beşiktaş olsa ne olur. Giden gitti artık.

Deniz
21.Mart.2008, 09:23
Eskişehirspor galibiyeti ilaç gibi gelecek bize.

Rakiplerimizin hepsi puan kaybetmişken, kesin galibiyet almalıyız.

Ali Samiyen'de oynuyoruz, bununda etkisi olacaktır.

Hedef, 3 puan.

Aşk-ı Şehir
21.Mart.2008, 15:50
Tekrar yazıyorum;

Bizim alttaki bütün rakipler kazandı neredeyse. Bizim de kazanmamız gerek. Sıkı yönetim başladı pazartesi gününden beri. Takımda Anderson ve Emre Toraman yok. Eksik Galatasaray savunmasını zorlayabilecek bir hayli oyuncumuz var. Youla,Batuhan,Engün Baytar,Serdar gibi ne yapacağı belli olmayan futbolculara sahibiz. Ayrıca Baros'un eksikliğinde ileride oynaması muhtemel olan Nonda'yı tutabilecek bir Vucko'ya sahipiz. Akşam ne olacak bakalım. Merakla maçı bekliyorum. Yoksa tehlikenin tam ortasına düşeceğiz...

LaigLeNoiR
21.Mart.2008, 18:24
Trabzon,Beşiktaş,Fenerbahçe ve Sivasspor'un puan kaybettiği haftada kuşkusuz Galatasaray'ın bu maçı kazanması daha çok önemli hale geldi ancak.Bakıyorum da Galatasaray'lı bazı arkadaşlar bu maça garanti gözüyle bakıyor.Bence o kadar da kolay bir maç olmayacak.

Benim bu maçta tahminim beraberlik yönünde.Eskişehirspor için çanlar çalmadan bu maçtan puan almalı.

BlackEagle19o3
21.Mart.2008, 20:06
Eskişehir'den bu maçta çok ümitliyim.Galatasaray'ın Baros'un eksikliğini hissedeceğini düşünüyorum.Nonda da Ümit de bence pek bişey yapamaz.Maçı kazandırırsa Arda veya Kewell'ın bireysel becerileri kazandırabilir.Youla , Batuhan ikilisi de Galatasaray'ın defansını çok zorlayacaktır....

bugra 1905
21.Mart.2008, 21:10
Açıkcası Galatasarayın Bu Maçta Puan Kaybedeceğini Düşünüyorum Eskişehirspor Youla-Batuhan İle Galatasaray Defansını Çok Zorlar

Varonil
21.Mart.2008, 22:48
Beraberlik bekliyorum.Eskişehirspor tehlikeli bir takım.Eksik ve psikolojik olarak yorgun bir Galatasaray'dan puan veya puanlar alabilirler.Serdar Özbayraktar,Youla veya Batuhan gibi isimler bu akşam mutlaka golle buluşabilirler eksik Galatasaray defansına karşı.

Aşk-ı Şehir
21.Mart.2008, 23:20
Paf takım 2-1 galip geldi Galatasaray karşısında. :) Sıra inşallah A Takım'da...

fmsmyrna
21.Mart.2008, 23:52
Eskişehir'den beraberlik bekliyorum bu maçta Batuhan'dan da gol.

sertanbaba
21.Mart.2008, 23:59
batugol Gol Gol Eskişehir Alir Inşallah.

Homer J.S
22.Mart.2008, 00:22
Korkmuyor değilim bu maçta puan kaybedeceğimizden. Ancak Galatasaray Spor Kulübü Lincoln olmadıkça ve Arda oynadıkça her maçı alabilecek güçte. Bilmiyorum benim gibi düşünenler var mı ama bence Lincoln bir yıldız değil. Yıldız para kazanmak için oynamaz, takımı için oynar. Mesela H. Balta. Çok çok yüksek özelliklere sahip bir futbolcu değil ama bana göre bir yıldız. Çünkü Galatasaray için oynuyor. Arda bir yıldız bana göre. Kewell bir yıldız çünkü Galatasaray için oynadığını görüyoruz. Keşke Bülent Hoca'nın aklına gelsede Aydın'ı kanatta oynatıp Kewell'ı Lincoln'un mevkisinde oynatsa. Çünkü o tam bir maestro. Eğer gerçekten oynarsak 3-0 alabileceğimizi düşünüyorum.

batuhanry
22.Mart.2008, 00:39
Kesin alırız diyemiyorum. Tek diyebileceğim; almalıyız...

PesimiSTyLa
22.Mart.2008, 01:11
Sanctis
Serkan-Hakan-Emre-Volkan
Sabri-Ayhan-Barış-Arda
Kewell-Ümit

İlk 11imiz bu.

Emurafu
22.Mart.2008, 01:15
Serkan'ın oynamasına sevindim.İyi ortalar yapıyor..Sabri ise topu kaldıramıyor..
Kewell ve Arda Karan'a destek verecek sanırım..Karan'da ofsayt'a düşüp,Gereksiz fauller ve top kayıpları yapmassa iyi olacak..Baros'u çok arayacagız

Homer J.S
22.Mart.2008, 01:17
Baros'u arayacağımız konusuna çok kaTılıyorum. A birde bir şeyi eklemeyi unuTTum.BülenT Hoca eğer öne geçersek Takımı geriye çekmemeli çünkü defansımız hiç sağlam değil, bir servet, bir emre güngör yok bocalayabiliriz.

tarikko
22.Mart.2008, 01:46
eskisehirspor taraftari 2500 kisi cok renkliler tamamen doldurmuslar tribunu bu arada servet topal ve Emre gungor gaziantep macina yetisebilirlermis !!!

Onurap
22.Mart.2008, 02:05
eskisehirspor taraftari 2500 kisi cok renkliler tamamen doldurmuslar tribunu bu arada servet topal ve Emre gungor gaziantep macina yetisebilirlermis !!!

Servette yüzde 1 ihtimal varsa yetişirde diğerlerini bilemem.. :D

tarikko
22.Mart.2008, 02:06
Karla karisik yagmur basladi ..

batuhanry
22.Mart.2008, 02:09
Maçın başlamasına 5 dakika kala acaip bir güven geldi bana. :)

http://img16.imageshack.us/img16/6741/ardapankart.jpg

metaLwrath
22.Mart.2008, 02:18
adamsın sipsi ehhe :D güzelmi$ yau.
Sipsi neden deniyor yau Ardaya ?

jeton dustu editi: ahaha :D tamam tamam anlasıldı :)

bu arada

sabri 25 metreden vuruyor aut.

(sabri ne zaman ogreneceksin su sut vurmayı. yada vurmamayı... )

Hugo
22.Mart.2008, 02:38
Neden deniyor sipsi diye hakikatten?? :)
Bu arada Kewell kafa İvesa kurtardı..

batuhanry
22.Mart.2008, 03:30
Eskişehirspor 10 kişi kaldı. Artık bu maçtada zorlanırsak, şampiyonluk falan düşünmeyelim.

RoSeSHaH
22.Mart.2008, 03:32
Buradan puan verirsek bir dahaki sene için çalışmalar başlamalı bence, gidişat öyle..

Hayırlısı..

GodfatheR
22.Mart.2008, 03:43
10 kişi Es-Es 69.da 1-0 önde gol Youla :)

KaF KeF
22.Mart.2008, 03:43
nerdeyse 9 kişi ile gol attı es-es..

batuhanry
22.Mart.2008, 03:44
Şaka gibi.. 0-1. Allah kahretsin böyle mücadeleyi..

El Comandante
Yok artik ya, 10 kisi kalmis takima gol atamiyoruz ...
Ne diyeyim ben bu futbolculara ya ...
Sezon sonunda büyük bir revizyon sart ...

scar face
Youla büyüklerin belalısı olmaya devam ediyor...

Deniz
22.Mart.2008, 03:45
KLasik biz, kLasik teori. Atamayana atarLar.

Clayman
22.Mart.2008, 03:47
Yanlış teori. Herkesin puan kaybettiği hafta Galatasaray kazanamaz. Asıl teori bu kardeşim...

batuhanry
22.Mart.2008, 03:48
Mehmet Güven oyuna giriyor. Kewell çıkıyor..

KaF KeF
22.Mart.2008, 03:49
Mehmet Güven kurtaracak heralde maçı..

GodfatheR
22.Mart.2008, 03:50
Bu nasıl bir lig bunlar nasıl büyük takım F.Bahçe'nin kurtarıcısı Gürhan,G.Saray'ın M.Güven.

tarikko
22.Mart.2008, 03:50
hala lincolnu almio guveni alio ..

Hugo
22.Mart.2008, 03:51
Büyük kurtarıcımız torpilli Mehmet oyuna girdi..

Clayman
22.Mart.2008, 03:51
Maç bitmiştir. Bu kadar basit...

RoSeSHaH
22.Mart.2008, 03:54
Lincoln kalsın dışarıda, nede olsa bu maç bitmiştir.

gerrrard
22.Mart.2008, 03:54
Bravo Bülent bravo ... Takımın başına geldiğinden beri müthiş şeyler oluyor gerçekten. İyi oynadığımız maç yok, kendi yüksek egosu yüzünden Lincoln'ü kaybettik. Kendi evinde 10 kişilik takımı yenmesi gerekirken Kewell'ı alıp M.Güven'i oyuna alan bir Bülent Korkmaz. Daha acaba neler yapacak Bülent çok merak ediyoruz. Oynattığı bir sistem dahi yok. Hadi oğlum hadi koçumla olacak şeyler değil bunlar.

Fatih Terim familyası ...

PesimiSTyLa
22.Mart.2008, 04:08
Yazıklar olsun. Bundan sonrada yöneticilerden, futbolculardan kimse cıkıp sampiyon olacagız demesinler. Komik duruma düşmesinler. Eskişehirle sahanda oynuyorsun rakip 10 kişi yenemiyorsun. Eksikler falan hiçbirsey bahane olamaz. Eskişehir 10 kişiyken bu denli önemli bu haftada kalen boş oynasan bu macı kazanmalısın. Bunu yapamıyorsan cıkıpta sampiyonluk falan konuşmayacaksın. 1-0 maglupsun kewellı cıkarıp mehmet güveni alıyorsun. Lincolnü kenarda tutuyorsun. Gördük ki Bülent Korkmazdan da birsey olacagı yok. 2 senedir teknik direktörden yana yüzümüz gülmüyo. Yazık bu taraftara.

scar face
22.Mart.2008, 04:09
Kewell'ı cıkarıp Mehmet Güven denen o adamı oyuna almak ta bi facia...

gerrrard
22.Mart.2008, 04:09
Ezik bir teknik direktör bizde istemiyoruz tabi ama bir futbolcuyla inatlaşmakta neyin nesi oluyor böyle ? Geçenlerde Hakan Ünsal bir maçta Lincoln'ün Hamburg maçında yaptığı benzer bir hareketi yaptığını ama maç sonunda Lucescu'nun gayet güzel bir konuşmayla sorunu çok kolay bir şekilde hallettiğini söylemişti.

Bülent Korkmaz'ın bizim başımızdan beri ne yararı oldu acaba? Oynattığı bir oyun var mı yoksa oyuncular kafasına göre mi oynuyor? Bülent'le bu iş yürümez. Hadi koçumlarla gidilmez.

RoSeSHaH
22.Mart.2008, 04:11
Bülent Korkmaz'ın taktiksel yanlışlarını, müdahelelerini tartışalım ama başka boyutlara çekmeyelim olayları..

Bordo61Mavi
22.Mart.2008, 04:12
Cok guzel oldu bu :) Halen 3 cuyuz bu enteresan ligde

Tahmin yarismasinda bu hafta Bursa-Fener ve Galatasaray-Eskisehir maclarini bildim.

RaSenGan
22.Mart.2008, 04:13
Bu gidişle haftaya da puan kaybederiz şampiyonluktan koparız..

Addolorato
Bülent Korkmaz kurufasulye gibi bir adam bence sadece gaz ile idare ediyor takımı. Lincoln isterse ana avrat sövsün sana sen takımını düşünmek zorundasın ve Mehmet Güven yerine Lincoln'ü oyuna alman lazımdı. Sırf egoları yüzünden kaybettik Lincoln'ü. Maça gelecek olursak Eskişehir iyi oynayan taraftı maçıda kazandılar tebrik ederim. Baros'u çok aradık Ümit Karan yine vasattı. Artık şampiyon olamayız bence.

gerrrard
Ayrıca Bülent Korkmaz'ın futbolcu iken oynadığı futbolu kimse tartışmıyor. Fakat şu bir gerçekki Bülent Korkmaz yapmadı. Gerets'den beridir doğru düzgün teknik direktör getiremedik takımın başına maalesef. Üstüne takımımızın beyni Lincoln'üde kaybettik.

RoSeSHaH
22.Mart.2008, 04:16
Bu sene kötü başladı, kötü gidiyor, böyle bitecek belli..

Allah beterinden saklasın..

Tek zoruma gidense, taraftarın bu kadar sömürülmesi olayı. Maçlara gidiyoruz, destek veriyoruz, sesimizi feda ediyoruz ama karşılığı komiklikten başka birşey değil..

Yazık..

El Comandante
22.Mart.2008, 04:16
Yaziklar olsun. Yönetiminden, futbolcusuna ve üzülerek söylüyorum ki Bülent Korkmaz'ina kadar...

Hepsine sonuna kadar destek olduk. Bülent Hoca bu camianin en kariyerli ismidir, o Galatasaray'in büyüklügünü bilir dedik. Ama hoca olmadigini kanitladi. Taktik bilgisi gercekten sifir. Skibbe gönderildi, yerine Bülent geldi. Al birini, vur ötekine. Her macta Mehmet Güven'i aliyor oyuna. Sanki kendisi bizim Zidane'ìmiz. Dogru düzgün bir sistemi yok, oyun anlayisi sifir. Oyuncu degisiklikleri berbat. Üzülerek söylüyorum ki Büyük Kaptan, hayal kirikligi yasattin bize teknik direktör olarak ...

Adnan Polat basarili bir baskan ama kendisi de kabul etmeli artik. Teknik direktör secimleri hep hatali oldu. Bir türlü kulübün kalitesinde, kulübü ileriye tasiyacak teknik direktör getiremedi takimin basina. Her sene teknik direktör degistirir olduk. Sezon sonunda da büyük ihtimal, Bülent Korkmaz gönderilir.

Futbolcular mac secer oldular artik. Nonda, Ümit, Lincoln hakkinda yazmayacagim artik fazla bisey. Hepsi gönderilmeyi bekliyor. Galatasaray'i, taraftarlari takmadiklari cok net belli. Bu ne laubalilik, bu ne ruhsuzluktur yahu?

Taraftarlar sonuna kadar destek oluyorlar ama futbolcular mücadele etmiyorlar. Böyle sampiyon olunamaz tabi ki. Birakin sampiyonlugu, sampiyonlar ligi de hayal artik ...

Artik yönetim yumrugunu masaya vursun. Ne yapiyorsa yapsin, durumu düzeltsin. Kimse Galatasaray'dan büyük degildir. Herkes haddini bilsin.

GodfatheR
22.Mart.2008, 04:19
Tebrikler Es-Es'e maç sonundaki şov güzeldi:)

Addolorato
22.Mart.2008, 04:19
Türkiye'de teknik direktör seçimini en iyi yapan başkan Yıldırım Demirören'dir. Baran abiye katılıyorum Teknik Direktör konusunda yeterince özenmiyor Adnan Polat.

gerrrard
22.Mart.2008, 04:21
Adnan Polat'ın teknik direktör seçimlerinde yanıldığı zaten Gerets'i göndererek belli olmuştu.

Lucas Neill
22.Mart.2008, 04:22
GS teknik direktörlüğü Bülent Korkmaz'a 2 beden büyük gelmiştir bu apaçık ortada...Oyunu okuyamıyor biz görüyoruz her ne kadar futbolu çok bilmesekte, orta sahada koşan adam yok Ayhan Barış 5-6 maçtır 90 dk oynuyo birini dinlendir oynatma bari son dklarda top sürecek forvete top taşıyacak adam lazım Kewell'ı çıkartıp Mehmet Güven'i alıyosun yazık...Bülent Korkmaz kendi hatalarını Lincoln'ün üstüne yıkmak istedi ama ne yazık ki başaramadı...Bu vakitten sonra hiç bi yararı olmaz şampiyonlukta gitmiştir bu kadar harcanan paraya emeğe taraftara yazık...

King_91
22.Mart.2008, 04:24
Yazıklar olsun hepinize . Anca para ödenmedi mi çıkıp para demeyi biliyor bizim futbolcular maalesef . 3-5 futbolcu hariç hepsi yalan . Bu iş böyle olmaz .
10 kişi eskişehire atağımız yok . Atağı geçtim şu ana kadar çok savundum ama teknik direktörümüz de yokmuş . Maç kazanıcaz Kewell çıkıyor yerine M.Güven . Sabriyi bir kesemedin . Keşke bordeaux maçında gol atmasaydın be sabri . daha taç atmayı bile bilmiyosun çünkü . elinle atamadığın toptan golü yedik .
Bu hafta da kazanamadık ya artık şampiyonluk umutlarım kesinlikle bitmiştir . Kimse de çıkıp sonuna kadar savaşacağız , şampiyonuz falan demez inşallah . Tüm rakiplerinin puan kaybettiği haftada 10 kişi rakibini yenemiyorsun . Bırak Allah aşkına .

EreN
Ligde ilginç şeyler oluyor...

Onurap
Takım kondisyonu 0 oyuncuların yürüyecek hali kalmamış..Bizim mahalle takımı çıksa yenilirdik..

TR.CaPTaiN
Eses 10 kişi kalmasına rağmen mücadeleyi bırakmadı, çok iyi savunma yaptılar. Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra dağılırlar diye tahmin ettim fakat aksine sahadaki oyuncular 1 kişinin eksikliğini hissettirmediler, ellerini taşın altına daha çok soktular ve 3 puana ulaştılar. Tebrikler Eskişehirspor.

EreN
22.Mart.2008, 04:26
Sipsi Arda ne oluyor bu arada?

BlackEagle19o3
22.Mart.2008, 04:28
Pek şaşırdığımı söyleyemem , bekliyordum bunu Eskişehir'den.Tebrikler Eskişehir.
Ayrıyetten Bülent Korkmaz futbolcu olarak verdikleri bir kenara , bu takımın teknik direktörü olamayacağını kanıtlamaya devam ediyor .

Addolorato
22.Mart.2008, 04:30
Sergen Yalçın'ın bir lafı vardı NTVSpor'da ki programında ;

Erciyes'i Küme düşürdü , Gençlerbirliği'nden kovuldu , Bursa'dan kovuldu , Galatasaray'da ne işi var diye..

Şimdi daha iyi anlıyorum.

King_91
22.Mart.2008, 04:31
Sergen Yalçın'ın bir lafı vardı NTVSpor'da ki programında ;

Erciyes'i Küme düşürdü , Gençlerbirliği'nden kovuldu , Bursa'dan kovuldu , Galatasaray'da ne işi var diye..

Şimdi daha iyi anlıyorum.

Daha herşey için çok erken adamın elinde sihirli değnek yok daha geleli ne kadar oldu ama sonu kötü olacak gibi duruyor . inşallah ben yanılırım .

RoSeSHaH
22.Mart.2008, 04:31
Bülent'i konuşmak Sergen'e düşmez onu geçelim..

Kulüpte komple sorun var, tek kişiye giydirmek olmaz..

EreN
22.Mart.2008, 04:34
Futbolcular tempo yapamıyorsa Bülent ne yapabilir? daha bu kaçıncı maçı yahu.

Belgorth
22.Mart.2008, 04:35
golden önce Galatasaray'ın sağ tarafındaki 5 oyuncuyu 2 Eskişehir'li oyuncu maymun etti ya, başka hiçbir şey diyemiyorum. o 2 oyuncunun toplamından daha fazla alıyordur o 5 oyuncunun her biri tek başına.
bir parantez de De Sanctis'e. bugünkü performansından sonra gördüm ki Aykut'a yazık oluyor, hatta o kadar yetenek fakirliğine ve heyecanlı oluşuna rağmen Orkun'a da yazık oluyor. düşünebiliyor musunuz, Galatasaray 32 gol yemiş ligde sezon başından beri. ben kendimi bildim bileli sezon sonunda bile Galatasaray bu kadar gol yememişti hiç. ayıptır yazıktır, bir maçta da De Sanctis süper oynadı, bu maçı o kazandırdı diyebilelim, yok...

Bordo61Mavi
22.Mart.2008, 04:36
Feldkampin kadrosundada sorun vardi ama diger hoca geldi (ismi aklima gelmio) takimi duzelti.

Gerets in eline verilen kadro ile bu kadro arasinda daglar kadar fark var, Gerets e bu kadro verilseydi Galatasaray suan ligde liderdi belkide 5 puan farkla

Lucas Neill
Futbolcular tempo yapamıyorsa Bülent ne yapabilir? daha bu kaçıncı maçı yahu.

En azından Kewell'ı çıkarıp Mehmet Güveni almayabilir...

El Comandante
Sucu tek kisiye yikmak büyük hata olur.
Futbolcular da, yönetim de büyük hatalar yapiyor.
Mehmet Güven, Sabri, Lincoln, Nonda, Ümit, Volkan Yaman, De Sanctis gibi isimlere takimda yer olmamali. Sezon sonunda bunlar gönderilmeli.
Yönetim düzgün bir sistemi oturtmali. Kaliteli, vizyon sahibi bir teknik direktör takimin basina gecirilmeli.

King_91
22.Mart.2008, 04:38
golden önce Galatasaray'ın sağ tarafındaki 5 oyuncuyu 2 Eskişehir'li oyuncu maymun etti ya, başka hiçbir şey diyemiyorum. o 2 oyuncunun toplamından daha fazla alıyordur o 5 oyuncunun her biri tek başına.
bir parantez de De Sanctis'e. bugünkü performansından sonra gördüm ki Aykut'a yazık oluyor, hatta o kadar yetenek fakirliğine ve heyecanlı oluşuna rağmen Orkun'a da yazık oluyor. düşünebiliyor musunuz, Galatasaray 32 gol yemiş ligde sezon başından beri. ben kendimi bildim bileli sezon sonunda bile Galatasaray bu kadar gol yememişti hiç. ayıptır yazıktır, bir maçta da De Sanctis süper oynadı, bu maçı o kazandırdı diyebilelim, yok...

hatalı golleri var ama şu dediğin yanlış bence . mesela hamburg ilk çam , mesela kayseri ilk maçı , hertha berlin maçı , benfica maçı ... bir sürü de var aslında . çok gol yememizin tek sorumlusu de sanctis değildir . yediği hatalı goller var mı ? var . ama aykuttan kötü olduğunu kimse iddia edemez . bu sanctise hakaret olur bence . ki bu maçta da müthiş bir kurtarışı var .

RoSeSHaH
22.Mart.2008, 04:40
Sanctis'i diğer kalecilerimizle karşılaştırmam bile ama o da yeterli değil malesef..

Ve tek suçlu Bülent hoca gibi düşünmekten ve konuşmaktan vazgeçelim lütfen..

Alicanfmfan
22.Mart.2008, 04:41
Futbolcular oynamıyorsa Bülent hoca napsın tamam oyuncu tercihleri yanlıs olabilir ama böyle bir yenilgili ona yükleyemeyiz bu taraftara yazık ve hakarettir orada Ümit'in oynaması.

EreN
22.Mart.2008, 04:42
En azından Kewell'ı çıkarıp Mehmet Güveni almayabilir...

Kimi alabilirdi Mehmet Güven yerine? Alternatifleri sayar mısın.

scar face
22.Mart.2008, 04:43
Baran da De Santicsten bahsetmis Alllah askına Aykut var aslan gibi kaleci...De Santicsin özellikle soluna giden top %90 gol oluyor..Yazık değil mi Aykuta,Ferdiye,Orkuna...

GodfatheR
22.Mart.2008, 04:43
Ortada bir suç varsa en az suçlu Bülent Korkmaz'dır.

Suç geçen sene futbolcuların sözüyle teknik direktörü yollayanlarda,suç Skibbe gibi sıradan bir antrenör getirenlerde,suç para uğruna hedeflerini satanlarda,suç ben Lincoln'ü gönderirim kaptanlığı alırım diyen hocayı getirenlerde.Kısacası en büyük suç yönetimde.Yönetim geçen sene işi oyunculara bırakarak aldığı şampiyonluk yüzünden en az 3 sene geri gitmiştir.

Yok Bülent hoca niye M.Güven'i almış Kewell'ı çıkarmış yok niye Kewell'ı stoper yapmış bunlar çok saçma bütün suçu Bülent Korkmaz'a yüklemek çok büyük yanlış.

RoSeSHaH
22.Mart.2008, 04:44

Mesela Lincoln..

Adam gibi oynamıyor olsa bile mantıklı bir hamle olurdu, tepki almazdı bu kadar..

Lincoln'ü zaten kaybetmişiz artıki bu inat niyeydi ?

Lucas Neill
22.Mart.2008, 04:46

Lincoln...Veya illa birini çıkarmak istiyosa yorulan Ayhan veya Barış'ı alabilirdi...

Onurap
Takımda kondisyon yok hırs yok hiç bişey yok..Böyle durumda tam kadro olsanızda lincoln olsada m.güven girmesede yenilirsiniz..

40 dk 10 kişiyi oynayan takımı yenemeyip kaleye gidecek halin yoksa td ne yapabilir..
Kewell ın 70 de bitiğini zaten biliyoruz..Orta sahayı güçlendirip takımı atağa kaldıemyı düşündü ama olmadı..

Skibbe futbolu bilmiyor bülent korkmaz bilmior kalli bilmiyor bu şu..Sanırım takım yönetmeyi Fm 2009 dai gibi sanıyonuz bazılarınız..

Ve bir gerçek varki Bülent korkmaz sezon ortasında gldi zaten bu saaten sonra ne takımın kondisyonunu arttırabili nede oyun yapısını değiştirebilir..

Bülent korkmaz bu geceki en az suçlu insandır..

EreN
Mesela Lincoln..

Adam gibi oynamıyor olsa bile mantıklı bir hamle olurdu, tepki almazdı bu kadar..

Lincoln'ü zaten kaybetmişiz artıki bu inat niyeydi ?

Tahminen Lincoln sene sonu gidici. Fakat şunu da unutmamak lazım Bülent gibi insanlar için bazı şeyler iyi futboldan ve yetenekten önce gelir. Bu sebeple yine bülent'e bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum.

Belgorth
22.Mart.2008, 04:48
de Sanctis'in yediği her golü en fazlasında Aykut da yer ve hatta de Sanctis'in yediklerinin bir çoğunu da çıkartır. sezon başında de Sanctis'in iyi bir transfer olduğunu düşünmüştüm ama beni çok kötü yanılttı. Scar Face'in dediği gibi soluna giden her topu sadece izliyor. o taraftan üzerine gelmediği sürece çıkardığı top yok. halbuki bu sezon Aykut'un oynadığı ilk kupa maçını hatırlıyorum, 1'e 1 hatta 1'e 2 pozisyonlar çıkartmıştı, o maçı da Aykut yüzünden kazanmıştık. düşünüyorum de Sanctis için bunu söyleyebileceğim tek maç yok.

şahsen Bülent Korkmaz'a tek kelime bile etmiyorum ben zaten. bence Lincoln ilk 18'e bile girmemeliydi, benim tüm lafım bugün sahada Galatasaray adına oynayan futbolculara.

RoSeSHaH
22.Mart.2008, 04:48
Bülent Korkmaz bir enkaz aldı bu doğru, ama geliştirme yada gerekli hamle göremiyoruz henüz. Sorun burada..

PesimiSTyLa
22.Mart.2008, 04:55
Suç herkeste. Bir futbolcuya ilk 11 de sans vermemek bir ceza degildir ! Lincolnü oynatmıyorsun ona mı ceza veriyorsun; yoksa takıma mı ? Hemde takımda bu kadar eksik varken. Ayrıca Lincoln ilk 11 oynamasa çok mu kahroluyor acaba? Parasını almıyor mu? Onun da canına minnet. Madem ceza vereceksin. Para cezası verirsin; ki bunu vermişsin zaten. Daha ona forma sansı vermemek ne oluyor ki ? Ümit karanın artık florya sınırları içinde nefes alması hatayken ona ilk 11 de sans vermen hata. Mehmet Güvenin Kewell ın yerine kurtarıcı olarak girmesi hata. Bunun haricinde Bülent Korkmazın pek hatası yok, ama tüm bunlar yetiyor zaten yenilmeye.

Bundan sonra sampiyonluk imkansıza yakın, ilk 3 de bari olalım diyeceğim de o da zor gibi bu oyunla. 2 haftalık arada umarım birseyler degişir artık toparlanırlar.

DisCo
22.Mart.2008, 05:05
Hamburg maçında çok iyi bir iş yapıyorsun. Defans göbeğinde olumsuz bir olay olursa Kewel buraya geçecek diyorsun. Riskli bir hamle olsada o maçın şartları gereği bunu normal karşılayabilirsin. Ancak kendi sahanda oynadığın bir maçta Kewel'ı defansa koyarsan birşeyleri bildiğinden dolayı insanlar şüphe duymaya başlar.

Sihirli değnek olmayabilir, sezon ortası gelmiş olabilir ama bir çocuğa söyleseniz bunu yapmaz. Bu nedenle Bülent Korkmaz, teknik direktör olarak yetersizin ötesinde olduğunu bununla kanıtlamış oldu. Ha Bülent Korkmaz büyük kaptandır, Arsenal maçında fedakarlık yapmıştır. Ancak bu iyi teknik direktör olacaktır anlamına gelmez. Hosteslik yapmış kariyer sahibi birinden uçak uçurmasını beklemek gibi birşeydir.

Lincoln'ü ya paf takımına yollayacaksın yada oynatacaksın. Bu adamın nazlı olduğunu alırkende biliyorlardı. Tahammül ediyorsan bu zor virajlarda da tahammül edeceksin. Edemiyorsanızda sezon başı neredeydiniz. Satıverseydiniz.

Ümit, Nonda, Volkan Yaman, Sabri ve çok iyi oynuyor denen Serkan içinde birşeyler söylemek istiyorum. Biz sadece bu oyuncuları zengin ediyoruz. Serkan'ın Hamburg maçıyla beraber bu maçına bir bakalım. Attığı bütün paslar ya rakibe gitti yada rakibe çarpıp kendisine geri geldi. Daha önündeki adamın yanından pas atmayı bilmeyen birini sağ kanat oynatıyoruz. Diğer oyuncularında dünya umrunda değil. Ben böyle bir duruma düşsem tek başıma 10 adam çalımlar o golü atarım. Hırs, istek böyle birşeydir. Ancak alışmışta kudurmuştan beterdir. Hesap soran yok, uyutan ve tepki koymayan bir taraftar. Yazık.

fatih2855
22.Mart.2008, 05:06
Lincolnü oynatmamak galatasaraya verilen bir cezadır.burda bülent korkmaz hatalıdır.klüp menfaatleri herşeyden önde gelir...

Aşk-ı Şehir
22.Mart.2008, 05:10

Sen alıntı yapmamışsında ben yapayım Cihan.;)

Hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz bugün bunuda gördük. 10 kişide yettik. İyi oyunla (oynamamız gerektiği gibi oynayıp) kazandık. Kırmızı kart yanlıştı. 2.kart doğru ama ilk kart yanlış. İvesa yine beni utandırmadı Allah ondan razı olsun.

sitte
22.Mart.2008, 05:28
Lincoln'ün hiçbir suçu yok destekçisiyim sen Lincoln'ü oynatmayıp ükarandan medet umarsan sonu böyle olur işte ...

Since-1907
22.Mart.2008, 05:30
Maçın son 20 dakikasını içeriye geçip izledim fakat anlamadım Kewell sakatmıydı da çıkarıldı ?

Lucas Neill
22.Mart.2008, 05:38
Maçın son 20 dakikasını içeriye geçip izledim fakat anlamadım Kewell sakatmıydı da çıkarıldı ?

Hayır değildi.Bu arada son 3 maçta ki kötü sonuçlarda hatanın büyük bi kısmı Bülent Korkmaz'dadır...Ts maçında Lincoln'ü götürüp oynatmıyosun skoru koruman gerek top tutcak adam lazım Lincoln girmiyo, Hamburg maçında orta saha çökmüş al o zaman Mehmet güven'i madem çok seviyosun güçlendir orta sahayı ama Hasan Şaş giriyo oyuna, bu maçta yine Lincoln yok Kewell çıkıyo M. güven giriyo...İnş ilerleyen haftalarda daha iyi oluruz...

Onurap
22.Mart.2008, 05:40

Hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz bugün bunuda gördük. 10 kişide yettik. İyi oyunla (oynamamız gerektiği gibi oynayıp) kazandık. Kırmızı kart yanlıştı. 2.kart doğru ama ilk kart yanlış. İvesa yine beni utandırmadı Allah ondan razı olsun.

Bence bugün Eskişehir kazanmadı Galatasaray kaybetti..Çok kötüdük oyuncuların ayakta duracak hali yoktu..Herhangi bir anadolu takımı yenerdi bizi..

LaigLeNoiR
22.Mart.2008, 06:34

Malesef ben yapıyorum Alıntı'yı Cihan'cım.

Tebrikler Eskişehirspor'a.Müthiş bir galibiyet aldılar.

Aşk-ı Şehir
22.Mart.2008, 07:39
Bence bugün Eskişehir kazanmadı Galatasaray kaybetti..Çok kötüdük oyuncuların ayakta duracak hali yoktu..Herhangi bir anadolu takımı yenerdi bizi..

Tabi canım öyle. 1 kerede karşı takım kazansın. Aynı şekilde TV programlarındada öyle. 10'a 11 ne kadar yorgun olursan ol madem şampiyonlukta iddialısın bu maçı kazanacaksın. Kaybedince biz kaybettik karşı takım kazanmadı demeyeceksin...

Alicanfmfan
22.Mart.2008, 08:22
Lincoln'e kötü , gitsin , bilerek oynamıyor diyorsunuzda bu konuda hem Bülent Korkmaz'ın hemde Lincoln'ün hataları var , Bülent Hoca'nın yaptıgı en büyük yanlıs , Hamburg macınıda geç Trabzon maçında adeta Lincoln'e nazire yaparcasına kadroya alıp yedek oturtmaktı kim kazandı kimse kim kaybetti Galatasaray Spor Kulübü.

nerazzuri
22.Mart.2008, 08:27
Düpedüz emeğe saygısızlıktır bu susmayı denedim ama bir yere kadar. Bir takımın emeklerini, çabasını, kazanmasını böyle tek kelime kestirip atamazsın.

Ortada bir emek var ve sen buna saygı duymak zorundasın. Herhangi bir anadolu takımı yenebilirdi belki evet ama emeğe saygısızlık edip, sanki siz takım değilsiniz kim olsa yenerdi bizi bu halimizle gibi bir havaya getirme olayı.

Yorumlarında biraz daha dikkatli olursan sevinirim. Tahrik etmemeye çalış biraz. Yoksa ya sen gidiceksin aramızdan yada tahrik olan şanslı kişi.

Uchiha Itachi
22.Mart.2008, 08:59
Eskişehir hakkıyla kazandı.Eskişehir'li tüm arkadaşları tebrik ederim.

kral_67
22.Mart.2008, 09:04
sonuç olarak

de santics-Ümit Karan-Nonda-Sabri-Volkan Yaman-Ayhan-Hasan Şaş-Serkan Çalık-Ferdi

gibi Galatasaray'da oynayabilecek kapasitede olmayan veya yaş itibarı ile o kapasiteden düşmüş oyuncular ile

Linderoth-Lincoln

gibi takıma istenilen katkıyı yapamayan yabancılar ile yolları ayırmamız şart...

hatta artık Aydın ve M.Güven de olmayacak bunu belli ettiler bu adamlarıda elden çıkarma vakti geldi...

artık alt yapıdan gelecek yeni gençler ve yerli yabancı geç transferler ile yaş ortalaması düşük ve diri bir takım kurmalıyız...

Aydin
22.Mart.2008, 11:08

Sonra da bana fanatik demeyin diyorsun. Eskişehir atak görünerek bizi ezmedi evet ama çok akıllı oynadılar. Attıkları gol şans golü değildi. Oyunda bir kişi kırmızı kart görmüşken ve bir kişi de sakat tedavisi görürüken yani 9 kişiyken gol attılar.

Biz atak göründük mü? %100 gollük pozisyonumuz bol mu? Hayır. O zaman neyi kaybediyoruz? Hakeden kazandı. Eskişehirspor'a tebrikler.

Bülent Korkmaz bir enkaz aldı bu doğru, ama geliştirme yada gerekli hamle göremiyoruz henüz. Sorun burada..

Bülent Korkmaz bir enkaz almadı. Türkiye'deki hücum gücü en yüksek olan takımı aldı. Sakatlıklar şudur budur onu anlarım. Defans oyuncun yoksa Meira'yı satmayacaksın. Sattırmayacaksın.

Skibbe'yi arar olduk. Oyun içerisinde Arda ile Kewell arada kanat değiştiriyorlardı. Şimdi ise hiç değiştirmiyorlar. Arda sürekli solda. Arda solda daha verimli evet ama Arda sağ ayaklı. Kewell ise sol ayaklı olduğundan sağ'da çok zorlanıyor. Zaten adam bize geldiğinden beri kariyerinde hemen hemen hiç oynamadığı yerlerde oynadı. Defans, sağ kanat vs.

Her maç en az 10 gol pozisyonuna giren Galatasaray gittikçe çürüdü gitti. Sakatlıklar buna etki etti mi? Etti. Ama bir teknik adamın oyuna müdahaleleri de bu kadar saçma olmamalı. Kewell'ın çıkması, mehmet güvenin girmesi falan.

Benim üzüldüğüm nokta efsanelerimizin bir bir harcanması. Önce Fatih Terim, sonra Hagi şimdi de Bülent Korkmaz. Kimse kalmayacak yakında.

IcedEarth
22.Mart.2008, 15:59
De Sanctis, Volkan, Linderoth, Nonda, Ümit, Hasan Şaş, Mehmet Güven, ve hatta böyle aptallık yapacaksa Lincoln bu takımdan çekip gitmeli. Yerlerine elbet daha iyileri konabilir.
Bülent Korkmaz ise şu 2 haftalık fırsatta kendine ve takımına çeki düzen vermeli, yoksa sezon sonu Florya'ya son kez veda etmek zorunda kalabilir...

Emurafu
22.Mart.2008, 18:02
Kewell gibi adamı cıkarıp oyuna kurtarıcı olarak Mehmet güven sokuluyorsa;Maç hakkında daha fazla birsey yazmama gerek kalmıyor...Allahtan milli takım arası geldi.

bugra 1905
22.Mart.2008, 18:16
Eskişehirsporu Tebrik Ediyorum Gerçekten 10 Kişi Kalıp Alisamiyende Galip Gelmek Şahane Birşey İnşallah Daha Üst Sıralara Çıkarlar

Nedvedmania
22.Mart.2008, 20:05

Malesef ben yapıyorum Alıntı'yı Cihan'cım.

Tebrikler Eskişehirspor'a.Müthiş bir galibiyet aldılar.

Aman Aman fırsat doğdu kaçırmayın :)

---------------------

Son anda bilet bularak maça gittim. 2 Saat boyunca sağnak yağmurda susmayarak destek verdik takıma ama yinede umurlarında değil futbolcuların.

Fazla konuşmaya gerek yok maçı şu anlatacağım olay özetliyor :

İlk yarı bitmek üzere. Hakem bir dakika uzatma verdi. Düüüt Faul. Galatasaray Frikik kullanıcak. Ama oda ne. Bir baktım De santics Havlusunu aldı, bize döndü, tip tip baktı ,havluyu salladı, soyunma odasına doğru yürüdü. Tribündeki uğultuyu duyunca sahaya baktıki maç hala devam ediyormuş. Havlusunu geri astı biraz utanarak devam etti maça. Yani adamların maç umurlarında bile değil. Bitsede gitsek havasındalar. Bilmiyorum bunu TV çektimi.

Edit : Bi ara takım 1 dakikalığına alkışla protesto edildi. Bunun üzerine Numaralı üst katta ufakçaplıda olsa kavga çıktı. 3 adam bir adamı tutmuş alt kata fırlatıyordu polisler ayırdı.