Log in

View Full Version : Oyuncu Kulüpten ayrılmak isterse!!!

fenerli94
20.Mart.2008, 02:31
benim bir oyuncum daha büyük bir kulübe gitmek istiyor.
o yüzden mutsuz ve sözleşme imzalamak istemiyor.
sözleşmesinin bitmesine 3 yıl daha var.
nasıl o oyuncuyu kulüpte tutabilirim?
galiba oyuncu etkileşiminden oluyormuş.
ama hangisi ne demek bilmiyorum.
ne yapmam gerkiyor?
yardım...:icon_confused::icon_confused:
arkadaşlar dediğinize göre çözümü yok.
o zaman satayım mı çünkü isteyenler var.
çünkü kontratı biterse satamam.
ama aslında satmak istemiyorum.çünkü türk ve çok iyi.(caner erkin)

OMANA
20.Mart.2008, 04:39
benim bir oyuncum daha büyük bir kulübe gitmek istiyor.
o yüzden mutsuz ve sözleşme imzalamak istemiyor.
sözleşmesinin bitmesine 3 yıl daha var.
nasıl o oyuncuyu kulüpte tutabilirim?
galiba oyuncu etkileşiminden oluyormuş.
ama hangisi ne demek bilmiyorum.
ne yapmam gerkiyor?
yardım...:icon_confused::icon_confused:

şimdi öncelikle kaygılarını bir kenara bırak..çünkü henüz sözleşmesinin bitmesine 3 sene var ve sana tavsiyem kimseye 3 yıl sözleşmesi varken alel acele yüksek bedellerle kontrat imzalama...

ayrıca 3 yılk uzun bir zaman emin olki yetenekli bir oyuncuysa düzenlide forma şansı buldukça..ayrıca takımın başarılı sezonlar geçirip takımın tanındıkça oyuncun klüpten gitmek istemeyecektir...

hadi kazanmak içişn sana bir tüyado bu sene düzenli oynat seneyede takımın ikinci kaptanı yap..sonrada birinci kaptan yap genelde kaptanlarin gitme eğilimi daha az oluoyr..

STRATOVARIUS
20.Mart.2008, 15:48
basına gitmek istiyorum diye açıklama yaparsa sende cevap kısmından kalmasını gerektiğini söylersin... o zaman baya bi süre susuyolar... fiyatını da yüksek göster diğer klüpler fazla ilgilenmesin...

cris king
20.Mart.2008, 21:06
yok arkadaşım aynı şey benimde başıma geliorr süreklşi topcularımın kafalarını karıştırıorlar pirloya barca tklf yaptı swezon başı yollamadım gitmek istediğini söledi full ilk 11 oynattım hem takımı batırdı hemde hiç bişey değişmedi devre arasına kadar üzg. işareti vardı bende sonunda barcaya sattım napayımm çok saçma bu şey bi çare bulmaları lazım pirlo gibi bi adamın gerçekde milanı bırakması söz konusu bile olmazz

cristiano46
21.Mart.2008, 20:48
valla 3 sezon var daha yaa ooo hiç dert etmem bile :D ayrıca gitmek isteyene yolu gösteririm formayı hak eden giyer ve o formayı giymek isteyen nice futbolcular varken onun havasını dinleyemem :D