Log in

View Full Version : Editor kaydetme sorunu



husam20
20.Mart.2008, 10:40
oyuna guncelleme yaması yukledim daha sonra eksik olan 1-2 transferi kendim editorden yapayım dedim . editoru acıyorum transferleri ayarlıyorum kaydediyorum ve cıkıyorum .daha sonra editore tekrar girdiğimde kaydetmediğini goruyorum hersey eski haline geri donuyor.

ve sunu farkettim oyun acıldıgında versiyon olarak 9.1.0 gosteriyor ama editorde 9.0.0 yazıyor. buna bir çözümü olan var mı acaba ?

DaveJones
20.Mart.2008, 16:52
Editorden değişiklikler yaptıktan sonra o db yi farklı kaydedip, daha sonra oyuna girince başlangıçta o db yi seçip oyun kurarsan olur sanıyorum.

CeNTeR_TR
20.Mart.2008, 18:40
Db dosyasını farkLı bir isimLe kaydedeceksin ;;)

husam20
20.Mart.2008, 20:43
teşekkur ederim arkadaşlar deniyecegim dediklerinizi .sorun hallalursa buraya yazarım

husam20
20.Mart.2008, 21:02
malesef sorun devam ediyor. dediğiniz gibi deyişiklikleri yaptım editorde farklı bir isimle kaydetip yeni oyun o db ile actım ama hiçbirşey deyişmemiş. editoru acıp kapayınca da eski haline donmus. dediğim gibi bence benim sorunum oyunun versiyonun da 9.1.0 yazıyor oyunu actıgımda ama editorde 9.0.0. yazıyor

BeeTLeJuiCe
21.Mart.2008, 17:43
Oyununuz orjinal mi?

Oyun'u update ettiğiniz sırada editör'ünde update olması gerekiyor ama sizde bir sorun olmuş sanırım. Gerçi editör'de daha eski versiyonlarda değişiklik yapsanız bile, yeni versiyonlarda çalışıyor olması gerek.

husam20
21.Mart.2008, 19:13
ne yazıkkş oyun orjinal deyil . editoru update etme şansım var mı acaba ?