PDA

View Full Version : başkanların oyuncu satmasına bi çare var mı

mustiUA
21.Mart.2008, 09:12
galatasarya 9.3.0 yamasında bi oyun açtım ve aldığım genç oyuncuları biraz parlattığım anda sevgili adnan polat 1.5milyon euroluk bir teklifi bile cazip görüp satabiliyo oyuncuyu sonra yeniden adam peşinde koştur 2 sezon dokunması 15-20 ye gidecek adam 1.5 a gidiyor. bunun bi çözümü varmı acaba???? başkanla bu konuyu konuşamıyomuyuz :D

Oghuse
21.Mart.2008, 09:21
Maalesef konuşamıyoruz..

mustiUA
21.Mart.2008, 09:22
bu oyuncuların kurtuluşu yok mu yani illa gideceklermi

Walter Sakana
21.Mart.2008, 09:24
galatasarya 9.3.0 yamasında bi oyun açtım ve aldığım genç oyuncuları biraz parlattığım anda sevgili adnan polat 1.5milyon euroluk bir teklifi bile cazip görüp satabiliyo oyuncuyu sonra yeniden adam peşinde koştur 2 sezon dokunması 15-20 ye gidecek adam 1.5 a gidiyor. bunun bi çözümü varmı acaba???? başkanla bu konuyu konuşamıyomuyuz :D

banada yaptı aynısını Mehmet Topal'ı sattı 7.5m euroya. Yerini dolduracak Türk oyuncu bulamadım, yabancı oyuncu aldım yabancı hakkımda doldu yer açmak için bazen kalede Asenjo'nun yerine Ufuk'u oynatıyorum.
Bu olduktan sonra hemen kesinlikle satmak istemediğim isimleri garantiye aldım. Satmak istemediğin bir oyuncun için istediğin rakamı 40-50 milyon yap o zaman isteyen takım kalmıyor. Tek çözümü bu.

mustiUA
21.Mart.2008, 09:28
banada yaptı aynısını Mehmet Topal'ı sattı 7.5m euroya. Yerini dolduracak Türk oyuncu bulamadım, yabancı oyuncu aldım yabancı hakkımda doldu yer açmak için bazen kalede Asenjo'nun yerine Ufuk'u oynatıyorum.
Bu olduktan sonra hemen kesinlikle satmak istemediğim isimleri garantiye aldım. Satmak istemediğin bir oyuncun için istediğin rakamı 40-50 milyon yap o zaman isteyen takım kalmıyor. Tek çözümü bu.

sağolasın arkadaşım şimdi deniyim oyuncuların değerlerini uçurayım bi bakalım inş. kimse istemez benimde barış özbek gitti 6.250.000 euro ya az önce bi kaç oyuncuyada olta atıyolar adnan polatın ağzının suyu aktı :D

mustiUA
21.Mart.2008, 09:50
şimdide oyuncunun aklını çeldiler listeye konmak istedi yok dedim bende otur oturduğun yerde geçer herhalde zamanla :)

3842
21.Mart.2008, 18:56
Squad Status'unu Indispensable to the Club yapmanız em oyuncunun gitmeyi istemesine hem de başkanın satmasına çare olabilir. Başkanlar genellikle bu tür oyuncuların transferine karışmazlar. Düşünsenize başkanın ferguson'a haber vermeden Ronaldo'yu R.Madrid'e sattığını :D

Addolorato
21.Mart.2008, 20:06
Teklif geldiğinde ve başkan kabul ettiğinde oyuncuya yeni kontrat önerirsen ve oyuncu bu kontratı kabul ederse sende kalır oyuncun.

cristiano46
21.Mart.2008, 20:42
bendede az olmadı böyle Serkan Çalık Barış Özbek kahramanmaraşspor a transfer etmiştim ama başkan 20 milyon euro teklif gelince hmn satmıştı barış özbekede 40 milyon euro deli etmişti beni :D

mustiUA
22.Mart.2008, 04:30
bendede az olmadı böyle Serkan Çalık Barış Özbek kahramanmaraşspor a transfer etmiştim ama başkan 20 milyon euro teklif gelince hmn satmıştı barış özbekede 40 milyon euro deli etmişti beni :D

sen serkanı 20 ye barışı 40 a sattın üzüldünmü bide çok ilginç olmuş o yani piyango çıkmış sana daha da başka kimseye çıkmaz o :D

sentugo
22.Mart.2008, 08:16
20 bindir o :D çalık için

mustiUA
22.Mart.2008, 09:55
20 bindir o :D çalık için

ben de sözleşmesi bitti aldı alman 2. liginde bi takım hiç kasmadım zaten 1. lig için bile pek önermem kendisini :D hele ki gs ye 3 beden küçük gelir :D

cristiano46
24.Mart.2008, 06:54
yoo ben kahramanmaraşspor için diyorum normal oyuncuları alamıordum başkanda satınca işte kafam attı oyunu silmiştim :D

korkmaz86
26.Mart.2008, 04:26
9.1.0 da oluyor mu bu? birde oyuncuları sattıkları gibi bizden habersiz oyuncu da alıyorlar mı?

sekilaso
26.Mart.2008, 04:33
oyuncu kulübü icin vaz gecilmes yaparsan ve satılık degildir dersen baskan büyük ihtimalle karısmas buna :)