Log in

View Full Version : Kazım Kanat: "F.Bahçe Korkuyor"

Maymuncuk
01.Nisan.2006, 16:58
http://img100.imageshack.us/img100/7919/kanat3wn.png (http://imageshack.us)

Fenerbahçe korkuyor

Fenerbahçe şampiyon olmazsa ne olur? Sarılacivertli taraftarların söylemeye korktuklarını söyleyeyim:
1- F.Bahçe alay konusu olur. (Zenginin başaramadığını, fakirin yapması bir kahramanlık hikayesine dönüşür!)
2- Fenerbahçe tarihi, bu yılı bir hezimet olarak yazar. Yani Beşiktaş'ın üç yıllık rekoru egale edilemez. Galatasaray'ın 4 yıllık rekoru ise hayal olur! (Oysa harika bir fırsattı. Biraz dikkatle Fenerbahçe 5 yıl üst üste şampiyon olurdu)
3- F.Bahçe'nin 100. yıl şampiyonluğu bu moral bozukluğu ile söz konusu olamaz.
4- Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Tek adamlık dönemi" sona erer.
Gördünüz değil mi? Başkan Aziz Yıldırım'ın resmi sözcüsü Bay Murat Özaydınlı'nın "Zavallılar" dediği Galatasaray şampiyon olursa o zaman Fenerbahçe, "zavallı" konumuna düşüyor. Ne trajedi ama!

MESAJ : Sokaktaki vatandaş "O kafa" yüzünden G.Saray'ın şampiyonluğunu istiyor.

Alıntıdır..

Cengo
01.Nisan.2006, 19:40
Kazım Kanat yorumlarına taraftar gözü ile bakmayı abartmış biraz :)
Sonuncu dahi olsa kimse göndermez Aziz Yıldırım'ı.

Şampiyon dahi olsa Özhan Canaydın'ın, Yıldırım Demirören'in gitmesini isteyen kitlelerin olduğunu hepimizi biliyoruz..

Neron_FB
01.Nisan.2006, 19:44
Kazım Kanat bu röportajdan önce redbull içip (ya da başka bi şekilde!?!) kanatlanmış da bunları söylemiş anlaşılan....
Kendisinin dediklerinin hiçbirine katılmıyorum...

umutcanerkut
01.Nisan.2006, 19:59
ben bun konuda katılııorum kazım kanat adiil neron abiye :D

imperius
01.Nisan.2006, 20:27
sadece alay konusu olacagımıza katılabılırım.ama sunu unutmamak gerekır gs nın kadrosu fb den hıc de asagı kalır degıl..

TüMeR_yAğıZ
01.Nisan.2006, 20:41
bence biraz doğruları söylemiş,beşiktaş hariç her takıma doğruyu gösterecek yorumu yapıyor bu adam nasıl beşiktaşlı ben onu anlamıyorum :)

imperius
01.Nisan.2006, 20:45
bence biraz doğruları söylemiş,beşiktaş hariç her takıma doğruyu gösterecek yorumu yapıyor bu adam nasıl beşiktaşlı ben onu anlamıyorum :)
ben sana sunu dıyeyım fb bu sene kupayı alamasın seneye yıldırım ole bı takım kurarkı ınadına rahat 15 puan fark atar.. :)

TüMeR_yAğıZ
01.Nisan.2006, 20:48
inat kurmayla işin olmadığını aziz yıldırım bile anladı kardeş senmi anlamadın daha :) dış etkiler şampiyonluk için daha önemli oldu günümüzde.
bırakın türkiye ligini avrupaya bakın başkanınızı oraya yönlendirin yakında avrupaya iki takımı zor göndeririz bu gidişle.

imperius
01.Nisan.2006, 20:51
inat kurmayla işin olmadığını aziz yıldırım bile anladı kardeş senmi anlamadın daha :) dış etkiler şampiyonluk için daha önemli oldu günümüzde.
bırakın türkiye ligini avrupaya bakın başkanınızı oraya yönlendirin yakında avrupaya iki takımı zor göndeririz bu gidişle.
once kalıcı lıg basarısı sonra avrupa..valla yıldırım ınadından fılan vazgecmedı..amacı gsnın 4 yıl sampıyonluk rekorunu kurmak..once bu rekor sonra avrupa

zargı
01.Nisan.2006, 21:08
http://img100.imageshack.us/img100/7919/kanat3wn.png (http://imageshack.us)

Fenerbahçe korkuyor

Fenerbahçe şampiyon olmazsa ne olur? Sarılacivertli taraftarların söylemeye korktuklarını söyleyeyim:
1- F.Bahçe alay konusu olur. (Zenginin başaramadığını, fakirin yapması bir kahramanlık hikayesine dönüşür!)
2- Fenerbahçe tarihi, bu yılı bir hezimet olarak yazar. Yani Beşiktaş'ın üç yıllık rekoru egale edilemez. Galatasaray'ın 4 yıllık rekoru ise hayal olur! (Oysa harika bir fırsattı. Biraz dikkatle Fenerbahçe 5 yıl üst üste şampiyon olurdu)
3- F.Bahçe'nin 100. yıl şampiyonluğu bu moral bozukluğu ile söz konusu olamaz.
4- Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Tek adamlık dönemi" sona erer.
Gördünüz değil mi? Başkan Aziz Yıldırım'ın resmi sözcüsü Bay Murat Özaydınlı'nın "Zavallılar" dediği Galatasaray şampiyon olursa o zaman Fenerbahçe, "zavallı" konumuna düşüyor. Ne trajedi ama!

MESAJ : Sokaktaki vatandaş "O kafa" yüzünden G.Saray'ın şampiyonluğunu istiyor.

Alıntıdır..

inşallah şampiyon olucaz ozaman onlarda kazım kanatın dedigi gibi zavallı durumuna düşücekler

Nedvedmania
01.Nisan.2006, 22:19
çok doğru söylemiş kazım kanat

Maymuncuk
01.Nisan.2006, 22:41
Bence doğruları sölemiş arkadaşlar objektif bakalım ;)

Gravity
01.Nisan.2006, 23:16
once kalıcı lıg basarısı sonra avrupa..valla yıldırım ınadından fılan vazgecmedı..amacı gsnın 4 yıl sampıyonluk rekorunu kurmak..once bu rekor sonra avrupa

Bu yüzden bir türlü istediğinizi yapamıyorsunuz işte, bu psikolojiden kurtulamadığınızdan. Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon olduğunda "Hadi Beşiktaş'ın rekorunu kıralım." diye çıkmadı yola, sadece başarı istiyordu ama her alanda. Avrupa'da buna dahil. Sen kendi liginde bir şey olmaya çalışırsan hiçbir şey olamazsın, zaten şampiyon olabiliyorsun, bunda bir problem yok. Aynen "Ben sana şampiyon olamazsın demedim..." durumuna döner. Son olarak da yazık diyorum başka da bir şey demiyorum.

Kazım Kanat'ın yazısına gelince bazı şeyler abartı. Aziz Yıldırım imparatorluğunu kurdu artık. Kulüp batsa da oradan indirilemez, indirebilecek kimse kalmadı çünkü. Ama diğerleri çok doğru. Galatasaray şampiyon olduğunda Fenerbahçelilerle kim dalga geçmez açık yüreklilikle söylesin. Bir defa bu taraftar olmanın ve mücadelenin temelinde olan bir şey zaten ki bir de böyle bir durumda doruğa ulaşacaktır. Ha, 100. yıllarında şampiyon olabilirler mi? Orasını kimse bilemez tabi ki ama benim umudum olamamalarından yana, Galatasaray'lıyım ve kendi takımımın şampiyon olmasını isterim doğal olarak, diğer kulüp taraftarları gibi.

tombul taho
02.Nisan.2006, 00:11
kazım kanatın sölediklerine katılıorum fakat en başta cengizin (ABOOOO'nun ) yapıtğı yoruma da katılıyorum. Aziz Yıldırım'ı kim nereye gönderiyor yahu ? Aziz Yıldırım'ın olmasa bana göre Fenerbaçe takımı hiç bişe yapamaz. takımı bu duruma bu ii hale getiren Aziz yıldırım zaten. yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler.

Frank_Castle
02.Nisan.2006, 01:26
korkuyorlar bence de ..
fakir edebiyatıymış, yalan mı kardeşim parası yok galatasarayın, futbolcuları kopuyor 1er 2şer.. edebiyat mı yapıyo galatasaray .. bu takım uefa kupasını aldığında futbolcular 6 aydır adam gibi para alamamıştı ..

emirduman
02.Nisan.2006, 02:52
Aziz Yıldırım hakkında dedikleri hariç bence diğer dedikleri gayet doğru...

Jesus_FB
02.Nisan.2006, 03:31
Kazım Kanat'ı beşiktaşlılar bile kale almıyor ben mi alıcam saçma sapan konuşmuş yine

Aziz Yıldırım'ı kim başkanlıktan indirebilir ki ben Kazım Kanatın bu yazıyı inanarak yazdığına inanmıyorum yine her zaman olduğu gibi reyting yapma derdinde e bunun içinde en ideal takım Fenerbahçe haklı tabi adam napsın :D:D

__Trex__
02.Nisan.2006, 04:36
Bu yüzden bir türlü istediğinizi yapamıyorsunuz işte, bu psikolojiden kurtulamadığınızdan. Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon olduğunda "Hadi Beşiktaş'ın rekorunu kıralım." diye çıkmadı yola, sadece başarı istiyordu ama her alanda. Avrupa'da buna dahil. Sen kendi liginde bir şey olmaya çalışırsan hiçbir şey olamazsın, zaten şampiyon olabiliyorsun, bunda bir problem yok. Aynen "Ben sana şampiyon olamazsın demedim..." durumuna döner. Son olarak da yazık diyorum başka da bir şey demiyorum.

Kazım Kanat'ın yazısına gelince bazı şeyler abartı. Aziz Yıldırım imparatorluğunu kurdu artık. Kulüp batsa da oradan indirilemez, indirebilecek kimse kalmadı çünkü. Ama diğerleri çok doğru. Galatasaray şampiyon olduğunda Fenerbahçelilerle kim dalga geçmez açık yüreklilikle söylesin. Bir defa bu taraftar olmanın ve mücadelenin temelinde olan bir şey zaten ki bir de böyle bir durumda doruğa ulaşacaktır. Ha, 100. yıllarında şampiyon olabilirler mi? Orasını kimse bilemez tabi ki ama benim umudum olamamalarından yana, Galatasaray'lıyım ve kendi takımımın şampiyon olmasını isterim doğal olarak, diğer kulüp taraftarları gibi.

gerçekten çok doğru arkadaşıma katılıyorum bi beşiktaş we göztepe taraftarı olarak

Neron_FB
02.Nisan.2006, 10:17
Kazım Kanat'ı beşiktaşlılar bile kale almıyor ben mi alıcam saçma sapan konuşmuş yine

Aziz Yıldırım'ı kim başkanlıktan indirebilir ki ben Kazım Kanatın bu yazıyı inanarak yazdığına inanmıyorum yine her zaman olduğu gibi reyting yapma derdinde e bunun içinde en ideal takım Fenerbahçe haklı tabi adam napsın :D:D
ehuhe :D Katılıyorum sana

Maymuncuk
02.Nisan.2006, 10:33
Arkadaşlar lütfen objektif bakalım..

Şimdi doğru değil mi Fenerbahçeli yönetici çıkıyor diyor ki Fakir-Edebiyatı yapıyorlar..

Fakir-Edebiyatı yaparak şampiyonluğa oynuyorlar,Fenerbahçe ile aynı konumdalar..
Bence şu anda parasızlığıyla dalga geçilen taraf Galatasaray ama Fenerli yöneticilerin bi aynaya bakması lazım..Parasız bir takımla aynı puandalar

Neron_FB
02.Nisan.2006, 10:38
Galatasaray'ın oyuncularının daha mücadeleci olması, Galatasaray'ın defansının Fenerbahçe'ninkinden çok daha iyi olması(bana göre) parayla ilgili değil...Fenerbahçe şampiyon olamazsa da asla rezil olmuş sayılmaz...Dünyada bunun örnekleri de vardır elbette....
Ha ama maksat Fenerbahçe'yi rezil etmekse, bahane çok isteyen etmeye çalışır tabi....
OBJEKTİF olarak Kazım Kanat'ın saçmaladığını düşünüyorum...

tombul taho
02.Nisan.2006, 11:26
kazım kanar abartarak saçmalamıştır bu doğru..
ama nası ki 2-3 sene evvel bjk arada 10 küsür puan varken şampiyonluğu fb ye verip kendini alay konusu ettiyse bu sene gsnin şampiyon olmasından sonra da fb kendini alay konusu edecektir. bu işler böyledir çünkü. aynı şey gsnin başına gelse öbür takımlar dalga geçecektir. taraftarlık iç güdüsüdür bu. nasıl ki fb ile gs bi zmnlar 6. oldular da alay konusu oldularsa bu da onun gibi bişey...

ibo
02.Nisan.2006, 11:28
bazı kısımları hariç doğru söylemiş...

senderson
02.Nisan.2006, 11:45
Kazım Kanat bu röportajdan önce redbull içip (ya da başka bi şekilde!?!) kanatlanmış da bunları söylemiş anlaşılan....
Kendisinin dediklerinin hiçbirine katılmıyorum...
İşte Yorum Budur.Bende birşeyler eklerdim ama ban almak istemiyorum......

Neron_FB
02.Nisan.2006, 13:52
kazım kanar abartarak saçmalamıştır bu doğru..
ama nası ki 2-3 sene evvel bjk arada 10 küsür puan varken şampiyonluğu fb ye verip kendini alay konusu ettiyse bu sene gsnin şampiyon olmasından sonra da fb kendini alay konusu edecektir. bu işler böyledir çünkü. aynı şey gsnin başına gelse öbür takımlar dalga geçecektir. taraftarlık iç güdüsüdür bu. nasıl ki fb ile gs bi zmnlar 6. oldular da alay konusu oldularsa bu da onun gibi bişey...
Taraftarlık içgüdüsüyle takım yönetilmez ve futbol oynanmaz ama.. İşte bu nedenle takımda bunun gibi bi korku olduğuna katılmıyorum ben..
Zaten taraftara gelince 1-0 lık bir mağlubiyet bile alay konusu olabiliyo ama taraftarlık başka, futbolculuk, yöneticilik başka....

tombul taho
02.Nisan.2006, 13:54
işte bu yüzden kazım kanat hiç bi zaman ne yönetici ne de başka bişe olbilir. taraftar olurken bile adam sorun yaratıyor :D

Neron_FB
02.Nisan.2006, 13:55
işte bu yüzden kazım kanat hiç bi zaman ne yönetici ne de başka bişe olbilir. taraftar olurken bile adam sorun yaratıyor :D
hehe :D %100 haklısın

barman
02.Nisan.2006, 14:39
hadi hayırlısı şampiyon oluruz inşallah

BurakMania
02.Nisan.2006, 20:58
bir besiktasli olarak kazim kanati hiç sevmem ama dogru soylemis ...