Log in

View Full Version : Türkiye - İspanya | 2010 Dünya Kupası Grup Maçı

El Barto
30.Mart.2008, 16:47
http://img9.imageshack.us/img9/9407/800pxflagofturkey.jpghttp://img13.imageshack.us/img13/4329/spainflag.gif

Stad: Ali Sami Yen
Tarih: 01.04.2009
Saat: 21.00 [TSİ]
Yayın: ATV

Knightmare
30.Mart.2008, 19:22
şansımızı devam ettirmemiz için mutlak kazanmamız gerekli, ancak kazanmamızında bir o kadar zor olduğu bir karşılaşma olacak bana kalırsa. Gol atabileceğimizi pek sanmıyorum, duran toptanda bi gol yemezsek ( ya da geçen maçta yaptığımız geri paslardan birini değerlendiremezseler) 0-0 biter derim.

Trabzonspor
30.Mart.2008, 19:27
Adamlar mükemmel şekilde acayip bir sabırla pas yapıyorlar ilk maçda sadece 5 faul yapmışlar biz ise 13 zaten gholüde faulden gelen vuruşla yedik.Kısacası onların oyun sistemi şablonları herşeyi belli sağ bekleri çok kuvvetli biz soldan yani bizim sağımızdan hucum etmeliyiz capdavillayı zorlarsak pozisyon ve pozisyonlar buluruz.Ramos'u zorlucak bi adam olarakda Tuncayı solda düşünmeliyiz sğrekli koşularla onun ileri çıkmasını bir nebzede olsa engellebilecektir.

PesimiSTyLa
30.Mart.2008, 21:54
Volkan
Gökhan - Emre - Kaş(Eren) - Hakan
Tuncay - Aurelio - Emre B - Arda
Nihat - Semih

Böyle bir 11 ile çıkmamız iyi olur diye düşünüyorum. Bu sefer Hakanı stoper oynatmaktansa Kaş yada Ereni oraya koyup, Hakanı sola cekmek daha iyi olur diye düşünüyorum. İspanya yenilmeyecek bir takım değil. Seyircimiz önünde kazanacagız inşallah.

Trabzonspor
30.Mart.2008, 21:59
Volkan
Tuncay - Aurelio - Emre B - Arda
Nihat - Semih

Böyle bir 11 ile çıkmamız iyi olur diye düşünüyorum. Bu sefer Hakanı stoper oynatmaktansa Kaş yada Ereni oraya koyup, Hakanı sola cekmek daha iyi olur diye düşünüyorum. İspanya yenilmeyecek bir takım değil. Seyircimiz önünde kazanacagız inşallah.

Volkan
Arda- Aurelio - Emre B -Tuncay
Nihat - Semih

Bnece Tuncay solda olursa daha iyi olabılır.En azından Tuncay koşan birisi olarak ramosu zorlar o kanatta arda koşmuyokı arkasında ıyı onu tamamlıcak bırı olmayınca +olarakta Emre de hıc ıstedıgım bır ısım degıl ordan oynucak ısım yok olsa onu yazrdım

I3esiktas
30.Mart.2008, 22:00
İlk 11den Semih - Mevlüt Emre - Ayhan Değişikligi bence daha iyi olur Semih'in Sonradan Oyuna girmesini istiyorum Daha iyi Sonuçlar elde ediyoruz. Tuncay - Arda Degişikligi Bide.

GodfatheR
30.Mart.2008, 22:00
Beraberlik iki takımıda üzmez.Berabere biteceğini düşünüyorum.

Trabzonspor
30.Mart.2008, 22:03
İlk 11den Semih - Mevlüt Emre - Ayhan Değişikligi bence daha iyi olur Semih'in Sonradan Oyuna girmesini istiyorum Daha iyi Sonuçlar elde ediyoruz. Tuncay - Arda Degişikligi Bide.

Semih topu tutuyor top dagıtıyor onu bastan sokması lazım yıne yoksa ılerde topu tutamıyoruz hemen gerı gelıo ılerı gıden top.

I3esiktas
30.Mart.2008, 22:04
Mevlütünde Aynı görevi yapabilecegine düşünüyorum.

sekilaso
30.Mart.2008, 22:07
sol tarafta ibrahim üzülmez oynamamalı kesinlikle arda zaten yardım etmiyor ve o adam türk milli takıının sol tarafını kaldırabilecek kapasitede biri degil hakan kadir balta oynarsa orda daha fazla etkili olur diye düşünüyorum hem ardaylada devamlı o mevkide oynuyorlar ve alıskınlar birbirlerine göbekte ibrahim veya eren den birini kullanmak zorunda

scar face
30.Mart.2008, 22:08
Tuncay gecen macta ne yaptı anlamadım sac bas yoldurdu resmen.Bu macta sağda Arda,solda İ.Üzülmezin oynaması cok daha iyi olur.Gökhan Ünal-Nihatla baslarsak Semih sonradan oyuna girebilir.Hata yapmaya meyilli bi tandemleri var baskı altına alabiliriz ikinci yarı belki.Allah yardımcımız olsun...

RoSeSHaH
30.Mart.2008, 23:26
Seyirci desteği ve ruhla..

Alacağız..

Since-1907
31.Mart.2008, 00:25
Sol kanada bi önlem alması lazım Fatih Terim'in Tuncay'ı sola çekmesi iyi olur bence hızını kesebilir Ramos'un.
Maç içinde kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.

bugra 1905
31.Mart.2008, 00:45
İnşallah Bu Maçı Alırız Milli Takımımıza Başarılar

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mart.2008, 00:49
Müthiş bir şekilde kazanma inancı var içimde...

Hadi şunlara 1 Nisan şakası yapalımda görsünler günlerini ! :p

Redrum
31.Mart.2008, 01:21
Hakan Şükür'ün alternatifi yoktu, şu anda Semih'in de alternatifi yok takımda.. Bakalım ne olacak.. Ama semih'i çıkarmaz inşallah oyun içinde Fatih hoca..

Hugo
31.Mart.2008, 01:58
Merak etmeyin kazanacağız. Bu sezon stadda izlediğim bütün maçları aldık :p
Şaka bir yana işimiz zor. Ama imkansız değil. İlk maçın başındaki 2 pozisyondan birisi gol olsaydı şimdi çok rahattık. olmayınca şimdi Bosna tehlikesiyle karşı karşıyayız.

RaSenGan
31.Mart.2008, 02:26
İlk maça göre işimiz çok daha zor.Üzerimizde büyük baskı olacak.Öyle yada böyle bu maçı almalıyız.

Alicanfmfan
31.Mart.2008, 02:28
Allah utandırmasın İnşAllah kazanırız.

Varonil
31.Mart.2008, 02:36
Kazanmamız gerekiyor.Zor olacak ama biz zoru severiz.İlk maçtaki ofansif oyunumuzun üzerine katarak bir oyun sergilemeliyiz.İleride iyi top tutacak oyunculara ihtiyacımız olacak.

MeMo
31.Mart.2008, 02:52
Kazanmamız zor gözüksede kazanacağız yeter ki ilerde ki adamlarımız iyi oynasın.Semih'den gol bekliyorum.

TR.CaPTaiN
31.Mart.2008, 06:52
http://img21.imageshack.us/img21/1912/76579825.jpg (http://img21.imageshack.us/my.php?image=76579825.jpg)

_________

(A) Milli Futbol Takımı'nda, sakatlığı bulunan Emre Aşık'ın İspanya maçında oynayıp oynamayacağına, Çarşamba günü yapılacak kontrolün ardından karar verilecek.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, İspanya ile yapılan ilk maçta sol uyluk ön grup adalesinde hafif zorlanma oluşan ve milli takımın sonraki antrenmanlarına katılamayan Emre'nin sorunlarının sürmesi üzerine Salı günü yapılan antrenmanda koşuyla yetindiği bildirildi.

Açıklamada, milli takım sağlık ekibinin, Emre'nin İspanya maçında forma giyip giyemeyeceği konusunda, maç günü yapılacak son kontrollerden sonra teknik direktör Fatih Terim'e bilgi vereceği kaydedildi.

AA

Alicanfmfan
31.Mart.2008, 07:22
Bir tane gerçek stoperimiz var İnşAllah oda oynar , umarım sakatlıgı ciddi degildir.

scar face
31.Mart.2008, 09:08
Kazanmamız lazım baska caremiz yok...

PesimiSTyLa
01.Nisan.2008, 03:08
volkan
gökhan emre hakan ibo
tuncay aurelio emre arda
nihat semih

aynı ilk 11 ile devam. Allah yardımcımız olsun.

El Comandante
01.Nisan.2008, 03:20
Fatih Terim takimdan memnun yani ...
Hadi hayirlisi ...

bugra 1905
01.Nisan.2008, 03:23
Tuncay İle Ardanın Kanat Değiştirmesi Lazım Rıdvan Dilmenin Dediği Gibi

Alicanfmfan
01.Nisan.2008, 03:24
Maçım yorumcusu kim olacak , Selcuk Yula olmasında...

Suicider
01.Nisan.2008, 03:29
yine mi aynı ilk 11 ibrahim üzülmezi beğenemedim bir türlü balta yı sola çekip eren güngör ü koysa ya ortaya balta bizde zorunluluktan ortada oynuyor geliyor milli takımda stoper çıkıyor bir hata yapsa suçlu balta olucak onu oraya koyan sorgulanmıcak

Crocodile1963
01.Nisan.2008, 03:38
Yedekler kim acaba ?

feanorringeril
01.Nisan.2008, 03:45
bana ilk maçtan farklı olacak gibi geliyor. İspanya 'nın oynayacağı oyun değişebilir, daha da sakin oynayacaklar.
İspanya forvetleri ile başa çıkabilmek için orta saha duruşundan biraz feragat ediyoruz aslında dolayısıyla hücumda bireysel yeteneklere çok iş düşüyor. Fatih Terim' in motivasyon gücü çok üst düzeyde olmasa hiç şansımız yok diyeceğim fakat sahaya çıkınca dengeler alt üst oluyor.
Arda' nın oyuna sonradan girebileceği (ikinci yarı) ya da fizik olarak tükenmeyeceği bir varyasyon bulmak lazım gibi geliyor o da mümkün değil pek. Kanatta oynayabilecek budur dedirtecek bir adam yok. Kazım hiç değil. Hamit fark yaratabilirdi.

anil luque
01.Nisan.2008, 04:05
İspanya'nın gitmesi hemen hemen garanti ama oyun disiplininden kopmamak adına yine karakterli bir oyun sergileyeceklerdir. Bu maç da yine çok zor olacak ama bu sefer gülen taraf biz olacağız .. Keşke Sami Yen'de olmasaydı ama olsun Çılgın Türkler her yerde destekler ..

IcedEarth
01.Nisan.2008, 04:05
Israrla Emre Belözoğlu'nu oynatması çok saçma, o mevkiide çok daha kral oynayan Ayhan var. Fatih Terim iyice saçmalamaya başladı. 1 maç iyi oynayıp 5 maç rezalet oynayan, ve hatta oynayamayan Emre Belözoğlu ısrarını anlayamıyorum. Semih'te ısrar etmesi ise iyi, Hakan Şükür bıraktıktan sonra forvette ideal isim şu an için Semih'tir. Kadronun geri kalan kısmı idare eder, Ama ben olsam şu ortamda İbrahim Toraman'ı kesin alırdım kadroya, Hakan Balta stoperde rahat oynayamıyor, sürekli hata yapma korkusu içinde olduğu çok belli. Kişisel inatları yüzünden çok forma Ümit Karan'ın futbol hayatını bitirdi yazın kadroya almayarak, aynı hataları devam ettirmesin artık...

metaLwrath
01.Nisan.2008, 04:06
Daha ligde golu bulunmayan Nihat
Yedek santrafor Semih
60 dk kondisyonu olan Arda. Menajerler izlemeye gelince baskı hissetti uzerinde adam bile gecemedi maalesef :S
Gecen seneyi mumla aratan Gökhan Gönül
Sol kanadımızı otobana cevirip , Ramos'un oyuncagı olan İbrahim Üzulmez ( besiktas 10 yıldır cekiyor bu adamdan)
Adamın icinden gecmeyi hayal eden bir Tuncay ayrıca calım atarken ayakta duramıyor.
2 macta bir kırmızı kart goren 35 yasındaki Emre Asık [ fakat ilk macta iyi oynadı Allah'ı var ! ]
Her an "Aman Volkan, yapma Volkan" dedirten bir Volkan Demirel.

İspanyolların 75.000 ki$ilik stadına kar$ı 26.000 ki$ilik Ali Sami Yen.....

ve daha bir sürü $ey..umarım kazanırız... :0:

RaSenGan
01.Nisan.2008, 04:07
Bakalım milli marşlarını ıslıklıycak mıyız ?

TR.CaPTaiN
01.Nisan.2008, 04:10
Emre 1 maç iyi oynayıp 5 maç rezalet oynamıyor. Ligi biraz takip eden bir kişi Emre'nin son zamanlardaki formunu çok rahat görebilir eğer görmek isterse. Başarılar Milli Takım.

metaLwrath
01.Nisan.2008, 04:10
Islıklamamız gerekiyor.

MeMo
01.Nisan.2008, 04:11
Yedek santrafor Semih
60 dk kondisyonu olan Arda. Menajerler izlemeye gelince baskı hissetti uzerinde adam bile gecemedi maalesef :S
Sol kanadımızı otobana cevirip , Ramos'un oyuncagı olan İbrahim Üzulmez ( besiktas 10 yıldır cekiyor bu adamdan)
Adamın icinden gecmeyi hayal eden bir Tuncay ayrıca calım atarken ayakta duramıyor.
2 macta bir kırmızı kart goren 35 yasındaki Emre Asık [ fakat ilk macta iyi oynadı Allah'ı var ! ]

Semih'le Arda konusunu abartmışsın yedek forvet falan saçma olmuş.Şu an Aragones bile Semih'i ilk 11 oynatıyor.Arda'da formda olduğu zaman 90dk'yıda rahat çıkartıyor.

Maç başlasın hadi millier !

metaLwrath
01.Nisan.2008, 04:11
Emre 1 maç iyi oynayıp 5 maç rezalet oynamıyor. Ligi biraz takip eden bir kişi Emre'nin son zamanlardaki formunu çok rahat görebilir. Başarılar Milli Takım.

Farkedersen iyi oynadıgını belirtmi$tim.Orda vurguyu 35 yaşında bir stoper olan Emre Aşık'ın yokluktan oynadığıydı.. Maalesef Milli Takımımızın defansı böyle..

RaSenGan
01.Nisan.2008, 04:12
Müthiş bir ıslıklama var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir de kendi marşımızı düzgün söyleyebilsek (:

tarikko
01.Nisan.2008, 04:14
Yok ya o kadar fazla isliklama olmadi

Uchiha Itachi
01.Nisan.2008, 04:44
Gol geldi çok iyi oldu bu.1-0 yeniyoruz

PesimiSTyLa
01.Nisan.2008, 04:50
Arda kendinden bekleneni oynuyor bu mac. Golde Arda ve Tuncay en büyük paya sahipler. Arda Tuncaya bir de mükemmel pas cıkardı ama tuncay ıskaladı. Golden sonra taraftar da kendine geldi. 10. yıl marsı söyleniyor. Mümkünse 90 dakika devam etsin.

http://img9.imageshack.us/img9/6663/adszxtd.jpg

Vieri
01.Nisan.2008, 04:51
bugün arda'yı IMG (http://www.imgworld.com)den geldiler izliyorlar ;)

RaSenGan
01.Nisan.2008, 05:00
bugün arda'yı IMG (http://forum.turksportal.net/vb/www.imgworld.com)den geldiler izliyorlar ;)

IMG derken ? :confused:

Vieri
01.Nisan.2008, 05:02
IMG derken ? :confused:
www.imgworld.com (http://www.imgworld.com) :)

EreN
01.Nisan.2008, 05:05
Arda şahane! Semihte gerçekten çok iyi.

RaSenGan
01.Nisan.2008, 05:06
www.imgworld.com (http://www.imgworld.com) :)

Hmm ben de diyorum niye Arda artistik hareketler yapıyor (:

Alicanfmfan
İnşAllah böyle devam eder yada gol ve dahada goller bulup kazanan taraf oluruz.

TR.CaPTaiN
Farkedersen iyi oynadıgını belirtmi$tim.Orda vurguyu 35 yaşında bir stoper olan Emre Aşık'ın yokluktan oynadığıydı.. Maalesef Milli Takımımızın defansı böyle..

Benim cevabım senin yazına değildi zaten bahsettiğim Emre de Belözoğlu olandı.

Oyuncularımız çok iyi mücadele ediyor. Riera'nın şutu ve Volkan'ın kurtarışı harikaydı.

metaLwrath
01.Nisan.2008, 05:10
Benim cevabım senin yazına değildi zaten bahsettiğim Emre de Belözoğlu olandı.

Oyuncularımız çok iyi mücadele ediyor. Riera'nın şutu ve Volkan'ın kurtarışı harikaydı.

özür diliyorum :) alınganlık yapmı$ım :smismileyiw2:

Emre Belezoglu 'na Milli takımda bir $eyler oluyor yahu :) bir degi$im bir rejenere oluyor . Böyle devam etmesi dileğimizle.. :0:

bir kac sey daha

Maç arasında ordan burdan fırlayan reklamlar cok sinir bozucu..İnadına almayası geliyor insanın.

Spiker de pek bi fena..Torres'e 4 maçta 84 gol dedi az once yarıldım :D

Onurap
Arda ve g.gönül gerçekten dünyanın her takımında oynayabilir world class oyuncular..Umarım kazanırız..

PesimiSTyLa
Tuncayı yaptığı asist dışında begenmedim. Çok gereksiz yerlerde top kaptırıyor. Dikkatli olmalı. Diger oyuncularımız iyi. Arda en cok sivrilen isim oldu, bi ara havaya girdi 360 derece zidane calımı falan atmaya basladı :D Defansta torresin sutu haric pozisyon vermedik. Rieranınkini saymıyrum o uzaktan suttu :D Volkan müthiş çıkardı. Böyle devam etmeliyiz. Arkaya semih ve nihatı kacırmalıyız bunlarda zayıflar.

anil luque
01.Nisan.2008, 05:11
Çok kapanık oynuyoruz biraz daha açılmamız lazım bence ilerde çoğalma manasında .. Ama sonuçta 1-0 olsun bizim olsun .. =) Haydi aslan parçalarıı

BeeTLeJuiCe
Nihat'ı pek 1-2 yer dışında pek beğenmedim. Tuncay'ı Semih'in yanına çekip Sağ kulvara yedeklerde kim varsa artık biri alınabilir.
İbrahim Üzülmez yerinede bir stoper alınıp Hakan bek'e çekilebilir.
Emreyide bi kaç yer dışında pek beğenmedim.

Tuncay yine çok pozisyon harcadı. Gökhan pas konusunda sıkıntı çekiyor, Aurelio görünmez kahraman, Semih şahane, Arda muhteşem. Ama bu maç böyle bitmez. En az 1 gol daha olur bu maçta...

Gangstaa
Emre Belözoğlu'nu sahada hiç göremedim.İnanırmısınız oyunda olduğunu bile farketmemişim Nihat Frikik kullanmadan önce yanında gördüm Emre'yi sonradan düştü jeton :)Arda mükemmel oynuyor Volkanda bugün gayet iyi,inşallah 2.yarıdada gol(ler) bulucaz.

tarikko
gercekten iyi oynadigimizi soyleyebilirim arda ve tuncay ozelliklede arda muthis ins. Ikinci yari boyle devam ederde kaza golu yemeyiz

LaigLeNoiR
01.Nisan.2008, 05:14
Taraftar harika.Sürekli ıslıklıyorlar top İspanya'da iken bu çok önemli zaten.

Bu maçı kazanacağız mutlaka.Takım olarak inandık.

EreN
01.Nisan.2008, 05:14
Atmosfer çok baskıcı değil. Biraz taraftar baskısı olması lazım.

TR.CaPTaiN
01.Nisan.2008, 05:15
Bosna Hersek 15. dakikada 2-0 önde Belçika karşısında. Bu maçtan kesinlikle 3 puan almalıyız.

Since-1907
01.Nisan.2008, 05:16
Semih kötü başladı ama attığı golden sonra biraz toparlandı.İlk maçta daha etkiliydi 2.yarı daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum eğer oyundan alınmazsa.

Vieri
01.Nisan.2008, 05:17
bosnaya bak 2-0 yaptı ya

metaLwrath
01.Nisan.2008, 05:17
Arda gerçekten Arda gibi oynuyor böyle devam etmeli..

Alicanfmfan
01.Nisan.2008, 05:18
Hay Allah'ım ya dk 17 , Dzeko'nun golleriyle Bosna , Belçika karsısında 2-0 önde :S

Cengo
01.Nisan.2008, 05:20
Yedek santrafor Semih

Nihat kaç hafta sakattı bu dene, biliyor musunuz?

Ne güzel oynuyor Arda, ne 60 dk.sı şimdi?
Gökhan Gönül daha ne yapacak? Ne alakası var geçen sene ile şimdi, gayet iyi oynuyor.

İbrahim Üzülmez kısıtlı yeteneğine rağmen iyi dayanıyor, gayet başarılı.

Sürekli arkaya kaçıyor Tuncay, ne bekliyordunuz ki? Tuncay'ın yeteneği belli, o fizik kapasitesi yeter zaten böyle maçlarda.

Emre Aşık hep bir standartı olan bir oyuncu, ne çok iyi oynar ne çok kötü ama hep verim verir.İlk Terim döneminden beri hep kadrodadır ve olmasından da oldukça mutluyum.

En alakasızı Volkan.
90dan çıkardı belini kırma pahasına.Volkan istediği zaman imkansızları çıkarabilecek kapasitesi olan bir kaleci, öyle bir fizik dünyada çok az kalecide var.

Maç sahada kazanılır, keşke Bursa, İzmir gibi futbola hasret seyircilerin olduğu yerde oynasak.Yıkılmayı bekleyen bir stad yerine maç isteyen bir stada verilmesi lazımdı.

Aydin
01.Nisan.2008, 05:25
Maç sahada kazanılır, keşke Bursa, İzmir gibi futbola hasret seyircilerin olduğu yerde oynasak.Yıkılmayı bekleyen bir stad yerine maç isteyen bir stada verilmesi lazımdı.

Kadıköy olsa da farketmezdi.

RaSenGan
Kaçar mı bu ya Nihat

KafKaf1912
Nihat kaçırmaya devam ediyor. :S

EreN
Bugün olurda puan kaybedersek bunun sorumlusu nihat kahvecidir.

EreN
01.Nisan.2008, 05:41
Yazık oldu. Emre Aşık bence enayi tekmeye kafa sokuyor. Dön sende sırtını. Yazık gerçekten. Hakeme de.

PesimiSTyLa
01.Nisan.2008, 05:41
Penaltıdan yedik maalesef. Şimdi kacan gollere gel de yanma.

RaSenGan
01.Nisan.2008, 05:46
Yahu elle oynama vardı da neden kart yoktu ?

Uchiha Itachi
01.Nisan.2008, 05:58
Batuhan casillası dövmezse iyidir :D

EreN
01.Nisan.2008, 05:59
Emre maçın başından beri ruh gibi..

Aşk-ı Şehir
01.Nisan.2008, 06:05
Dakika 82 Sabri giriyor Semih çıkıyor.

Acaba 2-0 önde felanmıyız. Ya da beraberlik bize yetiyor mu? Şimdide son bomba Arda çıkıp Nuri giriyor. Bu maçı kazanamazsak sorumlusu Fatih Terim'dir...

Vieri
01.Nisan.2008, 06:06
açıkçası emre belözoğlu <-> nuri beklerdim.

Aşk-ı Şehir
01.Nisan.2008, 06:09
Malesef kaybettik. Güle güle 2010. Bravo Fatih Terim. Egonu tatmin etmeye devam et. :mad:

Tribünlerde Güiza sesleri. :mad:

sekilaso
01.Nisan.2008, 06:09
böle bişey olamaz yemin ediorum bu nasıl bi kaderdir bumuydu oyunun hakkı ?

KaF KeF
01.Nisan.2008, 06:10
İbrahim'i aldın mutlusun dimi Fatih Terim ?

EreN
01.Nisan.2008, 06:11
Emre ve Nihatı neden kenara erkenden almadı sinyor terim anlamak mümkün değil. Uzatmalarda gelen bir golle mağlup olduk. Yazık oldu açıkçası.

Redrum
01.Nisan.2008, 06:13
Nihat'ı alması doğruydu fakat sabri'nin oyuna alınması, bu maçtan bir cacık olmayacağını tayin etti zaten. Sonra da tek forvet oynadık. Avrupalılar yendiği maçlarda gençleri oynatır, biz kurtarıcı olarak sokuyoruz:)
Güle güle 2010.
Türkiye büyük takım değildi, şimdi de değil, olması da çok zor..
Vesselam.

Alicanfmfan
01.Nisan.2008, 06:14
Sen defans oyuncususun tekmeye kafa sokacaksın gerekirse bizim muazzam ibrahim üzülmez ise topa ellleriyle çıkıyor.

Cengo
01.Nisan.2008, 06:15
Sen defans oyuncususun tekmeye kafa sokacaksın gerekirse bizim muazzam ibrahim üzülmez ise topa ellleriyle çıkıyor.

2-3 metre mesafe vardı, İbrahim topu bile görmedi, tamamen hakemin eyyamı.

maNga 33
01.Nisan.2008, 06:15
yazıklar olun 1-0 öndeyken 2-1 yaptılar iyi oynasalar zoruma gitmeyecek ama kötü futbolla 3 puan aldılar.:(

EreN
01.Nisan.2008, 06:16
İbrahim tam bir fiyaskoydu maçta. Onu geçtim Emre'yi neden tuttu ki sahada? Nihat para falan mı verdi. Ya da top nihatında oyundan çıkaramıyor musun sinyor?

Alicanfmfan

Yahu bir defans oyuncusu orada ellerini koruyup müdahale etmeye çalısır , ellerini açıp korkarak degil ... Hakem zaten çok kolay penaltı veren bir hakem.

Vieri
sabri olduğu sürece canım futbol izlemek istemiyor yahu

EreN

İyide abi topa niye arkasını dönüyor ki görmediyse? Basbaya kafa topu geleceği için suratını korudu. Ama suratını korurken vücut şeklini koruyarak döndü.

xxvolkan09xx
01.Nisan.2008, 06:18
tebrikler ibrahim üzülmez (qq)

baska bisey demeye gerek yok zaten. kötü futbolla 3puani aldilar.

maNga 33
01.Nisan.2008, 06:19
böyle giderse güle güle 2010

PesimiSTyLa

Bu kıyamet alameti mi bilmiyorum ama sana katılıyorum. Öyle penaltı calınmaz. Eller acık degil; mesafe cok yakın. N'apsın adan elini? Hakemin eyyamı kesinlikle. Hakem gösterdigi kartlarda da amacını acıkca belli etti. Bizim adamlara anında kart; rakibe 2., 3. uyarıda anca kart cıkıyordu.

Suicider
80 milyonluk ülkede 35 lik ibrahim üzülmez sol bek ve asıl mevki sol bek olan balta stoper oynuyor fazla söze gerek yok fatih sen emre yi alma oyundan beraber ispanyaya tatile gidersiniz

JunkChorn
01.Nisan.2008, 06:21
Aferin oğlum!
Türkiye'sin, dünya büyük; sen de büyüksün! Ver gazı, ne gazı? Hep aragazı..

Bi dandik forvetimiz var adam Türkiye'de kendi taraftarının bile dalga konusu olur ona rağmen ülkesinin milli takımında, Torres'in yerine oyuna girer. Asist yapar, gecenin adamı(!) olur.

Emre küçük maçlarda oynar, İspanya'da nal toplatır..

Hakan Balta'dan stoper yaratma çabaları, saçma oyuncu değişiklikleri. Herşeyi sen biliyorsun Fatih Terim! Şu Türkiye'de bu kadar kibirli, kendini beğenen bir insan daha görmedim! Yazıklar olsun..

tarikko
01.Nisan.2008, 06:22
Su an inanilmaz uzgunum buyuk ihtimalle Afrika'ya gidemiyoruz ya Fatih hoca nie semihle ardayi cikariosun gercekten yazikboldu bugun alkislanacak 3 isim ARDA GOKHAN VOLKAN maci verende sinyor Terim !!!!

Aydin
Bu kıyamet alameti mi bilmiyorum ama sana katılıyorum. Öyle penaltı calınmaz. Eller acık degil; mesafe cok yakın. N'apsın adan elini? Hakemin eyyamı kesinlikle. Hakem gösterdigi kartlarda da amacını acıkca belli etti. Bizim adamlara anında kart; rakibe 2., 3. uyarıda anca kart cıkıyordu.

Penaltı penaltı bence. Tamam elini bir yere sokamaz da sonuçta kaleye gidiyor o top. Bu pozisyonlarda kasıt aranmaz ki zaten ceza sahası içerisindeyse.

EreN
üste edit: gerçi pozisyon altı pas içinde...

Alicanfmfan
Aferin oğlum!
Türkiye'sin, dünya büyük; sen de büyüksün! Ver gazı, ne gazı? Hep aragazı..

Bi dandik forvetimiz var adam Türkiye'de kendi taraftarının bile dalga konusu olur ona rağmen ülkesinin milli takımında, Torres'in yerine oyuna girer. Asist yapar, gecenin adamı(!) olur.

Emre küçük maçlarda oynar, İspanya'da nal toplatır..

Hakan Balta'dan sol bek yaratma çabaları, saçma oyuncu değişiklikleri. Herşeyi sen biliyorsun Fatih Terim! Şu Türkiye'de bu kadar kibirli, kendini beğenen bir insan daha görmedim! Yazıklar olsun..

Stoper dicektin galiba , bizim solda dünya yıldızı İbrahim Üzülmez var .

JunkChorn
01.Nisan.2008, 06:24
@Alican
Düzelttim sağol.

Gecenin sloganı:
MANASIZ OL!

Since-1907
01.Nisan.2008, 06:25
Penaltı pozisyonu ceza sahası dışında oyun devam eder çok yakın mesefa oyuncu elini kaçıramaz ama bu pozisyonda gol olma ihtimali var karar bence doğru.
Maç içinde Batuhan'ı almak güzel tamam da Batuhan topu kime indirecek onu anlamadım.Yazık oldu gerçekten , diyecek bişe yok.

metaLwrath
01.Nisan.2008, 06:25
Nihat kaç hafta sakattı bu dene, biliyor musunuz?

Evet gayet iyi biliyorum.Zaten vurgusu orda.Sakatlıktan yeni çıkmı$ ve formsuz...

Stad yüzünden kaybetmedik.Fatih Terim'in bitmek tükenmek bilmeyen ego'su yüzünden kaybettik.Stadın yenilgi ile hiç bir alakası yok.

Ne güzel oynuyor Arda, ne 60 dk.sı şimdi?

Arda hakkında söyledigim sözün arkasındayım en fazla 60-70 dk tam verimle oynuyor.

İbrahim Üzülmez kısıtlı yeteneğine rağmen iyi dayanıyor, gayet başarılı.

veee İbrahim Üzülmez...

"Ellerini bir balerin gibi açıyor ve penaltı"

Alicanfmfan
01.Nisan.2008, 06:26
Arda , Semih , Volkan , Emre Aşık ve Aurelio gerisini at çöpe.

Gangstaa
01.Nisan.2008, 06:27
Herşeye rağmen pozitif düşünmek gerek.Herkez gidemiyoruz gidemiyoruz derse hiç bi yere gidemeyiz.Kalan tüm maçlarımızı yenip Afrikaya gideceğiz bundan çok eminim.İbrahimde yazık zavallım günah keçisi olcak çok şanssızdı bugün.Fatih Terime gelirse kişisel sorunları yüzünden Toramanı kadroya çağırmıyor,Üzülmezle oynamak zorunda kalıyoruz.Birisi suçlu ilan edilecekse bu İbrahim Üzülmez değil Fatih Terimdir.
Abooo senin önceki yorumlarınada bakıyorumda sürekli bi fanboyluk havasındasın yok stad yok bilmemne.Fenerbahçenin maçı değil bu Türkiye'nin maçı.

TR.CaPTaiN
01.Nisan.2008, 06:27
İbrahim Üzülmez'i beğendim, gayet güzel oynadı şanssızlığı penaltı pozisyonuydu ve maalesef belki de yine tüm yük O'na yüklenecek. Oyuncularımız süper mücadele etti, savaştı, iyi de futbol oynadılar fakat olmayınca olmuyor. Terim'in değişiklikleri fiyaskoydu. Grupta işler iyice zorlaştı tek ümidim zora düştüğümüzde büyük dirilişler gerçekleştirmemiz.

PesimiSTyLa
01.Nisan.2008, 06:28
Bu arada madem eleştirdik birde hakkını vermemiz gereken oyuncular var. En başta Arda, kalede Volkan, sagbekte Gökhan en etkili isimlerimizdi. Aurelio ve Emre Aşık da iyi bir oyun oynadı.

El Comandante
01.Nisan.2008, 06:29
Yazik oldu. 2 macta da teknik direktör hatalari yüzünden yenildik. Üzülen bizler oluyoruz, Fatih Terim egosunu tatmin etmeye devam ediyor. Kimseyi taktigi yok, maclari analiz ettigi yok. Tek yaptigi sey, sevdigi oyunculara torpil gecmek ..

Ibrahim Üzülmez 2 golde de hataliydi. Bir insan nasil 2 elini acarak kendisini korur? Tamam yarim metre pozisyon, ama iki elini neden aciyorsun ki ? 35 yasina gelmissin, halen bunlari ögrenememissin. Gerci onda degil suc, onu oynatan Terim'de.
Eren Güngör gibi adami yedek birakip, Hakan Balta'yi stopere cekip Ibo'yu oynatan Terim'de suc.
Sacma sapan degisiklikler yapip, maci kaybetmemizi saglayan Terim'de suc.
Artik ceketini asma zamani geldi Sinyor Terim. Italya'ya mi gidiyorsun, ne yapiyorsan yap. Ama Milli takimi birak, ne olur ...

Ayrica Tuncay ve Nihat'a yaziklar olsun. Sözde Avrupa'da oynayacaklar. Böyle maclar da kalitenizi göstermelisiniz. Ama bu 2 futbolcunun bu 2 macta oynadigi futbolu amatör futbolcular bile oynamazlar. Emre Belözoglu ruh gibi dolasiyordu sahada, ama nasil olsa o Terim'in manevi oglu. Oyundan cikar mi hic ?

Arda ve Gökhan Gönül'ün mücadelesinden utanin, eger bu duygu siz de varsa..

EreN
01.Nisan.2008, 06:30
Maçın en iyisi Arda Turan'dı fakat yine de tribünlere teesüf ederim ki maç boyunca Arda'dan başka iyi işler yapsa bile hiç bir futbolcumuza tezahürat etmediler.

KanaKe
01.Nisan.2008, 06:30
Fatih Terim su takima ne zaman bir sistem oturtacak merak ediyorum. Dogru dürüst bir sistemimiz yok, oyuncular deli danalar gibi topun pesinden kosuyor haliyle belirli bi süreden sonra fiziksel olarak cöküyorlar, bu mactada aynisi oldu yedigimiz penalti golünden sonra fiziksel olarak cöktük. Ibrahim Üzülmez tartismasiz sahanin en kötü ismiydi sadece yaptirdigi penaltidan dolayi degil oynadigi oyunlada cok kötüydü bir kez bile olsun ileri cikip orta yapmadi, sürekli arkada kalmayi tercih etti, ilk macta ki gibi. Arda Turan ve Volkan Demirel bence sahanin en iyileriydi. Fatih hoca da yaptigi degisikliklerle yine maca damgasini vurdu, Ispanya ile oynuyorsun yaptigin degisikliklere bak, kac aydir milli formayi üzerine giymeyen Nuri'yi oyuna aliyorsun. Tecrübesiz Batuhan'i oyuna aliyorsun gol silahi olarak.. Sercan gibi bir adam dururken Batuhan'i almasi tamamen yanlisti, daha sonradan Sabri'yi sokarak bir yanlis daha yapti. Sabri hicbir özelligi olmayan sadece topun pesinden deli danalar gibi kosan bir oyuncu, kenarda Kazim gibi adam eksiltebilen hücum gücü yüksek bir oyuncu dururken Sabri'yi almasi akil isi degil. Acikcasi bu mactan sonra 2010 Dünya Kupasi'na katilacagimizi sanmiyorum.

Redrum
01.Nisan.2008, 06:31
İyide abi topa niye arkasını dönüyor ki görmediyse? Basbaya kafa topu geleceği için suratını korudu. Ama suratını korurken vücut şeklini koruyarak döndü.
İbrahim tamamen kasıtlı yaptı o hareketi. kafasını dönerek de kendini koruyormuş imajı verdi. Sen halısaha maçı yapmışsıdır. Allah aşkına, AYAKLA ŞUT GELSE DE, ellerinle savunurmusun kendini? hele o pozisyonda? Cevabını bekliyorum..

Jesus_FB
01.Nisan.2008, 06:32
Cok yazik oldu

Bu kadar mucadele bu kadar istegin sonucu boyle olmamaliydi. Oyuncular ellerinden geleni yaptilar hepsini kutlamak lazim bir kaci haric! begenmedigimiz Ibrahim Uzulmez bile sonuna kadar mucadele etti Arda yine Hayran birakti. Gokhan cok calisti Ama! bu Nihat bana sinir krizleri gecirtti hele hele Fatih hocanin Semih - Sabri degisikligini gorunce deliye dondum biri bana o degisikligin mantigini aciklarsa cok sevinirim.

Taraftarlardan da bir ara Guiza sesleri duydum o bagarnlarada yaziklar olsun

perpetua
01.Nisan.2008, 06:32
Ispanya futbol oynadi..

Biz genelde top teptik..

Teknik kapasitesi yuksek olan, yardimlasan, ilk temasi muhtesem, paslari bir o kadar isabetli, topsuz oyunu cok iyi oynayan bir Ispanya ile oynadik. Bos biraktigimiz adamlari aninda gorup pas yapabildiler. 40 metrelik uzun paslar deneyip defansimizin arkasina sarktilar.

Biz ise ne kadar gucumuz varsa mucadele ettik.

Mucadele edeceksin, mucadele etmeden kazanilmaz derler ya hep..

Mucadele etmek sadece kosmak olmasa gerek..

Biraz da teknik kapasite gerek demek ki..

Ama cok kosan kraldir... Az kosan, iyi pas yapan ise ukala..

Ne de olsa burasi Turkiye..

scar face
01.Nisan.2008, 06:33
Fatih Terime bundan sonra kimse büyük teknik adam demesin hadi kocum,hadi yavrum,hadi aslanım bi yere kadar!!!Yaptığı hataları cocuklar yapmaz

EreN
01.Nisan.2008, 06:34
İbrahim tamamen kasıtlı yaptı o hareketi. kafasını dönerek de kendini koruyormuş imajı verdi. Sen halısaha maçı yapmışsıdır. Allah aşkına, AYAKLA ŞUT GELSE DE, ellerinle savunurmusun kendini? hele o pozisyonda? Cevabını bekliyorum..

Ben uzun süre nizami sahada da futbol oynadım. Burdaki bir çok arkadaşımızda futboldan saha içerisinde ne kadar anladığımı az çok bilir. Bizzat halı saha da oynadığım çok kişi vardır. Ama hiç bir zaman suratımı ellerimi yana açaraktan korumadım. Direk olarak yüzümü kapatıyorum genelde. Ellerimi açmıyorum. İnsanlık halidir olabilir diyeceğimde bu maçta olmaz ki.

Aşk-ı Şehir
01.Nisan.2008, 06:35
Herşeye rağmen pozitif düşünmek gerek.Herkez gidemiyoruz gidemiyoruz derse hiç bi yere gidemeyiz.Kalan tüm maçlarımızı yenip Afrikaya gideceğiz bundan çok eminim.İbrahimde yazık zavallım günah keçisi olcak çok şanssızdı bugün.Fatih Terime gelirse kişisel sorunları yüzünden Toramanı kadroya çağırmıyor,Üzülmezle oynamak zorunda kalıyoruz.Birisi suçlu ilan edilecekse bu İbrahim Üzülmez değil Fatih Terimdir.
Abooo senin önceki yorumlarınada bakıyorumda sürekli bi fanboyluk havasındasın yok stad yok bilmemne.Fenerbahçenin maçı değil bu Türkiye'nin maçı.

Hep pozitif düşüne düşüne bu hale geldik. Daha ne pozitif düşüneceğim. Del Bosque'nin yaptığı değişikliklere bakın birde Fatih Terim'in yaptıklarına. Takım iyiydi sözüm yok ama şu Sabri illa girecek mi oyuna? Ve de Gökhan Gönül'ün veya Tuncay'ın yerine değil Semih'in yerine. Batuhan tamam okey top indirsin diye girdi. Semih'le iyi oynar onada okey. Ama Semih'i çıkararak niye 4-2-3-1'e dönersin ki? Bu ne şiş yansın ne kebap taktiği değil midir? Zaten gecenin finalinde şişte yandı kebapta...

Asıl bomba Arda-Nuri değişikliği. 88.dakikada defanstan topu alan ve 60-70 metre top süren Arda'yı çıkarıp hiç bir hücumsal vasfı olmayan Nuri'yi alıp defansif bir takıma döndük. Taktiğimiz 4-3-2-1'e döndü. Gel de gol at şimdi...

sekilaso
01.Nisan.2008, 06:35
Arda , Semih , Volkan , Emre Aşık ve Aurelio gerisini at çöpe.

Gökhan Gönülün yaptıgı ikinci yarıdaki bindirmeleri etkili oyununu unutmayalım ayrıca volkanda okadar kötü bir oyun oynamadı

TR.CaPTaiN
01.Nisan.2008, 06:36
Cok yazik oldu

Bu kadar mucadele bu kadar istegin sonucu boyle olmamaliydi. Oyuncular ellerinden geleni yaptilar hepsini kutlamak lazim bir kaci haric! begenmedigimiz Ibrahim Uzulmez bile sonuna kadar mucadele etti Arda yine Hayran birakti. Gokhan cok calisti Ama! bu Nihat bana sinir krizleri gecirtti hele hele Fatih hocanin Semih - Sabri degisikligini gorunce deliye dondum biri bana o degisikligin mantigini aciklarsa cok sevinirim.

Taraftarlardan da bir ara Guiza sesleri duydum o bagarnlarada yaziklar olsun

Sabri'yi sağa alarak Tuncay'ı forvette değerlendirmek istedi herhalde.

Ayrıca ATV umarım bundan sonra maç yayınlamaz. Ekranın yarısına reklam konulmaz ki. Hadi onu koydun diyelim bu spiker konulmaz ki. Gece gitsin evine bu spiker bu maçın tamamını tekrar izlesin kendi anlattıklarını bi dinlesin bu mesleği bırakır.

KaPaLı
01.Nisan.2008, 06:38
Maçla ilgili yazacağım tek şey var. Nasılki Hakan Şükür oynamadığında A Milli takım zorlanıyosa. Şimdide Semih olmadığında zorlanıyoruz. Bunu herkes anladı Signor anlamadı. Geçen maçtada Semih çıktıktan sonra İspanya şov yapmışmı burdada top tutamadık ileride.

metaLwrath
01.Nisan.2008, 06:39
Sabri'yi sağa alarak Tuncay'ı forvette değerlendirmek istedi herhalde.

Ayrıca ATV umarım bundan sonra maç yayınlamaz. Ekranın yarısına reklam konulmaz ki. Hadi onu koydun diyelim bu spiker konulmaz ki. Gece gitsin evine bu spiker bu maçın tamamını tekrar izlesin kendi anlattıklarını bi dinlesin bu mesleği bırakır.

Öyle olsa idi İlker Yasin şu anda simit satıyor olurdu. :0:

Alicanfmfan
01.Nisan.2008, 06:39
Bosna suan 2-0 önde ve muhtemelen maçı alırlar , puan farkı 4 oluyor yarısa Estonya bile dahil olabilir :D

Aşk-ı Şehir
01.Nisan.2008, 06:40
Öyle olsa idi İlker Yasin şu anda simit satıyor olurdu. :0:

O anlatımla simit bile satabileceğini sanmıyorum ve de düşünmek istemiyorum. Aman simit'e bulaştırmasın elini yoksa simitte almam bu saatten sonra.:0::n:

Redrum
01.Nisan.2008, 06:41
Maçla ilgili yazacağım tek şey var. Nasılki Hakan Şükür oynamadığında A Milli takım zorlanıyosa. Şimdide Semih olmadığında zorlanıyoruz. Bunu herkes anladı Signor anlamadı. Geçen maçtada Semih çıktıktan sonra İspanya şov yapmışmı burdada top tutamadık ileride.
Aynen bu yorumu öbür maçta da ben yapmıştım. Hala bir santroforumuz yok malesef. Boy faktörü çok önemli. Semih kadar kaliteli olmasa da, Batuhan kaç tane top indirdi 10 dkda gördünüz. Hakan Şükür şişirme topları rahatlatıyodu..

BeeTLeJuiCe
01.Nisan.2008, 06:41

Katılıyorum. İki maçtır Semih çıktıktan sonra gol yememiz rastlantı değil...
Terim'in rezil değişiklikleri ve ,Riley mi, her ne karın ağrısıysa, hakemin bize direk sarı gösterirken rakibe 2. 3. uyarıda sarı göstermeyişi maçın sonucunu belirlemiştir.

Maçın 2-1 biteceğini en başta diyordum. Bir gol atarız sonra 2 gol yeriz diye. Yine bildim. Bizim için Güney Afrika bitmiştir, Bi daha da gidemeyiz...

metaLwrath
01.Nisan.2008, 06:42
O anlatımla simit bile satabileceğini sanmıyorum ve de düşünmek istemiyorum. Aman simit'e bulaştırmasın elini yoksa simitte almam bu saatten sonra.:0::n:

:icon_lol::icon_lol: Bu adam nasıl hala maç anlatıyor anlamıyorum ya :D

El Barto
01.Nisan.2008, 06:42
Penaltı pozisyonunda hakeme neden penaltı çaldı diye çıkışacağımıza İbrahim'i atmadı diye teşekkür etmeliyiz.

Maçın özeti aynen böyle.

Ispanya futbol oynadi..

Biz genelde top teptik..

Zaten attığımız golde olmasa olmazdı. Birde İspanya'nın rahat 2-3 pozisyonu -ofsayt olmadığı halde- ofsayt diye kesildi. İspanya'yı rakibimiz diye kabul edersek böyle 2.liği riske atarız işte. Şimdi bütün maçları kazanmak dahi yetmiyor bekleki Bosna puan kaybetsin. :s

Cengo
01.Nisan.2008, 06:43

Üslubunuza dikkat edin, seviyenizi bilin.Bu şekilde konuşma hakkını hiçbir zaman alamazsınız burada.

Neyin ne olduğunu çok iyi bilen biriyim, çocuklar gibi bilinçsiz yorum yapmak yerine önce nasıl bir üslupla konuşulur onu öğrenmelisiniz.Üslubunuza dikkat etmeyecekseniz sizin yeriniz burası değil.

Herkesten özür dileyin.

JunkChorn
01.Nisan.2008, 06:44
Risk mi ettik? E bitti daha ne olacak?

eXcitinG
01.Nisan.2008, 06:45
Güney Afrika bizim oLacak. Kimse merak etmesin. BaLLı İspanyoLLara, Terim e, Ne yapmaya çaLıştığını kendisi de biLmeyen BoşnakLara rağmen.

Birde o spikermidir ne karın ağrısı ise ATV de maç oLursa bundan sonra izLemeyip, direk yabancı kanaLLardan izLeyeceğim. Maç sonunda onun çırtLak sesini duymaktan başıma ağrıLar girdi. Bu ne yahu, işkence çektirmeyin bize.

tombul taho
penaltı buz gibi penaltı. tartışmaya gerek yok. hatta top gole gidiyor golü kesti diye bence hakem ibrahim'i oyundan bile atabilirdi. kırmızı kart çıkarsa kimse bişey diyemez orda.

bu milli takımda ibrahim üzülmez, sabri vb. oyuncuların haricinde oynayabilecek hiç mi adam yok. hiç kalmadı ibrahim üzülmez'in yerine koyabilecek, sabri'nin yerine oynatabilecek adam? bu wederson neden türk oldu? bana göre ibrahim üzülmez'den kat kat daha iyi oyuncudur.

sabri'yi alıyor sağ açık oynatıyor. iyi güzel. sabri'nin sünger beyinle kapasitesiz bir futbolcu olduğunu biliyoruz. özer hurmacı ne güne duruyor? hem solda hem de sağda oynuyor hem de özer ve sabriden ofansif olarak daha faydalı. sağ bek mi arıyorsun? o da mı yok bu memlekette?

ayrıca bu takımı kurtaracak olanlar sabri, batuhan ve nuri mi? takımın en iyisi ARDA'yı çıkarıp bu zamana kadar bi elin parmaklarını geçmediği sayıda oynattığın Nuri mi takıma galibiyet getirecek? bu nasıl bir teknik adamlık nasıl bir mantalite nasıl bir düşünme tarzıdır?

hadi onu da geçtim semih'in yerine sabri'yi almak nasıl bir mantıktır?

bu maçın böyle olmasının tek sorumlusu Fatih Terim'dir. oyuncuların bugün döktükleri tere de yazıktır ayrıca.

hakan balta ve emre aşık, torres'e adım attırmadılar doğru düzgün. ama torres'i tutmak da kolay değil tabi. onlar torres'i torres de onları çok yordu. öyle olunca da ikinci golü kontra ataktan çok kolay yedik. onlara da diyecek hiç bişey yok. ha var helal olsun. torresle başa baş mücadele gösterdiler.

volkan hayatının en iyi maçlarından birini çıkardı. penaltıyı kurtarma zaten şans işi. golde de teke tek. yapacak söyleyecek pek bişey yok.

söyleyecek tek şey:
FATİH TERİM'E BU MAĞLUBİYET İÇİN TEŞEKKÜR ETMEKTİR!

Alicanfmfan
Herşeyi geçtikte tamam İspanya'ya kaybedebilirsin 2 maçtada ama Estonya ve Belçika maçlarında bu lüksü hiç yoktu , bence bu maçlarda hayallerimiz bitmişti

World Hollow o1
01.Nisan.2008, 06:47
Yazık oldu, güzelim maça Türkiye ilk yarı bastırıyor bastırıyor sanırım ikinci yarıda pilimiz bitiyor..

artık üstümüze geliyorlar, defansda şaka gibi hatalar gülüncek pas hataları olucak iş değil ibrahim üzülmez 40 yaşına gelmiş hala bilek yapmaya çalışıyor..

Yapcak bir şey yok, gelecek maçlarda puansız kapanması gerek..

KaPaLı
Penaltı pozisyonunda hakeme neden penaltı çaldı diye çıkışacağımıza İbrahim'i atmadı diye teşekkür etmeliyiz.Birde İspanya'nın rahat 2-3 pozisyonu -ofsayt olmadığı halde- ofsayt diye kesildi.

Maç 1-1 giderken Gûiza'nın net pozisyonunda ofsayt dedi hakem. Penaltıdan sonra atması lazımdı zaten penaltı olduğuna değil 10 kişi olcz diye çok korktum.

Semih geçen maçtan sonra konuşurken ağlıycaktı nerdeyse. Adamın üzerine yapışmış genç genç diye hocalar en kolay onu oyundan almayı görüyolar herhalde. Nihat çıktığında ohh dedim Semih - Batuhan kafa toplarında her türlü yer onları. Batuhan indirir Semih vurur. Ama bir baktım Sabri oyuna giriyo. Neyse diyecek birşey yok. Adiós africa...

KanaKe
Bide bu Fatih Terim milli takimin basina geleli asagi yukari 5 sene oluyor, takima hala bir sistem oturtmus degil.. Ispanya gibi oturmus bir kadromuz yok, her seferinde degisik kadro cagiriliyor.. kisacasi yeter artik TFF'nin Fatih Terim ile yollarini ayirmasi lazim.

Cengo
01.Nisan.2008, 06:49
Maç 1-1 giderken Gûiza'nın net pozisyonunda ofsayt dedi hakem. Penaltıdan sonra atması lazımdı zaten penaltı olduğuna değil 10 kişi olcz diye çok korktum.

Semih geçen maçtan sonra konuşurken ağlıycaktı nerdeyse. Adamın üzerine yapışmış genç genç diye hocalar en kolay onu oyundan almayı görüyolar herhalde. Nihat çıktığında ohh dedim Semih - Batuhan kafa toplarında her türlü yer onları. Batuhan indirir Semih vurur. Ama bir baktım Sabri oyuna giriyo. Neyse diyecek birşey yok. Adiós africa...

Herşeyin özü.

Eldeki kadronun seviyesi bu, bırak Xavi'yi bir tane Xabi Alonso ayarında bir orta sahan yok.Senna'nın yerine Aurelio'yu koyarsın gerisi apayrı bir dünya.

eXcitinG
01.Nisan.2008, 06:49
Terim in hataLarı vardı tamam ama bu kadar da yükLenmenin gereği yok.

Bu gün kazansaydık İmparatore diye geziyor oLacaktık. Suç birazda bizde, oyuncuda, taraftarda...

YakaLadığında atamıyorsan atıyorLar, bunu artık beşikte ki bebekte biLiyor.

Sheriff
01.Nisan.2008, 06:50
Açıkcası çok kötü oynamadık, kadroda ufak tefek yanlışlar vardı ve bunun cezasını çektik. Kos koca maçı tek bir kişiye yıkmakta uygun değildir, bireysel hatalar varmıydı? Evet vardı ama bu hataları kapatabilecek kapasitemizde vardı pozisyonda bulduk ama olmadı. Geçmiş olsun deriz geçeriz herzamanki gibi. Yapacak birşey yok.
Bu arada dikkat ettinizmi bilmiyorum, İspanya yarım metre bile kaldırmıyor topu pas yaparken. Çok düzenli ve organize pas yaptılar buna rağmen oyunun bağzı bölümlerinde üstünlük kurduk. Bizim en büyük sorunumuz küçücük boylu adamlarımızla havadan oynamaya çalışmamızdı..

scar face
01.Nisan.2008, 06:50
Tvye cıkmıs bi de Volkan hata yaptı diyor simdi atılcam siteden sinirlerime hakim oluyorum.Yaptığı mantık dısı hataları sorsan racon koymaya kalkar...

Jesus_FB
01.Nisan.2008, 06:52
birde su an mac yorumlari yapanlari izliyorum hic bir Allahin kulu Fatih Terimi elestirmiyor adam nasil bir etkilediyse kimse sesini cikarmiyor

tombul taho
01.Nisan.2008, 06:54
del bosque, 2.liğin favorisi bosna hersek dedi az önce. adam bile biliyor gerçekleri. :D

eXcitinG
01.Nisan.2008, 06:54
İspanya nın 30 maçLık geçmişinde bu kadar az pas yüzdesi, bu kadar çok top kaybı ve bu kadar az top kazanma ve bu kadar az pozisyon üretme istatistiği yoktur herhaLde.

Buna rağmen yine kazanamıyorsak, eh ayağına geLen topa vurup o CasiLLas deniLen adamı içeri yoLLayamıyorsan, ben mi çıkıp atayım.

Gangstaa
01.Nisan.2008, 06:56
Üslubunuza dikkat edin, seviyenizi bilin.Bu şekilde konuşma hakkını hiçbir zaman alamazsınız burada.

Neyin ne olduğunu çok iyi bilen biriyim, çocuklar gibi bilinçsiz yorum yapmak yerine önce nasıl bir üslupla konuşulur onu öğrenmelisiniz.Üslubunuza dikkat etmeyecekseniz sizin yeriniz burası değil.

Herkesten özür dileyin.
Benim üslubum gayet normal yazımda herhangi bir seviyesizlik göremiyorum artı benim seviyemide sen belirleyemezsin.Fenerbahçeli olduğunu çok belli ediyorsun,yaptığın fenerbahçe dbsindende anlaşılıyor zaten.Fenerbahçeli kimliğinden arınıp burada yorum yapsan bu tartışma olmayacaktı.Ayrıca bir kere db hakkında hatalarını söyledim,uyarı aldım,zaten ne yapılırsa yapılsın beğenmek zorundasın,şimdide tüm söylediklerimin arkasındayım.

eXcitinG
birde su an mac yorumlari yapanlari izliyorum hic bir Allahin kulu Fatih Terimi elestirmiyor adam nasil bir etkilediyse kimse sesini cikarmiyor

Kimse çıkıpta iki maçtır topLarı ezen Tuncayı eLeştirmiyor, Nihat mı ne idi beLirsiz haLde oynayan adamı eLeştirmiyor. Terim ne yapıcak ? Tamam o da suçLu ama herşeyi Terim e yıkamayız.

Ve Karamsar oLmamamız gerek. Biz Afrika ya gideceğiz..

tombul taho
İspanya nın 30 maçLık geçmişinde bu kadar az pas yüzdesi, bu kadar çok top kaybı ve bu kadar az top kazanma ve bu kadar az pozisyon üretme istatistiği yoktur herhaLde.

Buna rağmen yine kazanamıyorsak, eh ayağına geLen topa vurup o CasiLLas deniLen adamı içeri yoLLayamıyorsan, ben mi çıkıp atayım.
sen dur abi ben atarım. (::) :n: :n: :n:

scar face
Bu kadar yüksek egosu olan 2 kişi var biri bende saklı kalsın biri Sinyor TERİM!!!!

Alicanfmfan
01.Nisan.2008, 06:57
Konu kilitlensin yahu :D

Aydin
01.Nisan.2008, 06:58
Benim üslubum gayet normal yazımda herhangi bir seviyesizlik göremiyorum artı benim seviyemide sen belirleyemezsin.Fenerbahçeli olduğunu çok belli ediyorsun,yaptığın fenerbahçe dbsindende anlaşılıyor zaten.Fenerbahçeli kimliğinden arınıp burada yorum yapsan bu tartışma olmayacaktı.Ayrıca bir kere db hakkında hatalarını söyledim,uyarı aldım,zaten ne yapılırsa yapılsın beğenmek zorundasın,şimdide tüm söylediklerimin arkasındayım.

Hakaret olmadığı sürece istediğiniz gibi fikirleri eleştirebilirsiniz. Bu bakımdan rahat olun.

karlkani23
01.Nisan.2008, 07:01
Bu arada Emre Belözoğlu 2 sarı kart gördü galiba ve atılmadı.

scar face
01.Nisan.2008, 07:01
İki tane sağ kanadın var da takımın gol için atağa kalkmıs sen demissin gidin orta acın diye sol bekin ve stoperin hata yaparsa sağ bekin napsın ben cıkıyorum ya iyi geceler
neyi konusuyoruz ki?

eXcitinG
01.Nisan.2008, 07:02
Emre iki sarı kart görmedi. İLk sarı kartı Emre Aşık gördü.

Alicanfmfan

O Spiker'in azizligine ugradı.

TR.CaPTaiN

Sadece tek sarı kart gördü. İlk sarıyı spiker verdi.

Jesus_FB
Kimse çıkıpta iki maçtır topLarı ezen Tuncayı eLeştirmiyor, Nihat mı ne idi beLirsiz haLde oynayan adamı eLeştirmiyor. Terim ne yapıcak ? Tamam o da suçLu ama herşeyi Terim e yıkamayız.

Ve Karamsar oLmamamız gerek. Biz Afrika ya gideceğiz..

Yooo onlari gayette elestiriyorlar hatta buradakilerde elestiriyor. Herseyi yikmak gibi bir sey soz konusu degil ama maci almak icin hic bir hamlede bulunmayip birde uzerine sacma sapan degisiklikler yapmasi cildirtiyor insani

tombul taho
01.Nisan.2008, 07:03
Yooo onlari gayette elestiriyorlar hatta buradakilerde elestiriyor. Herseyi yikmak gibi bir sey soz konusu degil ama maci almak icin hic bir hamlede bulunmayip birde uzerine sacma sapan degisiklikler yapmasi cildirtiyor insani
tarık'ıma katılmamak elde mi?

tarikko
01.Nisan.2008, 07:05

yok,Emre asikti diger sari goren Emre 1 sari gordu

eXcitinG
Ne kadar hamLe yapmasada, Ne kadar seçimLerinde benciL ve egosunu tatmin edici davransada Terim in bu miLLi takıma verdikLeri tartışıLmaz.

İspanya ya karşı iki maçtada bu kadar kafa kafaya oynayabiLmemiz biLe onun oyuncuLara verdiği gazdan doLayıdır. Başka kim oLursa oLsun bu kadar iyi oynayamazdık.. Adam miLLi takımda bir sistem yarattı. Oyun anLAmında değiL ama mücadeLe anLamında bu takıma çok şey verdi. Artık bizi gören rakipLer kafadan bu takım çok mücadeLeci ve hırsLı, maçı bırakmıyorLar diyebiLiyorsa bunun sebebi Terimdir.

Bize gaz oLsun yeter, eLinde sonunda başaracağız. Afrika ya da gideceğiz. Biz hep zoru sever, zoru başarırız.

EreN
Yalnız sezarın hakkı da ispanya ya. Adamlar resital yaptılar pas konusunda.

tarikko
01.Nisan.2008, 07:07
Bu arada Bosna 2-1 aldi maci

tombul taho
01.Nisan.2008, 07:08
Yalnız sezarın hakkı da ispanya ya. Adamlar resital yaptılar pas konusunda.
eren'im adamlar zaten hep bunu yapıyorlar. bunu zaten biliyorduk. adamların işi bu yahu.

tarikko
01.Nisan.2008, 07:11
Penalti pozisyonu ile ilgili konusan Fatih Terim beyefendi: Inanilmaz maclar cikaran Volkan yapmayacagi hata yapti dio...... Yapma Fatih Hoca Ayip gercekten !!!!

Alicanfmfan
01.Nisan.2008, 07:11
onu bunu bırakalımda Bolivya bile Arjantin 5-1 yeniyor suan :D

tarikko
01.Nisan.2008, 07:15
onu bunu bırakalımda Bolivya bile Arjantin 5-1 yeniyor suan :D

:D Offfff noluo arjantine yahu kacinci dakika su anda ??

nerazzuri
01.Nisan.2008, 07:17

Evet.

Spikerin azizliği veya Emre Aşık değildi. Hakem oyuncu değişikliği yapılacak dedi Emre ise faulu kullandı bunun ardından Sarı kart gördü.

Sonrasında ise 2.sarıyı gördü fakat hakem atmayınca Emre Aşık dediler.

Yani Emre Belözoğlu atılmalıydı.

Maça gelince;

Nasıl bir mantık yürüttüğünü ben cidden hala çözebilmiş değilim. Ego tatmin edici aday kadrolar, değişiklikler.

Nihat dışarı Batuhan içeri
Arda dışarı Nuri içeri
Semih dışarı Sabri içeri.

Şimdi nasıl bir mantıktır bu, Senin elindeki en çok koşan en çok pas yapan 3 oyuncuyu çıkar, yerine 18 lik Ne yapacağı belli olmayan Batuhan, Arda'nın yaptıklarının 3'de 1'ini veremeyeceğimi hepimizin bildiğimiz ve nitekim öyle olan Nuri, ilerde top tutmanı sağlayan maçın genelinde atakları sağa ve sola yayan hava toplarını alan üstelik senin golünü atan Semih'i çıkar Sabri'yi al sonuca razıyım de yazıktır günahtır. Alın şu adamın elinden milli takımı.

Jesus_FB
01.Nisan.2008, 07:19
Ben sahsen Ispanya'yi oyle cok begenmedim gecen ay oynadiklari bir ingiltere maci vardi orda inanilmaz oynamislardi bize karsi o kadar kasmadilar bile kendinlerini yada biz bozduk bilemiyorum ama oyle hayran kalinacak bir futbolu yoktu ispanyanin

tombul taho
01.Nisan.2008, 07:20
Ben sahsen Ispanya'yi oyle cok begenmedim gecen ay oynadiklari bir ingiltere maci vardi orda inanilmaz oynamislardi bize karsi o kadar kasmadilar bile kendinlerini yada biz bozduk bilemiyorum ama oyle hayran kalinacak bir futbolu yoktu ispanyanin

pas yapıp, can sıkıp, buldum mu atan bi takım tarık'ım ispanya. bu kadar.

Jesus_FB
01.Nisan.2008, 07:23
pas yapıp, can sıkıp, buldum mu atan bi takım tarık'ım ispanya. bu kadar.

Yok yok o kadarda degil EURO 2008de ispanya maci olsada izlesek diye bekliyorduk bize karsi cok tempolu oynamadilar yada oynayamadilar o kadar :)

tombul taho
01.Nisan.2008, 07:25
Yok yok o kadarda degil EURO 2008de ispanya maci olsada izlesek diye bekliyorduk bize karsi cok tempolu oynamadilar yada oynayamadilar o kadar :)

ha şunu biliyorum. ispanya'nın gözü gerçekten korkmuştu. hem ispanya'daki hem de ali sami yen'deki maç için. belki de o yüzden bize böyle geldi. çünkü yaptıkları açıkalamalar falan hep gözlerinin gerçekten korktuğunu gösteriyordu.

Jesus_FB
01.Nisan.2008, 07:32
ha şunu biliyorum. ispanya'nın gözü gerçekten korkmuştu. hem ispanya'daki hem de ali sami yen'deki maç için. belki de o yüzden bize böyle geldi. çünkü yaptıkları açıkalamalar falan hep gözlerinin gerçekten korktuğunu gösteriyordu.

o zaman Amansız ol Çağrı :D:D

tombul taho
01.Nisan.2008, 07:40
o zaman Amansız ol Çağrı :D:D

o diil de bolivya 6-1 yaptı durumu..

Jesus_FB
01.Nisan.2008, 07:41
o diil de bolivya 6-1 yaptı durumu..

1 Nisan sakası olmasın o :D:D

tombul taho
01.Nisan.2008, 07:42
yok lan hakkaten değil. livescore'a bak istersen.

ntvspor maçı veriyor ayrıca şuanda aç izle de gör. şuanda 1-0 ama yeni başladı ntvspor'da zaten. acaip oynuyor bolivya. direk dönen toplar falan. aç izle olm.

LaigLeNoiR
01.Nisan.2008, 07:43
Bugün kazanabilirdik.Fena bir oyun oynamadık.İspanya'da aslında tam yeneceğimiz düzeydeyde idi.

Bence yanlış değişiklikler oldu,Semih'in falan çıkması yanlıştı.

Penaltı posizyonunda ise İbrahim Üzülmez 1 adım geri kaldı toptan ve top kaleye gitmesin diye tüm vücudunu topun önüne attı ve topta eline geldi.Penaltı kararı doğrudur bence de ne olursa olsun golü engelledi.Kart vermemesi de doğruydu istemsiz bir hareket.

Yan hakemler ise rezaletti.

tarikko
01.Nisan.2008, 07:45
Yok saka degil ntvspor banttan veriyor mac. 6-1 bitti. Bu arada

DisCo
01.Nisan.2008, 07:53
Büyük takım yakaladığını atan, geriye düştüğünde de rakibine oyununu kabul ettirendir. Ne oyunumuzu kabul ettirebiliyoruz ne de yakaladığımızı atabiliyoruz.

Teknik direktör kötü, onu düzeltsen oyuncular kötü, oyuncuları düzeltsen bir yere kadar gider alt yapı kötü.

Bu kadar kötünün içerisinde çokta iyi şeyler beklememek gerek.

bugra 1905
01.Nisan.2008, 17:41
Gerçekten Çok Yazık Oldu Kazanacağımız Maçı Kaybettik Artık İşimiz Çok Zor Bu Arada Volkan İle Arda Çok İyi Oynadılar Helal Olsun Onlara Artık Yapılacak Birşey Yok İnşallah Tüm Maçlarımızı Kazanıp Gruptan 2.liği Alırız

BaFraLı
01.Nisan.2008, 17:47
Yazık oldu.Turkcell Super Lig'te ruh gibi dolaşan Güiza Asist yaptı.Helal olsun...Bide Fatih Terim'e o kadar para veren TFF utansın.

1122334455
01.Nisan.2008, 18:17
Dün akşam aslında kazandığımız maçı verdik.Fatih Terim sağolsun diyorum ben.Sebeplerine gelince açıkçası saymakla bitmez.

Şansımızı iyice zora soktuk gruplar açıklandığında tüm halkımızın düşüncesi kesin 2.likdi şimdi 3.lük bile tehlikeye girebilir.Umarım kalan maçlarda 12 puan alırız ve bosna'nın puan kayıplarını bekleriz.

Herşeye rağmen tebrikler milli takım.

Trabzonspor
01.Nisan.2008, 18:20
Maçın ilk yarısı 1-0 bitti ve ikinci yarı başladı bizim takım iyice geri yaslanmaya başladı ve benım ikinci yarıya başlarken aklımdan geçenii dışarı yansıtmamadan sonra tahminim doğru çıktı ve 2-1 geri düştük.Guiza girerkende bu adam şimdi gol atar inadına dedim ama atmadı attırdı.

Oyuncu seçimlerinde saçmalamanın sınırlarını zorlaya Fatıh Terime sevgiler burdan.

1122334455
01.Nisan.2008, 18:24
Oyuncu seçimlerinde saçmalamanın sınırlarını zorlaya Fatıh Terime sevgiler burdan.

Evet arkadaşım bu sözünde sana sonuna kadar katılıyorum.

sakary Ali
01.Nisan.2008, 23:10
Sen gidip kendi sahanda Belçikayı yenemiyorsan,Estonyayı yenemiyorsan Dünya Kupasına gitmeyi falan unut.Bosna gidiyor Belçikaya Belçikada 4 atıyor.İki Belçika maçından 6 puan aldı.Ve şuan için Bosna inanılmaz bir avantaj yakalamış durumdalar.

Zaten bizim Ermenistan , Estonya , Belçika , Bosna Hersek maçlarından 12 puan almamız çok zor.Bir de Bosnanın en az 5 puan kaybetmesi lazım.Hadi diyelim Türkiye her maçını kazandı.Bosna'da 3 puan kaybetti ve son maç Bosna kendi sahasında herşeyi bitmiş İspanya ile oynayacak.

Ama tabi herşey değişebilir ama benim fikrimi göre Güney Afrika falan hayal..

DisCo
01.Nisan.2008, 23:46
Arkalarına 10’u aşkın kamera alan Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı’dan bir grup, teknik direktör Fatih Terim’in stattan ayrılmasını bekledi. Vatan gazetesinin haberine göre; Terim çıktığı anda, grup iki metre boyunda bir pankart açtı. Bir tarafında Terim’in öteki tarafında Toraman’ın fotoğrafının bulunduğu pankartta, "Amansız amansız ol diyorsun hocam, vicdanın rahat mı Toraman’sız" yazıyordu.

RoSeSHaH
01.Nisan.2008, 23:49
Fatih Terim'in hataları vardı, keşke yapmasaydı..

Ama bizim takım döküldü resmen 2. yarı..

Bunun yanı sıra, Estonya'ya karşı Belçika'ya karşı maç kazanamıyorsak sorun şu anda değildir..

Mucize olmazsa, WC 2010'a "güle güle" diyebiliriz..

Memedov
01.Nisan.2008, 23:50
Burada kaç kere konuştuk, Egemen Korkmaz gibi bir defans oyuncusunu kadroya almayan Hakan Balta gibi ideal kanat oyuncusundan libero yaratmaya çalışan Fatih Terim, ne oldu egolarını tatmin edebildin mi ? edebildinse ne mutlu sana. Bu oyunun karşılığı iki maçta 0 puan olmamalıydı diyor sinyor, kusura bakma ama senin sayende bu iki maçta 0 çektik iyi oynadığımız halde.

Afrikaya gideceğimizi pek sanmıyorum, Belçika ve Bosna ile dışarıda oynayacağız. Büyük ihtimal ile İspanya kalan maçlarını sıkmayacaktır. Onlarla beraber Bosna'nın Afrikaya gideceğini düşünüyorum.

1122334455
01.Nisan.2008, 23:52
Arkalarına 10’u aşkın kamera alan Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı’dan bir grup, teknik direktör Fatih Terim’in stattan ayrılmasını bekledi. Vatan gazetesinin haberine göre; Terim çıktığı anda, grup iki metre boyunda bir pankart açtı. Bir tarafında Terim’in öteki tarafında Toraman’ın fotoğrafının bulunduğu pankartta, "Amansız amansız ol diyorsun hocam, vicdanın rahat mı Toraman’sız" yazıyordu.

Sadece Toraman'mı ? Baştan aşşağaya yakdı bizi Fatih Terim. Tamam bugünlere kadar belki onunla geldik ama bugüne kadar getirdiği yerlere yakışmayan mantalite uyguladı kendisine göre.

Yanlış değişiklikler yanlış kadro seçimi ve en önemliside yanlış psikoloji.

RoSeSHaH
02.Nisan.2008, 00:01
Olay sadece Toraman'la mı olacaktı yani ? İbrahim Üzülmez'in verdikleri (!) ortada, onu neden kimse konuşmuyor şimdi ?

Hakan Balta ideal kanat oyuncusu olmuş, vay halimize.. (:

Memedov
02.Nisan.2008, 00:06
Hakan Balta ideal kanat oyuncusu olmuş, vay halimize.. (:

Hakan Balta ideal kanat oyuncusu degilse şu milli takımda İbrahim Üzülmez mi oluyor bana bunu söylermisin?

Trabzonspor
02.Nisan.2008, 00:19
hakan balta Arda'nın arkasında kanatta oynamış olsa ve liberpda normal bir libero oynasa bu durumlar olamaybilirdi Hakan hem o kanatta ileri geri rahatlıkla gidebilirdi hemde Ard'ya yardımcı olurdu pozisyonlara girmesinde ortada hiçbirşey yapmayan bir Emreye 2 maçdada nasıl tahammül ediyorsun bunu anlamak çok güc kadroya o kadar adam aldı ama saçmalamaktan başka bişe yapmadı.

Orda Nihat yorulduğunda Batuhan değilde Mehmet yıldız yada Teke giröiş olsa daha iyi olmazmıydı?Yada Sabriyi alacağına sağ kanatta Gökdeniz yada mehmet topuz girseydi olmazmıydı?Emre ne amaçla orda oynadı ben anlamdım olumlu bir hareketinide görmedim sürekli faul yaptı top kaybetti onun yerinede Selçuk oynayabilirdi ama bu tamamen Terim'in gereksiz hemde çok gereksiz tavırlarından kaynaklanan puan kayıplarıdır.

Buralara kadar onun sayesinde geldiğimizi söyleyen arkadaşlara hiç katılmıyorum onun bu takıma kattığı hiçbirşey olduğunu düşünmüyorum.Bu adam bura varken ideal kadro olmaz bu takımda.

Crocodile1963
02.Nisan.2008, 00:45
İstikrar adına kadroyu bozmadan Madrid'teki oyuncuların aynısını sahaya çıkardı. Ama biz İspanya'da iyi bir oyun ortaya koymamıştık ki aynı kadro ile çıkıyoruz. Emre - Ayhan, İ.Üzülmez - İ.Kaş değişikliği ile maça başlanmalıydı. Hakan Balta stoperde ne kadar başarılı olmaya çalışsada yabancılık çektiğini düşündüm. Sakatlıktan çıkmış maç eksikliği olan bir Nihat'ı ikinci yarının başında çıkarıp hızlı bir forvet veya ortasahada top yapmak için(1-0 öndeydik o sıralar) oyuncu alabilirdik. Yapılması gereken bir çok şey vardı ancak F.Terim'in takdiriydi. Sorumluluk da onun . . .

OMANA
02.Nisan.2008, 01:16
Fatih terim futbolcuları iyi motive eden belli bir sistem kurunca iyi işler çıkran bir teknik direktör..

Ancak Fatih terim hiçbir başka teknik direktörde görmediğim kadar EGO su şişkin bir insan..

hani ne yapsam doğrudur mantığında...bu onu zaman zaman başarıya götürsede bazen de böyle kötü sonuçlanıyor..

Açıkcası Beşiktaşlılar ibrahim toraman için kızıyor trabzonlulur Egemen için..bence ikiside haklı ancak..Batuhana ne demeli ..Ardayı oyundan çıkarıp nuriyi almalara ne demeli ..

Şimdi egosu o kadar ki şimdi bir çokları göremiyor onun asıl meselelerinden biri diğer teknik direktörlere ders vermek... onların beceremediğini yapıp fark yaratmak...

mesela diyorki sen bu Batuhanı mı kiraladın dENİZLİ BAK BEN ONU en önemli maçımda en ihtiyacım olduğu anda sahaya alırım..Tabi batuhan bir gol atsa...Dahi fatih terim...

mesela Avrupa şampiyonunun hocası aragones collin kazımı ilk 18 e mi almazsın bak ben onu milli takıma alırım..yoksa şu formuyla Collin kazım incirilik sporda oynayamaz bırakın milli takımı..

....
geçmişte öyle değilmiydi...
Volkanın fenerbahçeden neredeyse kovulacağı dönemde milli takıma almadımı..ziraa tümer beşiktaşta iflas etmişkende aynısını yapmamışmıydı...

ben farklıyım ..ben hepinize ders veririrm gibi egolarını yenmediği müddetçe Fatih terimle başarı gelmez...

OMANA
02.Nisan.2008, 01:16
iki defa göndermişim yanlışlıkla yönetilerimiz düzeltebilir..

tombul taho
02.Nisan.2008, 01:42
büyük ihtimall afrikada açlık olduğu için böyle oynuyoruz ve gitmek istemiyoruz diye düşünüyorum ben. yapamaz bizimkiler orda. :n: