Log in

View Full Version : CR7 Madrid'e giderse...

cris king
31.Mart.2008, 02:54
arkadaşlar bilindiği gibi cristiano real madridde oynamak istediğini ve real madridinde ronaldoya karşı büyük bir ilgisi var 100 de 60 ronaldo bidaki sezon r.mad'de olacak o zaman manchester neler yapacak hiç düşünen yok ama ben şu an manchesterı yönetiorum ve madridin büyük ilgisi var cristianoda gitmek istiorr sizce onun boşluğu doldurulmalımı yoksa eldeki kadroyla mesela nani'nin üstüne giderek yeni bir ronaldo mu yaratmalıı sizlerinde fikrini almak istedim..

cris king
31.Mart.2008, 03:29
arkadaşlar düşüncesi olan yokmu :) bi yardım edin bea pahalı ve yanlış bi transfer yapmak istemiorum

a.arıcı-11
31.Mart.2008, 03:37
İyi paraya sat yerine onun kadar olmasada iyi birsini transfer edersin zaten.

tarikko
31.Mart.2008, 04:11
bncede satmalisin yerini doldurursun alacagin para ile oyuncu alarak yada nani ile

DaveJones
31.Mart.2008, 04:12
Ronaldoyu satıp yerine Marquinhosu almanı öneririm. Adam oyunun bugu gibi müthiş oynuyor :D Ayrıca Nani sol kanatta daha iyi oynuyor gördüğüm kadarıyla. Sağ ayaklı olduğu için sol çaprazdan muhteşem goller atıyor.
Ps: Nani preferred foot either yazıyor ama sağ ayağı daha güçlü :)

MaliKaya
31.Mart.2008, 04:25
Kesinlikle alexsiz sanchez Udinese'li. Cironun 4/1 parasiyla alir ve onu aramazsin.

Castlevania
31.Mart.2008, 05:33
MaliKaya'ya katılıyorum Ayrıca eğer Worldwide bir futbolcu olmasını istiyorsan Freddy Adu'yu şiddetle tavsiye ederim ki bir kaç yıl sonra fiyatı Ronaldoyla başa baş :)

serkan1520
31.Mart.2008, 05:38
aynen bencede marquinhosu al adam feci oynuyor ya :D

mustiUA
31.Mart.2008, 05:39
bence satmalısın ya o paraya bi tane iyi bi tane de gelecek için 2 tane kanat alabilirsin :)

STRATOVARIUS
31.Mart.2008, 07:58
sat ve interden santon'u al :) ondan sonra da bi bardak çay al otur izle :)

cris king
31.Mart.2008, 23:21
saolun arkadaşlar önerilieriniz içinn.. Marquinhos'a baktım özellikle süper gözüküyorrr gözlemci raporu aldırdım ve şu an listemde takip ediorum freddy adu ronaldoyla aynı mevkide değil ama tevez gidebilirr onun yerine almayı düşünüorum onuda alexsiz sanchez kardşeimizinde özellikleri ii gibi santon kardşeimizide yaşlanan neville ve mevkisi olmayan ancak bek de oynayan brown'un yerine düşünüorum.. çok saolun arkadaşlrr değerli fiklirleriniz için :)

matrockmamy
01.Nisan.2008, 00:23
silva yı al cr7 dan çok daha iyi. :)

cess41
02.Nisan.2008, 00:01
Marquinhos diyorum başka birşey demiyorum :)

E.Cartman
03.Nisan.2008, 03:17
Marquinhos u alamazsan naniyi sağa çek Mata yı al mataya sağ taraf eğitimide verebilirsin yada Di Maria da alternatif olabilir mata gibi

STRATOVARIUS
03.Nisan.2008, 19:18
Marquinhos diyorum başka birşey demiyorum :)

ne adammış ya bu Marquinhos yaww... adamın olmayan piyasasını yaptık yeminle...:icon_biggrin:

MaliKaya
03.Nisan.2008, 20:47
ne adammış ya bu Marquinhos yaww... adamın olmayan piyasasını yaptık yeminle...:icon_biggrin:

Sen bir oynat gorursun ne adam oldugunu. Biz piyasa yapmadik, adam zaten piyasa

STRATOVARIUS
03.Nisan.2008, 23:10
merak etme her takımımda oynuyor:icon_biggrin: görmem gerekeni çoktan gördüm yani:icon_twisted:

barsomgfb
04.Nisan.2008, 03:53
min. fee olayıyla satış parasının yarsından biraz fazlasıyla messi yi al.

cris king
05.Nisan.2008, 00:39
arkadaşlar iii güzel diorsunuzda bu marquinhos bi santrafor normal bölgesi sağ açık sol açıkdada oynuyorda normal yeri olan AMR MR olanlar varken ne gerek var hem tatile gittiğim zamanlarda bazı maçlarda asistan kardeşimiz o bölgede oynatmıor o arkadaşımızı :) ben cris'in yerini doldurabilecek harika bi çocuk buldum newcastle'ın sağ açığı lomana lua lua nun kardeşi 17 yaşındaki kazanga lua lua PA 'sı çok yüksek aldığım gözlemci raporunda gelecekte kadronun anahtar bir üyesi olacak diyorr tavsiye ederim müthiş bir oyuncu çok hızlı ve süper driblingg yapıor :)

cess41
06.Nisan.2008, 00:30
O zaman Allah topçuna zeval vermesin :icon_cool:

MaliKaya
06.Nisan.2008, 15:48
arkadaşlar iii güzel diorsunuzda bu marquinhos bi santrafor normal bölgesi sağ açık sol açıkdada oynuyorda normal yeri olan AMR MR olanlar varken ne gerek var hem tatile gittiğim zamanlarda bazı maçlarda asistan kardeşimiz o bölgede oynatmıor o arkadaşımızı :) ben cris'in yerini doldurabilecek harika bi çocuk buldum newcastle'ın sağ açığı lomana lua lua nun kardeşi 17 yaşındaki kazanga lua lua PA 'sı çok yüksek aldığım gözlemci raporunda gelecekte kadronun anahtar bir üyesi olacak diyorr tavsiye ederim müthiş bir oyuncu çok hızlı ve süper driblingg yapıor :)

Arkadasim sen asistana bakma, Marqiunhos AMR mevkiinde ST de daha cok gol atiyor. Ayrica bu takimi sen yoneteceksin, Asistan'in degil!!!

Bir çok arkadas şu oyuncuyu al,görürsün falan yazmışlar. Şuan gerçek avrupa piyasasında C.Ronaldonun üstüne çıkabilecek bir oyuncu varsa göstersinler. Fizik olarak Hız,teknik süper ötesi. FM de ki en iyi oyunculardan birisi. 2-3 sezon içinde bir çok özelliğinin ne seviyeye geldiğini daha iyi göstereceksin. önünde bir çok secenek var

Bizler zaten C.Ronaldo nun uzerine cikacak bir oyuncu var al demedik. Sadece yuksek bir fiyata satabilirsen sat onun yerine takiminda onun yerini aratmayacak bir futbolcu al dedik. Sonucta FM cok goreceli bir oyun, eski serilerde oldugu gibi yildizlar karmasi istemiyor bir ŞL sampiyonlugu icin. Ben Galatasaray'in basindayken, Baris Ozbek, Mehmet Topal, Servet Cetin gibi kalitesi cok yuksek olmayan oyunculari oynatarak sampiyon oldum...

Bence C.Ronaldo'yu 100 MN $ a degilde £'a satarsan sattigin fiyatin 4/1 fiyatina onun yerini dolduracak oyuncu alirsin.

STRATOVARIUS
06.Nisan.2008, 18:08
alt yapında demetriu adlı bi regen olması lazım... eğer oyununda çıkıyosa sağ kanada onu monte etmeyi dene... ben juve'de bedavaya aldım onu... sağ kanatta wonderkid oldu...

DaveJones
06.Nisan.2008, 19:19
alt yapında demetriu adlı bi regen olması lazım... eğer oyununda çıkıyosa sağ kanada onu monte etmeyi dene... ben juve'de bedavaya aldım onu... sağ kanatta wonderkid oldu...

Regenler sadece o oyuna özgü oluyor. Yani senin oyununda çıkan başkasında çıkmaz. Veya sen seni bir oyun kursan yine çıkmaz.

aliCHaN_FM
06.Nisan.2008, 20:25
Ben satmamandan yanayım ronaldo gibi bir oyuncuyu bulamazsın bulsanda onu takıma monte etmen birkaç sezonunu alır buda sana pahalıya mal olur bence ronaldoyu elinde tut...

irfankeskin61
11.Nisan.2008, 23:32
ben de buna benzer bi konu açtım ama benim konu kapatıldı ilginçtir bu konu kilitli deil

cultr23
29.Mayıs.2009, 02:45
Ben senin kadar düşünmedim,geçen sene Man Utd epey bir kriz yaşıyordu,87m dolara onlardan aldım Napoli'ye(gözüm Messi'deydi Maradona'nın veliahtı olması adına ama olmadı,olamadı)...Bu arada oyunda Napoli'nin 10 numaralı formayı emekli etmesi de ayrı bir detaymış:)Oynadığı tek sezonda Serie A şampiyonluğunu getirmesinin ardından Rmadrid'in 136m dolarlık teklifine karşılık 190 istedim,onlar 149 verince,benim başkan "bürrrsstttt,bundan sonrasına ben el koyuyorum,takımın istikbaliyle oynatmam" deyip satıverdi,şimdi ben de ne yapsam diye düşünüyorum,ama ben sol açık oynatıyordum,sağda Neves var zaten...