Log in

View Full Version : Lincoln Sonunda Döndü..

sekilaso
31.Mart.2008, 22:39
Galatasaray Kulübü'nden izinsiz olarak ülkesine giden sarı kırmızılı takımın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln, dün gece İstanbul'a döndü. Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Frankfurt Havalimanı'ından Atatürk Havalimanı'na gelen Lincoln'ü, az sayıda sarı kırmızılı taraftar karşıladı. Taraftarların, Brezilyalı futbolcuya sevgi gösterilerinde bulunması dikkat çekti.
Kaynak : DHA

Trabzonspor
31.Mart.2008, 22:42
dönse ne olur ki adam koparmış kendini kafa olarak

eXcitinG
31.Mart.2008, 22:52
Birde haLa sevgi gösteriLeri feLan diyorLar ya, Neyse :)

tombul taho
31.Mart.2008, 22:58
Adnan Polat'ın dünkü "gitmek isteyeni de zorla burada tutamam" sözünden sonra Lincol zor oynar artık.

BaFraLı
31.Mart.2008, 23:29
Kaçak döndü demek :D..Artık durmaz buralarda lincoln.

KaPaLı
31.Mart.2008, 23:59
az sayıda sarı kırmızılı taraftar karşıladı. Taraftarların, Brezilyalı futbolcuya sevgi gösterilerinde bulunması dikkat çekti.

Ben Lincoln olsam bidaha giderim. Yahu herkes çalışırken aferdersiniz bitaraflarını yırtarken beyefendi gidip Rio'da tatil yapıyo. Taraftarda gidip bunu karşılıyo. Ee bu adam ne yapsa yeri arkadaş. Oda düşünüyodur ohh tatile gidiyorum izinsiz alkışlıyolar, yatıyorum maçlarda alkışlıyolar, hocamı sıktı karşı gel nede olsa oynatmak ZORUNDAlar. Yıllık 3,5 - 4 milyon euro parasıda hazır. Keyif sende. Yazık benim Ardama - Hakanıma. Gidip kendilerini yırtıyolar antrenmanlarda.

tombul taho
01.Nisan.2008, 00:01
Ben Lincoln olsam bidaha giderim. Yahu herkes çalışırken aferdersiniz bitaraflarını yırtarken beyefendi gidip Rio'da tatil yapıyo. Taraftarda gidip bunu karşılıyo. Ee bu adam ne yapsa yeri arkadaş. Oda düşünüyodur ohh tatile gidiyorum izinsiz alkışlıyolar, yatıyorum maçlarda alkışlıyolar, hocamı sıktı karşı gel nede olsa oynatmak ZORUNDAlar. Yıllık 3,5 - 4 milyon euro parasıda hazır. Keyif sende. Yazık benim Ardama - Hakanıma. Gidip kendilerini yırtıyolar antrenmanlarda.

tamamiyle katılmamak elde değil.

bunları Adnan Polat'a da söylesene sen!

sekilaso
01.Nisan.2008, 00:06
zaten büyük ihtimalle o taraftar kulüp tarafından yönlendirilmiştir oraya lincolne sahip cıkıyoruz msjı veriliyor ben sanmıyorum ki koyu bir Galatasaray taraftarı Lincoln'ün yaptıgı su hareketi dogru bulsun...

tombul taho
01.Nisan.2008, 00:22
ultrAslan forumlarına baktığımızda zaten inanılmaz bir tepki var Lincoln'e...

Sheriff
01.Nisan.2008, 06:53
Nisan 1 demi, çok şakacısınız :zuhaha

LaigLeNoiR
01.Nisan.2008, 07:21
Şef'den yılın yorumu :D

Ne kadar daha tahammül edecek bakalım G.Saray kulübü.

TR.CaPTaiN
01.Nisan.2008, 22:23
Galatasaray Lincoln'ü alırken onun kaprisli bir oyuncu olduğunu biliyordu. Taraftara adı duyulmuş, bilinen bir oyuncu hediye etmek adına Lincoln riskine girildi. Zaman zaman iyi oynadığı maçlar oldu fakat bakıyoruz deplasmanların yarısından çoğunda yok, Galatasaray'da çalıştığı 3 teknik direktörün ikisi ile kavgalı ve kafasına estiğinde ülkesine giden bir oyuncu. Gönlünü hoş tutarsanız iyi oynar fakat gönlünü hoş tutmak için epey taviz gerekir ki bu da takımın gönlünü hoş tutmaz. Kısacası Lincoln transferi bir kumardı, tutmadı.