Log in

View Full Version : oyuncular arama motorunda çıkmıyor!

akcakil
31.Mart.2008, 23:47
arkadaşlar galatasarayla yeni bir kariyer açtım database boyutu large olmasına rağmen veloso,mattock gibi bilindik oyuncular bile arama motorunda isimle arattığımda çıkmıyor?

DaveJones
01.Nisan.2008, 01:03
Arama motorunda oyuncuların çıkmaması takımın "World Knowledge" seviyesinin düşük olmasından kaynaklanıyor. Bunu artırmak için mesela Veloso portekizli bir oyuncu. Portekizli olan veya portekiz bilgisi tam olan bir scout alırsanız o ülkedeki tüm oyuncular arama motorunda çıkar. Ayrıca Feeder Club's dediğimiz pilot(besleyici) klüplerin ülke bilgilerindende yararlanabiliyorsunuz. Yani diyelim brezilyadan bir pilot takım aldınız. O takımın tüm knowledgesi sizin klübünüzede yansıyacaktır. Ayrıca Türk bir scouta "Assigment" verip o ülkeyi(futbolcularını) tanımasını sağlayabilirsiniz ve bu sayede başka bir scout almanıza gerek kalmaz.
Ps: Gerçi Veloso gibi bir oyuncunun arama motorunda çıkmaması garip. Galatasaraydaki Portekiz knowledge o kadar azmı yahu :)

akcakil
01.Nisan.2008, 07:03
hmm saolasın dediğini uygulayacağım bilemiyorum hamit bile çıkmadı ama o da enteresan sonuçta türk oyuncu

bloodstar
20.Mayıs.2009, 21:32
dostum oyunu açarken data base ne açtın.medium mu large mi normalmi..eğer medium ise çıkmayabilir.ama hamitin bile çıkmaması çok ilginç.değil scout, klübünün başkanıda olmasa çıkması lazım :)

Walter Sakana
20.Mayıs.2009, 21:39
ana ekranda iki tane arama kutusu var. bir ara benim başıma geldi, arattığım isimleri haberlerde arama kutusuna yazmışım dalgınlıkla. belki sende aynı dalgınlığı göstermiş olabilirsin diye yazıyorum, arama motorundan kastın oysa. eğer kastettiğin search>player yolunu takip ederek ulaştığımız ekrandaki aramaysa o zaman gerçekten özellikle Veloso gibi bir ismin çıkmaması çok enteresan. Çünkü Veloso minimum database'te bile çıkar.

skylife
20.Mayıs.2009, 22:00
Kurarken Değişik Seçeneklerde Var Oyuncuları Sadece Bir Ülkeden Al Veya Gerçek Oyuncularla Oyna Gibi Belki Onlardan Birinide İşaretlemiş Olabilirsin.