View Full Version : Beşiktaş - Kayserispor [ TSL 26. Hafta ]
eXcitinG
02.Nisan.2008, 16:59
http://img234.yukle.tc/images/26864.JPG (http://www.yukle.tc)
tufan20
02.Nisan.2008, 17:47
Kayseri'ye güveniyoruz.Ne kadar bu sene Tolunay bizi çok hayal kırıklığına da uğratsa.Hatta Cm oyunlarının efsane yıldızı Aghahowa bile takımımızda olduğu halde ligdeki pozisyonumuz bizi üzüyor. Maçı kazanamasak bile kaybetmeyeceğiz.
1122334455
02.Nisan.2008, 19:16
Beraberlik diye düşünüyorum açıkçası.
BlackEagle19o3
03.Nisan.2008, 01:13
Çok zor maç olacak.Kayseri iyi kapanan ve zor gol yiyen bir takım.Ben gol yemeyeceğimizi düşünüyorum , atabilirsek kazanırız...
bugra 1905
03.Nisan.2008, 01:51
Kayserispor Galatasaraydan Kopardığı Gibi Beşiktaştan 1 Puan Koparacaktır
tarikko
03.Nisan.2008, 01:54
Beşiktaş alıcak diye düşünüyorum inönü faktörüyle ...
garydelgadov
03.Nisan.2008, 02:08
Sonuçta karşımızda hedefsiz bir takım var,nispeten daha rahat oynarız diye düşünüyorum...
anil luque
03.Nisan.2008, 03:43
Puan kaybının telafisinin olmayacagı haftalar geldi çattı ve bundan sonra puan kaybetmek yok.. Hele İnönü'de asla .. Kazanacagımızı dusunuyorum
bugra 1905
04.Nisan.2008, 02:22
Biz Kazandık Rahatladık Kayserinin Alacağı Puan Yada Puanlar Bizim İçin Çok İyi Olur
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2008, 02:57
BEŞİKTAŞ-KAYSERİSPOR
STAT İnönü
HAKEMLER Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Volkan Narinç, Taner Gizlenci
BEŞİKTAŞ Rüştü, Ekrem, İ.Toraman, Sivok, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Ernst, Yusuf, Bobo, Nobre
KAYSERİSPOR: Souleymanou, Ali, Aydın, Eren, Bilal Aziz, Abdullah, Saidou, Mehmet Topuz, Cangele, Turgay, Aghahowa
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Normal bi kadro çıkarmış Denizli...Kazanacağımızı düşünüyorum.:)
tarikko
04.Nisan.2008, 03:47
1-0 bjk önde yusuf attı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kayserispor 10 kişi kaldı işleri çok zor artık
LaigLeNoiR
04.Nisan.2008, 04:17
Çok iyi oynuyoruz.Dakika 15'den sonra biraz takım düşer gibi oldu ama erken toparlandık.
Rakibin 10 kişi kalmasıyla da sayısız posizyona girdik ancak değerlendiremedik.Umarım 2.yarıda yine gol ve goller buluruz.
Alicanfmfan
04.Nisan.2008, 05:03
Arkadaşlar , bir pozisyon diyorlardı Cangele'nin Sivok tam olarak çelme takmıs galiba o pozisyon penaltı mı ?
LaigLeNoiR
04.Nisan.2008, 05:15
Maçı 1-0 kazandık.
Her türlü golü kaçırdık.Yakından,uzaktan,yerden,havadan her türlü kaçırdık.
Bol bol posizyon ürettik.İyi oynadık ve 3 puanı aldık.Daha da gol atmalıydık diye düşünüyorum.
Maçın yıldızı ise bana göre Yusuf ve Ekrem idi.Toraman ve Sivok'da hatasız oynadı.Cisse de Ernst ile birlikte oynadıkça daha verimli oluyor.
Yusuf gençleşmiş gibiydi,inanılmaz koştu,pas yaptı,şut çekti,golünü de attı.
Tebrikler Kartal'ım...Şampiyon olacağız bu sene inşallah...
Deniz
04.Nisan.2008, 05:37
Beşiktaş güzel oyunuyla 1-0 kazandı. Tebrikler.
İlaç gibi bir galibiyet oldu onlar için.
garydelgadov
04.Nisan.2008, 06:44
Bu takım bu sene seve seve şampiyon !
BlackEagle19o3
04.Nisan.2008, 08:10
Arkadaşlar , bir pozisyon diyorlardı Cangele'nin Sivok tam olarak çelme takmıs galiba o pozisyon penaltı mı ?
Alakası yok.
anil luque
04.Nisan.2008, 22:10
cangele ceza sahasına gırdımıkı ?? =) Gercekten oyunun bazı bolumlerınde cok ıyı top oynadık ama 60 dk 10 kısı oynayan takım karsısında farkı acamamak bence dusundurucu. Gercı pozısyon acısından sıkıntı olmadı ama ılerı uc elemanlarımız gol krallıgını kacırarak alacaklarını zannedıyorlar heralde =) Allah nazardan saklasın pek guzel gıdıyoruz .. Aynen bu takım bu sene seve seve ŞAMPİyON ..
djalien
05.Nisan.2008, 01:04
hayatımın ilk biber gazını tatmıs oldum. kücük cocuklar vardı, millet sevgilisiyle falan gelmisti maca ve gereksiz yere olay çıkardı polis..
eXcitinG
05.Nisan.2008, 23:01
2009 büyüsü devam ediyor. KaLan maçLarda da devam etmesi diLeği iLe.
Harika oynadık ve kazandık.
Ernst, Toraman, Ekrem ve Yusuf maça damga vurdu, Birde kaçırdıkLarı iLe Bobo.
Trabzonspor
05.Nisan.2008, 23:10
Serdar Özkan adamı çok akıllıca geçti ortayı açtı ve Yusuf attı.Güzel asistti.
bugra 1905
06.Nisan.2008, 02:57
Yusufun Golüde Gerçekten Klastı Son Derece Klas Bir Vuruşla Attı Bunuda Eklemek Lazım
GeNç KaRTaL
07.Nisan.2008, 22:26
Yusuf kendisinden beklenen işleri yapmaya başladı.Geçen hafta Tello'ya attırdı,bu haftada gol atarak galibiyeti getiren isim oldu.İlk geldiğinde eleştirileri haklı çıkaran bir performans sergilemişti ama şimdi gerçek yeteneğini sahaya yansıtıyor.Delgado'nun yokluğunda sıkıntı çekmemizi engelliyor.İlk alındığında iyi bir transfer olduğu ama Aydın'ın verilmesinin yanlış olduğu fikrindeydim.Aydın'da gitmeyince daha güzel oldu bizim adımıza.Yusuf'u isteyerek çok iyi bir hamle yapan hocamızı tebrik ediyorum.
Maça gelirsek Kayserispor ligin zorlu ekiplerinden birisi.Zor gol yiyorlar.Aynı paralelde atamıyorlarda.Bu takıma karşı bol sayıda pozisyon bulmamız sevindirici ama bunları değerlendirememizde bir o kadar düşündürücü.Bunu Bobo'nun gününde olmayışına bağlıyorum.Evimizde önemli bir maçı kayıpsız geçmemiz sevindirici.Önümüzdeki 3 maçı kayıpsız geçip Fenerbahçe maçına çıkabilirsek şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım atmış olacağız.İnşallah başarırız.
Son olarak Serdar'a değinmek istiyorum.Yetenekli bir isim ama pozisyonların final hareketlerinde seçimleri genelde yanlış oluyor.Uzun süredir yedekteydi.Fırsat bulduğu bu maçta şansını iyi değerlendirdi.Attırdığı golde rakibinden sıyrılışı ve topu Yusuf ile buluşturması çok şıktı.Umarım tekrar düşüşe geçmez..