Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Eskişehirspor [ TSL 26. Hafta ]

eXcitinG
02.Nisan.2008, 17:10
http://img234.yukle.tc/images/99108.JPG (http://www.yukle.tc)

1122334455
02.Nisan.2008, 19:24
Zor bir maç Herkes Eskişehir'in Galatasaraydan sonra Feneride yenmesini bekleyecek umarım bu durum ters teper ve oyuncularda baskı yapar bizde rahatça kazanırız.

Önemi eksiklerimiz var ama Gs maçı öncesi moral depolamalıyız.

Since-1907
02.Nisan.2008, 21:05
Alex'in durumu belli değil oynarsa bile dikkatli olmalı , sarı kart sınırında.Alex oynamazsa Guiza - Semih çift forvet oynamalı diye düşünüyorum.Zor bir maç ama kazanmaktan başka çare yok.İster iyi oyunla olsun ister kötü oyunla ama şu maçı alalım.Taraftar inşallah stadı doldurur.Takımı zor zamanında yalnız bırakmaz..

a.arıcı-11
02.Nisan.2008, 23:09
Futbolcuların pek önemsemeyeceği bir maç.Puan kaybında bahnelerde hazır zaten.Milli maç vardı haftaya derbi var gibi baheneler öne atılır.Futbolcularda alışık zaten bu maçları kaybedip önemli maçlarda taraftarın gönlünü almaya.Bu hafta puan kaybederiz ama haftaya GS'yi yener yine herkesin gözünü boyarız düşüncesinde bence takım.

bugra 1905
03.Nisan.2008, 01:12
Eskişehirspor Youlanın Çabalarıyla Alır Düşüncesindeyim

sekilaso
03.Nisan.2008, 01:37
Alıcaz alıcaz takım ruhunu bikere yakaladılarmı söke söke alıyolar zaten.. umarım eskisehir macından sonra o istekli arzulu Fenerbahce'yi görürüz :)

Aşk-ı Şehir
03.Nisan.2008, 01:56
Takımda sıkı yönetim devam ediyor. Cezalı Nadarevic dışında eksik yok. Doğa'nın hafif sakatlığı var. Maça kadar hazır olacakmış. Rıza Hoca Galatasaray maçında olduğu gibi bu maçada galibiyet parolasıyla çıkacağız dedi. Puan veya puanlar alacağımızı düşünüyorum. Ligde kalma yolunda önemli bir adım olabilir alacağımız puan ya da puanlar...

Varonil
03.Nisan.2008, 04:33
Zor bir maç olacak.Lugano ve Emre yok.Alex de derbi öncesi riske edilmeyecek.Fakat muhakkak kazanmamız gerekiyor.9 hafta kala şampiyonluk için hala konuşmamız gerekiyorsa kalan 27 puanı almamız lazım.Bu süreçteki ilk rakibimiz Eskişehiri devirip zirve çıkışına geçeceğiz.
Aragonesin büyük bir ihtimalle çıkaracağı kadro şöyle olur

Volkan Demirel

Gökhan Gönül-Önder-Edu-Roberto Carlos

Deivid--Selçuk--Deniz--Uğur Boral

Güiza--Semih

Gangstaa
03.Nisan.2008, 05:13
Eskişehir en kötü beraberlik koparacaktır.Kalbimde Eskişehirden yana..

tarikko
03.Nisan.2008, 05:14
işimiz çok zor ama kazanmaktan başka çare yok futbolcuların bu bilinçte oynamaları lazım ..

TR.CaPTaiN
03.Nisan.2008, 06:41
Alex bu maçta riske edilmeyecekmiş. Doğru olanı da buydu. Gerek kart sınırı gerekse sakatlık nedeniyle Galatasaray maçında oynaması daha doğru. Fenerbahçe maçları için, hatta diğer takımların maçları içinde yorum yapmak pek kolay değil ama ben kolay kazanacağımızı düşünüyorum.

Crocodile1963
03.Nisan.2008, 07:58
Alex olmayınca Fenerbahçe oynayamıyor. Her ne kadar zor durumda da olsa Kadıköy'de Fenerbahçe kaybetmez. . .

a.arıcı-11
03.Nisan.2008, 08:21
Alex olmayınca Fenerbahçe oynayamıyor. Her ne kadar zor durumda da olsa Kadıköy'de Fenerbahçe kaybetmez. . .

Geçen yıllarda böyle bir tabu vardır fakat bu sene yıktığımızı düşünüyorum.Unutmayalım ki ilk yarıda o çıkışa geçtiğimiz dönemde bir kaç maçta Alex yoktu ve biz o maçlardan galibiyetlerle ayrılmıştık.Buna en büyük örnek Galatasaray maçı zaten...:)

TR.CaPTaiN
05.Nisan.2008, 00:32
Kazanmamız halinde 3. sıraya yükseliyoruz. Gökhan Gönül, Alex, Emre, Lugano yok.

LaigLeNoiR
05.Nisan.2008, 01:09
Maçın berabere biteceğini tahmin ediyor ve umuyorum.

TR.CaPTaiN
05.Nisan.2008, 01:22
Gökhan Gönül yetiştirilmiş.

FENERBAHÇE:

Volkan
Edu
Carlos
Gökhan Gönül
Önder
Deivid
Josico
Selçuk
Uğur
Semih
Güiza

Yedekler:
Volkan Babacan
Vederson
Deniz
İlhan
Yasin
Gökhan Emreciksin

Cezalı: Emre Belözoğlu, Lugano
Sakat: Alex de Souza

ESKİŞEHİRSPOR

Ivesa
Koray
Vucko
El Saka
Sezgin
Doğa
Emre toraman
Serdar
Engin
Batuhan
Youla

Yedekler
Sinan
Murat
Emre Özkan
Poljak
Lovrek
Tayfun
Bülent Kocabey

Sakat: Bülent Ertuğrul, Serkan
Cezalı: Saffet

Crocodile1963
05.Nisan.2008, 01:26
Fenerbahçe'de önemli isimler cezalı veya sakat. Eskişehirden puan ya da puanlar bekliyorum . . .

sertanbaba
05.Nisan.2008, 01:38
fenerbahçe zor bir maça çıkıyor rakibini küçümserse işi zor.

TR.CaPTaiN
05.Nisan.2008, 02:17
http://img13.imageshack.us/img13/1373/luganov.jpg (http://img13.imageshack.us/my.php?image=luganov.jpg)

Alıntıdır

TR.CaPTaiN
05.Nisan.2008, 02:46
Maçın en net pozisyonunu biz bulduk fakat Eses daha diri görünüyor. Ortasahada Emre'nin yokluğu, hücum hattında ise; Alex'in yokluğu hissediliyor.

EreN
05.Nisan.2008, 03:14
Kötü oynuyoruz. Maçı kaybedersek kimse şaşırması.

Nedvedmania
05.Nisan.2008, 03:27
http://img13.imageshack.us/img13/1373/luganov.jpg (http://img13.imageshack.us/my.php?image=luganov.jpg)

Alıntıdır

Türkçesinide yazsalarmış keşke :)

sekilaso
05.Nisan.2008, 03:35
Attık ama simdi geri yaslanır peşine bitane yeris...

Deniz
05.Nisan.2008, 03:50
fenerbahçe'nin son haftalardaki performansı aynı. skorlarda hep aynı. 1-0 öndeler. eskişehirspor atamaz artık..

Crocodile1963
05.Nisan.2008, 03:59
2-0 oldu. Guiza . . .Dk. 87

sekilaso
05.Nisan.2008, 04:02
guiza şansızlıgını kırdımı ne iki haftadır atıyor :)

Edit: Atmasak mac berabere biticekmiş demekki 2-1 oldu..

Cengo
05.Nisan.2008, 04:08
fenerbahçe'nin son haftalardaki performansı aynı. skorlarda hep aynı. 1-0 öndeler. eskişehirspor atamaz artık..

denk geldi tam tersi oldu yahu :icon_biggrin:

El Comandante
05.Nisan.2008, 04:15
Eskisehirspor iyi oynadi ama defansta yapilan 2 hata yüzünden maci kaybetti.
2.golde ne oldugunu anlayamadim, oyuncular durdular ellerini hava kaldirdilar. Hakem devam ettirdi, Güiza atti. Neden orada oyuncular durdular, anlayabilmis degilim ...

TR.CaPTaiN
05.Nisan.2008, 04:16
İlk yarı Uğur'la yakaladığımız net pozisyon vardı fakat Eses topa daha çok hakimdi, oyunu yönlendiren taraftı. Emre ve Alex'in yokluğu ortasaha forvet bağlantısını koparmıştı. Semih zaman zaman geriye geldi fakat yetmedi. Selçuk ve Josico'nun ofansının sıfır olması Deivid'in çok kötü oynaması, Uğur'un iyi olmaması nedeniyle ofansta etkisizdik. Ayrıca Selçuk ve Deivid'in kaptırdığı toplarda oyunun bizim sahamıza yıkılmasına neden oldu. İkinci yarı biraz daha toparlanmış bir görüntü çizsek de Batuhan'ın çizgiden çıkarılan topu ve önemli birkaç pozisyon daha buldu Eses. Güiza'nın golünde Semih'in asisti muhteşemdi. Güiza da son dakikada Semih'e güzel pas çıkardı ama Semih'in şutu Ivesa'nın üstüne gitti. Emre'nin Fenerbahçe için ne kadar önemli bir oyuncu olduğu bu maçta bir kez daha ortaya çıktı.

Bu haftayı 3 puanla kapatmamız güzel oldu. 3. sıraya yükseldik. Tebrikler Fenerbahçem.

EreN
05.Nisan.2008, 04:22
İyi oyunla kazanmayınca pek keyifli olmuyor yine de.

anil luque
05.Nisan.2008, 04:29
Eskişehir kendını yendı resmen .. Kadıkoy'de Fenerbahce'yı bu sekılde bulmusken ve tam kadro sahadayken, rakıbı kendı sahasına hapsetmısken golu bulamıyorsan ve yenılıyorsan bence uzulmeye hakkın yok .. Engın Baytar yorulan Fener ortasahasına yardım ettı resmen, aldıgı butun topları mı kotu kullanır bır ınsan?? İte kaka yoluna devam ediyor Fenerbahce umarım bızım karsımıza da boyle cıkarlar =) tebrıkler Sarı-Lacıvertlılere ..

EreN
05.Nisan.2008, 04:33
Eskişehir kendını yendı resmen .. Kadıkoy'de Fenerbahce'yı bu sekılde bulmusken ve tam kadro sahadayken, rakıbı kendı sahasına hapsetmısken golu bulamıyorsan ve yenılıyorsan bence uzulmeye hakkın yok .. Engın Baytar yorulan Fener ortasahasına yardım ettı resmen, aldıgı butun topları mı kotu kullanır bır ınsan?? İte kaka yoluna devam ediyor Fenerbahce umarım bızım karsımıza da boyle cıkarlar =) tebrıkler Sarı-Lacıvertlılere ..

İte kaka lakin çok büyük eksiklikler vardı.

Cengo
05.Nisan.2008, 04:33

2 önemli çok eksik vardı, çok hafife almışsınız.

anil luque
05.Nisan.2008, 04:35
Orasına bırsey demıyorum Eren eyvallah kadro cok kotuydu bu aksam ama yıne de Fenerbahce gıbı bır takım 2 oyuncunun yoklugunda bu hallere dusmemelı bence .. Kaldı kı bu takımın yedek kulubesınde cok degıl 2 yıl oncesıne kadar Anelkalar Appıahlar oturuyordu .. Takımı bu hale getırenler utansın ne dıyelım. Ben bıle Beşiktaşlı halimle bunları söylüyorum =) Bu mactan da anlasılıyorkı Fenerbahce'nın kadrosu zayıf, Rıdvan Hoca'nın dedıgı gıbı mac alacak kadro, sampıyon olacak degıl ..

Since-1907
05.Nisan.2008, 04:37
Bugün kötü de oynasak kazanmamız lazımdı ve kazandık.Tebrikler Fenerbahçem..3.sırada kapıyoruz haftayı..

Cengo
05.Nisan.2008, 04:40
Orasına bırsey demıyorum Eren eyvallah kadro cok kotuydu bu aksam ama yıne de Fenerbahce gıbı bır takım 2 oyuncunun yoklugunda bu hallere dusmemelı bence .. Kaldı kı bu takımın yedek kulubesınde cok degıl 2 yıl oncesıne kadar Anelkalar Appıahlar oturuyordu .. Takımı bu hale getırenler utansın ne dıyelım. Ben bıle Beşiktaşlı halimle bunları söylüyorum =) Bu mactan da anlasılıyorkı Fenerbahce'nın kadrosu zayıf, Rıdvan Hoca'nın dedıgı gıbı mac alacak kadro, sampıyon olacak degıl ..

Kimse utanmasın, Beşiktaş'ın kadrosu daha iyi değil kusura bakmayın.
Yusuf'u Delgado olmadığı için aldıklarını unutmayın, 2 oyuncu diye kestirip atmak hiç doğru değil.Her takımın 2 en önemli oyuncusunu çıkar takım zayıflar (bi iki takım hariç), o kadar basit değil.

Emre döndüğünde Deniz ile beraber orta sahada iyi oynamaya başlayacak Fenerbahçe yeniden.2 hafta kazanamamasının sebebi Emre'nin eksikliği, orada kilit oyuncu.Bjk şimdiden Fenerbahçe'yi küçümseyip şampiyonluk havasına girerse baştan kaybetmiş olur.

anil luque
05.Nisan.2008, 04:43
Beşiktaş'ın kadrosu daha iyi gibi birşey söylemedim ben niye böyle yazdın anlamadım. Ama yerı gelmısken soyleyeyım Beşiktaş'ın kadrosu Fener'den 'bana gore' cok daha ıyı .. Dun de bızde Tello yoktu Delgado yoktu Holosko yoktu Zapo yoktu ama tas gıbı oyun oynadılar .. ;)

Sekopej
05.Nisan.2008, 04:49
Lugano, Emre ve Alex yoktu, Edu ve Önder başarılıyken Edu da sakatlanınca kesin gol yeriz düşüncesi oluşmuştur herhalde herkeste. İlk gol gelene kadar geçen 5-10 dakikalık sürede oyunu rakip sahaya yıkmıştık ve sonrasında da gol geldi zaten.

Edu için oynuyorlar yorumu yaptım 2. devre başladığında.:D Savunma bomba oldu, gol yememek için ileride basmak gerek diye düşünüp ilk yarıya göre daha derli toplu bir görüntü çizdi Fenerbahçe. 2 taraf adına da gol pozisyonları fazlaydı, Semih birkaç pozisyonda ilk fırsatta Güiza'yı düşünmemesi beni rahatsız etti. Uğur'un, Deniz'in, Güiza'nın, Selçuk'un ve son dakikada Semih'in net pozisyonları vardı, üretken olmayan bir orta saha ile bu kadar pozisyona girmek de sevindirici.

Geçen 2 haftaya göre mücadele eden bir Fenerbahçe vardı, en azından kazanma isteği vardı 2. devre ve rakip kaleye gitmeye başladılar. Çok önemli 3 puanı aldık ve 3. sıraya yerleştik. Şampiyonluk zor bir ihtimal olsa da derbilerden çıkarılacak galibiyetlerle Şampiyonlar Ligi'ne gidebiliriz.

Bu gece için en sevindirici olay 3 puan olsa da takımın, kötü geçen ilk devrenin ardından mücadelesi ve maçı kazanmak istemesine yönelik çabaları da gelecek için sevindirici. En azından havlu atmadık, hala yarıştayız.

Cengo
05.Nisan.2008, 04:53
Beşiktaş'ın kadrosu daha iyi gibi birşey söylemedim ben niye böyle yazdın anlamadım. Ama yerı gelmısken soyleyeyım Beşiktaş'ın kadrosu Fener'den 'bana gore' cok daha ıyı .. Dun de bızde Tello yoktu Delgado yoktu Holosko yoktu Zapo yoktu ama tas gıbı oyun oynadılar .. ;)

Ben hiç öyle düşünmüyorum.Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin kadro kalitesi olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum.Oyun olarak düşüşte iseniz tabi bunun açıklamasını da böyle yapamazsınız.

Bu halleder dediniz o yüzden söyledim.O bu haller denilen takım yine şampiyonluk yarışında.

O oyuncular kilit oyuncular değildi.
Çıkarın Ernst'i bakalım Bjk nasıl olacak :)

Taktiğin en önemli oyuncuları yok ise kötü oynamak normaldir.
Gs ve Bjk maçlarını kazandı Fenerbahçe unutmamak lazım, o kadar basite indirgenecek bir durum yoktu.

Bjk o kadar presli oynadı, Kayseri'ye pas yaptırmadı ama ortada 2.yi atabilecek iyi bir organizasyon yoktu, 10 kişi oynayan Kayseri 2 defa kale direğini cmler ile kaçırdı.

1-0 bitti ise kazanan daima haklıdır, Fenerbahçe'yi bu yarışta küçümsemek en büyük hatalardan biri olur.

LaigLeNoiR
05.Nisan.2008, 04:57
Fenerbahçe bugün galibiyeti haketmedi bana göre ancak kazanmasını bildi.

Eskişehirspor çok fazla topla oynadı sonuca gidecek hamleler yapamadı.

anil luque
05.Nisan.2008, 04:59
Ben Fenerbahce'yı kucumsemıyorumkı yahu nıye boyle cıkarımda bulunuyorsun? =) Sadece Alex'e bel baglamanın kotu bırsey oldugunu soyluyorum bır takım tek bır taktıkle butun sezonu goturmeye calısıyorsa ortada bır sorun vardır bence .. Hanı nasıl derler B Planı gıbı bırsey.

Tamam Alex bu takımın herseyı olabılır ama başı ileri götüren ayaklardır misali onun yerıne oyuncular bulunması gerekır bence ..

KaF KeF
05.Nisan.2008, 05:02
Türkçesinide yazsalarmış keşke :)
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=54804 türkçesi...

Sekopej
05.Nisan.2008, 05:06
Ben Fenerbahce'yı kucumsemıyorumkı yahu nıye boyle cıkarımda bulunuyorsun? =) Sadece Alex'e bel baglamanın kotu bırsey oldugunu soyluyorum bır takım tek bır taktıkle butun sezonu goturmeye calısıyorsa ortada bır sorun vardır bence .. Hanı nasıl derler B Planı gıbı bırsey.

Tamam Alex bu takımın herseyı olabılır ama başı ileri götüren ayaklardır misali onun yerıne oyuncular bulunması gerekır bence ..

B planı Emre fakat ikisi de aynı anda sahada olmayınca ve takımın bu dizilişle oynamaya alışkın olmadığını da hesaba katarsak, zorlanmak çok da normal. Alex'siz oynmayı öğrenmili diye yıllardır söylüyoruz zaten ama bunu Emre ile sağlayabilirdik.

İleriye hiç destek vermeyen ve yetenekleri sınırlı 2 orta saha oyuncun varsa ve kanatlarından biri Deivid çok kötüyse topu ileriye nasıl götüreceksin? O nedenle bu maçta alınan 3 puan çok değerli. Derbileri kazanamayacaksa zaten şampiyon olmayı haketmiyor demektir, kazanırsa da 2.lik şansımız çok yüksek. Şampiyonluk içinse kesin konuşmuyorum çünkü Sivas ile maçımız yok ve puan farkı 6. Biz tüm maçları kazansak da yetmeyecek.

TR.CaPTaiN
05.Nisan.2008, 05:47
http://img206.imageshack.us/img206/88/semih.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=semih.jpg)

KaPaLı
05.Nisan.2008, 06:12
Kazandık ve 3. sıraya çıktık.. İyi oynamadık ilk yarı ama 2. yarıda Aziz Yıldırım'ın azarlamasıyla biraz kendimize geldik. 3.sıradayız ve haftaya Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz.

tolga_001
05.Nisan.2008, 06:53
Galatasaray-Fenerbahce macını kazanan ligi 3.bitirir

BeeTLeJuiCe
05.Nisan.2008, 07:01
Galatasaray-Fenerbahce macını kazanan ligi 3.bitirir

Bence GS-FB maçını kazanan ilk 2'ye girer.

Aşk-ı Şehir
05.Nisan.2008, 17:39
İyi oynadık kaybettik. El Saka'nın çıkmasından sonra savunmamız dağıldı. Vucko felaket oynadı çok şaşırdım. Serdar yine bildiğimiz Serdar sadece top sürebiliyor. En azından 1 puan alabilirdik. İlk yarıda kendi sahasına kapattık Fenerbahçe'yi. Golü bulamadık. 2.yarı savunmada açık verdik. Güiza gibi hızlı bir oyuncuda olunca Fenerbahçe rahat pozisyonlara girmeye başladı. Saçmasapan bir ilk gol yedik. 2 tane topumuz çizgiden çıktı. Gökhan Emreciksin yine yaktı bizi. Kazanan Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ediyorum...

Memedov
05.Nisan.2008, 22:40
Fenerbahçe iyi oynamasada eksiklerine rağmen 3 puanı almasını bildi tebrik ederim.

3 puanlık sistemde, son 8 haftaya giriyoruz. neyin ne olacağı belli değil. Beşiktaş ve Sivasspor ; Fenerbahçe ile Galatasarayı şampiyonluk mücadelesinde saf dışı bıraktığını düşünürse çok büyük hata yapmış olur.

8 hafta sonunda bütün dengeler ve puan tablosu değişebilir. bekleyip göreceğiz.

a.arıcı-11
05.Nisan.2008, 23:07

Dediklerinde tam olarak olmasada katılmıyor değilim ama birde şöyle düşün.Dün bizde Alex,Lugano,Emre yoktu ve kötü oynadık.Şu an Dünya'nın en iyi takımı olan Barcelona sadece İniesta olmayınca ne hallere düştü ne puanlar kaybetti.Evet 11 oyuncudan 1 veya 2 tanesi eksik olunca takım çok kötü oynamamalı ama bu oyuncu takım en kilit adamı olursa bu Dünya'nın en iyi takmını bile kötü etkiler.

sekilaso
05.Nisan.2008, 23:17
Fenerbahcenin bir iki oyuncuya baglı olmaması diyen arkdaşlara hak veriyorum cünkü onlara göre Alex yürüyerek oynuyor (geldiginden beri 110 golu var nasıl oluyorsa) Emre'de topcu filan degil..