View Full Version : Edu Sezonu Kapattı
TR.CaPTaiN
05.Nisan.2008, 23:20
Fenerbahçe’nin dün akşam Eskişehirspor ile oynadığı maçta sakatlanan Edu’dan kötü haber geldi!..
Brezilyalı oyuncunun sağ ayak çapraz bağlarının koptuğu ve bu nedenle sezonu kapattığı öğrenildi. Bu hafta ameliyat olacak olan Brezilyalı oyuncu, sezonun kalan 8 haftasında forma giyemeyecek!..
Maraton
sekilaso
05.Nisan.2008, 23:33
ben öndere güveniorum bana göre edu kalitesinde bir stoper bugüne kadar bizi yaktıgını hatırlamıyorum en azından :D
Trabzonspor
05.Nisan.2008, 23:36
Düşerken ayağı döndü gibi gördüm ben dedim çok kötü oldu diye harbiden kötüymüş adam sezonu kapadı
bugra 1905
06.Nisan.2008, 00:25
Geçmiş Olsun Ama Ben Önderin Eduyu Aratmayacağını Düşünüyorum
Onurap
06.Nisan.2008, 00:27
Çok fazla eksikliğinin hissedileceğini düşünmüyorum..
BlackEagle19o3
06.Nisan.2008, 01:04
Bence önemli bir oyuncu , Lugano ile de iyi bir ikili oluşturuyorlardı.Eksikliği muhakkak hissedilir , ben Önder'in futbolunu pek beğenmiyorum ;)
KaPaLı
06.Nisan.2008, 01:07
Önder - Lugano ikilisi bir dönem oynamıştı ve başarılı olmuşlardı. Önlerinde Deniz - Emre varken pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Sekopej
06.Nisan.2008, 01:16
Edu'nun bir önceki sakatlandığında da Önder-Lugano oynamıştı ve Önder'in o dönemde hiç sırıtmaması hatta Edu'dan iyi gözükmesiyle Edu'nun formayı geç kapacağını düşünüyordum ama Edu iyileşince girmişti takıma geri. Kalan 8 maçta Önder'in sorun oluşturacağını sanmam, iyi anlaşırlar Lugano ile.
Alicanfmfan
06.Nisan.2008, 02:12
Yapma be Edu , eksikligini cok hissedecegiz derbide kim atıcak golleri :D
Şaka bi yana geçmiş olsun...
Deniz
06.Nisan.2008, 02:47
önder - lugano ikilisi iyi uyum sağlarlar. geçmiş olsun diyelim, bir yandan kötü haber bir yandan iyi..
IcedEarth
06.Nisan.2008, 03:26
Edu'nun sakatlığı Fenerbahçe'yi etkileyecektir. Güçlü fiziğe sahip takımlar karşısında Fenerbahçe duran toplarda gol yiyecektir. Formda bir Edu Fenerbahçe için çok iyi bir savunmacıdır. Önder ise stoperde Edu kadar güven vermez...
garydelgadov
06.Nisan.2008, 04:19
Neresi kötü yahu,bu habere takımLarı adına üzüLen fenerLi oLamaz heraLde.:D
İnşaLLah bizim maça iğneyLe de oLsa çıkar.:zuhaha
Addolorato
06.Nisan.2008, 04:27
Neresi kötü yahu,bu habere takımLarı adına üzüLen fenerLi oLamaz heraLde.:D
İnşaLLah bizim maça iğneyLe de oLsa çıkar.:zuhaha
Yıllık Ödevini Edu Dracena üzerine hazırlamışsın anlaşılan bu kadar emin olduguna göre :D
Deniz
06.Nisan.2008, 04:32
eralp :D:D
garydelgadov
06.Nisan.2008, 04:33
Sen konuşma da cevap ver daha kaç cümLeyLe boğuşacam sen biLiyon mu?:zuhaha
Deniz
06.Nisan.2008, 04:36
cellat eralp :D
KaPaLı
06.Nisan.2008, 04:42
Yıllık Ödevini Edu Dracena üzerine hazırlamışsın anlaşılan bu kadar emin olduguna göre :D
eralp :D:D
Sen konuşma da cevap ver daha kaç cümLeyLe boğuşacam sen biLiyon mu?:zuhaha
cellat eralp :D
Konu Edu Sezonu Kapattı (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=74554). Geyik yapmak isteyene Turksportal - Kafe ( 08.00 - 00.00 Arası açıktır ) (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=51129) şiddetle tavsiye olunur.
İnş. Galatasaray maçında Önder defans ve önlerinde kesinlikle DENİZ olmalı. Es-Es maçında oyuna girdikten sonra Deniz. Ortasaha toparlandı
garydelgadov
06.Nisan.2008, 04:45
Kızma şef.(:
Öner ve Lugano zaten sizin ikiLiniz oLması gerekiyor.Edu bu takımda neden barınır anLamam.Hırs denen bir şey yok.Stoper hırçınLığı zaten yok.Kibar bu topçu...
scar face
06.Nisan.2008, 05:00
Önder'e güveniyoruz...
nerazzuri
06.Nisan.2008, 08:57
O bölge lanetli arkadaş. Kim gelse uzun sakatlık ve yolcu.
Örn: Servet,Luciano şimdide Edu.
Benim düşünceme göre Edu sezon sonunda gönderilecektir. Hatta giderken kıyak yapıp Brezilya'dan defans önerecektir, o alınacaktır ve oda sakatlanıp giderken vs vs.
Önder ve Yasin'e güvenimiz sonsuz,sezon sonuna kadar idare edeceklerdir.
Fernando Gago
06.Nisan.2008, 22:15
Edu bize çok katkı sağlayan bir oyuncu değil Onun olmaması bizi etkilemez ...
Sekopej
06.Nisan.2008, 22:51
Bir yerde sakatlığı 4 ay sürecek diye okumultum ki bu demek oluyor ki sezon başı kampına yetişemeyecek. Bu sezon için Önder ile sıkıntı oolmayacaktır.
Bekir'in gelecek olması, Bilica transferinin ihtimali ve yabancı sayısında kalkması muhtemel olan +2'lik kısmı da düşünürsek defansa yabancı bir takviye yapılmaz. Lugano kalırsa, Lugano, Bilica, Bekir ve Önder 4'lüsü ile sezona başlarız. Gerçi daha çok erken transfer konuşmak için.
IcedEarth
06.Nisan.2008, 23:26
Bir yerde sakatlığı 4 ay sürecek diye okumultum ki bu demek oluyor ki sezon başı kampına yetişemeyecek. Bu sezon için Önder ile sıkıntı oolmayacaktır.
Bekir'in gelecek olması, Bilica transferinin ihtimali ve yabancı sayısında kalkması muhtemel olan +2'lik kısmı da düşünürsek defansa yabancı bir takviye yapılmaz. Lugano kalırsa, Lugano, Bilica, Bekir ve Önder 4'lüsü ile sezona başlarız. Gerçi daha çok erken transfer konuşmak için.
Bekir kesin geliyor mu, Gaziantep Başkanı başka herhangi takıma yollarım ama Fenerbahçe'ye bırakmam diyordu?
Sekopej
06.Nisan.2008, 23:30
Bekir kesin geliyor mu, Gaziantep Başkanı başka herhangi takıma yollarım ama Fenerbahçe'ye bırakmam diyordu?
Sözleşmesi bitiyor, başkan istediğini söylesin. Devre arası para kazanabilirdi ama sözleşmesi sona erince para kazanma ihtimali de sona ermiş oluyor.
LaigLeNoiR
06.Nisan.2008, 23:45
Bilica'yı alırsa Fener süper olur.
KaPaLı
07.Nisan.2008, 01:14
Sözleşmesi biten futbolcuyu kulup başkanı ne yaparsa yapsın satmama gibi bir durum olamaz. Bizim Tuncay'ı - Aurelio'yu kaybetmemiz gibi. Çıksın yırtınsın o daha Fenerbahçe'ye satmam diye :) Gaziantepspor'a ihanet etti o adam. Devre arasında para kazanacak durumdayken satmadı kontrat sonunda Fenerbahçe imzalayacak büyük ihtimalle.
tarikko
07.Nisan.2008, 01:22
gerçekten kötü oldu ama öndere güvenim sonsuz çok iyi oyuncu olduğu gerçek inş. gs maçında eduyu aratmaz