Log in

View Full Version : Eskişehir'de Batuhan krizi!

KaPaLı
06.Nisan.2008, 01:32
Fenerbahçe maçı öncesinde kamptan ayrılıp bir gece kulubünde sabaha kadar eğlendiği öne sürülen Eskişehirspor'un genç futbolcusu Batuhan Karadeniz'e ceza kapıda.
İddialara göre Beşiktaş'tan Eskişehirspor'a kiralık olan gelen 18 yaşındaki golcü futbolcu Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe maçından 2 gün önce Eskişehirspor'un İstanbul'da kamp yaptığı otelden ayrılıp arkadaşlarıyla birlikte bir gece kulübünde sabaha kadar eğlendi. Olayın duyulması üzerine Eskişehirspor Kulübü yönetimi harekete geçti.
Fenerbahçe'ye bir gol atan Bahuhan Karadeniz'in kamptan ayrılıp bir gece kulubünde eğlendiği yolundaki haberlerin kendilerine geldiğini belirten Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan konuyu araştırdıklarını söyledi. Kulüp olarak bu tür olaylara kesinliklikle taviz vermeyeceklerini ifade eden

Zeydan şöyle konuştu:

"Fenerbahçe maçı öncesinde takımımız Kartal'da bir otelde kampa girdi. Kamp süresince hiç bir futbolcumuza dışarı çıkma izini verilmedi. Batuhan'ın gece gizlice kamptan ayrılarak bir eğlence merkezine gittiği yönünde haberler aldık. Bu konun doğru olup olmadığını belirlemek için kulüp yönetimi olarak çalışma başlattık. Çalışmalarımız çok yönlü sürüyor. Konun netleşmesi üzerine yönetim kurulumuz toplanacak ve eğer böyle bir durum varsa Batuhan için gerekli ceza ne ise o verilecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ama şuanda konuyu teyit etmeden konuşmak veya şu cezayı vereceğiz demek yanlış olur. Kulüp olarak bu tür olaylara kesinlikle müsade etmeyiz. Hiçbir oyuncu Eskişehirspor Kulübü'nün üzerinde değildir. Oyuncu farkı gözetmeksizin kimseye taviz vermeyiz."

-------------------------------------------------------------------------------------------

Batuhan Karadeniz'e beklenen ceza geldi. Beşiktaş'tan Eskişehirspor'a ara transfer döneminde kiralık olarak gelen genç oyuncu, Eskişehirspor yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakıldı. Rıza Çalımbay ile sabah saatlerinde bir araya gelen Başkan Halil Ünal'ın da ayrıca bu konuda görüştüğü ve yönetim kurulunun bu kararı aldığı öğrenildi.

Batuhan Karadeniz, Eskişehirspor'un F.Bahçe maçı için kampta bulunduğu İstanbul'da, maçtan iki gün önce kamp yapılan otelden ayrılıp sabaha kadar bir gece kulubünde eğlenmişti.
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, bu konuyla ilgili bugün saat 18:00'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

fmsmyrna
06.Nisan.2008, 01:34
Kendi kendini bitirecek

sekilaso
06.Nisan.2008, 01:42
bu cocuk ya cok iyi bir topcu olacak yada kaybolup gidecek

GodfatheR
06.Nisan.2008, 01:43
Bu yaşta bu burnu havadalığı beni bitiricek.Dün,hocaya baktım çok gergin rahat ol yaaa atıcam bi tane diyo inanılmaz gerçekten.

El Comandante
06.Nisan.2008, 01:46
Ne kadar yetenekli olursan ol, kisiligin gelismemisse kendini harcarsin.
Batuhan en yetenekli genc futbolculardan birisidir ama sahip oldugu kibir, ego ve bundan dolayi gösterdigi disiplinsizce davranislar yüzünden yetenegine ve kendisine yazik ediyor.

bjk_melo_151
06.Nisan.2008, 04:54
Fenerbahçe'ye gol attı ya yerden yere vurulur. Bu haber anca cahil kesimi galyana getirir.

PesimiSTyLa
06.Nisan.2008, 07:23
Bu yaşta bu burnu havadalığı beni bitiricek.Dün,hocaya baktım çok gergin rahat ol yaaa atıcam bi tane diyo inanılmaz gerçekten.

Harbiden de öyle diyo :icon_smile:
Bu kadar büyük bir yeteneksin ama bi deyim vardır "Burnun pislikten çıkmadı" diye. Oradaki pislik daha farklı birsey tabi :) Batuhanın burnuda daha cıkmadan ben oldum havasına girdi. Fatih Terim de milli takıma falan alınca bu düşünce kendisinde tavan yaptı galiba ama iyi yolda degil Batuhan. Sergen Onun için "Psikolaga gitmeli" dedi. Bende katıılıyorum. Psikolojisi bu yasta bu kadar pohpohlanmayı kaldıramamış olabilir.

LaigLeNoiR
06.Nisan.2008, 07:54
Batuhan en yetenekli genc futbolculardan birisidir ama sahip oldugu kibir, ego ve bundan dolayi gösterdigi disiplinsizce davranislar yüzünden yetenegine ve kendisine yazik ediyor.

Kesinlikle haklısın kanka.

Kendine gelmesi lazım çabucak.Yoksa parlamadan yıldızı sönecek.

Bordo61Mavi
06.Nisan.2008, 08:42

Bi cok ornegi var :)

Ali Sen Kandil Ts den aklima gelen bi futbolcu. Iddiasiydi mafyasiydi gece hayatiydi, gelecegin Sergeni yok oldu

nerazzuri
06.Nisan.2008, 08:53
''Hiçbir oyuncu Eskişehirspor Kulübü'nün üzerinde değildir. Oyuncu farkı gözetmeksizin kimseye taviz vermeyiz."

Da bunlar tamamen ego tatmin edici açıklamalardır. Ki bu sözler sadece Batuhan gibilerine geçer.

Bana sorarsanız ''bence'' birazda göz yummak lazım bu tip olaylarda, tabi her zaman değil ama, örneğin bu olaya göz yumarsın ama bir dahakinde affetmezsin olabilir. Senin elinde Batuhan gibi hızlı çevik uzun bir forvetin var, kafasını rahat tutup daha fazla verim alabilme şansın var. Ben olsam bunu değerlendirebilirdim.

Tepki çok gelicek biliyorum fakat bu benim kendi şahsi yorumumdur. Ayrıca buna örnek Lincoln'u de verebilirim, kafası rahat olduğu anda neler yapabileceğini bu sezon gördük, gönlü hoş tutulunca kapasitesi, yeteneği olanlar kendini belli ediyor zaten.

Zaten karar verilmiş ve kadro dışı kalmış. Tamda formunun zirvesinde, işte bundan bahsediyorum. Belkide göz yumulup sözlü bir uyarıda kalsa bu olay Batuhan o formunun üstüne koyup daha fazla katkı sağlayabilirdi. Sezon sonu Beşiktaş'a döner. İnşallah Mustafa hoca onu değerlendirir, İhtiyacıda yok değil hani şu dönemde, geri çağırsa keşke.

Aşk-ı Şehir
06.Nisan.2008, 20:20
Göz yumulacak bir olay değil Serkan. Takım rahat bir konumda olsa anlarım. Ama takım rahatta değil. Maçtan bir gün önce kamptan kaçıp barlarda eğlenmek nedir yahu? Sen kimsin? Ne olursan ol kim olursan ol böyle bir hareketi yapamazsın. Zaten galiba İstanbul'a yollayacakmış yönetim. Geldiklerinden beri yaptıkları en önemli iş olur. Anderson var Batuhan'ın işini rahat rahat yapabilir. Rıza Hoca: "Beni kandırdı. Ondan hiç beklemezdim böyle birşey." diyor. Bakalım merak ediyorum ne olacak. Çok üzülüyorum bir yetenek kaybolup gidecek. Dün akşam NTVSpor'da Sergen: "Ben gezmeyi eğlenmeyi seven bir adamım. Ben bile böylesini yapmadım." diyor.:n: Daha söylenecek laf yoktur herhalde.:)

Onurap
06.Nisan.2008, 21:01
Saçma bir karar Batuhan değil zarar gören eskişehir olucaktır..

Batuhanı batuhan yapan kendine yüksek özgüvenidir zaten..
Başka bir oyuncu olsa Fenerbahçeye karşı oynarken bu yaşta ayakları titrer..

Ama olumsuz özelliklerini aşması lazım.. :)

Addolorato
06.Nisan.2008, 21:02
Burda Batuhan'ı acımasızca yerden yere vuranlara bir sorum var sizde 18 yaşında imza almak için peşinde koştuğumuz A Milli Takım oyuncuları ile aynı kampa çağrılsanız Turkcell Super Lig gibi bir ligde banko oynasanız ve goller atsanız bakalım siz ne kadar alçak gönüllü olabileceksiniz ?

Saçma sapan bir karar bir gece eğlenmişte ne oldu çıktı golünü attı yine Serkan ve Onur'a katılıyorum kaybeden Eskişehirspor olur.

DaveJones
06.Nisan.2008, 21:16
Mesela bu olay İngilterede yaşansa, hiç tepki görürmüydü? Bence hayır. Ama Türkiyede maç öncesi barlarda, gece klüplerinde takılmak disiplinsizlik örneği olarak görülüyor. Ki bencede öyle :) Onun dışında hani derler ya "Egosu yüksek oyuncu" diye, işte bunların arasına giriyor Batuhan. Cristiano Ronaldo gibi. Ve böyleleride bana antipatik geliyor. İnşallah bir yolu bulunurda tekrar kazanılır Batuhan. Özellikle hava hakimiyetine hayran kaldım.

Aşk-ı Şehir
06.Nisan.2008, 21:38
Saçma bir karar Batuhan değil zarar gören eskişehir olucaktır..

Batuhanı batuhan yapan kendine yüksek özgüvenidir zaten..
Başka bir oyuncu olsa Fenerbahçeye karşı oynarken bu yaşta ayakları titrer..

Ama olumsuz özelliklerini aşması lazım.. :)

Burda Batuhan'ı acımasızca yerden yere vuranlara bir sorum var sizde 18 yaşında imza almak için peşinde koştuğumuz A Milli Takım oyuncuları ile aynı kampa çağrılsanız Turkcell Super Lig gibi bir ligde banko oynasanız ve goller atsanız bakalım siz ne kadar alçak gönüllü olabileceksiniz ?

Saçma sapan bir karar bir gece eğlenmişte ne oldu çıktı golünü attı yine Serkan ve Onur'a katılıyorum kaybeden Eskişehirspor olur.

Aynı hareketin bir benzerini hatta daha ağırını Lincoln yapınca kötü? :icon_eek: Batuhan'ın savunulacak neresi var yahu Allah aşkına yapmayın? 1 gece önce çıksa neyse ama maç sabahı yahu...

Hiç bir şey kaybetmeyiz rahat olun siz.;;)

RoSeSHaH
06.Nisan.2008, 21:46

Olay budur kesinlikle.

Ayrıca, Batuhan BJK'den değilde Eskişehirspor'dan yetişmiş olsaydı, bazı tepkiler çok farklı olacaktı eminim.

Onurap
06.Nisan.2008, 21:55
Aynı hareketin bir benzerini hatta daha ağırını Lincoln yapınca kötü? :icon_eek: Batuhan'ın savunulacak neresi var yahu Allah aşkına yapmayın? 1 gece önce çıksa neyse ama maç sabahı yahu...

Yaptığı doğru değil tabiki ama kadro dışı bırakmaya değer mi hele bu yaştaki bir oyuncu için..Üstelik sabaha kadar eğlenen dediğin Batuhan takımın en iyisiydi bence..

Addolorato
06.Nisan.2008, 21:57

Haberde maçtan 2 gün önce diyor.

Ayrıca ekliyim Batuhan'ın bonservisi Eskişehirspor'da olsaydı bu kadar çabuk silip atabilirlermiydi merak ediyorum.

TR.CaPTaiN
06.Nisan.2008, 23:08
Oyuncuların teknik direktöre, yönetime duyduğu güven önemlidir. Batuhan'a bu ceza kesilmeseydi ileride çıkabilecek muhtemel bu tip olaylarda ne teknik direktörün ne de yönetimin söz söyleme hakkı olmazdı. İster 18 yaşında olsun isterse 15 yaşında olsun, sözleşmeye imza attıktan sonra üzerine düşeni yapmalıdır, konulan kurallara uymalıdır.

BlackEagle19o3
06.Nisan.2008, 23:17
Eskişehir kendi kaybeder.Batuhan gelecekte bu ülkenin en önemli futbolcularından biri olacak.Şımarıkmış , bilmemneymiş , geçiniz efendim geçiniz...

Sekopej
06.Nisan.2008, 23:19
Rıza Hoca Lig TV'de beni kandırdı, para cezası vardır, cezayı verirsin yine oynarsın denmiş, bu nedenle ağır para ceasının ardında da kadro dışı bıraktık dedi. Ben kazanmaktan yanayım, açık kapı bıraktım, belki bu hafta oynanacak maçta da yer alabilir diye de ekledi.

Batuhan ilk gündeme geldiğinden beri hep antipatik hareketlerde bulundu. Bu yaşta bu şöhreti kaldırmak kolay değil ama bakıyoruz Arda'ya örneğin, 1 ya da 2 yanlışını hatırlarsınız, o da genç yaşta yıldız olmadı mı?

Hep derim sadece yetenek yetmez, futbolda kendini geliştirmek yetmez. Her anlamda kendini geliştirmesi gerekiyor, okuması eğitimini tamamlaması, düşüncelerini de geliştirmeli futbolcu.

RoSeSHaH
07.Nisan.2008, 00:03
Eskişehir kendi kaybeder.Batuhan gelecekte bu ülkenin en önemli futbolcularından biri olacak.Şımarıkmış , bilmemneymiş , geçiniz efendim geçiniz...

Bu da yanlış bir bakış açısı bana göre, sadece kendi futbolcusunu koruma güdüsü üzerine kurulu..

Yalnız BU konuda Batuhan'a bu kadar tepki göstermek doğru değil bana göre..

TR.CaPTaiN
07.Nisan.2008, 22:52
Eskişehirspor'da kadro dışı kalan Batuhan Karadeniz, ilk kez konuştu ve çok samimi açıklamalar yaptı! Özür değil af dilediğini ifade eden Batuhan, hatasını kabul etti, "Futbolum elimden alınmasın" dedi! Genç futbolcu, "Seni Real Madrid'e alacağım deseler bile bir daha o hatayı yapmam" dedi..

Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına açıklamlarda bulunan Batuhan Karadeniz, çarpıcı sözler sarfetti.

24 Nisan 1991 doğumlu olduğunu ve henüz 18 yaşında bile basmadığını belirten Batuhan, hata yaptığını kabul ettiğini ifade ederken, “Bu benim için kötü bir anı ve bu nedenle geriye dönmek istemiyorum. Hatalıyım, kabul ediyorum” dedi.

Camiasından af dilediğini kaydeden genç oyuncu şunu söyledi; “Başta Rıza hocam, başkanımız, Beşiktaş’ımız ve yüce-büyük taraftarımızdan özür, hatta af diliyorum. Pişmanın, üzülüyorum böyle olduğu için”

Rıza Çalımbay’ın, Batuhan’a para cezası yerine en sevdiği şey olan futbolu elinden almak istediği yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine ise genç futbolcu şu ifadeleri kullandı;
“Futbolu gerçekten çok şey seviyorum. Üstümü başımı, her şeyimi alsınlar ama benden futbolumu almasınlar. Ben çok küçükten beri futbol oynuyorum. 6-7 yaşımda başladım profesyonel olarak. Herhangibir para, şöhret için değil, sevdiğim için bu işi yapıyorum ve mutluyum”

Genç yıldızın sözlerinde samimi olduğu her halinden belli olurken, konuşmasını şu şekilde noktaladı;
“Bu, bir daha olmayacak şeyler arasına girdi benim için. Beni şimdi öldürseler, ‘trilyonları verelim’ deseler, hatta ‘Real Madrid’e alacağım’ deseler bile bir daha o hatayı yapmam”

Ajansspor

eXcitinG
08.Nisan.2008, 00:02
Bizde Batuhan var, İtaLyanLarda BaLoteLLi, İngiLizLerde Vaughan var vs vs gidiyor..

Her genç oyuncu karakteristik özeLLiği iyi oLacak, 4x4 Lük oLacak diye birşey yok. Adı üzerinde genç bu adam, bu adamı eLinden tutacaksın, doğruyu, yaLnışı göstericeksin..

Bazı oyuncuLar vardır bunLarı göstermene gerek yoktur ama bazıLarı vardır kafasına vura vura öğretirsin. Batuhanda böyLe bir tip, kafasına vura vura öğrenicek.

Önceden dengesiz konuşuyordu çektiLer kuLağını ondan vazgeçti, şimdi bu davranışLarı yapıyor yine çekicekLer kuLağını bir daha bunuda yapmayacak..

Eğer bundan sonra her uyarıLan şeyi yapmıyorsa iyidir, düzeLir ve geLecek vaad eder. Ancak bir şeyi ikinci oLarak tekrar yineLiyor ve yapıyorsa o zaman çok ciddi probLemLer var demektir.

anil luque
08.Nisan.2008, 02:07
Hayrettin abi olayı özetlemiş resmen .. Bence de her genç yetenek Maldini karakterine sahip olacak diye birşey yok. Zaman içerisinde yerli yerine oturacak şeyler. Zaten kendisi de özrünü dilemiş bence Rıza Hoca'nın daha fazla uzatmasına gerek yok. Şayet bunca sözün üstüne aynı olaylar tekrarlanırsa o zaman iş çok farklı olacaktır. Batuhan'ı kazanmak gerek geleceğin Hakan Şükür'ü olabilir ..

nerazzuri
08.Nisan.2008, 09:38
Özrünüde dilemiş, uzatmanın artık bir manası yok diye düşünüyorum ben, ki şu an affedilirse, kendisi zaten mahçup durumda performansının daha da yükseleceğinden eminim :)

deniz.91
09.Nisan.2008, 20:52
Böyle giderse türk futbolundan bir yıldız daha kayacak

Alicanfmfan
10.Nisan.2008, 02:32
Yap yap özür dile bunda da bir anlam yok yani , Eskişehirsporun Batuhan'a derhal cezasını kesinleştirmesi lazımdır

Nedvedmania
11.Nisan.2008, 19:00
http://img8.imageshack.us/img8/7584/7736422.jpg (http://img8.imageshack.us/my.php?image=7736422.jpg)

BaFraLı
11.Nisan.2008, 19:01
Batuhan'a baksana ohoo.

bugra 1905
11.Nisan.2008, 19:05
Adamın Keyfine Bak Be:D Üç Taneyi Birden Götürüyor:D Şaka Bir Yana Yaptığı Hiç İyi Birşey Değil Ama Gençliğine Vurup Bağışlanmalı Diyorum Batuhanında Kendine Çeki Düzen Vermesi Lazım Çok Büyük Bir Yetenek Bence

ewrim_FB
12.Nisan.2008, 22:47
Batuhan bu kafayla Beşiktaş'a zor döner...

nerazzuri
14.Nisan.2008, 06:20
http://img8.imageshack.us/img8/7584/7736422.jpg (http://img8.imageshack.us/my.php?image=7736422.jpg)
vakaka :D Muhteşem bir fotoğraf :n:

Şaka bir yana, ben hala affedilmesinden yanayım.

Nedvedmania
14.Nisan.2008, 06:59
Tipe baksana zaten :D

nekop
14.Nisan.2008, 07:02

Yuhh yahu bu ne böyle :D Fenerbahçe maçından önceki geceyse bu Batuhan'ı Fenerbahçe maçındaki performansından dolayı tebrik etmeli ve cezayı kaldırıp prim vermeli. :D

RaSenGan
14.Nisan.2008, 07:36
Küçükken aynı bizim Eralp gibiymiş :D Büyüyünce de değişmemiş resme bak :D Tip kaymış zaten.Ne içtiyse o kadar (:

Yuhh yahu bu ne böyle :D Fenerbahçe maçından önceki geceyse bu Batuhan'ı Fenerbahçe maçındaki performansından dolayı tebrik etmeli ve cezayı kaldırıp prim vermeli. :D

:zuhaha

Fietra 10
14.Nisan.2008, 18:08
Ülkemizde olmuyor böyle şeyler..Bu maçtan önce kamp olayı ülkemize gelen bir çok yabancıyı şaşırtmıştır..Avrupa'da adam evinde kalıp maça gelirken bizde maçtan önce kampa girmeler falan bu tür olaylar meydana geldiği zaman tepkidogmasına neden oluyor..haklı veya haksızlıgını tartışmıyorum..bence olagan şeyler yapılabilir..gerekli dersi yönetim olarak verdikten sonra..Rooney her hafta bunu yapıyor bizim Batuhan bi kere yapsa ne olur yani :D:D

anilton
14.Nisan.2008, 18:27
Bence Rıza Hoca mükemmel bir işe imza attı.Onu en sevdiği şey olan futboldan uzak tutuyor.Oda anlayacak neyin ne olduğunu...

Bu olayın tüm Türkiye'ye yansımasıda iyi oldu.Artık bundan sonra en ufak bir şeyinde kellesinin uçacağını biliyor.Çok iyi oldu böyle bir kaç hafta sonra alır zaten Rıza Hoca kadroya...

RaSenGan
15.Nisan.2008, 01:20
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yönetim tarafından 150 bin Lira para cezası verilen Batuhan Karadeniz'in süresiz kadro dışı bırakılma cezasının affedildiğini söyledi.

Çalımbay, Eskişehirspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, başarılı bir futbolcu olan Batuhan Karadeniz'i bir daha hata yapmaması konusunda uyardığını kaydetti.

Batuhan Karadeniz'in 17 yaşında genç bir oyuncu olduğunu ifade eden Çalımbay şöyle konuştu:

''Batuhan'ın iyi bir oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz, ancak zaman zaman böyle şeyler oluyor. Yönetim tarafından 150 bin Lira para cezası verilen Batuhan'ın süresiz kadro dışı bırakılma cezası affedildi. Ancak, bir daha böyle şeyler yapmamak şartıyla. Batuhan'da bir düzelme göremezsek göndeririz. Batuhan'a (ya iyi bir futbolcu olursun ya da gittiğin barda koruma olursun) dedim. O da iyi bir çalışmayla takımının kazanması için elinden gelen tüm çabayı sarf edeceği yönünde bizlere söz verdi. Bu onun için iyi bir ders oldu. Batuhan yönetimden, teknik kadrodan ve futbolcu arkadaşlarından özür diledi. Batuhan da Eskişehirspor'da uzun yıllar kalmak istiyor. Batuhan'a 150 bin Lira para cezası uygulandı. Bu kesin.''

Ankaragücü maçının kendileri için çok önemli olduğuna da değinen Çalımbay, ''Deplasmanda karşılaşacağımız Ankaragücü maçı bizim için final niteliğinde. Bizim için Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor maçları önemli değil. Önemli olan kalan maçlarımızda puanlar alıp ligi en iyi yerde bitirmek'' dedi.

Çalımbay, bir gazetecinin kulüpte maddi sıkıntı olup olmadığı yönündeki sorusuna karşılık, ''Her takımda olduğu gibi Eskişehirspor'da da maddi sorunlar var. Ancak bunları dert etmiyoruz. Biz maçlarımıza bakıyoruz'' diye konuştu.

AA

fm26mer
15.Nisan.2008, 01:58
Mecbur affedicekler düşme tehlikesi var :)

Aşk-ı Şehir
15.Nisan.2008, 03:18
Mecbur affedicekler düşme tehlikesi var :)

Ne olursa olsun affetmemeleri lazımdı Ömer. Kendi tükürdüklerini yaladılar. Böyle bir yönetim görmedim ömrüm boyunca. 2 olumlu iş üst üste yapmadılar daha. Hele ki Rıza Hoca'ya hiç yakıştıramadım bu olayı... Ayrıca şu an pota bulunan takımlardan düşmicek takımlar arasındayız diğerlerinin fikstürlerine baktığımız zaman...

nerazzuri
16.Nisan.2008, 04:13
Yapma Mustafa, bence çok iyi bir iş başardılar. Zaten yetenekliydi şimdi kendini affettirme hırsı ile dahada ileriye gidicek ben inanıyorum. Çok doğru bir iş.

Crocodile1963
16.Nisan.2008, 04:47
Batuhan'a ihtiyaçları olmasa idi eminim cezasını kaldırmazlardı ancak Eskişehirden başka bir oyuncu aynı şeyi yapsa ne olacak ?

anilton
16.Nisan.2008, 05:02
Batuhan bütün takım arkadaşlarından tek tek özür dilemiş.Ve takım arkadaşları Rıza Hoca'dan affetmesini istemiş.Bu önemli bir olay...