PDA

View Full Version : Etkinliklerden İhraç Edilme

MoNToLiVo_
07.Nisan.2008, 14:44
Fm turnuvasında kariyeri sebep bildirmeden bıraktığımdan turnuvalardan ve etkinliklerden ihraç edildim. Bir yönetici arkadaşla görüştüm fakat ihraç durumunun kaldırılmasının söz konusu olmadığını ve prensiplerine aykırı olduğunu söyledi.. ben şimdi yönetimimize şunu söylemek istiyorum... Bence önemli olan pişmanlığın ne denli ve ne kadar etkili olduğudur. Karşıdaki insanın yaptığı hatadan ne kadar ders çıkardığıdır. Benim demek istediğim şey şu tamam ceza yaptırımı olsun ama sizce böyle bir cezanın bir süresinin olması ve kişinin samimiyetine göre son verilmesi eğer hatayı bir kez daha yaparsa o zaman süresiz ihraç edilmesi gerekmezmi sonuçta her insan 2. bir şansı hakeder diye düşünüyorum sonuçta insanoğlu çiğ süt emmiştir. Hata yapmaya çok el verişlidir.. Her insan hata yapar...

DisCo
07.Nisan.2008, 16:44
Sizin veya bir başkasının ceza almasından, turnuvalara katılamamasından zevk almıyoruz. Öncelikle bunu belirterek başlamak istiyorum.

Şimdiye kadar yeterli tecrübeyi edinecek sayıda turnuva düzenledik. Denemediğimiz yol kalmadı. 2 men cezası verdik, 3 verdik, puan sildik ancak sonuç hep aynıydı. Size göre veya başkasına göre çok çok ağır olan süresiz men cezası ise ;

31. FM Turnuvası

Sorunsuz bir turnuva yaşattığınız için teşekkür ediyorum.

yukardaki sonucu yani istediğimiz sonucu ortaya çıkardı.

Cezanın süresi ve kaldırılması konusuna gelince;

Kurallar ve cezalar uygulanmak için bırakılır. Örnek verirsem, aynı ipten katılanları turnuvaya alacaksam.

Aynı ip adresiyle 2 farklı kullanıcı turnuvaya katılamaz.

Yukardaki kuralı bırakmamın bir anlamı kalmıyor.

Turnuva gruplarında 2 maçını oynamamış birine verdiğimiz puan silme cezasını uygulamazsak bu cezanın bir anlamıda kalmıyor.

2 maç eksik = Turnuva tablosundan 2 puanı silinir, eğer 2 puan silindikten sonra devam edebiliyorsa, turnuvaya devam eder.

Tabi demek istediğinizi anlıyorum. "Bir gül kopardık diye tüm güllere aynısını yapacakmışız gibi muamele görüyoruz" diyorsunuz. Cezanızın yeterli görüneceği gün tekrardan turnuvalara katılabileceksiniz. Bu hem sizin için hemde diğer ceza alan arkadaşlarımız için geçerlidir.

Sekopej
07.Nisan.2008, 21:48
Burak net şekilde açıklamış olayı, bazı durumlarda genele daha iyi etki edebilmek için alınan kararların ağır olması kaçınılmazdır. Bizler de bu tür uygulamaları yapmaktan keyif almıyoruz ama bu tür uygulamalardan sonra bazı şeylerin düzene girdiğini gördüğümüzde doğru iş yaptığımızı görüyoruz.

Her zaman kaybetmekten yana değil kazanmaktan yana olmuşuzdur. Daha önceleri de bu gündemimizdeydi, zamanı geldiğinde gerekli açıklamalar yapılır.

RoSeSHaH
07.Nisan.2008, 23:11
Fm turnuvasında kariyeri sebep bildirmeden bıraktığımdan turnuvalardan ve etkinliklerden ihraç edildim. Bir yönetici arkadaşla görüştüm fakat ihraç durumunun kaldırılmasının söz konusu olmadığını ve prensiplerine aykırı olduğunu söyledi.. ben şimdi yönetimimize şunu söylemek istiyorum... Bence önemli olan pişmanlığın ne denli ve ne kadar etkili olduğudur. Karşıdaki insanın yaptığı hatadan ne kadar ders çıkardığıdır. Benim demek istediğim şey şu tamam ceza yaptırımı olsun ama sizce böyle bir cezanın bir süresinin olması ve kişinin samimiyetine göre son verilmesi eğer hatayı bir kez daha yaparsa o zaman süresiz ihraç edilmesi gerekmezmi sonuçta her insan 2. bir şansı hakeder diye düşünüyorum sonuçta insanoğlu çiğ süt emmiştir. Hata yapmaya çok el verişlidir.. Her insan hata yapar...

Prensipten kasıt nedir burada ? Onu anlayamadım.

MoNToLiVo_
08.Nisan.2008, 01:28
Tabi demek istediğinizi anlıyorum. "Bir gül kopardık diye tüm güllere aynısını yapacakmışız gibi muamele görüyoruz" diyorsunuz. Cezanızın yeterli görüneceği gün tekrardan turnuvalara katılabileceksiniz.

Abi Ben Seni Cok İyi Anlıyorum Fakat Şunu Söyleyeyim Geçmişimde Büyük Bir Hata Yaptım Acemilikten Kaynaklanan Bir Hata Fakat Sunu Söyleyeyim Ben Yeterince Ceza Cektigimi Düşünüyorum İLgine Alakana Tşk eDerim :) Daha Nice Turnuvalar ve etkinliklerde aranızda olacagımı düşünüyorum :)

Her zaman kaybetmekten yana değil kazanmaktan yana olmuşuzdur. Daha önceleri de bu gündemimizdeydi, zamanı geldiğinde gerekli açıklamalar yapılır.

Sunu Söyleyeyim Pişmanlık İnsanın En COk KAfasına Takılan Olaydır.. Tşk ederim İlginize...

Prensipten kasıt nedir burada ? Onu anlayamadım.

Prensibi Söyle Düşünelim Kural Diyelim :)

Sekopej
08.Nisan.2008, 02:23
Süresiz cezaları kaldırıyoruz ama şimdilik sizleri affetmiyorum. Caydırıcı olacak nitelikte 6 aydan başlayan cezalar uygulayacağız artık bu tür sorunlar çıkaranlara organizayonlarda.

Cezalar kaldırıldığında sizlere duyurulacaktır.