PDA

View Full Version : FM Real Time Editor (9.3.0 Uyumlu)



KaPaLı
08.April.2008, 14:37
http://fm-base.co.uk/forum/downloads/football_manager_2009-20081222123311_JIy.jpg
http://fm-base.co.uk/forum/downloads/fmrte_eFK.jpg

Real Time Editörle oyuncuların CA - PA düzeylerini değiştirebilir. Sakatlık durumlarını düzeltebilirsiniz. Yeni eklenen özelliklerle Genie Scout görevide görmektedir.

Programın yapımcısı site bir Tutorial hazırlamış. Kullanımı beceremeyenler videoları izleyerek bir fikir sahibi olabilirler.. Burdan izleyebilirsiniz. (http://www.bracasoft.com/index.php?option=com_content&view=article&id=53:fmrte-video-tutorial&catid=35:fmeditor-faq&Itemid=66)

İndirmek için; http://www.4shared.com/file/98352462/267a8c1a/FMRTEv200300.html

Dispanzer
23.September.2008, 12:29
Load game i tıklayınca hata werio neden bilen warmi acaba bi yardımcı olabilirmisiniz ????

dumanadam
08.May.2009, 06:16
bu kayıtlı oyunlarda işe yarıyor mu?

KaPaLı
08.May.2009, 15:07
Zaten Kayıtlı oyun editörü :)

dumanadam
08.May.2009, 22:52
Saol bu programı kullanında crash dumps hatası oluyormu bi de bu program yabancıların türk olma süresini bir iki yıla indirebiliyor mu?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve ya yabancıları direk türk vatandaşı yapabiliyor mu?

KaPaLı
08.May.2009, 23:00
Saol bu programı kullanında crash dumps hatası oluyormu bi de bu program yabancıların türk olma süresini bir iki yıla indirebiliyor mu?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve ya yabancıları direk türk vatandaşı yapabiliyor mu?

Crash dumps hatası saçma sapan şeyler yapmaya çalışınca verir :) 3. lig takımına 10000 rep 200.000.000€ bütçe verirsen crash dumps olur tabiki :)

Yabancı oyunculara 2. uyruk veya direk olarak istediğin uyruk olarak değiştirebilirsin.

dumanadam
09.May.2009, 01:14
Saol verdiğin cevaplar çok makbule geçti ama programı indirdim ve programı açmaya çalışırken hata veriyor. Bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diyor.

KaPaLı
09.May.2009, 20:10
Arkadaşlar hata verenler Framework 3,5 yüklediklerinde çalışacaktır. Framework 3,5le çalışmaktadır sadece. İlk mesaja ekleyemiyorum yöneticilerden birisi orayada eklerse linki iyi olacak.

Microsoft Framework 3,5 Service pack 1

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=AB99342F-5D1A-413D-8319-81DA479AB0D7&displaylang=en

dumanadam
10.May.2009, 04:30
Saol oldu ama bu programı nasıl kullanıyoruz anlatabilirmisin?
Bi de bu programla oyuncuların sakatlanamsını engelliyebiliyormuyuz, engelliyebiliyorsak nasıl?

ey1905
16.May.2009, 14:53
Arkadaşlar hata verenler Framework 3,5 yüklediklerinde çalışacaktır. Framework 3,5le çalışmaktadır sadece. İlk mesaja ekleyemiyorum yöneticilerden birisi orayada eklerse linki iyi olacak.

Microsoft Framework 3,5 Service pack 1

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=AB99342F-5D1A-413D-8319-81DA479AB0D7&displaylang=en (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.microsoft.com% 2Fdownloads%2Fdetails.aspx%3FFamilyID%3DAB99342F-5D1A-413D-8319-81DA479AB0D7%26displaylang%3Den)

Ben Microsoft Framework 3,5 yükledim ama bende hata vermeye devam ediyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin

fadilkaan
16.May.2009, 16:59
selam hata raporu verip duruyoo anlamadım nedeni cevap yazarsanız sevinirim ..

bySilver
16.May.2009, 17:03
Evet hata raporu veriyor

KaPaLı
16.May.2009, 17:26
Bu olayı ben çözemedim birtürlü. Framework 3,5 service pack 1 bende kurulu şu anda güncellemede yapılı çalışıyo 2-3 arkadaşımda böyle oldu kaldırıp tekrar kurduklarında çalışmaya başladı. Bu yoluda denermisiniz.

dumanadam
16.May.2009, 20:29
bu programla oyuncuların özelliklerinde falan bayaa bi değişiklik yaptım ama oyuncuların özelliklerini eski haline getirmek istiyorum ne yapmalıyım?

tnrcn
18.May.2009, 04:06
Ben programı yükledim framework üde yükledim ama program acılmıyo bendede :0:

sekilaso
18.May.2009, 05:18
Bilgisayarınızı yeniden basltın framework u yükledikten sonra ben de oldu acılıyor editör :)

IceX
20.May.2009, 19:11
Bende 3.5 yükledikten sorunumu hallettim, yanlız arkadaşlar sanırım şeyde hata yapıyorsunuz exe'yi bulunduğu dosyadan çıkarmayın. Tutorial videosunu sonuna kadar izleyin.

sekilaso
20.May.2009, 19:12
exe yi kısayol yapıp cıkarırsan bi sorun kalmıyor :)

canalkan34
21.May.2009, 04:21
ben hilesiz seviyorum ama indirdim birgün zevkine denicem :))

pelesenk
22.May.2009, 00:15
Videonun linki erişemiyor. Sorun bende mi, yoksa?

KaPaLı
22.May.2009, 00:30
Programın yapımcısı sitede sorun var sanırım. Kullanımda anlamadığınız birşey olursa sorabilirsiniz.

pelesenk
24.May.2009, 03:07
Programın yapımcısı sitede sorun var sanırım. Kullanımda anlamadığınız birşey olursa sorabilirsiniz.

Teşekkürler hocam, gerek kalmadı. Zaten pek zor değilmiş, kısa bir tur attıktan sonra hemen alışılıyor.

NoNiNJa
27.May.2009, 18:17
vista ile çalışıyo galiba sadece.. annamadım ki.. FMRTE didnt detect FM/WSM 2009 running hatası veriyor

anilopeth
29.May.2009, 17:18
harbiden sadece vista da çalışıyo galiba anlamadımki :icon_sad: sürekli hata raporu veriyo ne biçim iştir anlamadım varmı bunu xp de kullanan aceba bi yardımcı olabilir mi?:icon_confused:

IceX
31.May.2009, 19:16
Ben XP(32-bit) hatasız bir şekilde kullanıyorum NetFramework 3.5 yüklü... Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım.

Tim Duncan21
02.June.2009, 21:26
En Sağlam Editör Bu Kesinlikle.Sakatlıklar İçin Kullanıyordum.Ama Artık Kullanmıyorum.Çünkü GS'ın FM Ve Gerçeği Arasında Hiç Bir Fark Yok.Her 2 Türlü De Takım Revir'e Dönüyor...Gerçekte De Böyle.O Yüzden Ben Genellikle Sadece Transferler İçin Kullanıyorum.Future Transfers.Gerçeklik İçin. ;)

haggul
08.June.2009, 01:57
future transfers nasıl yapılıyor?

KaPaLı
08.June.2009, 02:05
Future transfer sen yapamıyosun orda sadece ileri tarihte gerçekleşecek bir transferi görebilirsin.

Swap players kullanarak başka takımdaki oyuncuyu kendi takımızdaki bir oyuncuyla değiştirebilirsiniz.

E.Cartman
09.June.2009, 21:30
burda yazanLarnda videodakiLerinde hepsini denedim oLmuyo bi türLü...

Pesimistr
09.June.2009, 21:32
Gönderme Raporu Verip Duruyor...Sorun Ne Acaba ?

KaPaLı
09.June.2009, 21:41
burda yazanLarnda videodakiLerinde hepsini denedim oLmuyo bi türLü...

Neyi yapamadığını söylersen sanırım yardımcı olabilirim.


Gönderme Raporu Verip Duruyor...Sorun Ne Acaba ?


Framework 3,5 yükleyerek bu sorunu çözebilirsin. Ayrıca indirdiğin Framework sürümünün güncel olmasına dikkat et.

Pesimistr
09.June.2009, 22:24
Framework 3,5 yükleyerek bu sorunu çözebilirsin. Ayrıca indirdiğin Framework sürümünün güncel olmasına dikkat et.

Az Önce Windows'un Resmi Sitesinden İndirdim ve Kurdum.Ancak Hala Rapor Verip Duruyor.

E.Cartman
09.June.2009, 22:32
Neyi yapamadığını söylersen sanırım yardımcı olabilirim.


Yapmadığım bişey yok sorun orda zaten her şey tam, o yüzden her şeyi yaptım ama oLmadı dedim:uzgun::uzgun:

Pesimistr
10.June.2009, 01:37
Tamam Arkadaşlar Net.Framework'u Sildim Tekrar Kurdum Düzeldi...Teşekkürler.

jamax60
10.June.2009, 21:25
Kaldırıp yüklemeyle zaman kaybediceğinize v9.0.3 ü kurmayı deneseniz daha iyi olur bence :D

KaPaLı
11.June.2009, 01:35
Yapmadığım bişey yok sorun orda zaten her şey tam, o yüzden her şeyi yaptım ama oLmadı dedim:uzgun::uzgun:

İyide sen neyi yapamadığını söylemiyosunki. Neyi anlamyosan anlatayım diyorum açıkca söyle.

biglion
11.June.2009, 08:28
ya bu 'formed at club' gibi seçenekler var onlar ne?

ramons
11.June.2009, 16:37
9.0.1 de kullanılabilir mi

sorensen
12.June.2009, 22:49
açık bi şekilde yardım edecek yokmu yükledim hata raporu werio

KaPaLı
12.June.2009, 23:00
ya bu 'formed at club' gibi seçenekler var onlar ne?

Formed at club - Şampiyonlar ligine oyuncu listesi gönderilirken belli bir sayıda kendi kulubunun alt yapısından yetişme oyuncu ister. Formed at club kendi takımını ayarlarsan sıkıntı yaşamazsın.


9.0.1 de kullanılabilir mi

Maalesef. Ama 9.1 içinde olan Real Time Editör var.


açık bi şekilde yardım edecek yokmu yükledim hata raporu werio

Bir çok arkadaşta aynı şeyi söyledi ama sonra çalıştırabildiler. Framework 3,5 yükleyeceksin.

Lycan
15.June.2009, 02:15
çok thank you

sorensen
15.June.2009, 21:15
olmuyor 30 kere kaldırıp yükledim frameworkü ama olmadı

sorensen
16.June.2009, 16:02
arkdaşlar bende bu sorundan şikayetciydim ama baya denedim sonunda ulaştım mutlu sona

önce ilk sayfadada arkdaşımızn werdiği şu linkten indirerekek yükleyelim

http://www.filefactory.com/file/72fd2d/n/FMRTEv2_0-Setup_exe

bunu yükleyince framework ü kendisi hallediyor zaten sonrada Real time editörü kurup çalıştırablirz framework illetinden kurtlamayanlar için çözüm yapıp yapamdığınız söylerseniz sewinirim ben bile yaptıysam sizde yaparsınz

BuRiBuRi
17.June.2009, 18:53
Programı açtım ama -FMRTE didnt detect FM/WSM 2009 running- hatası veriyor.

Yardımcı olacak var mı?

Redrum
17.June.2009, 20:25
Ben de tatile çıkıp yarım sezonu geçirdim, yardımcı teknik direktör sağolsun en iyi adamımı satmış, onu geri alacağım, parasını marasını verip alacağım.

oscurodia
28.June.2009, 21:47
Açtım ama load game diyince "you are using an unsported version of FM 2009 the editor may or may not work well with this version,if you see weird attributes in a club/player... dont press the save button " diye bi hata veriyo.sonra "ERROR LOADING TEAMS DATA" die bişey geliyo açılmıyo..ne yapabilirim?

laz46
30.June.2009, 18:54
xp de çalıştırdım ama vistada çalıştıramadım
vista yapabılen varsa buraya yazarsa sevınırım

Norm
21.July.2009, 03:44
laz46 kardesim galiba video'yu izlemedin :) Normalde çoğu kişi sadece Vista'da kurabiliyor.. :D

asdasdas1
07.August.2009, 05:51
kayıtlı oyunumuza bir adam yaptık koyduk mesela murat akçanın yeni özelliklerinin hepsi 20 oldu bunu tekrar nasıl eski haline döndürebiliiyoruz eski murat akça yapabiliyoruz denemek için yaptım ama adamı geri döndüremedik

KaPaLı
07.August.2009, 11:53
PA - CA yükseltmediysen zaten eski haline gelecektir oyuncu. YÜkselttiysen normal seviyeye çektiğinde özelliklerde düşecektir.

asdasdas1
07.August.2009, 14:09
tamam teşekkürler halloldu pa ca yla oynadımmı bilmiyorum ama artırılabilen her özelliği orda arttırmıştım ama anlamadığım bir konu free kick taking ve first touchları biri 3 diğeri 2 olarak kaldı değişmedi..

harun26180
08.August.2009, 00:47
2. uyruk nasıl veriyoruz bu programla

KaPaLı
08.August.2009, 12:26
Oyuncu profilini açtıktan sonra relations bölümüne girersen ordan 2. uyruk - favori kulup gibi seçenekleri yapabilirsin.

OmerKirac
08.August.2009, 20:52
uygulama düzgün olarak başlamayamadı ( 0xc0000135). hatasını verdi.pc dün format cektim oyun falan hersey tertemiz ama bu hata verdi ne yapmam lazım hocam . şimdiden teşekkürler

fcgrade
08.August.2009, 21:03
Bende oyuncu özelliklerini editörten 20 yapıyorum ama oyunda 15 gözüküyor. bunu nasıl ayarlayabilirim.?
tüm antreman sistemi,koçlar ve asistanlar hepsi 20.
takımla ilgili özelliklerde 20
ama anlayamadığım şu CA_PA ne demek.?
nasıl 20 yapabilirim özellikleri.

KaPaLı
09.August.2009, 12:18
uygulama düzgün olarak başlamayamadı ( 0xc0000135). hatasını verdi.pc dün format cektim oyun falan hersey tertemiz ama bu hata verdi ne yapmam lazım hocam . şimdiden teşekkürler

İlk mesajı okursan yararlı olacaktır. Framework 3.5 kurdunuzmu PCye ?


Bende oyuncu özelliklerini editörten 20 yapıyorum ama oyunda 15 gözüküyor. bunu nasıl ayarlayabilirim.?
tüm antreman sistemi,koçlar ve asistanlar hepsi 20.
takımla ilgili özelliklerde 20
ama anlayamadığım şu CA_PA ne demek.?
nasıl 20 yapabilirim özellikleri.

PA - CA seviyesini tutturamazsanız özellikler düşecektir.

oskis
13.August.2009, 20:09
Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 bunu linkini yazabilirmisiniz microsf sitesinden olmuyor hata weriyor başka siteye update eden warsa koyabilirmi acaba full 231mb yada güncellemesini update edip koyun lutfen şimdiden tşkler

KaPaLı
13.August.2009, 21:12
Bilgisayarınızın güncellemeleri yaparsanızda Framework 3.5 yüklenecektir zaten.

rpbrk
18.August.2009, 23:36
Programı açtım ama -FMRTE didnt detect FM/WSM 2009 running- hatası veriyor.

eferibar
20.August.2009, 16:17
Arkadaşlar oyunda hile olduğu için tavsiye etmiyorum. Ama paylaşım için teşekkür ederim. İncelediğim kadarıyla liglerdeki takımların lig sıralamasındaki puan durumuna kadar değişiklik yapılabiliyor. :)

NoNiNJa
21.August.2009, 10:49
açılmıyo bu arkadaslar..
yok mu normal eskisi gibi basit olan modifier

h0peStand
22.August.2009, 06:34
Arkadasım rar dosyasından cıkanLarı ne yapıcaz :S en başından anLat benim kafam karıstı bu yorumLarı okuduktan sonra :D

YCekem
25.August.2009, 19:10
Kurdum programı; açılıyor da...

Ancak, "Load Game" tuşuna bastığımda hata veriyor; haliyle kullanamıyorum. FM açıkken de kapalıyken de denedim; olmuyor.

Var mıdır bi' çaresi?

Breslaw
29.August.2009, 20:27
bu c.a p.a ayarını nasıl yapmak lazım bu özelliklerin deşmemesi için p.a yı düşük c.a yı full mü yapmak lazım bir fikri olan yardım ederse sevinirim

KaPaLı
29.August.2009, 20:29
PA yüksek olması lazım CA'dan. CA'yı eğer 200 yaparsan oyunun ulaşabileceği en yüksek seviye olur ( ki normal hayatta böyle birşey imkansız ) o zaman durduralamaz güç haline gelir.

Breslaw
30.August.2009, 15:14
tmm teşekkürler yardımın için

C h A o S
24.September.2009, 02:24
Bu editör ile oyuncunun mutsuzluğu nasıl gideriliyor:) Az önce forumda bir arkadaş bu programla hallediceğini söyledi.Bende de aynı sorun var.:)

sibek09
07.October.2009, 22:50
ya burda kullandığın skin hangisi bir de netframework 3.5 sp1 yüklü ama hata veriyor ne yapabiirim ?

Trabzonspor
07.October.2009, 22:55
Bunda hata vermesının skınle bır alakası yok

sibek09
09.October.2009, 20:27
yok ben güzel diye indirecektim

33avci33
29.October.2009, 21:18
ya önceden sorunsuz bi şekilkde kullanıodum ama anlamadığım bi şekilde hata vermeye başladı

önce bu gelio ekrana

http://resimyukle.net/thumb-24835.jpg (http://resimyukle.net/showpic-24835/ads__305;z.jpg)

daha sonrada bu

http://resimyukle.net/thumb-24836.jpg (http://resimyukle.net/showpic-24836/ads__305;z2.jpg)

nasıl giderebilirim bu sorunu bi yardımcı olun lütfen. windows'u onar bile dedim sistem dosyasında bi hata vardır die. bugün yarın 2010 için çıkcak ve yine aynı hatayı vercek sanırım