Log in

View Full Version : Oyuncu Platformu

Trabzonspor
09.Nisan.2008, 01:48
Forumdaki oyuncu platformu biraz karışık ve kurallara göre oyuncu tanıtan kişi sayısı çok az benimde aklıma bi yerde gördüğüm uygulama geldi.Buradada öyle bir uygulama dah güzel olur diye düşündüm.

http://www.paylaskiresim.com/imag/9kq4rvrna3.jpg

Üstte bir futbol sahası üzerinde mevkiler ve mevkilere tıklayınca oyuncuların;ismi,resimi,yaş,uyruk,değer,mevkileri bulunuyor.Bunlara ek olarakta oyuncunun iyi olan özellikleride yazılabilir.5 yıldız uygulaması ile oyuncuların kullanıcılar tarafından belirlenen popülaritesi ve beğenilmesi değerlendirebilir.Her üye bu bölüme oyuncu ekleyebilir olacak ancak hemen onay görmeden yönetici onayı ile eklenecek ve böylece de karışıklıkda olmamış olur.Yeni sitede böyle bir uygulamada güzel olabilir.

KaPaLı
09.Nisan.2008, 02:24
Bu uygulama benim çok hoşuma gidiyo. Hangi pozisyona tıklarsanız o pozisyon için oyuncular çıkıyo. En üst düzeyde oyunculardan en alt liglerde oynatabileceğiniz oyuncu sınıfları var. Grafik çalışması ve bu oyuncu paylaşım sistemi yapılabilirse çok iyi olur.

Vieri
10.Nisan.2008, 02:47
teşekkürler değerlendireceğiz güzelmiş.

Trabzonspor
11.Nisan.2008, 01:54
Ben teşekkür ederim abi ilgilendğin için güzel bir uygulama gerçekten sitede yer alıra güzel olacaktır.