Log in

View Full Version : Cache ile ilgili

Watchers8
10.Nisan.2008, 00:52
Merhaba arkadaşlar.. Dun fm 09 u kurdum. ardından 9.0.3 yamasını kurdum. buraya kadar hersey guzel calısıyor. fakat forumdan bı kac lıgın forma ve logo paketını ındırdım. belgelerımde - graphics - logos ve kits dosyalarını actıktan sonra ıclerıne kopyaladım. Fakat oyuna gırdıgımde herhang bır degısme olmadı. Daha sonra cache dosyasını silmek ıcın c - document and settıngs - username - belgelerım - sports ınactıve - fm09 un ıcıne gırdım. fakat hıcbır sekılde cache dosyası gorunmuyor.. ve eskılerı sılemedıgım ıcın ne forma paketlerı cıkıyor nede logo paketlerı. Cache dosyasını nasıl slecegım veyya bu konuda onerı olan arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa sevınırım. Teşekkürler.

El Barto
10.Nisan.2008, 01:03
Vista işletim sistemi mi kullanıyorsunuz?

El Barto
10.Nisan.2008, 01:06
Eğer öyle ise;

C:/Kullnicilar/Kullanici Adi/App Data/Roaming/Sports Interactive/Football Maneger 2009/cache

Watchers8
10.Nisan.2008, 01:11
Eğer öyle ise;

C:/Kullnicilar/Kullanici Adi/App Data/Roaming/Sports Interactive/Football Maneger 2009/cache

hayır Xp kullanıcısıyım. Bende anlamadım hıcbır sekılde cache dosyasını gorupte sılemıyorum. Gızlı dosyalarımı acarakta denedım. nasıl forma ve logo paketlerını gorebılecegım anlamadım

Watchers8
10.Nisan.2008, 02:30
yokmu bu konuda bılgısı olan arkadaslar yaa ?

KaPaLı
10.Nisan.2008, 02:34
C>Documents And Settings> PC kullanıcı Adın > Application data>sports İnteractive>football manager 2009 burdan bak.

Watchers8
10.Nisan.2008, 02:53
C>Documents And Settings> PC kullanıcı Adın > Application data>sports İnteractive>football manager 2009 burdan bak.

yukarıda belırrttım arkadasım.. oradan bakıyorum zaten hemde gızlı dosyaları acarak denedım. hıcbır sekılde cache dosyası yokk

Watchers8
10.Nisan.2008, 08:25
yokmu cidden bu sorunu nasıl cozecegım konusunda bılgısı olan ? :(

KaPaLı
10.Nisan.2008, 10:40
Senin problemini anlamadım. Eski yüklediğin paketlerde gözükme oluyomu. Oyuna girip çıktığın anda orada bir dosya oluşması gerekiyo. Gizli dosyalar açıkken ''cache'' diye arama yapıp Sports İnteractive içindekini silmeyi denermisin. Birde oyun ayarlarında herhangi bir değişiklik yaptınmı ?

Watchers8
10.Nisan.2008, 11:09
Senin problemini anlamadım. Eski yüklediğin paketlerde gözükme oluyomu. Oyuna girip çıktığın anda orada bir dosya oluşması gerekiyo. Gizli dosyalar açıkken ''cache'' diye arama yapıp Sports İnteractive içindekini silmeyi denermisin. Birde oyun ayarlarında herhangi bir değişiklik yaptınmı ?

oyun ayarlarında hıcbır degısıklık ypamadım. 9 0 3 yamasını kurmadan once 9 0 1 le bı karıyer acmıstım ama ondada cache dosyası cıkmamıstı. suandada yok. o yuzden ne forma paketlerı cıkıyor ne de logo ayrıca cache dıye dosya arattıgımda herhangı bı bulguya rastalmıyor pc
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
document and settıngsdekı fm09 dosyasını komple sılsem olurmu acaba :D::D:D