PDA

View Full Version : Sabri'ye Yol Göründü

RaSenGan
13.Nisan.2008, 22:28
Sabri'ye yol göründü

http://img206.imageshack.us/img206/5017/sabriuclu.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=sabriuclu.jpg)

Sarı-Kırmızılı yönetim, son olarak Fenerbahçe derbisinde ortamın gerilmesine sebep olan Sabri Sarıoğlu'nu takımdan gönderecek.

Şampiyonluk yarışından uzaklaşan Galatasarayımız, önümüzdeki sezonun yapılanmasına erken başlayacak. Sarı-Kırmızılı yönetim, son olarak Fenerbahçe derbisinde ortamın gerilmesine sebep olan Sabri Sarıoğlu'nu takımdan gönderecek.

G.Saray-F.Bahçe derbisinin gergin geçmesinde Lugano ile birlikte Sabri Sarıoğlu büyük rol oynadı. Hakem hatalarına sürekli itiraz eden, Emre Belözoğlu'nun boğazını sıkan Sabri, iki takım oyuncularının gerilmesine sebep oldu. Fair-play ruhuna aykırı hareket eden genç oyuncunun bu hareketlerinin Başkan Adnan Polat'ı da çileden çıkardığı öğrenildi. Derbiden sonra soyunma odasına giden Başkan Polat'ın Sabri'ye sert bir dille, "Neden taraftarları galeyana getirecek hareketler yapıyorsun? Senin yüzünden derbi maç gerildi. Her maçta bu tür hareketler yapıyorsun." diyerek sert bir dille uyardığı öğrenildi.

Sabri, geçtiğimiz dönemlerde de bu hareketleri sebebiyle iki kez kadro dışı bırakılmıştı. Teknik Direktör Feldkamp döneminde takım ruhuna aykırı hareketleri yüzünden Sabri, satış listesine konulmuştu. Devre arasında talibi çıkmayan genç oyuncunun takımda kalmasını, Hakan Şükür başta olmak üzere Sarı-Kırmızılı oyuncuların araya girmesi sağlamıştı. Teknik Direktör Skibbe döneminde de 5-1'lik Kocaelispor maçından sonra Sarı-Kırmızılı yönetimin Sabri Sarıoğlu'nu yine kadro dışı bıraktığı öğrenildi. Ancak göreve gelen Bülent Korkmaz'ın Sabri'yi affederek yeniden takıma aldığı bildirildi.

Kaynak: Zaman

Fernando Gago
14.Nisan.2008, 03:55
Türk futbolunun güzelliği adına çok çok doğru bir karar olur .

nekop
14.Nisan.2008, 04:13
Sabri bildim bileli gönderiliyor.Yine kalır takımda...

bySilver
14.Nisan.2008, 04:18
Sabri mi gidiyor :) Güldürmeyin beni.. Takımda kalacaktır.. Kaç kere aynı haber yapıldı :)

Onurap
14.Nisan.2008, 05:33
Yalan haber...

Türk futbolunun güzelliği adına çok çok doğru bir karar olur .

Ona gelene kadar daha çok kişi var.!

Fernando Gago
14.Nisan.2008, 05:46

Kim varmış mesela söyler misin ? Lugano demeyin İtalya biletini almış zaten ee başka ?

Onurap
14.Nisan.2008, 06:02
Kim varmış mesela söyler misin ? Lugano demeyin İtalya biletini almış zaten ee başka ?

Abisi emre var mesela..

Fernando Gago
14.Nisan.2008, 06:09
Abisi emre var mesela..

Süper Ligde Emre kadar tahriğe uğrayan tekmeler yiyen bir adam var mı ? Sabriye kimse dokunmazken ya kendisiyle ya taraftarla ya hakemlerle kavga ediyor . Bu ligde Emre'ye yapılanlar Sabriye yapılsa sahada cinnet geçirirdi en basitinden Bursaspor-Fenerbahçe maçını bir daha izlemeni öneririm Bakalım Sabri futbol yaşantısı boyunca bu kadar tekme yedi mi ? Geçin bunları ...

Crocodile1963
14.Nisan.2008, 06:09
Pek bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum ancak Türk Futbolunda bazı oyuncular (Bence Emre - Ayhan - Sabri ) kendine çok acil çeki düzen vermeli . . .

bugra 1905
14.Nisan.2008, 06:20
İyisi Gelmez Yerine Yenisi Gelir :h:

anilton
14.Nisan.2008, 18:32
Ben şahsım adına izlerken çıldırma noktasına geliyorum.Bütün herkesin gördüğü yaptığı bir faule delirmişcesine itiraz eder mi bir insan yahu?Haklı ve ya haksız bütün kararlara itiraz ediyor.Hemde öyle böyle değil,bağırıyor,çağırıyor,el kol yapıyor.F.Bahçe maçında 2 tane kırmızı görse tartışılmaz bile...

Son maçta taraftara şirin görünmenin en güzel yolunuda bulmuş.Sürekli Emre'nin üzerine oynadı.Daha 3-4 gün önce yanında süt dökmüş kedi gibi duruyordu...

fm26mer
14.Nisan.2008, 21:40
Sabri iyi bir profesyonel değil kesinlikle gönderilmeli..

Aydin
14.Nisan.2008, 21:46
Yalan haber...

gayet ilk sırada kendisi. yalan haber değildir umarım. ne Galatasaray'a ne Milli takıma yakışıyor. fazla bile kaldı bu Allah vergisi yeteneksizliğiyle şu takımda.

scar face
14.Nisan.2008, 22:01
Sabri görünce bi değişik oluyorum yahu hele o hareketleri falan...Fanatik Gsliler dısında bir cok kişi kıl oluyor ona...

Trabzonspor
14.Nisan.2008, 22:06
Daha önceden yollanmalıydı bence bu isim ama uzun süre tahammül edildi.

El Comandante
14.Nisan.2008, 22:27
Sadece Sabri degil, takimdan yollanmasi gereken baska futbolcular da var. Nonda, Ümit Karan, Mehmet Güven, Ferdi, Volkan Yaman da takimdan uzaklastirilmalidir. Hasan Sas'a jübile teklif edilmeli, eger kabul etmezse o da takimdan yollanmalidir.

Takimi yeniceriler yönetiyor. Takimin icinde ciddi bir gruplasma mevcut. Hakan Sükür oynarken o grubun basini cekiyordu, simdi yerini Sabri'ye, Hasan'a birakti. Son dönemler de hep teknik direktör degistiriyoruz, ama bunlari takimdan yollayamiyoruz. Bize en büyük kötülügü 2000 yilindaki efsane kadro yapti. Hakan Ünsal takimdan yollandiktan sonra takima sallamaya basladi, Bülent Hoca takimin basina gectikten sonra tek bir elestiri duyamiyoruz kendisinden. Bu bile kendisinin nasil bir karaktere sahip oldugunu göstermeye yeter.

Lincoln harika oynarken, birden düsüse gecti. Neden acaba ? Takim icinde büyük sorunlarin oldugu bir gercektir. Lincoln'ü bitirenler bu yenicerilerdir, Bülent Korkmaz da bunlara katilmistir hatta. Istemedikleri yabancilari yolluyorlar, istediklerini takimda tutuyorlar bu futbolcular. Paf takimdan cikan genclere de cok kötü örnek oluyorlar, onlari da aralarina aliyorlar.

Bunlar takimin kangrenleri olmustur. Mutlaka kesilip atilmalilar.
Bülent Korkmaz sezon sonunda ya bunlari yollayacak, ya da yönetim hem Bülent'i hem de bunlari yollayacak. Baska bir cözümü yok bunun.

King_91
14.Nisan.2008, 23:33
Sadece Sabri degil, takimdan yollanmasi gereken baska futbolcular da var. Nonda, Ümit Karan, Mehmet Güven, Ferdi, Volkan Yaman da takimdan uzaklastirilmalidir. Hasan Sas'a jübile teklif edilmeli, eger kabul etmezse o da takimdan yollanmalidir.

Takimi yeniceriler yönetiyor. Takimin icinde ciddi bir gruplasma mevcut. Hakan Sükür oynarken o grubun basini cekiyordu, simdi yerini Sabri'ye, Hasan'a birakti. Son dönemler de hep teknik direktör degistiriyoruz, ama bunlari takimdan yollayamiyoruz. Bize en büyük kötülügü 2000 yilindaki efsane kadro yapti. Hakan Ünsal takimdan yollandiktan sonra takima sallamaya basladi, Bülent Hoca takimin basina gectikten sonra tek bir elestiri duyamiyoruz kendisinden. Bu bile kendisinin nasil bir karaktere sahip oldugunu göstermeye yeter.

Lincoln harika oynarken, birden düsüse gecti. Neden acaba ? Takim icinde büyük sorunlarin oldugu bir gercektir. Lincoln'ü bitirenler bu yenicerilerdir, Bülent Korkmaz da bunlara katilmistir hatta. Istemedikleri yabancilari yolluyorlar, istediklerini takimda tutuyorlar bu futbolcular. Paf takimdan cikan genclere de cok kötü örnek oluyorlar, onlari da aralarina aliyorlar.

Bunlar takimin kangrenleri olmustur. Mutlaka kesilip atilmalilar.
Bülent Korkmaz sezon sonunda ya bunlari yollayacak, ya da yönetim hem Bülent'i hem de bunlari yollayacak. Baska bir cözümü yok bunun.

ferdi'nin yollanması hariç her dediğine katılıyorum .

Varonil
15.Nisan.2008, 03:40
GS yönetiminin almış olduğu doğru bir karar.Baran abinin söylediklerinin altına imzamı atıyorum bende.

Addolorato
15.Nisan.2008, 03:56
Ben aslında Sabri'yi ilk başlarda gerçekten yetenekli bir futbolcu olarak görüyordum cidden attığı paslar olsun açtıgı ortalar olsun gençliginde gerçekten oldukça kaliteliydi ama ben bu kadar iyi oynayan bir oyuncunun yıllar ilerledikçe gelişme gösterceği yere sıradanlaşmasına anlam getiremiyorum.

Sağ bek bölgesinde zorunlu olarak oynadıgı için yeteneklerimi köreldi diye düşünmüyorum degil ama bu fazla iyimser olur sanırım. Şu an bu takımdan gönderilmeyi en çok hak eden kişi bence Sabridir. Sonrada Ümit Karan'dır. Sabri çok yetenekli olmasada hızı sayesinde her zaman futbol piyasası içinde yer alacaktır. Ama şu şartlar içinde bir alıcısı çıkarmı o muamma. Ama ben aynı şeyleri Ümit Karan için düşünmüyorum ben Ümit'in her zaman bir piyasası olduguna inanıyorum.

Redrum
15.Nisan.2008, 04:08
Vallahi bu haber doğruysa, yönetimin gelmiş geçmiş yapacağı en iyi işlerden biri olacaktır. Hasan Şaş'ın bu takımda yeri yok derken bana karşı savunanlar, herhalde gerçeği görmüş. Yalnız Volkan Yaman bu takımda kalmalı bence..

RIDVAN TLM
15.Nisan.2008, 04:31
hadi hayırlısı ınsallah gıder