Log in

View Full Version : Ankaraspor - Fenerbahçe [ TSL 28. Hafta ]

goosfraba
15.Nisan.2008, 18:47
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/16/1045.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Furlal.com%2Ffmq)

Aşk-ı Şehir
15.Nisan.2008, 20:55
İlk devredeki Ankaraspor'dan eser yok. Hiç bir şey yapmıyorlar. Aykut Kocaman'da kötü gidişin faturasını takıma değil hakemlere kesti. Ama takımda bir umut ışığı bile yok. Meye bizim maçta kırmızı kart gördü. Belki de göze en çok batan isimdi Ankaraspor'da o da yok. Fenerbahçe'nin ise savunmada büyük eksikleri var. Lugano ve Edu yok. Sanırım dün antrenmanda Yasin sakatlanmış. Her ne olursa olsun Fenerbahçe'nin kazanıp moral bulacağını düşünüyorum. Aragones bu maçta sistem değişikliğine gidebilir...

bugra 1905
16.Nisan.2008, 00:27
Fenerbahçenin Bu Kadar Formsuz Ankaraspor Takımına Puan Kaybedeceğini Düşünmüyorum

tarikko
16.Nisan.2008, 01:09
Alex,Semih,Lugano,Edu,Volkan ve savunmanın bu sorununda Yasinde olmayabilir maçta zorlanacağız diye düşünüyorum Ankarasporun formu ortada yine de kazanırız diorum..

Varonil
16.Nisan.2008, 01:34
Eksikler çok fazla.Zor olacak ama kazanacağız.Daha hiç birşey bitmedi.Kazanıp çıkışa geçmemiz gerekiyor.Ankaraspor ilk yarıdaki görüntüsünden çok uzak.Erken bir gol de bulursak rahat bir maç olur.

Babacan

Ali Bilgin-Önder-Yasin-R.Carlos

Kazım-Deniz-Emre-Uğur Boral

Deivid

Güiza

Şeklinde bir ilk 11 ile başlayabiliriz.Aragones taktik antremanında Özgür Çeki de denemiş.Ankaraspor maçında ilk 18e alınabilir genç oyuncu.

BeeTLeJuiCe
16.Nisan.2008, 03:07
Kırk yılda bi maça gidicem:D İlk 11'de izlemek istediğim oyuncular yok :D

Ne zaman Ankaraspor maçlarına gitsem puan kaybediyoruz:) İçimden bi ses puan kaybı yaşanacak diyor.

BeeTLeJuiCe
16.Nisan.2008, 03:08
Kırk yılda bi maça gidicem:D İlk 11'de izlemek istediğim oyuncular yok :D

Ne zaman Ankaraspor maçlarına gitsem puan kaybediyoruz:) İçimden bi ses puan kaybı yaşanacak diyor.

KaF KeF
16.Nisan.2008, 03:23
gitme abi sende o zaman..:D

Umarım kazanırız..

BaFraLı
16.Nisan.2008, 03:57
Fenerbahçe'de bir sürü eksik var.Ankaraspor'da formsuz ama toplarlanmak isteyeceklerdir.Zor maç olur.Fenerbahçe zorlanacaktır.

Cengo
16.Nisan.2008, 04:44
Fenerbahçe kazanacaktır zannımca, tabi ki zor olacak ama yok yok eksiklikler değil.Karşıdaki Ankaraspor, Lugano ve Semih'in yerleri idare edilir.Alex'in yeri yine aranır ama Deivid o bölgede de iyi oynuyor.Zone yapıp daraltan takımlara sezon için Alex'in yerine Deivid daha çok işe yarıyordu, daha hızlı paslaşıyordu Fenerbahçe.Yine de Alex pasları olmazsa her zaman eks-iktir.

---------- Volkan Babacan ----------
Gökhan Gön. - Önder - Yasin - R.Carlos
Gökhan Emr. - Deniz - Emre - Uğur
---------------- Deivid ---------------
--------------- Güiza -----------------

LaigLeNoiR
16.Nisan.2008, 06:19
Ankara'nın kazanacağını düşünüyorum.Bu hafta G.Saray ve F.Bahçe puan alamayacak ve lige havlu atacaklar.
Hiç bir amacı olmayan Ankaraspor'un kazandıktan sonra F.Bahçe'li arkadaşların bu konuya isyan edeceğini düşünüyorum :)

nekop
16.Nisan.2008, 06:21
Ankaraspor 2.yarı inanılmaz bir düşüş yaşıyor hiç galibiyet yüzü göremediler buna bir son vereceklerdir.Zaten yenmek için bundan daha iyi bir Fenerbahçe'de bulamazlar.1-0 Ankaraspor alır.

SAİT71
16.Nisan.2008, 11:13
Bence bu maç üç ihtimalli fakat içimden Ankaraspor ilk ihtimal ikincisi ise beraberlik olarak geçiyor. Tek avantaj evinde oynayacak olması o yüzden kazanabilir. Galatasaray kaybeder. Fener ise en fazla berabere kalır.

scar face
17.Nisan.2008, 01:58
Musti gitme maca:D:D
Cengiz abinin kadrosundansa Mertin kadrosu asağı yukarı aynı gibi Kazım-Gökhan değişikliği var sadece bence Kazımla baslamalıyız.Kazanmak zorunda olduğumuz bir mac ama Sivas deplasmanını ben daha fazla önemsiyorum...

LaigLeNoiR
18.Nisan.2008, 03:17
Selçuk maça kaptan çıktı :) Helal olsun...

RaSenGan
18.Nisan.2008, 03:27
Neca nasıl kaçırdın ya ? Ankaraspor etkili oynuyor.

tarikko
18.Nisan.2008, 04:06
cok zevksiz bir mac hucumda bir turlu cogalamiyoruz 2. Yari Deniz ve Gokhani almasi lazim .. Guiza yine kotu oynuyor

EreN
18.Nisan.2008, 04:08
Maç çok zevksiz, iki takımında hiç bir atağı yok desem yeridir. Fener 2 gol ankara 1 gol kaçırdı o kadar. İzlemeye değmez ikinci yarıyı.

TR.CaPTaiN
18.Nisan.2008, 04:30
Galibiyeti isteyen tek oyuncu Emre.

Crocodile1963
18.Nisan.2008, 04:49
Ankaraspor 1-0 Fenerbahçe Gol Mehmet Çakır. . .

Ziya38
18.Nisan.2008, 04:50
Mehmet Çakır ceza alanına soldan girdi. Yaklaşık 20 metreden topa çok sert vurdu. Volkan Babacan'ın müdahalesi yetersiz ve top ağlarda.

El Comandante
18.Nisan.2008, 04:52
Mehmet Cakir harika bir gol atti. Ankaraspor 1-0 önde.

RaSenGan
18.Nisan.2008, 04:59
Gol olana kadar çok zevksizdi şimdi Fenerbahçe gol için bastırıyor ama yine pek etkili oldukları söylenemez.Dk 84.

PesimiSTyLa
18.Nisan.2008, 05:00
Macı bi actım Cakır gol attı :D Yeter dedim kapadım geri :)

anilton
18.Nisan.2008, 05:09
90' Fenerbahçe'nin kuru baskısı devam ediyor.

Maçın özeti budur...

goosfraba
18.Nisan.2008, 05:09
Sezonun ilk haftalarında oynanan futboldan sonra böyle olacağı zaten belliydi. Şampiyonluk gitti, şimdi de Avrupa.

sekilaso
18.Nisan.2008, 05:13
10 haftadır ankarada bizi bekliyormus bravo valla bu takım herseyi hak ediyor...

RaSenGan
18.Nisan.2008, 05:14
Sezonun ilk haftalarında oynanan futboldan sonra böyle olacağı zaten belliydi. Şampiyonluk gitti, şimdi de Avrupa.

Fortis Türkiye Kupası var abi :)

TR.CaPTaiN
18.Nisan.2008, 05:14
Aziz Başkan'ın güçlü dediği kadronun kaptanı Selçuk. Kaptanı Selçuk olan takımdan da en fazla bu beklenirdi. Deivid efendi kendisi çok iyi oynuyormuş gibi bir de Uğur'a bağırıyor, yanından geçen topa dokunmaktan aciz. Emre'yi mücadelesinden, hırsından dolayı tebrik ediyorum. Gerisine de yazıklar olsun.

RaSenGan
18.Nisan.2008, 05:15

Fortis Türkiye Kupası var abi :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Aziz Başkan'ın güçlü dediği kadronun kaptanı Selçuk. Kaptanı Selçuk olan takımdan da en fazla bu beklenirdi. Deivid efendi kendisi çok iyi oynuyormuş gibi bir de Uğur'a bağırıyor, yanından geçen topa dokunmaktan aciz. Emre'yi mücadelesinden, hırsından dolayı tebrik ediyorum. Gerisine de yazıklar olsun.

Yalnız son 30 dk. duran toplar hariç ben Emre'nin ismini duymadım..(:

TR.CaPTaiN
18.Nisan.2008, 05:20
Duymak istemediğindendir Aygün.

tarikko
18.Nisan.2008, 05:21
Tebrikler Ankara bizimkilerede bravo!! demek lazim Uefa'da kupaya kaldi gercekten yazik..Artik yonetim Deivid Selcuk gibi oyunculara yalvarmasinlar istemiyorlarsa gonderilsinler.Lugano da giderse isimiz kotu olur.Bundan sonrada galibiyet bile zor aliriz.Yonetim artik gelecek senenin transferlerini fln dusunmeli. Kesinlikle Aragones gitsin diorum ben .

RaSenGan
18.Nisan.2008, 05:26
Duymak istemediğindendir Aygün.

Ne alakası var ? Selçuk'un,Güiza'nın vs. ismini duydum ama Emre'yi hiç duymadım..

TR.CaPTaiN
18.Nisan.2008, 05:44
Ne alakası var ? Selçuk'un,Güiza'nın vs. ismini duydum ama Emre'yi hiç duymadım..

Yarın gazetelerde istatistikler çıkar Aygün, duymadıysan okursun.

LaigLeNoiR
18.Nisan.2008, 05:55
Ankara'nın kazanacağını düşünüyorum.Bu hafta G.Saray ve F.Bahçe puan alamayacak ve lige havlu atacaklar.
Hiç bir amacı olmayan Ankaraspor'un kazandıktan sonra F.Bahçe'li arkadaşların bu konuya isyan edeceğini düşünüyorum :)

Tebrikler Ankaraspor'a...

goosfraba
18.Nisan.2008, 06:01
Suç futbolcularda değil. Suç maç boyu yeri izleyen Aragones ve yönetimdedir. Benim hocam maçta yeri izleyecek bende ruhumla maç kazanacam. Var mı böyle birşey?

TR.CaPTaiN
18.Nisan.2008, 06:05
Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Ankaraspor'a 1-0 mağlup olurken, Ankara'dan puansız döndü. Sarı lacivertlilerin eksik ve cezalılarına bir de Emre Belözoğlu eklendi.

Maçın son dakikalarında baldırından sakatlanan Emre Belözoğlu'nun yarın MR'ının çekileceği ve durumunun pazar günü netlik kazanacağı açıklandı.

Emre Belözoğlu ise Sivaspor karşısında oynamasının çok zor olduğunu ifade etti.

Sporx

Nedvedmania
18.Nisan.2008, 06:12
Kırmızı kart görmedi ama sakatlandı. Her türlü oynayamıyor sivasa karşı.

Tebrikler Ankara. Bunu hep yapıyor :)

RaSenGan
18.Nisan.2008, 06:13
Suç futbolcularda değil. Suç maç boyu yeri izleyen Aragones ve yönetimdedir. Benim hocam maçta yeri izleyecek bende ruhumla maç kazanacam. Var mı böyle birşey?

Hep de Aragones ve yönetim de mi olacak ? Ben bugün futbolcularda hiç kazanma hırsını göremedim.

nekop
18.Nisan.2008, 06:13
Ankaraspor 2.yarı inanılmaz bir düşüş yaşıyor hiç galibiyet yüzü göremediler buna bir son vereceklerdir.Zaten yenmek için bundan daha iyi bir Fenerbahçe'de bulamazlar.1-0 Ankaraspor alır.

Tahmin ettiğim gibi bitti maç...

tarikko
18.Nisan.2008, 06:14
Emrenin sol arka adelesinde problem varmis Sivas macinda oynamasi zor Sivasta isimiz cok zor Emrenin yerine Deniz oynayacak ve Kazimin yerine Gokhan oynar bnce..

goosfraba
18.Nisan.2008, 06:23
Hep de Aragones ve yönetim de mi olacak ? Ben bugün futbolcularda hiç kazanma hırsını göremedim.

Bu hırs neden olur veya olmaz? Hoca motive etmezse sen olabilir misin? Kendilerini kanıtlamaya da gerek yok.

Addolorato
18.Nisan.2008, 06:37
Bu hırs neden olur veya olmaz? Hoca motive etmezse sen olabilir misin? Kendilerini kanıtlamaya da gerek yok.

Öncelikle Sayın Aragones'te hırs olmalı ki takımı motive etsin. Tam tersine Aragones'te zerre kadar hırs yok tazminatım var kovamazlar ben paramı alırım zaten teknik direktörlügü bırakacagım havalarında alınan skorların umurunda oldugunu falan sanmıyorum. Her ne kadar Avrupa Şampiyonu apoletiyle Türkiye'ye gelsede bu takıma Aragones degil hırslı daha genç ve vizyonu geniş hoca lazım. Aragones ile devam edilirse anca günü kurtarmaya çalışır Fenerbahçe nitekim onuda beceremedigini sahada görüyoruz.

scar face
18.Nisan.2008, 06:42
Yazıklar olsun size... yazıklar olsun
evine ekmek almayıp maca giden taraftarlara,sevgilisiyle bulusmayıp sana kosan taraftarlara bu yapılır mı,evindeki hastasını Allah'a emanet edip gelen taraftara,canından cok sarı-laciverti,cubkluyu seven bu taraftara bu yapılır mı?Tek kelime:YAZIKLAR OLSUN

World Hollow o1
18.Nisan.2008, 06:45
Geçmiş olsun yazık oldu.

Sezon bitti, beni rezil ettiler..

goosfraba
18.Nisan.2008, 07:08
Yazıklar olsun size... yazıklar olsun
evine ekmek almayıp maca giden taraftarlara,sevgilisiyle bulusmayıp sana kosan taraftarlara bu yapılır mı,evindeki hastasını Allah'a emanet edip gelen taraftara,canından cok sarı-laciverti,cubkluyu seven bu taraftara bu yapılır mı?Tek kelime:YAZIKLAR OLSUN

İşin özeti budur...

LaigLeNoiR
18.Nisan.2008, 07:48
Bu şekilde giderse Kupa'dan da elenebilir Fenerbahçe.

BeeTLeJuiCe
18.Nisan.2008, 07:58
Gelenek değişmedi, benim gittiğim bir maçta Fener yine kaybetti. :)

Maçın ilk yarısında iki takımında atağı yoktu, Uğur, Emre ve Yasin ilk yarı göze batan isimlerdi. Zaten maçın genelinde sadece 3'ünde hırs gördüm.

İkinci yarı hızlı başladık gibi ama vitesi hemen küçülttük. Aragones oyuna doğru yerde müdahale yaptı ama Uğur yerine Güiza çıkarsaydı keşke, maç boyunca 2-3 defa topa değdi heralde, bi tanesine uzaktan vurmayı denedi adama çarptı o kadar.

Mehmet Çakır'ın attğı gol ise maçın bir kaç heyecanlı dakikasından biriydi, uzaktan çok güzel vurdu, Volkan çıkarabilirdi aslında ama baya sert vurdu galiba.

Ayrıca Bu Emre'ye karşı olan tepki nedir anlamıyorum. Ankaraspor seyircisinin ne alıp veremediği var Emre ile? Her kornerde, top geldiğinde ıslıkladılar.

Deniz
18.Nisan.2008, 08:31
Bu hafta şampiyonluk yarışında olan takımlar için çok önemli. Fenerbahçe yenildi, şansını tepti. Artık diğer yarış içinde olan takımların mutlak galibiyet çıkarmaları lazım.

SAİT71
18.Nisan.2008, 13:38
Bence bu maç üç ihtimalli fakat içimden Ankaraspor ilk ihtimal ikincisi ise beraberlik olarak geçiyor. Tek avantaj evinde oynayacak olması o yüzden kazanabilir. Galatasaray kaybeder. Fener ise en fazla berabere kalır.

İçimden geçen tahmin tuttu. Ve Fener kaybederek resmi olarak, işlemeli oyalı havluyu attığını ilan etti.

Şimdi sıra Galatasaray'da... Oda kaybedecek. Sivas dayanamayacak ve Beşiktaş öyle böyle şampiyon olacak... Belli lig. Heyecan felan yok...

BaFraLı
18.Nisan.2008, 16:19
İçimden geçen tahmin tuttu. Ve Fener kaybederek resmi olarak, işlemeli oyalı havluyu attığını ilan etti.

Şimdi sıra Galatasaray'da... Oda kaybedecek. Sivas dayanamayacak ve Beşiktaş öyle böyle şampiyon olacak... Belli lig. Heyecan felan yok...

Çok emin olma.Yarın İ.B.B'yi yenebiliriz :).

Varonil
18.Nisan.2008, 16:56
Maçı seyretmedim ama çok da birşey kaybetmedim gibi hissediyorum.Aynı tas aynı hamam,değişen birşey yok.Fenerbahçe için Turkcell Süper Lig 2008-2009 sezonu dün akşam bitmiştir.Artık bundan sonra bütün hedefler Türkiye Kupasını almak üzere olup böyle rezil geçen bir sezon bir nebze olsun kupa ile teselli edilmelidir.

Hep Aragones için iyi niyetli düşündüm,hala da öyleyim.Ve söylüyorum.Aragones Fenerbahçenin yarınını kurmaktadır.İlk geldiğinde Fenerbahçe camiasının büyük bir sabır testinden geçeceği belliydi.Takıma göre sistem değil,sisteme göre takım diyen Aragones'in Fenerbahçe'nin geleceğini kurmak için sezon başında takıma getirildiği belliydi.Aragones'in Fenerbahçe'de oynatmak istediği futbola Fenerbahçe'nin mevcut kadrosu yeterli değildir.

Futbolda Brezilya ekolü yavaş yavaş yok olmaktadır.Dünya kulüpleri Brezilyalı futbolcularıyla yavaş yavaş yollarını ayırmaktadır.Bugün kadrosu Brezilyalı oyuncularla dolu AC Milan'ın UEFA Kupasına erken veda edip,ligde şampiyonluk yarışından koptuğunu görebiliyoruz.Zaten 2006 Dünya Kupasında Brezilya'nın erken elendiğini de hepimiz izledik.Bu durumda bu tezimi güçlendiriyor.

Aziz Yıldırım devam edecekse gelecek sezonu hazırlamalıdır.Türkiye Kupası kazanılıp UEFA Avrupa Liginin tozunu attıracak bir kadro ile girmelidir yeni sezona Fenerbahçe.

Rsa
18.Nisan.2008, 18:10
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-04-18_akf2.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-04-18_akf3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-04-18_akf4.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-04-18_mac.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-04-18_mac1.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-04-18_mac2.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-04-18_mac5.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-04-18_mac6.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-04-18_mac7.jpg

Trabzonspor
18.Nisan.2008, 18:48
Adaş gitme sende maça bırak adamalrı rahat.:DBnede ne zman kahvee veya başka yerde TS maçı izlesem kesin puan kaybediyoruz o yüzden gitmiyorum artık hep özetleri izliyorum.

scar face
18.Nisan.2008, 19:11
Salı günü yine de takımımı destekleyeme devam edecem....Finale cıkabilmek adına,Avrupa'ya gidebilmek adına zorlu Sivas deplasmanında -tv basına geçip- takımı destekleyip görevimizi yapacağız.Unutmayalım ki yaşam biter,destek asla...Futbolcularımız bizim sevgimizi biraz anlasa...Biraz...

bugra 1905
18.Nisan.2008, 19:37
Ankaraspora Tebrikler Bu Galibiyet Onlara İlaç Oldu

Memedov
18.Nisan.2008, 23:17
Zico'yu gönderen yönetim, Aragones'e hala nasıl tahammül ediyor anlamak mümkün değil.

Sen Zico'yu gönderirken Lig şampiyonu olamadın diye göndermedin mi ? Adam Şampiyonlar Ligin de Çeyrek Filan oynattı yine de sizlere yaranamadı. Şimdi ise hem Lig gitti hem de Şampiyonlar liginden gruptan dahi çıkamadık Aragones sağ olsun. Avrupa kupalarına katılacağımız bile mechul. sezon başı 3 kupa hedefi koyan yönetim şuan 1 kupa için mücadele ediyor. o da Türkiye kupası bu gidişle o kupa bile hayal bana göre. tebrikler Ankaraspor..

yönetim bu takım senin eserin..;)

Cengo
18.Nisan.2008, 23:18
Takım hedefsizdi, hiç zorlamadılar, yedekler daha iyi oynayabilecek hırsta.Sezonu kapamışlar, Bjk derbisi ancak iyi oynatabilir bu takıma.

tarikko
18.Nisan.2008, 23:23
Salı günü yine de takımımı destekleyeme devam edecem....Finale cıkabilmek adına,Avrupa'ya gidebilmek adına zorlu Sivas deplasmanında -tv basına geçip- takımı destekleyip görevimizi yapacağız.Unutmayalım ki yaşam biter,destek asla...Futbolcularımız bizim sevgimizi biraz anlasa...Biraz...

Çok doğru söylemişsin kardeşim aynen katılıyorum sana .

eXcitinG
18.Nisan.2008, 23:25
Birde Aziz YıLdırım ın geçen bir gazetede Aragones iLe devam edicez diye haberi vardı. Ne güzeL inşaLLah Fenerbahçe Aragones iLe devam eder. Ondan sonra bir 5 yıL daha kendine geLemez bu takım :)

Takımda, Aragones gibi Ruhsuz oLmuş.

Cengo
19.Nisan.2008, 00:23
Birde Aziz YıLdırım ın geçen bir gazetede Aragones iLe devam edicez diye haberi vardı. Ne güzeL inşaLLah Fenerbahçe Aragones iLe devam eder. Ondan sonra bir 5 yıL daha kendine geLemez bu takım :)

Takımda, Aragones gibi Ruhsuz oLmuş.

Aragones ile alakası yok.
5 yıl hayali çok komik olmuş, bu seneden sonra bu tabloyu bir daha göremeyeceğinden emin olabilirsin :)

Neron_FB
19.Nisan.2008, 01:11
Şimdi Aragones kalırsa eğer; Josico ile Guiza da kalıcak, Guiza kalırsa iyi bir forvet transferi yapmicak Aziz Yıldırım. Maldonado gönderilirse açılacak olan tek yabancı kontenjanını ne için kullanırlar ? Ve zaten sayısı kısıtlı olan Ş.Liginde oynayabilecek düzeydeki Türk futbolcuların kaçını alabilecek Fenerbahçe ..? Bilmiyorum ya seneye de yeni bir burak alınırsa bizi kurtarmak için, o inanmak istemediğim 5 Sene hayaline ben de inanmaya başlicam :)

Dünkü maça gelirsek 55. dk'da bıraktım izlemeyi. Aynı günün sabahında izlediğim Adanaspor-Malatya maçı daha çok keyif vermişti =)

Cengo
19.Nisan.2008, 01:16
Şimdi Aragones kalırsa eğer; Josico ile Guiza da kalıcak, Guiza kalırsa iyi bir forvet transferi yapmicak Aziz Yıldırım. Maldonado gönderilirse açılacak olan tek yabancı kontenjanını ne için kullanırlar ? Ve zaten sayısı kısıtlı olan Ş.Liginde oynayabilecek düzeydeki Türk futbolcuların kaçını alabilecek Fenerbahçe ..? Bilmiyorum ya seneye de yeni bir burak alınırsa bizi kurtarmak için, o inanmak istemediğim 5 Sene hayaline ben de inanmaya başlicam :)

Dünkü maça gelirsek 55. dk'da bıraktım izlemeyi. Aynı günün sabahında izlediğim Adanaspor-Malatya maçı daha çok keyif vermişti =)

Josico'nun kalacağını kim söyledi?
Kalmayacak gidecek.

Guiza'nın durumu belli değil.

Nedvedmania
19.Nisan.2008, 01:42
Şimdi sıra Galatasaray'da... Oda kaybedecek.

Ama kazandık

Cengo
19.Nisan.2008, 02:34
Ama kazandık

Kazanamayacağı bir maçı kazandı, ne kadar böyle devam eder meçhul ama..
Sonuç çok kötü futbol, Bjk kazanırsa yine şansı yok.

Redrum
19.Nisan.2008, 02:38
Kazanamayacağı bir maçı kazandı, ne kadar böyle devam eder meçhul ama..
Sonuç çok kötü futbol, Bjk kazanırsa yine şansı yok.
hiç belli olmaz aslına bakarsan.

Cengo
19.Nisan.2008, 03:09
hiç belli olmaz aslına bakarsan.

Haftaya bu Ankaraspor ile oynayacak Gs.
İBB'den çok daya iyi futbol oynuyorlar, yediğimiz gol çok uzaktan M.Çakır'ın attğı çok güzel bir goldü.

Aynı performans Ankaraspor'un işine gelir.

SAİT71
19.Nisan.2008, 15:41
Ama kazandıkKazanmanız fayda etmez. Bu takım kaybeder. Buraya yazıyorum. Kaybedecek. Bu saatten sonra zor. Takım çöktü bana göre.. Fener'de öyle. Bundan sonra kazansanız ne olur. En fazla 3. olur Galatasaray. Şampiyonluk Bjk yadda Sivas. Ama bana Beşiktaş daha yakın geliyor nedense. Bu herkeste böyle genel olarak. Dolayısıyla Sivas içinde bir avantaj. Çünkü beklentiler hep büyükler üzerine oluyor ve medya baskısıda dahil olmak üzere büyük takımlar da toplanıyor.

Ayrıca Aragones ile devam edilmemeli. Ne olacak 2-3 yıl daha bizle ondan sonra yine bir hoca ara. Zaten takıma artı bir şeyide yok. Bizimde Wenger, Ferguson gibi bir hocamız olmalı.

Eğer ki inad ediyorsan Aragone diye, O zaman bu oyuncuları elden çıkarıp A'dan Z'ye onun stiline uygun ayağa top oynayan, Arsenal gibi tüm oyuncuları hızlı ve yetenekli adamlar alacaksın. Diyorlarya Samandıra'da yangın çıksa futbolcular kaçamaz diye aynen öyle. Lugano keşke parayla satılsaydı ama bedava gidecek İtalya'ya. Buda yine bir yönetim ayıbıdır. Demekki Alex felanda şans eseri duruyor. Bir büyük kulüp istese hepsi bedava gidecekler. (Alex misaldi, zaten kovsan gitmez büyük kaptan... :D)

Ayrıca Güiza iyi topçudur. Onu gelcek sezona görün. Doğru oynatılırsa ve birde iyice alışırsa tamamdır. İspanya milli takımında son dakikada nasıl Hakan Balta'yı devre dışı bıraktı? İşte bu tip bir oyuncu. Fiziğide var. Yaşıda iyi. Bence 2-3 sezon eğerki dediğim gibi olursa bizim ilerdeki sorunumuz Semih ve Güiza ile çözülür. Bana göre defans ve DM'ler ne olarak. Kanatlarda aynı şekil etkisiz. Uğur Boral bu takımın oyuncusu değil. Kazım diskoya gitmeli. Vs. vs. Gökhan gönül zaten uçar Fener'den. Carlos artık sonuna geldi. Edu sakatlandı neredeyse 1 yıl yok. Lugano uçtu gibi. Bu takımın sonu hiç iyi değil. Baştan sona değişecek. hocada değişirse takımı oturtacak. Oyuncular kaynaşacak. Birde kadro tutacak. biz bu sene UEFA'ya gidebiliriz. Offf.f :( :(

RaSenGan
19.Nisan.2008, 22:08
Bu maçta Deivid'le tartıştı diye Sivas maçı için ilk 18'e almamış Uğur'u Aragones.

Cengo
20.Nisan.2008, 06:12
Bu maçta Deivid'le tartıştı diye Sivas maçı için ilk 18'e almamış Uğur'u Aragones.

İyi de yapmış, taraftar olarak toptan uyuzuz Uğur'a :D

TR.CaPTaiN
20.Nisan.2008, 06:20
Bu olayın faturasını sadece Uğur'a kesmek yanlış. Ortada bir suç varsa bunun yarısı sahada hiçbir şey yapmayan, yenilediği kontratına güvenen, yanındaki topa dokunmaktan aciz olup üstüne üstlük bir de sağa sola bağıran Deivid'e aittir. Eğer Uğur'a bir ceza veriyorsan aynısını Deivid'e de vermek zorundasın. Yoksa adaletin sorgulanır ki; bu da bir takımın içine pimini çekip el bombası atmaktır. Gerçi sene başında Aziz Yıldırım bunu yaptı ama ikinci kez tekrarlanması güzel olmadı.

anilton
20.Nisan.2008, 06:24
Uğur'un sanırım geçen senelerde de başına böyle bir olay gelmişti ve oyundan alınmıştı...

Kesinlikle yanlış bir tutum...

Cengo
20.Nisan.2008, 06:29
O pozisyonu iyi hatırlıyorum, ondan dolayı değildir.
Uğur aldığı pası duvar pas olarak geri verse, Deivid karşıkarşıya kalmıştı kaleci ile.

Uğur o kafayla bir arpa boyu yol gidemez.
Öyleyse bile iyi olmuş, aklı başına gelsin.

tarikko
20.Nisan.2008, 06:47
Evet,gecen senede boyle seyler olmustu Uguru almamasi iyi oldu Vederson bakalim neler yapacak oda bu sezon iyi degil bu takima kesinlikle bir sol acik lazim ..

RaSenGan
20.Nisan.2008, 07:02
O pozisyonu iyi hatırlıyorum, ondan dolayı değildir.
Uğur aldığı pası duvar pas olarak geri verse, Deivid karşıkarşıya kalmıştı kaleci ile.

Uğur o kafayla bir arpa boyu yol gidemez.
Öyleyse bile iyi olmuş, aklı başına gelsin.

Deivid'le tartışması ve bunun üstüne kulübede eline geçen şeyleri yere atması yüzünden.Yani sadece tartışma değil abi (:

Cengo
20.Nisan.2008, 07:16
Evet,gecen senede boyle seyler olmustu Uguru almamasi iyi oldu Vederson bakalim neler yapacak oda bu sezon iyi degil bu takima kesinlikle bir sol acik lazim ..

Biraz burnu sürtsün aklı başına gelir.
Formanın ağırlığını kaldıramıyorsan oynamayacaksın.

Uğur'u yokedecek değiliz, burnu sürtülecek gelecek sonra disipline girip doğru düzgün performans verecek, istikrar verecek.
Kimsenin forması yapışkan değil, hakkını vermezsen alırlar elinden adamın.

EreN
20.Nisan.2008, 08:09
Uğur son haftalarda dandik bir futbolcu gibi oynuyor. Belki de öyledir bilemiyorum artık. Hele deivid'e maç içinde küfretmesi ki ağzından bariz bu iyice gına getirdi.

scar face
20.Nisan.2008, 08:15
Uğur Boral Deivid'e ettiği küfürlerin hesabını illa ki ödeyecektir.Yetenekli ama cok savruk oynuyor hele hele Deivid'e küfür etmek de ne demek...

nerazzuri
20.Nisan.2008, 08:21
Uğur'u bizim Yozgatlı'ya benzetiyorum, ikiside mütevazi, yakışıklı:Dtakımda sesi soluğu çıkmayan:D, istikrarı olmayan arada sırada çıkıp oynayan, ama tam oynayan:D

Yozgatlı'nın hali ortada şimdi Antep'de. Umarım Uğur aklını başına alır istikrar yakalar, o yetenek var Uğur'da değerlendirebilir umarım.

EreN
20.Nisan.2008, 08:40
Ben inanmıyorum artık Uğur Boral'dan performans gelsin. Aynı mevkiyi paylaştığın adam dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beklerinden biri. Birşeyler öğrensene ...

scar face
20.Nisan.2008, 08:45
Seneye cok iyi bir sol acık alacağız...Daniel Alvesi denize döktüğünden beri Uğur 2 bilemedin 3 mac cok iyi oynadı...

SAİT71
20.Nisan.2008, 18:25
O maçtada zaten oynamasaydı bence şimdi burda olmazdı. :) d.alves e dua etsin :D