Log in

View Full Version : Trabzonspor - Gençlerbirliği [ TSL 28. Hafta ]

goosfraba
15.Nisan.2008, 18:56
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/16/1081.jpg (http://urlal.com/fmq)

Aşk-ı Şehir
15.Nisan.2008, 20:40
Uzun haftalardır kazanamayan Trabzonspor geçen hafta Hacettepe'yi mağlup etti. Bir bakıma o maçta Hacettepe kendi kendini yendi. Ama Trabzonspor morallendi. Umuyorum ve düşünüyorum ki kazanırlar. Son haftalarda şampiyonluk umutları ile Eskişehir'e gelmeleri bizim taraftarın en çok arzuladığı şeylerden biri.:)

Trabzonspor
15.Nisan.2008, 20:46
Bende varım diyorsak almak zorunda olduğumuz bir maç 4-5-1 bu maçta nasıl olacak görecez.

bugra 1905
16.Nisan.2008, 00:25
Trabzonda Bir Taraftar Baskısı Var Oyuncuları Olumsuz Yönde Etkiliyor Gol Gecikirse Baskı Olacaktır Ve Buda Gençlerbirliğinin Yararına Olacaktır Maç İçinse Tahminim Beraberlik

nekop
16.Nisan.2008, 03:46
Gençlerbirliği son 1-2 senedir bize biraz ters gelen bir ekip ve evimizde 4 maçtır kazanamıyoruz ben bunun sona ereceğini düşünüyorum.3-1 alırız. :)

Uzun haftalardır kazanamayan Trabzonspor geçen hafta Hacettepe'yi mağlup etti. Bir bakıma o maçta Hacettepe kendi kendini yendi. Ama Trabzonspor morallendi. Umuyorum ve düşünüyorum ki kazanırlar. Son haftalarda şampiyonluk umutları ile Eskişehir'e gelmeleri bizim taraftarın en çok arzuladığı şeylerden biri.:)

Neden özellikle biz bekleniyoruz. :)

Cengo
16.Nisan.2008, 04:50
Gençlerbirliği son 1-2 senedir bize biraz ters gelen bir ekip ve evimizde 4 maçtır kazanamıyoruz ben bunun sona ereceğini düşünüyorum.3-1 alırız. :)

Neden özellikle biz bekleniyoruz. :)

Bir büyük takımdan daha puan alma hesabı var.
Reklam olsun maksat..

nekop
16.Nisan.2008, 06:07
O mesele :D Eskişehir'le içerde oynuyor olsaydık puan kaybetme ihimalimiz olurdu belki ama deplasmanda puan vermeyiz. :D

Bordo61Mavi
16.Nisan.2008, 09:29
Reklam olsun maksat..

yok ya ilk maci hakem hatalari ile aldikya :) bu sefer hakem hata yapmadan almamizi bekliolar :D

Ankaradan takimlari yeniyoruz, buda ankara ekibi ayni tarife olcaktir

Aşk-ı Şehir
17.Nisan.2008, 01:11
Reklam olsun maksat..

O mesele :D Eskişehir'le içerde oynuyor olsaydık puan kaybetme ihimalimiz olurdu belki ama deplasmanda puan vermeyiz. :D

yok ya ilk maci hakem hatalari ile aldikya :) bu sefer hakem hata yapmadan almamizi bekliolar :D

Ankaradan takimlari yeniyoruz, buda ankara ekibi ayni tarife olcaktir

Foruma giremiyodum uçmuşsunuz siz yahu. Tek tek cevap vereyim.

@Cengiz abi:

Sanırım Türkiye'de Eskişehirspor'u tanımayan yoktur. Bu yüzdende başka takımlar gibi bazı takımları kullanıp reklam yapma ihtiyacımız yok.

@Serhat:

İçeride nasıl oynadığımızı bilmeyen yok. İçeride kaybedersek kalan maçlardan sadece Beşiktaş'a kaybederiz. Bu yüzden ben de en az senin kadar rahatım.:)

@ibig61:

Hakem hatalarına her zaman karşıyız. Puan kazanmakta puan kaybetmekte istemiyoruz hakemler sayesinde. Trabzonspor maçından sonra delikanlı hakem olsaydı yenilseydik hiç umuruzda olmazdı dendi taraftarlardan. 2.yarıdaki maçta delikanlı hakem olsun Eskişehir Atatürk Stadında Çiftetelli oynayacağız söylemleri dolaşmaya başladı. Bu yüzden taraftarlar açısından Trabzonspor maçları ayrı bir önem taşıyor. Taraftarla ilgili herhangi bir sorun yok. Hatta Trabzonspor taraftarları ile bizim taraftarlar arasında sıcak ilişkiler mevcut...

Umarım anlatabilmişimdir.:)

Varonil
17.Nisan.2008, 03:46
Yattara harika bir gol attı.İddaamın tutması için kalan 15 dakikada Gençlerbirliği'nin bir gol bulması ve ilk yarının berabere bitmesi gerekiyor. :)

RaSenGan
17.Nisan.2008, 04:10
Yattara'nın gol çok güzeldi.Ama doğru düzgün organize atağı yoktu Ts'nin..Gb çok önemli pozisyonlar buldu Troisi ile ama değerlendiremediler.Bakalım ikinci yarı neler olacak.

RaSenGan
17.Nisan.2008, 05:04
2-0 oldu Gökhan Ünal..Gol bariz ofsayt.:) G.Birliği çok baskı yaptı fakat golü bulamadı.Dk 91.Geçmiş olsun.

tarikko
17.Nisan.2008, 05:50
bu maç Trabzona çok iyi geldi iyi oynadılar ve kazandılar GB ise girdiği pozisyonları değerlendiremedi..

nekop
17.Nisan.2008, 06:36
Kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık ama açıkcası kazanmaktan çok Yattara'nın eski performansına dönmesi Selçuk'un toparlanması Gökhan Ünal'ın üzerindeki baskıyı atması Alanzinho'nun iyi oyunu beni kazanmamız kadar sevindirdi.Artık bu haftayı Sivasspor'un ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyerek geçireceğiz.Gerçi iddaadada Sivasspor'a verdim ama olsun o maçtan kaybetmeye razıyım. :D

Trabzonspor
18.Nisan.2008, 01:10
Çok mükemmel bir oyun oldu demesekte iyi oldu bu 3 puan hem moral hemde zirve adına gerekliydi.Yattara eski günlerine dönme adına iyi bir adım atmış oldu şu son iki haftada.Selçuk'ta ve Alanzinhoda artık katkı sağlıyor hucuma.İlerde daha iyi bir isim olsa ben bu ligi götürürz dicem ama özette izlediğim Sadece orta alan çalıştı ilerdeki Umuttu sanırım adam yoktu ya sahada.

Trabzonspor
18.Nisan.2008, 02:02
http://www.paylaskiresim.com/img/x591jhcrdc.jpg

90. dk organizasyonu :D

nekop
18.Nisan.2008, 02:54
Artık bu haftayı Sivasspor'un ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyerek geçireceğiz.Gerçi iddaadada Sivasspor'a verdim ama olsun o maçtan kaybetmeye razıyım. :D

Kupon yattı gerçi Tromso maçındanda yattım. :D