View Full Version : İngiltere kontrat sorunu
Tedesco
20.Nisan.2008, 23:27
arkadaşlar 2012 yılındayım liverpooldayım ingilterede kontratı biten oyunculara imza attır diyemiyorum böle bi kural varmı acaba yoksa oyundan mı???
Addolorato
21.Nisan.2008, 05:01
Kural öyle İngiltere içinden alamıyorsun lig kurallarına göre ama yurtdışından bir takım olsan alırdın.
eleftropoulos
21.Nisan.2008, 22:43
vay anasını ya ulan vela robinho hep kontratları bitti gideceklermi başka takımlara :D
neyse kardeş saol yardımcı oldugun için...
texas41
18.Mayıs.2009, 17:14
bende ingiltere de oynuyorum oyun ıcınde mesaj gelıyo free transfer donem acıldı kapanack gıbı bu donemler ıcınde alabılrsın ancak,
Bide ben bişey soriim ;ben rosemback mı ne onu aldım ama oynatamıyorum calısma ıznı yok dıe ama bu adam mıddelsbrough da ıznı vardı bana gelınce mı bıttı anlamadm ne yapmm gerekıyor bu ızın ıcın bişey yapabilrmiyim
DaveJones
18.Mayıs.2009, 17:32
Çalışma izni Eu national olmayan ülkelerin futbolcularının o yılki ulusal maçların %60 ında oynamasıyla alakalı birşey. Çalışma izni avrupa ülkelerinde sorulmuyor. Rochemback ı kısa sürede vatandaşlığına geçilen örn: İspanya(2 yıl Brezilyalılar için) bir takıma kiralayıp o ülkenin vatandaşlığına geçmesini beklemelisin.
Tedesco
19.Mayıs.2009, 20:59
bende de oldu blackburnde kiralık adamı aldım bende çalışmaz izni alamadı. oluyo o..
sentugo
19.Mayıs.2009, 23:40
Yönetimden pilot kulüp isteyip, work permision olan takımlardan birini seçip, aldığın ve kaydedemediğin oyuncuyu pilot kulübüne kiralık göndermen gerekiyor daha çabuk izin alsın diye..