View Full Version : Ankaraspor - Beşiktaş [ TSL 31. Hafta ]
goosfraba
07.Mayıs.2009, 01:44
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/6/2041.jpg (http://urlal.com/rj)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mayıs.2009, 02:11
heleki Fenerbahçe maçını kendi sahamızda kaybettiğimiz için kesinlikle galip geleceğimizi ve şampiyonluk şansımızın hala da %51 olduğunu düşünüyorum...Şampiyooonnn Olacağız Beşiktaş'ım Bu Seneee ! (İnşAllah)
Deniz
07.Mayıs.2009, 02:30
Beşiktaş geçen hafta büyük şans tepti. Fenerbahçe'ye kaybettikten sonra kolay kolay toparlanamazlar bence. Ankaraspor kazanır diye düşünüyorum.
tarikko
07.Mayıs.2009, 03:12
Ankaraspor puan alacaktir sahasinda ama Besiktasin da isi belli olmaz
bugra 1905
07.Mayıs.2009, 21:28
Ankaraspor Puan Alacaktır İnşallah Ankaraspor Kazanır Beşiktaş Çok Zorlanacak
Beşiktaş'ın Fenerbahçe yenilgisiyle yenilgi serisi bu maçta da devam eder diye düşünüyorum. Ankaraspor alır . Ama zor maç olur
bjk_melo_151
08.Mayıs.2009, 21:05
Batuhan, o iş belli olmaz. Eğer Mustafa hoca bu seçimiyle takımı oynatmayı sürdürürse; "Beşiktaş, Ankaraspor'a yenilecek" düşüncene katılıyorum.
BlackEagle19o3
09.Mayıs.2009, 00:14
Kalan 4 maç içinde en kolay maçımız, rahat kazanırız...Ama oyuncular Fb yenilgisini telafi etmek istiyorlarsa kalan 5 maçı da kazanıp , 2 kupayı getirmeleri şart...
RaSenGan
09.Mayıs.2009, 00:36
Kalan 4 maç içinde en kolay maçımız, rahat kazanırız...Ama oyuncular Fb yenilgisini telafi etmek istiyorlarsa kalan 5 maçı da kazanıp , 2 kupayı getirmeleri şart...
Rahat kazanırsınız ? Öyle olsa Fortis'te de kazanırdınız :) Zor bir maç olucaktır.İki tarafta zorlanıcaktır.Kazananı tahmin etmek çok güç.
Alicanfmfan
09.Mayıs.2009, 00:40
Her macı rahat kazanıyorsunuz zaten degil mi ?
Bu tür yorumlar karsı takımı hiçe saymak demektir.
tarikko
09.Mayıs.2009, 00:41
Kesinlikle rahat maç yok artık her maç zorlu her takım için.
anil luque
09.Mayıs.2009, 01:10
Aygün onla bunu bir mi tutuyorsun ya ne adamsın=) İşi ciddiye aldıgımızda neler olacagını ılk macta gorduk(kupadakı) lakin son zamanlarda Mustafa Hoca'nın macera arayısları benı ıyıce umutsuzluga surukledı hele FB yenılgısınden sonra.. Umarım oyuncularımız BEŞİKTAŞ formasını terlettıklerını kavrarlar gerisi gelir zaten ..
sakary Ali
09.Mayıs.2009, 01:11
Rüştü , Ekrem , Deli , Sivok , Toraman , Cisse , Ernst , Yusuf , Tello , Holosko , Bobo 11 ile çıkması bekleniyor Beşiktaşın
GodfatheR
09.Mayıs.2009, 01:23
Bjk pas yapan takımlara karşı çok zorlanıyor.Bu maç da çok zor olucaktır.M.Denizli Ernst'in yanında Sivok ile başlarsa ortasahayı kaybeder.Bobo ile ilerde tek forvet başlarsa pozisyon üretmekte de çok zorlanır.Ben maçı Beşiktaş'a yakın görüyorum ama puan kaybı hiç mi hiç süpriz olmaz.
BlackEagle19o3
09.Mayıs.2009, 15:42
Rahat kazanırsınız ? Öyle olsa Fortis'te de kazanırdınız :) Zor bir maç olucaktır.İki tarafta zorlanıcaktır.Kazananı tahmin etmek çok güç.
Fortis'de zaten rahat kazanmıştık :)Deplasmanda haksız bir penaltı ile 1-0 geriye düşmemize rağmen , 3-1 kazanmasını bilmiştik.İçerdeki maçı saymıyorum , çünkü oyuncular turu kafalarında Ankara'da geçmişlerdi.
Her macı rahat kazanıyorsunuz zaten degil mi ?
Bu tür yorumlar karsı takımı hiçe saymak demektir.
Her maçı rahat kazanıyorsunuz derken? Ben hangi maça öyle yorum yapmışım ki, bul getir de görelim...Aksine hep temkinli konuşmayı tercih ederim.Ama burda Ankaraspor kazanır diyen futbol üstadlarının yorumlarını görünce , benim de içimden Beşiktaş'ım rahat kazanır demek geldi.Bir dahakine rahatsız olursan mesajımdan şikayet edersin , senle veya takımınla ilgisi olmayan bu konuda senle boşu boşuna tartışamam.
Şampiyonluk yolundaki Beşiktaş'ın hem derbi mağlubiyetini affettirmek , hem de şampiyonluk için mutlaka kazanması gerekiyor , iddaası olmayan Ankarasporu yenemezsek zaten şampiyonluktan söz etmeyelim.Kalan 4 maçımız arasında en kolay maçtır bu maç ve lafımın arkasındayım.
sertanbaba
09.Mayıs.2009, 20:03
Son haftaya kadar susma hakkımı kullanıyorum...
Beşiktaş kazanacaktır , inşallah...
Universal
09.Mayıs.2009, 20:13
İki yıldır Beşiktaş, Fenerbahçe maçlarından sonra düşüş yaşıyor. Bu maçta puan kaybı yaşayacaklarını düşünüyorum. Ankaraspor'un bir iddiası yok ama; genede büyük takım yenmek isteyeceklerdir. Sanıldığı kadar kolay bir maç olmayacak.
sertanbaba
09.Mayıs.2009, 20:23
İki yıldır Beşiktaş, Fenerbahçe maçlarından sonra düşüş yaşıyor. Bu maçta puan kaybı yaşayacaklarını düşünüyorum. Ankaraspor'un bir iddiası yok ama; genede büyük takım yenmek isteyeceklerdir. Sanıldığı kadar kolay bir maç olmayacak.
Maçı hafife almıyoruzki..
Universal
09.Mayıs.2009, 20:28
Maçı hafife almıyoruzki..
İçinizde rahat görenler var. Rahat takımlara oynamak zordur, ne yapacakları belli olmaz(geçen haftaki Fenerbahçe gibi). Ankaraspor eğer maçta öne geçerse önde olan bir takım maç vermek istemez ve çok rahat bir şekilde oyun oynarlar strese girmeden(ya kaybedersek stresi). Bu nedenle Beşiktaş maçda geriye düşmesse kazanır ama; düşerse işi zor. Keşke Nobre oynasaydı.
sertanbaba
09.Mayıs.2009, 20:31
He pardon ben sandım bana söylediniz.
efenberg
09.Mayıs.2009, 20:31
ben bir Beşiktaş lıyım ama bu sene bi maça banko diyemedik ve ankaraspor Bjk a ters geliyor Bjk yine bi hezimet alır diye düşünüyorum:D
El Barto
09.Mayıs.2009, 23:20
İyi başladık inşallah kazanacağız. Ankara'nın ileri çıkmaya niyeti yok gibi.
Alicanfmfan
09.Mayıs.2009, 23:21
Ankara iyi başladı ...
sertanbaba
09.Mayıs.2009, 23:22
beşiktaş Beşiktaş ..........
BaFraLı
09.Mayıs.2009, 23:28
BJK öne geçti.Holosko attı.
tarikko
09.Mayıs.2009, 23:28
Holosko attı ..
sertanbaba
09.Mayıs.2009, 23:29
gggggggooooooooooooollllllllllll Holosko 1-0 Haydi Kartal
El Barto
09.Mayıs.2009, 23:30
Ankarasporlular gole ititraz ediyorlar ofsayt diye :D
Helal olsun şampiyon olacağız inşallah.
tarikko
09.Mayıs.2009, 23:31
direkten döndü top Yusuf'un vurusunda ..
Alicanfmfan
09.Mayıs.2009, 23:36
Sivok çok sert bir hareket yaptı sarı kart gördü , haftaya cezalı.
Yusuf alda at dedi Bobo'ya , ama Bobo kaçırdı.İnşAllah dönüm noktası olur :D
Alicanfmfan
10.Mayıs.2009, 00:19
1-1 oldu , ediz attı...
I3esiktas
10.Mayıs.2009, 00:19
SporMax açıkmı sizde?
Universal
10.Mayıs.2009, 00:25
Sivas ne zaman kaybederse, Beşiktaş'da kaybediyor. Beşiktaş bu şansı kaçırmamalı.
Alicanfmfan
10.Mayıs.2009, 00:29
İbrahim Toroman attı 2-1 oldu , rakibe üst üste korner şansı verirsen birisi gol olur.
uAburak89
10.Mayıs.2009, 00:29
Toraman attı, yalnız ben tekrarı göremedim sanki ofsayt gibiydi gol ?
Edit: Şimdi gördüm, ofsayt değilmiş temiz gol. :)
I3esiktas
10.Mayıs.2009, 00:48
Bobo Attı 3-1
uAburak89
10.Mayıs.2009, 00:49
Tello 4-1 yaptı skoru.
eXcitinG
10.Mayıs.2009, 00:52
Lideriz. HeLaL oLsun. Herşeye rağmen farkLı kazandık ve oLayı bitirdik. 1-0 iken Bobo ya da Yusuf goLü atsa bu kadar kasmayacak daha da fark atıcaktık ama oLsun.
Alicanfmfan
10.Mayıs.2009, 00:55
Son 3 hafta kala büyük bir avantaj elde etti , Beşiktaş.
Fıratcan Alçınkaya
10.Mayıs.2009, 01:10
Beşiktaşım oley ooo Beşiktaşım oley =)
FB & GS yi bir daha bu kadar erken ligden kopuk bulamayız kolay kolay fırsatı değerlendirdik büyük ihtimalle şamp... olduk.
4-1 de çok güzel skor 2 kupa ile kapayacağız inş.
tarikko
10.Mayıs.2009, 01:13
İki takımı tebrik etmek lazım Ankaraspor'da iyi mücadele etti Beşiktaş'ta.Sivas'ın kaybetmesi Beşiktaş'ı şampiyonluğa çok çok yaklaştırdı.
Universal
10.Mayıs.2009, 01:20
Yıldırım Demirören, gözyaşları tutamamış. İsmi gibi lig oluyor. Tebrikler Beşiktaş.
BlackEagle19o3
10.Mayıs.2009, 01:20
Ankaraspor kazanır diyen futbol dehalarını yanılttığımız için üzgünüz ama ne yapalım kazanmamız lazımdı.Beşiktaş rahat kazanır dedim , lafımın arkasındayım dedim.Rahat kazandık.Daha ilk yarında bitirebilirdik maçı o pozisyonları harcamasak, 1-0dan sonra çok boş yakaladık Ankaraspor defansını ama değerlendiremedik.Bu galibiyetin anlam kazanması için kalan 4 maçımızı da kazanıp , 2 kupayı da almalıyız.Tebrikler Beşiktaş'ım...
Alicanfmfan
10.Mayıs.2009, 01:29
Rahat mı kazandınız yapma Kerem , skora bakıp aldanma son 2 golde son dakikalarda geldi :)
Hee ama şunu dersen katılırım ''İyi oynadık ve kazandık''
garydelgadov
10.Mayıs.2009, 02:08
3 hafta kaLdı ve Beşiktaş şampiy...:)
El Comandante
10.Mayıs.2009, 02:15
Besiktas bu macla sampiyonlugu garantilemistir bence. Hakettikleri sampiyonluga ulasacaklarina eminim. Tebrikler ...
Varonil
10.Mayıs.2009, 15:41
Tebrikler Beşiktaş..Hakettikleri şampiyonlukları ile kucaklaşmalarına 3 hafta kaldı.
Addolorato
10.Mayıs.2009, 15:45
Beşiktaş bugün güzel oynadı ve kazandı tebrik ederim. Ancak Beşiktaş'ın daha Galatasaray ile maçı duruyor henüz erken konuşmaması lazım herkesin. Sadece Beşiktaş avantaj elde etmiştir.
GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2009, 20:13
Bu sefer Sivasspor'un ikramını geri çevirmedik ve ayağımıza gelen fırsatı kazanarak değerlendirdik.3 hafta kala liderliği ele geçirdik nihayet..
Maça bence çok iyi başlamadık;fakat Sivas'tan gelen gol haberleri takımı hareketlendirdi ve uzun bir süre sonra gol atma işini 2.yarıya bırakmadan ilk yarıda golü bulduk.Bu işimizi kolaylaştırdı.Golden sonra 2 kerede net poziyonlardan yararlanamadık.Bu 2 pozisyondan birisi gol olsa maçı ilk yarıda koparacaktık.2.yarının başındada gol arayışlarımız vardı ama gol gelmedi bir türlü.Sonrasında savunmamızın duraklayan maç sebebiyle konsantresinin bozulmasından dolayı basit bir gol yedik.Eyvah yinemi derken Allah'tan öne geçme sayımız erken geldi.Tello 3 korner organizasyonundan bir sonuç çıkmayınca insiyatif kullanarak kornerde pas yapmayı tercih etti.Pozisyonun devamında Toraman'ın akıllıca boşa kaçması sayesinde golü bulduk.Böyle organizasyonları mutlaka çalışmamız gerekiyor.Çünkü ligin en çok korner kullanan ekibiyiz fakat %95 inden yararlanamıyoruz.Çalışılmış farklı pozisyonlarla maçlarda çok ihtiyacımız olan golleri daha kolay bulabiliriz.Neyse bu golden sonra hata yapmadık ve sonuca gittik.Mustafa hocanın değişikliklikleri maçı kazanmamızda etkiliydi.Geçen haftanın aksine bu haftaki tercihlerini beğendim.Umarım sezon sonuna kadar o hiç bir zaman işimize yaramayan sürpriz tercihlerini kullanmaz..
Dünkü sonuçlardan sonra Trabzonspor'da şampiyonluğa dahil oldu.Ama şampiyonu bizim oynayacağımız maçların sonucu tayin edecek.Açıkcası çok rahat emin değilim şampiyonluk konusunda.Özellikle kafamı Galatasaray maçı karıştırıyor.Bu sene hiç bir büyük maçta kazanamadık.Ancak bu durumu kupayı kazanmamız bir nebze lehimize çevirir diye düşünüyorum.Kupayı kazanırsak ligide kazanma şansımız artacaktır.
Sezonun bitmesine 3 hafta kaldı ve lideriz.Son 6 senedir hiç olmadığımız kadar yakınız şampiyonluğa.Sivas'ın puan kayıplarında bizimde puan kaybetmemiz hep aklıma "son gülen iyi güler" atasözünü getirdi.Umarım son gülen biz oluruz..