View Full Version : Galatasaray - Ankaragücü [ TSL 31. Hafta ]
goosfraba
07.Mayıs.2009, 01:58
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/6/2070.jpg (http://urlal.com/rj)
Onurap
07.Mayıs.2009, 04:10
Hiç bi önemi yok ama Ardanında gelmesiyle kazanırız diyorum..
tarikko
07.Mayıs.2009, 04:13
Galatasaray'in UEFA'ya katilmasi icin onemli mac cunku Bursa ve biz kazanirsak GS 6. olur ve Uefa tehlikeye girebilir ama Arda'nin gelmesi ile GS kazanir ..
Deniz
07.Mayıs.2009, 05:22
Tekrar tekrar söyLemekten bıkmam ama ruhumuzLa oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok. GaLatasaray önemseyecek bence yine maçı, Ankaragücü net 1-2 goLLe geçer bizi. GönLüm GaLatasaray'dan yana fakat herşey oLabiLir. O kadar da güvenemiyorum artık.
Alicanfmfan
07.Mayıs.2009, 05:23
Kazanmalıyız , Kazanmalısınız , Kazanmalılar !
MaliKaya
07.Mayıs.2009, 12:55
Acikcasi bu saatten sonra oynanancak son 4 maci umusamiyorum.
Futbolun inkar edilemez gercekleinden birisi Tecrube'dir. Galatasaray yonetimi, Galatasaray tarihinin en onemli kadrosunu kuracak ve sonra bana gore basarili olan Skibbe'yi gonderip tecrubesiz Bulent Korkmaz'i getirecek. Olacak is degil.
Sen tarihinin en kaliteli kadrolarindan biriyle kupa alamiyorsan, varsin gelecek sezonda gazoz kupasina oyna...
BaFraLı
07.Mayıs.2009, 13:27
İnşl. kazanırız ne diyelim :)
KaPaLı
07.Mayıs.2009, 23:22
Cengiz Topel Yıldırım geldiğinden beri takım içinde bir bütünleşme var. Bursaspor maçından beri kazanıyoruz. Hikmet hoca ofansif futboluyla ne yapıp edip gol bulduruyo takıma. İnş. bu maçtada en azından beraberlik koparıp üst sıralara tırmanışa devam ederiz.
Universal
09.Mayıs.2009, 20:19
Hikmet Karaman sevdiğim bir teknik adamdır. Ankaragücü'nün havasını değiştirdi, Ankaragücü köklü bir kulüp ve bu tarzda futbol oynaması gerekiyor. Ankaragücü, Galatasaray'ı yenmek için sahaya çıkacaktır. Ankaragücü'nü galibiyete yakın ekip görüyorum.
sertanbaba
09.Mayıs.2009, 20:24
Ankaragücü'nün kazanacağını düşünüyorum..
Ateş hattıdalar ve kurtulmak istiyorlar..
Galatasaray'Da ise eski tas .. Eski hamam..
Alicanfmfan
09.Mayıs.2009, 22:24
26.De Sanctis 23.Serkan Kurtuluş 2.Emre Güngör 21.Emre Aşık 22.Hakan Balta 8.Barış 14.Mehmet Topal 18.Ayhan 66.Arda 10.Lincoln 15.Baros
Zaten uefa'dan başka ümidimiz yok sen son 3maçta çok güzel performans sergileyen Semih'i kesiyorsun , bu cocugun maçlarıydı tam kendini bulması için.
Kewell'da yedekler arasında :S
Alicanfmfan
09.Mayıs.2009, 23:12
Golü attık , 1-0 öndeyiz...
El Comandante
09.Mayıs.2009, 23:13
Gol krali Baros atti, 1-0 oldu.
PesimiSTyLa
09.Mayıs.2009, 23:31
Arda resitali var macta. Arda ile yanyana oynayan Lincoln de cok iyi bugün.
tarikko
09.Mayıs.2009, 23:32
Arda geldiğini belli ediyor
Ziya38
10.Mayıs.2009, 00:09
Kirmizi kart Bouzid
sentugo
10.Mayıs.2009, 00:25
Kart kırmızı doğru. İnşallah bir gol daha atarda garantiler..
KaPaLı
10.Mayıs.2009, 00:26
Yapma be Bouzid. Ne güzel Jaba'da girdi oyuna hoş Hikmet hocada yanlış yaptı defans zaten ağır Lincoln - Arda gibi araya atan adamlar varken önde kurdu savunmayı.
Alicanfmfan
10.Mayıs.2009, 00:52
Kewell gibi bir futbolcuyu 90+2'de oyuna almak bana göre ayıptır , başka biri mi yoktu.
uAburak89
10.Mayıs.2009, 00:54
Kewell gibi bir futbolcuyu 90+2'de oyuna almak bana göre ayıptır , başka biri mi yoktu.
Hakikaten saçmalıktan başka bir şey değil yapılan.
Homer J.S
10.Mayıs.2009, 00:55
Galatasaray hissettirdi biraz kendini, geç olsada. Yalnız şu Lincoln işinde iyiden iyiye sinirleniyorum. Şimdi bu adam bi maç oynadı, 10 maç oynamama hakkı var. Biz Lincoln'e paraları saçalım, Galatasaray Cafe Crown para alamasın sonra. Takımın önümüzdeki sene için ciddi bi revizyona ihtiyacı var.
PesimiSTyLa
10.Mayıs.2009, 01:08
Takım yeni uyandı, ama iş işten gecti. 2,3 hatta 4 bile olacak mactı. Cok gol kacırdık ve 1-0 galip geldik.
Arda'nın resitalini izlemek güzeldi, özellikle ilk yarı.
Alicanfmfan
10.Mayıs.2009, 01:11
Tebrikler Aslanlar
bugra 1905
10.Mayıs.2009, 01:30
Tebrikler Galatasaraya
El Comandante
10.Mayıs.2009, 02:11
ilk yari iyi oynadik, 2. yari kötü oynadik. Resmen takim lig bitse de gitsek havasinda. Bülent Korkmaz sacma sapan tercihler yapmaya devam ediyor. Kewell'i son dakika da oyuna almak nedir yahu ? Böyle aptalca bir sey olamaz.
Büyük hayal kirikligidir Bülent Korkmaz. Kendisini bitirdi bos yere, o yetmiyormus gibi de yabanci futbolculari da bitirmeye calisiyor. Bir daha bu kulübe teknik direktör olarak gelecegini hic sanmiyorum.
Onurap
10.Mayıs.2009, 03:19
Bülent korkmaz kadar korkak bir teknik direktör yok bu ligde..Sözde 'güçlü' orta saha yaratacağım diye kewellı yedek bırakıyorsun takım zaten haftalardır pozisyona giremiyor gol atamıyor ligin en çok gol atan takımı gidiyor pozisyona daha giremeyen takımı geliyor.
Rakip 10 kişi kalıyor 2.golü atıp işi bitireceğine hala kewellı oyuna almıyor..Yani pes artık..
RaSenGan
10.Mayıs.2009, 03:54
1-0 kazandık ama çok daha fazla olabilirdi fark.Çok gol kaçırdık.Ama sonunda kazanmasını bildik.Tebrikler takımımıza.
BaFraLı
10.Mayıs.2009, 16:11
1-0 olsun bizim olsun.Penaltı pozisyonunda Ceyhun Eriş hakemi nerdeyse dövücekti.Korkak hakem ise sadece sarı kart verdi.Hadi benide atsan atsana gibisinden sözler söyledi Ceyhun ama hakem hiç.Korkak olmicaksın işte Ceyhun'u atmalıydı orada bence..
eXcitinG
10.Mayıs.2009, 23:19
BöyLe penaLtı, böyLe kırmızı kartta inanıLmazdı yani gerçekten. HeLe penaLtı pozisyonunda hakem gözü önünde nasıL böyLe saçmaLadı akıL, sır ermiyor vaLLahi.
Alicanfmfan
10.Mayıs.2009, 23:23
BöyLe penaLtı, böyLe kırmızı kartta inanıLmazdı yani gerçekten. HeLe penaLtı pozisyonunda hakem gözü önünde nasıL böyLe saçmaLadı akıL, sır ermiyor vaLLahi.
Penaltı , penaltıydı , Kırmızı kartta Bouzid'in bir elle çekmesi varki Baros giderken niye geri dürtülüp düşsün , Hakemin penaltı vermedigi biz pozisyon daha var Baros yine düşürülüyordu , Emre Aşık'a da verilen komik bir sarı karttı , eger penaltıdan atmasaydık buludugmuz pozisyonlarda böyle cömert olamazdık yine alırdık macı.
KaPaLı
10.Mayıs.2009, 23:23
Hayrettin abi ben orda Lincoln kendini attı gibi gördüm, havada takla falanda attı artistik olarak yüksek puanlı bir atlayıştı. Haksızdı aslında ama pek söylemek istemedim. Kırmızı kart biraz olsun haklı sayılabilir Bouzid elini koydu ama hakem golluk oyuncu diye düşündü sanırım o yüzden çıkardı kırmızı kartı.
bursa_mc
10.Mayıs.2009, 23:26
İkinci bir Arif Erdem vakası mı yaşıyoruz ..
Alicanfmfan
10.Mayıs.2009, 23:28
Neyi , tartısıyorsunuz anlamadım , bu penaltıya penaltı degil diyen ile tartısmaya bile gerek yok.
PesimiSTyLa
10.Mayıs.2009, 23:32
Gülüyorum sadece. Buna penaltı calınmayacaksa neye calınacak?
eXcitinG
10.Mayıs.2009, 23:33
Buna çaLıyosa geçmişte es geçiLenLerede çaLıcakLar o zaman. Bu kadar saçma penaLtı yok. GüLüyormuşsunuz, ben güLüyorum asıL.
PesimiSTyLa
10.Mayıs.2009, 23:33
İkinci bir Arif Erdem vakası mı yaşıyoruz ..
Yada Sercanın Fb macındaki havada parende atıp caldırdıgı penaltı ???
Bülent Yıldırımın Yıldırım gibi yetişip Bjk ye caldıgı penaltı?
Bunlar penaltı degil mi ?
Alicanfmfan
10.Mayıs.2009, 23:34
%100 penaltı derler ya işte aynısı bu olay için geçerli
eXcitinG
10.Mayıs.2009, 23:36
PoLemik yaratmayın boşuna. Bana göre de %100 penaLtı değiL, hatta bir de sarı kart eksik. Varmı bir durum.
eXcitinG
10.Mayıs.2009, 23:38
Yada Sercanın Fb macındaki havada parende atıp caldırdıgı penaltı ???
Bülent Yıldırımın Yıldırım gibi yetişip Bjk ye caldıgı penaltı?
Bunlar penaltı degil mi ?
Ne kadar dikkatLisin bakıyorumda. Beşiktaş ın bu sezon kuLLandığı tek penaLtı oLan ama net ve net penaLtı oLan, BerLin de aynısını kuLLanırken ayağa kaLkan temiz penaLtı diyen ama Beşiktaş atıcan YıLdırım gibi yetişiLdi oLan penaLtıyı hatırLıyorsun. Süper hafıza heLaL oLsun..
AraştıraLım Bu sezonun en çok penaLtı atan takımı GS nin kaç tane penaLtısı doğru. Ben sana sayayım abartıdan en az 3 tane.
Neyin mücadeLesini veriyorsun arkadaşım ?
KaPaLı
Lincoln bu penaltıdan sonra zaten hakemi aldatmaktan 1 pozisyonda daha sarı gördü.
PesimiSTyLa
Buraya gelip arif erdem vakası falan diyip laf sokmaya calışılırsa bende pek tabi polemik yaratırım.
Alicanfmfan
10.Mayıs.2009, 23:39
Verilmeyen de en az 10 tane penalıtmız var o zaman
eXcitinG
10.Mayıs.2009, 23:39
Sende net penaLtı ya YıLdırım gibi yetişiLdi diye atıp tutarsan bende sana cevap veririm kusura bakma da.
eXcitinG
10.Mayıs.2009, 23:40
Verilmeyen de en az 10 tane penalıtmız var o zaman
Senin dediğin mantıkLa TurkceLL Süper Ligde birinci sıradan son sıraya kadar bütün takımLarın en az 5-10 penaLtısı vardır atıLmayı bekLeyen. Bu bir cevap değiL aLican.
PesimiSTyLa
10.Mayıs.2009, 23:41
Ne kadar dikkatLisin bakıyorumda. Beşiktaş ın bu sezon kuLLandığı tek penaLtı oLan ama net ve net penaLtı oLan, BerLin de aynısını kuLLanırken ayağa kaLkan temiz penaLtı diyen ama Beşiktaş atıcan YıLdırım gibi yetişiLdi oLan penaLtıyı hatırLıyorsun. Süper hafıza heLaL oLsun..
AraştıraLım Bu sezonun en çok penaLtı atan takımı GS nin kaç tane penaLtısı doğru. Ben sana sayayım abartıdan en az 3 tane.
Neyin mücadeLesini veriyorsun arkadaşım ?
Birlikte arastıralım bir de Gs alehine calınmayan penaltıları.
Tartışması bile olmayan pozisyonda buraya gelip polemik yaratan sizlersiniz, sonra "yönetici" kimliği altında polemik yaramayın diyen yine sizlersiniz. O da güzel.
eXcitinG
10.Mayıs.2009, 23:44
Ben poLemik yaratmadım. Ben geLdim dedim ki abartı bir penaLtı. Bana göre öyLe. Ben fikrimi söyLerim. Sıfatım ne oLursa oLsun, ama geLipte bana cevap veren sizsiniz, verdiğiniz cevapLarda tatmin edici cevap değiL ve yine oLayı farkLı yere çeken cevap ise ne oLursa oLsun, sıfatım ne oLursa oLsun cevap veririm. Farketmez.
Ben bir sorun göremedim. Sen gördüysen iLetebiLirsin.
Ve haLen araştıraLım çaLınmayan penaLtıLarı diyorsun ya sadece ne diyeceğimi şaşırıyorum. En çok veriLmeyen penaLtısı oLan Fenerbahçeyi, Sivası, Beşiktaş ı da araştıraLım o zaman ne dersin ?