View Full Version : Kayserispor - Gaziantepspor [ TSL 31. Hafta ]
goosfraba
07.Mayıs.2009, 02:00
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/6/2076.jpg (http://urlal.com/rj)
RIDVAN TLM
07.Mayıs.2009, 02:35
31.haftanın en beraberlık kokan macı
Aynen katılıyorum .
Beraberlik .
tarikko
11.Mayıs.2009, 01:29
Kayserispor 3-0 kazandı .
deniz.91
12.Mayıs.2009, 02:12
Bu hafta iyi oynadık ama kayserispor çok büyük bir kaos ortamı var taraftarın yarısı tolunayı istemiyor bir kısmı süleyman hurmayı istemiyor bir kısmı oyunculara tepkili takımla taraftar arasındaki bağlar çok koptu umarım seneye düzelir tüm bu durumlar yoksa durum iyi değil
Universal
12.Mayıs.2009, 02:17
Kayserispor'da ki istikrara hayranım. Yıllardır aynı şekilde futbol oynayıp aynı sırada ligi bitiriyorlar. Umarım Tolunay Kafkas ile yoluna devam ederler. İstikrar takımlar için şart.
deniz.91
12.Mayıs.2009, 02:23
Kayserispor'da ki istikrara hayranım. Yıllardır aynı şekilde futbol oynayıp aynı sırada ligi bitiriyorlar. Umarım Tolunay Kafkas ile yoluna devam ederler. İstikrar takımlar için şart.
seneye takımda birçok değişimler olacak ama tolunay hoca kalacak gişbi görünüyor bzaen bende tepki gösterdim tolunay hocaya ama düşündüğümüzde bu sezon adam hiçbir yabancıdan faydalanamadı sakatlıklar yakamızı bırakmadı stdaımız yıkıldı 3 4 maç adanada oynamak zorunda kaldık bunlar takımın belini çok büktü seney çok daha iyi olacak
Universal
12.Mayıs.2009, 02:28
seneye takımda birçok değişimler olacak ama tolunay hoca kalacak gişbi görünüyor bzaen bende tepki gösterdim tolunay hocaya ama düşündüğümüzde bu sezon adam hiçbir yabancıdan faydalanamadı sakatlıklar yakamızı bırakmadı stdaımız yıkıldı 3 4 maç adanada oynamak zorunda kaldık bunlar takımın belini çok büktü seney çok daha iyi olacak
Kayserispor'u tamamen yabancı oyuncular yaktı. Eğer yabancı oyuncular iyi performans gösterseydi hiç olmassa şuan Bursaspor kadar iddialı olacaktı. Kayserispor'a Tabata gibi isimler bulmak lazım.