PDA

View Full Version : Beşiktaş Bana Sabretmedi

goosfraba
08.Mayıs.2009, 14:40
http://img4.mynet.com.tr/spr3/11555_501.jpg

"Beşiktaş'tan kovmadılar, ben ayrıldım. Bursaspor'u sezon başından beri çalıştırsaydım şampiyon olurduk."

BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'dan Beşiktaş yönetimine gönderme. Lig TV'de yayınlanan 2'ye 1 programına katılan Sağlam, "Beşiktaş'ta bana yeterince sabır göstermediler. Bülent Uygun gibi, ben de Bursaspor'u baştan çalıştırıyor olsaydım şampiyon yapardım" diyerek siyah-beyazlı yönetime mesaj gönderdi.

KARTAL'DAN ayrıldıktan sonra 17. haftada Bursa'nın dümenine geçen ve 14 haftada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgiyle büyük bir başarıya imza atan Ertuğrul Sağlam, "Beşiktaş'tan ayrılış biçimim hoş olmadı. Kovmadılar, ben ayrıldım. Bana sabır göstermediler. Ben ayrıldıktan sonra başkan Yıldırım Demirören ile bir kez görüştük. Beşiktaş'tan alacağım kalmadı. G.Saraylılar Bülent Korkmaz'a haksızlık ediyor. Biraz zamana ve desteğe ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

mynet.com

GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2009, 19:04
Ertuğrul hoca yetenekli bir hoca ama maalesef tecrübeli değil.Ve maalesef bizimde onun tecrübelenmesini bekleyecek kadar sabırımız yok.(haklı olarak)Umarım ileride iyice olgunlaştıktan sonra tekrar başımıza geçer.

MaliKaya
10.Mayıs.2009, 23:55
Ertuğrul hoca yetenekli bir hoca ama maalesef tecrübeli değil.Ve maalesef bizimde onun tecrübelenmesini bekleyecek kadar sabırımız yok.(haklı olarak)Umarım ileride iyice olgunlaştıktan sonra tekrar başımıza geçer.

Tecrubesiz dediginiz hoca'nin Bursaspor basinda neler yaptigini gorduk. Kaldi ki Bulent Uygun'un ne tecrubesi var?
Ertugrul Saglam Turk Futbol Tarihinin en kaliteli insanlarindandir. Efendiligi ile ezeli rakiplerinin gonlunde bile yer yapmistir. Ben Galatasaray'liyim ama keske Ertugrul hoca takimimizin basina gecse diyenlerdenim.

Bence Besiktas Ertugrul Saglam'a 2. defa saglam bir kazik atti.

Oyunculuk doneminde de hatirlicaksaniz haberi olmadan Samsunspor a takasa verilmisti...

Crocodile1963
10.Mayıs.2009, 23:58
Ertuğrul Sağlam, TV programında yapmış olduğu açıklamaların bazı gazete ve internet sitelerinde çarpıtılarak yansıtıldığını ifade etti. Sağlam, şunları kaydetti:
''Yapılan röportajda Beşiktaş Kulübü ile ilgili olarak 'bana yeterince sabır göstermediler' şeklinde bir ifadem kesinlikle olmamıştır. Ayrıca 'Sezon başında Bursaspor'un başında olsaydım, takımı şampiyon yapardım' gibi kesin bir ifadem olmamıştır. Yaptığım açıklamada 'şampiyonluk yarışı içerisinde olurduk' ifadesini kullanmama rağmen, yapılan haberlerde net bir şekilde 'şampiyon olurduk' olarak yansıtılmış. Camia olarak şu anda önemli bir hedefin peşindeyiz. Bu tür asılsız haberlerle yakalanılan güzel birlikteliğin zedelenmesine izin vermeyelim.''

Fernando Gago
11.Mayıs.2009, 02:53
Beşiktaş geride kaldı o sayfanın çoktan kapanmış olması lazım

bursa_mc
11.Mayıs.2009, 18:16
Beşiktaş geride kaldı o sayfanın çoktan kapanmış olması lazım

Hoca'nın da böyle bir ifadesi olmamış.Basın konuşmaları çarpıtmış..

eXcitinG
11.Mayıs.2009, 18:18
Bende tam yerden yere vuracaktım sen ne biçim adamsın feLan dicektim ama kendi ağzından tam da düşündüğüm gibi medyanın bir kez daha abarttığı ortaya çıktı.

ErtuğruL sağLamı çok seviyoruz, Bursasporda ki başarıLarı iLe de gurur duyuyoruz ama kesinLikLe Beşiktaş ı kaLdıracak biri değiLdi. Henüz bu kapasitede değiL. İLeride süper bir hoca oLacağından da şüphem yok. YaLnış zamanda geLdi ve yaLnış işLer yaptı bizde. Bizden aLdığı dersLer iLe şimdi Bursada başarıLı oLuyor. BöyLe böyLe tecrübesini daha da arttıracak.