View Full Version : Fenerbahçe - Galatasaray maçı 19 Mayıs'ta
Since-1907
10.Mayıs.2009, 02:42
Fenerbahçe ile Galatasaray Profesyonel futbol takımları 19 Mayıs'ta dostluk derbisinde karşılaşacak. İki ebedi dost, ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde dostluk derbisinde karşı karşıya gelecekler. İnönü Stadyumu'nda saat 20.00 de oynanacak karşılaşmanın hakem
atamaları ilerleyen günlerde Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılacak Türkiye için en özel günlerden biri olan 19 Mayıs'ta yapılacak Fenerbahçe - Galatasaray dostluk derbisi güzel
bir bayram etkinliği olacak
GodfatheR
10.Mayıs.2009, 02:46
Çok güzel bir fikir.
tarikko
10.Mayıs.2009, 02:47
Eğer böyle bir şey varsa iyi olur bnce .
Universal
10.Mayıs.2009, 03:33
Hayret bu iki kulüp nasıl kabul ettiler? Hele hele o 19 mayıs ruhuna uymayacak son maç görüntüleri... Bakalım dostluk maçında nasıl dosthane bir şekilde oynayacaklar.
goosfraba
10.Mayıs.2009, 04:24
Hangi kanal veriyor acaba.
Since-1907
10.Mayıs.2009, 04:28
Şimdilik sadece duyurulmuş ilerleyen günlerde sağlıklı açıklamalar gelir.
Varonil
10.Mayıs.2009, 15:46
Çok güzel bir organizasyon,tebrikler 2 kulübe de.12 Nisan'ı unutturmak adına güzel,fair-play çerçevesinde bir maç olur umarım.
GodfatheR
10.Mayıs.2009, 18:03
Bir önceki maçta oluşan kötü görüntüleri hafızalardan silmek adına çok güzel olacak.
IcedEarth
10.Mayıs.2009, 18:47
19 Mayıs'ta yapılan bir maç daha hatırlıyorum sanki... Bol olaylı filan... Umarım yine saçma sapan şeyler olmaz. El Classico tipi futbolun konuştuğu bir maç izleriz...
GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2009, 19:22
Güzel bir düşünce bencede.Gündeme getiren ve gerçekleşmesinde rol oynayanları tebrik ediyorum.
Dostluk karşılaşması olacağı için zevkli bir karşılaşma olacaktır.Umarım şifresiz bir kanaldan yayınlanırda bir çok kişi bu karşılaşmayı seyretme imkanı bulur..
Addolorato
10.Mayıs.2009, 19:25
İki takımda adına yakışır bir şekilde dostça oynarsa çok güzel bir fikir.
Sekopej
10.Mayıs.2009, 21:33
Çok güzel bir organizasyon, bu fikri kim akıl ettiyse tebrik etmek gerekir. Tam bir bayram havasında bir maç olsun, taraftarlar bir arada otursun, beraber tezahürat yapsın, sezon biterken bu sezonu kaybeden 2 takım çok başka şeyler kazanabilir.
Dostluk maçında da stres, gerginlik ortamı oluşturulmaz herhalde artık da keyifle maç izleriz.:)
PesimiSTyLa
10.Mayıs.2009, 21:38
Tribünler de eski günlerdeki gibi yarı yarıya olacakmış. Formalarda 2 takımın klasik formaları olsa keske. Gs nin klasik Metin Oktay Parçalısı, Fb nin kendi klasik cubuklu forması falan :)
GodfatheR
10.Mayıs.2009, 23:49
Tribünler de eski günlerdeki gibi yarı yarıya olacakmış. Formalarda 2 takımın klasik formaları olsa keske. Gs nin klasik Metin Oktay Parçalısı, Fb nin kendi klasik cubuklu forması falan :)
Forma fikri çok güzel gerçekten.Eski tip birer forma yapsa keşke iki takımda :) Ticari anlamda da çok iyi olur kulüpler adına :)
Since-1907
11.Mayıs.2009, 00:00
Umarım dostça bir karşılaşmanın yanında zevkli güzel bir mücadele olur.
Universal
11.Mayıs.2009, 00:18
Bununla birlikte elde edilen gelir bir toplum yararına çalışan kuruma bağışlanabilinir.
RIDVAN TLM
11.Mayıs.2009, 00:22
sabri ,lugano,emre belezoglu gıbı oyuncular oynatılmasın....
Pesimistr
11.Mayıs.2009, 01:22
sabri ,lugano,emre belezoglu gıbı oyuncular oynatılmasın....
Bencede...Dostluk Felan Dinlemeyip Yine Çirkefleşirlerse Bu Organizasyonu Batırmış Olurlar :D
maNga 33
11.Mayıs.2009, 01:24
güzel bir etkinlik aradaki buzları eritir
Bordo61Mavi
11.Mayıs.2009, 01:25
Ohooo kardes takim olmusunuz bile kiskandik valla :D
BlackEagle19o3
11.Mayıs.2009, 01:43
Neden İnönü ? Başka stad mı kalmadı?Olimpiyatta oynansın mesela.Ben mabedimde , kapalı tribünümde sarı kırmızı lacivert gibisinden renkler görmek istemiyorum.Yönetim nasıl kabul eder böyle birşeyi aklım almıyor... Beşiktaş taraftarı o maçta kapalıda olacaktır.Büyük olaylar çıkabilir , maçın stadı derhal değiştirilmeli.
maNga 33
11.Mayıs.2009, 01:57
Neden İnönü ? Başka stad mı kalmadı?Olimpiyatta oynansın mesela.Ben mabedimde , kapalı tribünümde sarı kırmızı lacivert gibisinden renkler görmek istemiyorum.Yönetim nasıl kabul eder böyle birşeyi aklım almıyor... Beşiktaş taraftarı o maçta kapalıda olacaktır.Büyük olaylar çıkabilir , maçın stadı derhal değiştirilmeli.
olay çıkacağını sanmıyorum.adı üstünde dostluk derbisi....
Pesimistr
11.Mayıs.2009, 02:12
Hem Neden Olay Çıksın ki ? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına Özel Bir Maç Düzenlenmiş...Galatasaray ve Fenerbahçe Karşılaştığı İçin Beşiktaş'ı da Dışarda Bırakmak İstemediklerinden İnönü Stadını Seçmişlerdir.
Sekopej
11.Mayıs.2009, 02:18
Dostluk karşılaşması tarafların sahasının birindeoynansa olmaz ama İnönü Stadı eski bir stad. Geçmişte bu 2 takım da o stadda maçlarını oynamış, muhtemelen İnönü'de Bayram etkinliği de olacak, bu maç da onun devamı gibi düşünülebilir.
Bu düşüncede fanatikler olmazsa hiçbir sorun olmaz. Beşiktaşlılar da gelsin, hepsi bir arada izlesin daha da güzel olmaz mı?
Belki bu bir başlangıç olur Kadıköy'de Galatasaray-Beşiktaş maç yapar, sonra Ali Sami Yen kapatılacağı zaman 3 takımın da katılacağı bir turnuva düzenlenir belki Ali Sami Yen'de.
Bunlar dostluğu pekiştirecek hareketlerdir, hep şiddetten, gerlimden şikayet etmedik mi yıllarca? Beşiktaş taraftarına yakışan da orayı basıp, burası bizim raconu kesmek değil, bu keyife ortak olmaktır. Senin gibi düşünenler umarım o maça gitmez Kerem.:)
Crocodile1963
11.Mayıs.2009, 02:20
Beşiktaş'ı bu dostluk müsabakasının dışında bırakmak istememişler hepsi bu. Fenerbahçe - Galatasaray - Beşiktaş üçü bir arada bir organizasyonda buluşmuşlar. Çok anlamlı bir davranış umarım istenilene ulaşılır. . .
RaSenGan
11.Mayıs.2009, 02:23
3.Büyük olarak Bjk'a da bu görev düşüyordur böyle iyi bir şey için.Sarı-kırmızı veya sarı-lacivert formalar Türkiye maçında da giyilip açık-kapalı her tribünde oluyor.:)
BlackEagle19o3
11.Mayıs.2009, 02:34
3.Büyük olarak Bjk'a da bu görev düşüyordur böyle iyi bir şey için.Sarı-kırmızı veya sarı-lacivert formalar Türkiye maçında da giyilip açık-kapalı her tribünde oluyor.:)
Adı üstüne Türkiye maçı , herkes tek yürek oluyor o maçlarda.Forma rengi önemli değil...Ama bu maçta Beşiktaş Kapalısından Fener veya Cimbom diye bağırılmasını hazmedemem ben...
Alicanfmfan
11.Mayıs.2009, 02:34
Dostluk felan diyoruz , başka bir ezeli rakibimiz ''Bizim stadda oynanmasın büyük olaylar cıkar'' diyor , ben anlamadım bu işi. Keşke Beşiktaş bu durumun dısında tutulsa.
World Hollow o1
11.Mayıs.2009, 02:36
anlamıyorum böyle futbol hizniyetlerini..
beşiktaş'ın sahasında gs-fb-brs formaları giyilmeycek diye bir yasa varmı acaba ?
BlackEagle19o3
11.Mayıs.2009, 02:37
Keşke Beşiktaş bu durumun dısında tutulsa.
Keşke Alican :)
Cengo
11.Mayıs.2009, 07:30
Ne gerek var şimdi maç yapmaya.
İlla maç olacak takımlar karışık çıksın, ismi Fenerbahçe-Galatasaray kalsın.Fenerbahçe formasında kırmızı, Galatasaray formasında lacivert de olsun.
Başka bir mesaj girişimini kabul etmiyorum.
Jesus_FB
11.Mayıs.2009, 13:57
Belki bu sefer futbol izleriz
bugra 1905
11.Mayıs.2009, 14:06
Bence Çok Güzel Bir Olay Umarım Böyle Bir Derbi Yapılır Şifresiz TV Kanallarından İzleriz
Pesimistr
11.Mayıs.2009, 14:53
Büyük İhtimalle Trt 1 'de Yayınlanır...Ayrıca Bu Organizasyonu Düşünenleri Tebrik Etmek Gerek..Çünkü Milli Takımda Beraber Forma Giyen Futbolcular Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinde Yumruk Yumruğa Kavga Etti..Aradaki Buzlar Erimiş Olur...Bu Arada Dostluk Maçıda Olsa İnşallah Galatasaray'ım Kazanır :D
sitte
11.Mayıs.2009, 18:48
Gereksiz değil inşallah şifresiz kanal verir kahvede uğraştırmazlar bizi :D
enforcer
12.Mayıs.2009, 16:51
gözümüz aydın futbol smart veriyormuş... gençlik bayramında gençleri kahvelere yönlendiriyorlar...
PesimiSTyLa
12.Mayıs.2009, 18:15
TRT veriyor.
enforcer
12.Mayıs.2009, 18:25
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında "dostluk kupası" adı altında oynanacak olan derbi Futbol Smart ekranlarında olacak. 19 Mayıs 2009 Salı günü İstanbul İnönü Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray Dostluk Karşılaşması 20.45'den itibaren Futbol Smart'dan yayınlanacak.
D Smart ayrıca, Galatasaray ve Fenerbahçe Kulüpleri'nin Türkiye'de oynayacağı tüm özel ve resmi karşılaşmaların yayın hakkını elinde bulunduruyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Beşiktaş ve Trabzonspor'un da yurt içinde ve Avrupa kupalarında yapacağı karşılaşmalar da Futbol Smart ve HD TV Smart'dan yayınlacak.
Kaynak : AA
eğer TRT veriyorsa çok iyi
World Hollow o1
12.Mayıs.2009, 18:37
hadi buyur dostluk maçını bile normal kanala vermiyorlar yok böyle bir zihniyet ya..
Aşk-ı Şehir
12.Mayıs.2009, 19:34
Yakında halı saha maçlarının yayın haklarını bile alacaklar. :mad:
RaSenGan
12.Mayıs.2009, 21:58
TRT vericek ya :)
nekop
12.Mayıs.2009, 23:59
Böyle bir maç yapılacaksa Samsun'da yapılmalıydı.Hazır Samsundayken derbide izlemiş olurdum. :D
Pesimistr
13.Mayıs.2009, 00:14
Yakında halı saha maçlarının yayın haklarını bile alacaklar. :mad:
Valla Katılıyorum...Herifler Hazırlık Maçlarını Bile Yayınlıyorlar...Ama Onlara İnat Almıyorum D-Smart.