View Full Version : Tümer besiktastan galatsaray gıderse besıktasın halı ne olur:(
winc3
04.Nisan.2006, 10:31
arkadaslar forumda daha yenıyım bılmıyorum bu konu onceden acıldımı baktım ama bulamadım varsada artık konu sahıbı kusura bakmasın......
eger tumer besıktastan gıderse besıktas ıcın buyuk bı oyuncu kaybı bence.tumer turkıyenın en ıyı ortasaha oyunuclarından bırısı ayak kabılıyetı mukemmel ben bı besıktaslı olarak tumerı kaybedersek bızım ıcın kotu bı olay tumerın yerını dolduracak bı okan var oda inşlh bı yere gıtmez.Tümerin bıde galatasaraya gıtme ıhtımalı varmıs tumer galatasaraya gıderse bence galatasaray ıcın guzel bı oyuncu secımı olur cunku galatasarın tam aradagı futbolcu ortasahaya hem topa vurma kabılıyetının muhtesem olması ve mukemmel bı top hakımıyetı olması galatasaray ıcın ıyı bı oyuncu secımı olur ama tumer sorunlarını halleder ve besıktastan gıtmez umarım.... saygılar yakın zamanda tanısmak uzere herkesle:D
BurakMania
04.Nisan.2006, 11:08
arkadaslar forumda daha yenıyım bılmıyorum bu konu onceden acıldımı baktım ama bulamadım varsada artık konu sahıbı kusura bakmasın......
eger tumer besıktastan gıderse besıktas ıcın buyuk bı oyuncu kaybı bence.tumer turkıyenın en ıyı ortasaha oyunuclarından bırısı ayak kabılıyetı mukemmel ben bı besıktaslı olarak tumerı kaybedersek bızım ıcın kotu bı olay tumerın yerını dolduracak bı okan var oda inşlh bı yere gıtmez.Tümerin bıde galatasaraya gıtme ıhtımalı varmıs tumer galatasaraya gıderse bence galatasaray ıcın guzel bı oyuncu secımı olur cunku galatasarın tam aradagı futbolcu ortasahaya hem topa vurma kabılıyetının muhtesem olması ve mukemmel bı top hakımıyetı olması galatasaray ıcın ıyı bı oyuncu secımı olur ama tumer sorunlarını halleder ve besıktastan gıtmez umarım.... saygılar yakın zamanda tanısmak uzere herkesle:D
Gidene gel , gelene git demeyiz Besiktas formasini hakkeden giyer Tümerde iyi futbolcu ama gitmek istiyorsa gitsin Bu formayi giymek isteyen binlerce genç var tümerden iyiside çikar içlerinden Besiktastan ayrilip fener ve galatasaraya giden futbolcularin sonunda biliyoruz Feyyaz , alpay , sergen (gerci o sonradan dogru yolu buldu :D )
winc3
04.Nisan.2006, 11:15
:D ole tabıkı ama su an bızım takımın durumu bellı ne kadar kalıtelı futbolcılarımız olsada hala bısey yapabılmıs deılız bıde tumerın yerınıde doldura bılecek turk futbolcuları arasında okadar kısı yoq hatta hıc yoq denıle bılecek kadar az ınşlh o takımlardan bırıne gıdıp kendını harcatmaz:D
RoCCo_42
04.Nisan.2006, 11:33
BURAKMANİA arkadasımıza burada bi cevap vereyim. Besiktas'dan Ayrılıp Galatasaraya gelen hiç bir oyuncu yada istisnalar harici kaybolmamıs aksine Besiktas'a geri kazandırılmıştır Bunun en iyi Örneğide zaten SERGEN YALÇIN. Sampiyonlar Liginde mükemmel performans sergilemeseydi SERGEN bence Besiktas'da olmayabilirdi.
Aksine EMRE AŞIK, AHMET YILDIRIM, NİCULESCU, OKAN BURUK Bu adamlar GS'den BJK'ye gidip kendilerinin kaybolmasına neden olmuslardır. Sonradan EMRE AŞIK Yuvaya döndü ve bence cokda güzel bir dönüş yapdı. AYHAN AKMAN su anda Milli takımda direkt oynayabilecek bir oyuncu. Zaten BJK Yönetimide GS'ye giden oyuncunun performansının katlanacagını Bildiginden OKAN KOÇ'u GS'ye nedeni anlasılmamasına ragmen vermemisdir.
Esas Konuya dönersek TÜMER METİN Bence Gidecekse Avrupaya gidmelidir.Ama GS'ye gelirsede ben kendi acımdan hayır demem. Avrupaya gitmesi ülkemiz açısından daha yararlı olacakdır burası kesin.
BurakMania
04.Nisan.2006, 11:44
BURAKMANİA arkadasımıza burada bi cevap vereyim. Besiktas'dan Ayrılıp Galatasaraya gelen hiç bir oyuncu yada istisnalar harici kaybolmamıs aksine Besiktas'a geri kazandırılmıştır Bunun en iyi Örneğide zaten SERGEN YALÇIN. Sampiyonlar Liginde mükemmel performans sergilemeseydi SERGEN bence Besiktas'da olmayabilirdi.
Aksine EMRE AŞIK, AHMET YILDIRIM, NİCULESCU, OKAN BURUK Bu adamlar GS'den BJK'ye gidip kendilerinin kaybolmasına neden olmuslardır. Sonradan EMRE AŞIK Yuvaya döndü ve bence cokda güzel bir dönüş yapdı. AYHAN AKMAN su anda Milli takımda direkt oynayabilecek bir oyuncu. Zaten BJK Yönetimide GS'ye giden oyuncunun performansının katlanacagını Bildiginden OKAN KOÇ'u GS'ye nedeni anlasılmamasına ragmen vermemisdir.
Esas Konuya dönersek TÜMER METİN Bence Gidecekse Avrupaya gidmelidir.Ama GS'ye gelirsede ben kendi acımdan hayır demem. Avrupaya gitmesi ülkemiz açısından daha yararlı olacakdır burası kesin.
ben gs ve fb formasi giymis hiçbir futbolcunun besiktasta oynamasini istemem bu dunyanin en iyi futbolcularindan emre belozoglu veya tuncay sanli olsa dahi bize buyuk futbolcu degil besiktas ruhunu sahaya yansitacak tekmeye kafa uzatacak yurekli adamlar lazim ilhan gibi nouma gibi
mummy
04.Nisan.2006, 11:44
[quote=w!nc3]:D ole tabıkı ama su an bızım takımın durumu bellı ne kadar kalıtelı futbolcılarımız olsada hala bısey yapabılmıs deılız bıde tumerın yerınıde doldura bılecek turk futbolcuları arasında okadar kısı yoq hatta hıc yoq denıle bılecek kadar az ınşlh o takımlardan bırıne gıdıp kendını harcatmaz:D[/quotegalatasaraylı olarak bole bır futbolcu ıostemıyom asabiiiiiiiiiiiiii...
RoCCo_42
04.Nisan.2006, 11:54
ben gs ve fb formasi giymis hiçbir futbolcunun besiktasta oynamasini istemem bu dunyanin en iyi futbolcularindan emre belozoglu veya tuncay sanli olsa dahi bize buyuk futbolcu degil besiktas ruhunu sahaya yansitacak tekmeye kafa uzatacak yurekli adamlar lazim ilhan gibi nouma gibi
Bende BESİKTAS'tan ve FENERBAHCE'den bir allahın kulunu istemiom ama kendileri gelirlerse dogru yolu bulmus cocuklar diyip kapının acılmasından yanayım ayrıca siz bu kafayla devam ederseniz daha cok seylerle de karsılasırsınız besiktas ruhu ile oyuncu istiyorsan özkaynagına döneceksin öle Ben GS'liyim Ben FB'liyim diye medyanın önüne cıkan oyuncuyu sırf ezeli rakibine kaptırmayım diye alıp 30-35 kisilik kadro olusturursan daha cok badireler atlatırsınız az ama öz transfer yapacaksın. Ayrıca o dedigin İLHAN MANSIZ'ında BJK'den önce GS'ye imza attıgını ve sırf SERDAR BİLGİLİ'nin ricası üzerine 1 yıl futboldan men edilmeden kurtuldugunu hala kasada sözlesmesinin durdugunuda sana hatırlatayım istersen. Ayrıca bu laflarını bi zahmet SERGEN'e de sölesen cok iyi olurdu malum kendisi gezgin oldu :)
winc3
04.Nisan.2006, 12:04
hiç bırınz beşiktaştan adam ıstemıyosunuzda gelmezse hayır demeyız dıyosunuz bu nasıl olacak anlamadım sız bızden ıyı bılıyosun bızım futbolcularımızın kıymetını ama ısınıze gelmıyo:D
RoCCo_42
04.Nisan.2006, 12:14
hiç bırınz beşiktaştan adam ıstemıyosunuzda gelmezse hayır demeyız dıyosunuz bu nasıl olacak anlamadım sız bızden ıyı bılıyosun bızım futbolcularımızın kıymetını ama ısınıze gelmıyo:D
Ya arkadasım BESİKTAS'ta oynayan adam kötü futbolcu olurmu? Kıymetini tabiki bilecez adam oraya kadar gelmiş ama su noktayı unutma hem BESİKTAS ruhu diyorsunuz hemde kadroyu dolduruyorsunuz bi hatırlasana 2 sene önce besiktas'da sag kanatta oynayan kaç oyuncu wardı yaklasık 8-9 tane vardı hadi 2 si oynuyor diger 2 side yedek ya insaf 5 tane adam kadro dısı besiktas bu mantalite ile hiç bi yere varmaz. Ayrıca GS'de oynamak isteyen adama neden hayır dicemki hele hele bu sıkıntılarla bogusurken heralde gelsin dicem ama durumum iyi olsa ve o bölgede BJK yada baska takımda oynayan adamdan daha iyi oyuncumuz olsa neden bos yere o adamı isteyimki.Ayrıca mesajları bi takip etsen asıl Rakiplerinden oyuncu istemeyen kisilerin hangi takımlı oldugunuda görürsün :D Sonucda TÜMER iyi bir oyuncu ve GS forması altındada görmek isterim ama bu sonuçta BJK Yönetimi ile GS Yönetimi arasındaji bisey zaten GS ye gelemez cünkü Bizdeki Yönetim oldukdan sonra SİİRT'ten bile adam alamazlar.
zargı
04.Nisan.2006, 16:04
bence beşiktaş için kötü glatasaray için süper olur
zargı
04.Nisan.2006, 16:09
Gidene gel , gelene git demeyiz Besiktas formasini hakkeden giyer Tümerde iyi futbolcu ama gitmek istiyorsa gitsin Bu formayi giymek isteyen binlerce genç var tümerden iyiside çikar içlerinden Besiktastan ayrilip fener ve galatasaraya giden futbolcularin sonunda biliyoruz Feyyaz , alpay , sergen (gerci o sonradan dogru yolu buldu :D )
gerçi rocco verilecek cevabı vermiş ama bende bişeler sölim abi sergen bize gelip bizde kendini bulupta size gelmedimi ve daha birçok örnek var.Galatasaraya gelen hiçbi oyuncu bitmez çünkü galatasarayda arkadaşlık olağanüstü boyuttadır.Galatasaraya gelen parlar.Gelmeyende örnek okan koç söner gider.
BurakMania
04.Nisan.2006, 18:49
Bende BESİKTAS'tan ve FENERBAHCE'den bir allahın kulunu istemiom ama kendileri gelirlerse dogru yolu bulmus cocuklar diyip kapının acılmasından yanayım ayrıca siz bu kafayla devam ederseniz daha cok seylerle de karsılasırsınız besiktas ruhu ile oyuncu istiyorsan özkaynagına döneceksin öle Ben GS'liyim Ben FB'liyim diye medyanın önüne cıkan oyuncuyu sırf ezeli rakibine kaptırmayım diye alıp 30-35 kisilik kadro olusturursan daha cok badireler atlatırsınız az ama öz transfer yapacaksın. Ayrıca o dedigin İLHAN MANSIZ'ında BJK'den önce GS'ye imza attıgını ve sırf SERDAR BİLGİLİ'nin ricası üzerine 1 yıl futboldan men edilmeden kurtuldugunu hala kasada sözlesmesinin durdugunuda sana hatırlatayım istersen. Ayrıca bu laflarını bi zahmet SERGEN'e de sölesen cok iyi olurdu malum kendisi gezgin oldu :)
Galatasaray önce kendi elindeki futbolculari kaçirmasin ( Ribery) sonra transfer yapsin tümeri alirsaniz maasini nasil ödeyeceksiniz tümer de zaten biraz zekiyse galatasaraya gitmez. Önümüzdeki 3-5 sene ben gs dan ust duzey oyuncu transfer etmesini beklmeyiroum edemezde bunun sinyallerini gerets kadroya her hafta 2-3 tane alt yapidan oyuncu koyarak veriyor ama futbolculara helal olsun bu sartlarda basarili sayilirlar
BurakMania
04.Nisan.2006, 18:51
gerçi rocco verilecek cevabı vermiş ama bende bişeler sölim abi sergen bize gelip bizde kendini bulupta size gelmedimi ve daha birçok örnek var.Galatasaraya gelen hiçbi oyuncu bitmez çünkü galatasarayda arkadaşlık olağanüstü boyuttadır.Galatasaraya gelen parlar.Gelmeyende örnek okan koç söner gider.
ya akadasim sizde turkiye gol krali olmus bir serkan aykut söndü gitti daha ne olsun
FeYYaz1989
04.Nisan.2006, 19:08
Ya arkadasım BESİKTAS'ta oynayan adam kötü futbolcu olurmu? Kıymetini tabiki bilecez adam oraya kadar gelmiş ama su noktayı unutma hem BESİKTAS ruhu diyorsunuz hemde kadroyu dolduruyorsunuz bi hatırlasana 2 sene önce besiktas'da sag kanatta oynayan kaç oyuncu wardı yaklasık 8-9 tane vardı hadi 2 si oynuyor diger 2 side yedek ya insaf 5 tane adam kadro dısı besiktas bu mantalite ile hiç bi yere varmaz. Ayrıca GS'de oynamak isteyen adama neden hayır dicemki hele hele bu sıkıntılarla bogusurken heralde gelsin dicem ama durumum iyi olsa ve o bölgede BJK yada baska takımda oynayan adamdan daha iyi oyuncumuz olsa neden bos yere o adamı isteyimki.Ayrıca mesajları bi takip etsen asıl Rakiplerinden oyuncu istemeyen kisilerin hangi takımlı oldugunuda görürsün :D Sonucda TÜMER iyi bir oyuncu ve GS forması altındada görmek isterim ama bu sonuçta BJK Yönetimi ile GS Yönetimi arasındaji bisey zaten GS ye gelemez cünkü Bizdeki Yönetim oldukdan sonra SİİRT'ten bile adam alamazlar.
Şimdi bir bakıma katılıyorum.Bir zamanlar yapılan net transfer yanlışları vardı.Fenerbahçe'den ve Galatasaray'dan futbolcu gelsin isterim(öyle bir şey olursa yani).Ama takımın formasını giydikten sonra hakkını vermesini beklerim.Okan Buruk gibi her Galatasaray maçında sakat olan(nedense) birini istemem.Beşiktaş'a gelen her futbolcu Beşiktaş ruhunu sahaya yansıtmalı(başka takımlı olsa bile).
Tümer'de Galatasaray'a gidiyorsa kendi bilir.Kimseyi zorla takımımızda tutmayız.Bence kayıp olur ama çokda büyük bir etki yapmaz.
Bu arada tartışma git gide Beşiktaş Galatasaray kavgasına gider olmuş. Biz bunu istemiyoruz.(herhalde)
emirduman
04.Nisan.2006, 19:25
Daha önceden 3 büyüklerden herhangi birinde oynadıktan sonra aynı oyuncunun diğerlerinde oynamasına karşı olan görüşlerinize katılmıyorum önce onu belirtiyim, bence böyle bir durumda sakınca yok...(tabi bir takımdayken diğer takıma terbiyesizlik yapmış bazı topçular hariç...)
Tümer konusuna gelirsek; bence Tümer'in BJK'den GS'ye gelmesi BJK için kötü ama GS için BJK'ye kötü olduğundan çok daha fazla iyi olur. Çünkü zaten BJK'de bi de orda Sergen falan var ama GS'de böyle bir oyuncuya açlık var böyle bir durumda GS Tümer'i havada kapar diye düşünüyorum..
Galatasaray önce kendi elindeki futbolculari kaçirmasin ( Ribery) sonra transfer yapsin tümeri alirsaniz maasini nasil ödeyeceksiniz tümer de zaten biraz zekiyse galatasaraya gitmez. Önümüzdeki 3-5 sene ben gs dan ust duzey oyuncu transfer etmesini beklmeyiroum edemezde bunun sinyallerini gerets kadroya her hafta 2-3 tane alt yapidan oyuncu koyarak veriyor ama futbolculara helal olsun bu sartlarda basarili sayilirlar
aferin geretse. adam gs nin geleceğini kurtarıyor. çokda iyi yapıyor. geretsin alt yapıdan çıkardığı futbolcular gelecekte türkiyenin yeni yıldız futbolcuları olacak. ayrıca tümer biraz zekiyse galatasaraya gider. bu borçlar eninde sonunda kapanacak. tümer bence bjk de harcanıyor. adam süper bi futbolcu. bjkde kalırsa belki gelecek sene avrupada dahi forma giyemeyecek. ama galatasaraya giderse şampiyonlar liginde bile forma giyebilir. tümer avrupa düzeyinde bi oyuncu. galatasaraya giderse avrupa onu fark edecek.
FeYYaz1989
04.Nisan.2006, 19:33
aferin geretse. adam gs nin geleceğini kurtarıyor. çokda iyi yapıyor. geretsin alt yapıdan çıkardığı futbolcular gelecekte türkiyenin yeni yıldız futbolcuları olacak. ayrıca tümer biraz zekiyse galatasaraya gider. bu borçlar eninde sonunda kapanacak. tümer bence bjk de harcanıyor. adam süper bi futbolcu. bjkde kalırsa belki gelecek sene avrupada dahi forma giyemeyecek. ama galatasaraya giderse şampiyonlar liginde bile forma giyebilir. tümer avrupa düzeyinde bi oyuncu. galatasaraya giderse avrupa onu fark edecek.
Bu söylediklerinden Beşiktaşın 5 para etmez bir takım olduğu anlaşılıyor.Galatasaray'ın da artık Avrupa'da pek öyle önemli bir takım olarak görülmediğini söyleyeyim.Ayrıca o beğenmedin Avrupa'ya gidemez dediğin Beşiktaş şu anda 3. sırada ve sizin elendiğiniz Türkiye kupasında yarı final oynuyor.Avrupa'ya bu şartlar altında gidemeyeceğimizi iddaa etmek saçmalık.Ayrıca yine beğenmediğin Beşiktaş UEFA kupasında sizden fazla maç yaptı.Bilmem hatırlayabiliyormusun?Ayrıca Avrupa Tümer'in bu yaştan sonra neyini fark edecek artık anlamadım.Kim alır bu adamı Avrupadan anlamadım.
nart_susruko
04.Nisan.2006, 19:48
bende bu konular niye böyle hep dallanıp budaklanır sonra 2-3 takım arasında tartışmaya çevrilir onu anlamıyorum...
konuyu açan arkadaş için demiyorum yanlış anlamasın büyük ihtimalle o da biyerlerde görüp bizimle paylaşmak istemiştir...teşekkür ediyoruz...ama olay şu delinin biri kuyuya taş atmış bizde birbirimizi yiyerek o taşı çıkarmaya çalışıyoruz...
...hürmetler bizden...
koray_capello
04.Nisan.2006, 20:07
galatasaray için iyi beşiktaş için çok iyi olur..
francesco10
04.Nisan.2006, 20:16
tümer kafasında beşiktaşı bitirmiş,gitsn de takımda huzursuzluk çıkarmasn yada adam gibi kalıp top oynasn
umurumda olmaz eğer bjk den ayrılırsa hangi takıma gitçeği ama bjk den ayrıldktan sonra taraftarının arkasından konuşmasn kafi :)
RoCCo_42
04.Nisan.2006, 20:59
Sen hala baska devirlerde yasıyorsun ve bu konuya ne mantıkla baktıgında böylelikle gün yüzüne cıkmıs oldu tartısma yaratan sizlersiniz yaratmayın bu sizin elinizde sen burada GS'yi kücümseyici laflara devam ed ama haddini aşmadan aşdıgın anda balyoz gibi cevaplar alırsın.Buna emin ol.GS de kimsenin parasıda kalmaz merak edme Tümerin parasınıda verecek ne babayiğitler var ama bu kadar gücünüze gidcekse TÜMER Gercekdende gelmesin.Sen burada TÜMER'i ve onu tartısacagına GS'nin mali yapısını arastırıyorsun bi konuyla alakası varmı diye arkana dönde bi bak.
Bu arada Bazı BJK'li arkadasların mantıklı yazıları için onlara tesekkür ediyor aralarında sadece birini ayrı tutuyorum
Saygılar.
zargı
04.Nisan.2006, 21:16
ya akadasim sizde turkiye gol krali olmus bir serkan aykut söndü gitti daha ne olsun
İçinde futbolculuk yoktu o adamın zaten alınmasına da karsıydım
zargı
04.Nisan.2006, 21:18
Sen hala baska devirlerde yasıyorsun ve bu konuya ne mantıkla baktıgında böylelikle gün yüzüne cıkmıs oldu tartısma yaratan sizlersiniz yaratmayın bu sizin elinizde sen burada GS'yi kücümseyici laflara devam ed ama haddini aşmadan aşdıgın anda balyoz gibi cevaplar alırsın.Buna emin ol.GS de kimsenin parasıda kalmaz merak edme Tümerin parasınıda verecek ne babayiğitler var ama bu kadar gücünüze gidcekse TÜMER Gercekdende gelmesin.Sen burada TÜMER'i ve onu tartısacagına GS'nin mali yapısını arastırıyorsun bi konuyla alakası varmı diye arkana dönde bi bak.
Bu arada Bazı BJK'li arkadasların mantıklı yazıları için onlara tesekkür ediyor aralarında sadece birini ayrı tutuyorum
Saygılar.
aslanım rocco bee kim tutar seni helal olsun
nart_susruko
04.Nisan.2006, 21:18
ya bu konuda alakasız yerlere kayacak en iyi boşverelim gitsin...
VoLkaN BaROs
04.Nisan.2006, 21:28
ya akadasim sizde turkiye gol krali olmus bir serkan aykut söndü gitti daha ne olsun söndü gitti dediğin futbolcu şimdi hakeme saldırmaktan darp etmekten 6 maç ceza aldı ;)
Oynamasını bilen formasının hakkını verir, ona bakılırsa Zafer Biryol, Okan Yılmaz da bu ligin gol kralı oldular ama şimdi neredeler :)
Bence Beşiktaş Tümer2e sahip çıkamadı, Tümer sezon sonunda BJK dan kesinlikle ayrılacak Avrupaya gitmezse de Galatasaray'da oynacak ve futbol kariyerinin zirvesine burada ulaşacak... Galatasaray'ın Tümer gibi bir orta sahaya ihtiyacı var...
Ayrıca konuları BJK, FB GS boyutuna taşımayın, konu Beşiktaş'dan Galatasaray'a gidebilecek bir oyuncunun her iki takıma katacağı artılar eksiler ve neden ayrılıyor...
zargı
04.Nisan.2006, 21:31
kesinlikle söylüyorum tümer galatasaraya gelsin hayatının futbolunu oynayacaktır
BurakMania
04.Nisan.2006, 21:49
Besiktasin TÜMER e ihtiyaci yoktur ama giderse Galatasarayin HAGI si olur umarim bu msj imdan ders alanlarda olur ...
nart_susruko
04.Nisan.2006, 21:50
Besiktasin TÜMER e ihtiyaci yoktur ama giderse Galatasarayin HAGI si olur umarim bu msj imdan ders alanlarda olur ...
bence bu msj sadece Tümeri sevmemenden kaynaklanıyor...
Efe_ustad_Han
04.Nisan.2006, 22:13
Tümerin geleceğini sanmıyorum çünkü askerlik sorunu var ve yurt dışında oynayıp işçi statüsüyle 1 ay bedelli yapma hakkına kavuşmak istiyor diye biliyorum.Muhtemelen spekülasyon...
Cengo
04.Nisan.2006, 22:19
Tümer Galatasaray'a transfer olursa Askerlik görevini tamamlamak için çağrılır :)
TüMeR_yAğıZ
04.Nisan.2006, 22:22
arkadaşlar sanırım durumun iç yüzünü pek bilmiyorsunuz.ben kısaca anlatayım.tümer yıllardır beşiktaş'ta forma giyen profesyonel bir futbolcu.çocukluktan tuttuğu takım galatasaray(şu ankini bilemem tabi :) ) ama uzun zamandır bjk forması giymesi ve artık burayla özdeşleşmiş olmasından dolayı gs'de forma giyeceğini sanmıyorum.şu anda kritik bir karar aşamasında tümer.belki çoğunuz bilmiyordur ama tümer askerliğini henüz yapmadı.eğer bu sene yurtdışına giderse bedelli askerlik yapabilecek fakat türkiyede kalırsa normal 15 ay askerlik yapacak.o yüzden tümer büyük küçük takım bakmayıp bir yıllığına yurtdışında futbol oynamaya gidecektir.beşiktaş'tan da bu yüzden ayrılacağını açıkladı.
Laz_Asker_61
04.Nisan.2006, 22:28
tümer beşiktaş defterini kapatacak bu kesin kapattığı anda da hangi takıma giderse gitsin bu bjk için önemli değil
gidene kapı açık ister gs ye ister avrupaya gider zaten seneye beşiktaşta kalsa bile söner ama başka bir takımda belki parlayabilir
comandante
04.Nisan.2006, 22:49
sevmiyorum bu adamı ve gelmesini de istemiyorum...
winc3
04.Nisan.2006, 23:25
ya adamm ıyı bı oyuncu ama secım kendının aslında..ama besıktastan bole bı olayla ayrılması bı besıktas taraftarı olarak benı uzuyo emınım butun bjk traftarlarını uzuyodur:(
Maymuncuk
04.Nisan.2006, 23:35
Tümer Galatasaray'a gelirse ilaç gibi olur..
Ama kaybeden de Beşiktaş olur ;)
Jesus_FB
05.Nisan.2006, 02:09
Tümer her gittiği takımı karıştıran bir adam en son bu harketlerini maçlarda da sergilemeye başladı artık galatasaraya giderse orda da huzursuzluk çıkarır tümer parasını 2 ay almasın ne olaylar çıkarır bi düşünün
nart_susruko
05.Nisan.2006, 02:14
eğer Galatasaray'a gelecekse onu maalesef kabullenecek :(
winc3
05.Nisan.2006, 09:44
ya galatasaraya gıtse bıle parasını alamayınca turkıyeden ıkı sansı ya fener yada beşiktaş..bjk zaten olaylı bı sekılde ayrıldıgı ıcın bence gerı almz fenerde zaten ole bı fıtbolcuya ıhtıyac yoq sanırsam yada artık avrupaya gıder 1veya 2 sene yedek clubesınde bekler sonrası alh kerım....:D
RoCCo_42
05.Nisan.2006, 10:13
Hayırlısı olsun ama ben GS'ye gelecegini hiç sanmıyorum açıkcası.
winc3
05.Nisan.2006, 12:08
bence galatasaraya gelebılır cunku su an galatasayr bı ortasaha oyuncusu arayısında ve buda turkıyeden olursa buyuk ıhtımal tumerı kacırmamak ısterler.....
RoCCo_42
05.Nisan.2006, 13:20
bence galatasaraya gelebılır cunku su an galatasayr bı ortasaha oyuncusu arayısında ve buda turkıyeden olursa buyuk ıhtımal tumerı kacırmamak ısterler.....
Ya TÜMER Galatasaray'a gelebilir gelmek de isteyebilirde ama Galatasaray'ın kacirdigi adamlarin haddi hesabi yok Tümer'e gelene kadar ne adamlar kaçırdı Galatasaray o yüzden ben bu Transfer Spekülasyonuna inanmıyorum.
zargı
05.Nisan.2006, 15:44
Tümer her gittiği takımı karıştıran bir adam en son bu harketlerini maçlarda da sergilemeye başladı artık galatasaraya giderse orda da huzursuzluk çıkarır tümer parasını 2 ay almasın ne olaylar çıkarır bi düşünün
onu galatasarayda yapamaz bize ne paragöz oyuncular geldi sesini cıkarmadan oturdu artık galatasarayın havasındanmı suyundanmı bilinmez heheheh
Burak Duran
05.Nisan.2006, 16:41
valla gelmesini istemem oldum olası kişiliğini sevmemişimdir onun yerine daha faydalı adamlar alınır jesus_FB yede katılıyorum kesin ortalığı karıştırır.kısacası bu adam bize yaramaz
bursa_mc
05.Nisan.2006, 19:43
beşiktaş sankı şimdi çok mu iyiki tumer gidince halını düşünüyolar zaten durumları kotuu
comandante
05.Nisan.2006, 19:50
askerlik olayını biri açıklayabilir mi?
kral_67
05.Nisan.2006, 23:45
zonguldaklı kardeşimiz tümeri galatasarayda görmek isterim...inşallah seneye bizim formamızı giyer...
nart_susruko
05.Nisan.2006, 23:57
askerlik olayını biri açıklayabilir mi?
belki çoğunuz bilmiyordur ama tümer askerliğini henüz yapmadı.eğer bu sene yurtdışına giderse bedelli askerlik yapabilecek fakat türkiyede kalırsa normal 15 ay askerlik yapacak.o yüzden tümer büyük küçük takım bakmayıp bir yıllığına yurtdışında futbol oynamaya gidecektir.beşiktaş'tan da bu yüzden ayrılacağını açıkladı.
bende bilmiyordum böyle bişey olduğunu...
perpetua
06.Nisan.2006, 01:00
belki çoğunuz bilmiyordur ama tümer askerliğini henüz yapmadı.eğer bu sene yurtdışına giderse bedelli askerlik yapabilecek fakat türkiyede kalırsa normal 15 ay askerlik yapacak.o yüzden tümer büyük küçük takım bakmayıp bir yıllığına yurtdışında futbol oynamaya gidecektir.beşiktaş'tan da bu yüzden ayrılacağını açıkladı.
Tumer'in bedelli askerlik yapabilmesi icin 3 yil yurt disinda calismasi gerekli olmasi lazim. Yani nedeni bu ise, bir yilligina gitmesi yetmeyecek.
winc3
06.Nisan.2006, 12:05
ole bı durum varsa gıtsın bıran once askerlıgını yapsın vatan borcu bı hıc bıseye benzemez her turk gencının yapması gerek:Dherseyden once bence gıtsın askerlıgını yapsın.......
TüMeR_yAğıZ
06.Nisan.2006, 19:05
Tumer'in bedelli askerlik yapabilmesi icin 3 yil yurt disinda calismasi gerekli olmasi lazim. Yani nedeni bu ise, bir yilligina gitmesi yetmeyecek.
sporcu olduğu için üç yıl şartı aramıyorlar.üç yıl bulunduğu ülkede oturma izni alabilmesi için gerekli olan süre ve bunu diğer meslek çalışanlarından istiyorlar.bir sezon oynar yazın gelir bedelli yapar kontratı sürerken sonra gene kafasına göre takılır artık :)