View Full Version : Forumdaki Çifte Standart
MoNToLiVo_
13.Mayıs.2009, 01:46
Turnuvalardaki men Cezaları Yüzünden Daha Önce Bir Konu Açmıştım Ve
Cezalar Rafa Kalkmış Ve Yeni Yaptırımlı Olarak SüreLi Men Cezaları
Gelmişti. 2 Turnuvadan Men Cezası'na Döndürülmüş
Aynı Hatanın Tekrarı söz Konusu oLdugunda Süresiz Men Cezası'na Dönüştürelecegi Sabit: 33. Fm Turnuvası Uyarı & Ceza Sistemi (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=71606) Başlık Altında Söyle Bir Şey Var
CEZA SİSTEMİ
Uyarılar:
1) Turnuvadan çekilen her üye 1 Turnuva Men Cezası Alır.
Bu Geçerli Sebep Bildirmeksizin Çekilen Üye'nin Alacağı Ceza
Benim Eleştirim Şu :
(Kesinlikle Huzursuzluk Yaratmadan Yana Degilim)
Disco Nickli Üst Yönetici Arkadaşımız
Gecen Actıgım Konuda Sert Bir Dille Forumda Kimseye Çifte Standart uygunlanmayacagını bunun kendisi olsa dahi asla degişmeyecegini ve gerekli delillerle yorumda bulunmuş ve bilgilendirici acıklamalarda bulunmustu
Şimdi Ben Şöyle bir eleştiri yapmak istiyorum
Kullanıcı: DisCo
Uyarı Puanı:
Sebeb:
- - 1) Organizasyonlardan çok geçerli sebebi olmasına rağmen çekilme...
Uygulama: Süresiz men edilmiştir.
Listeleyen: DisCo
Bildigim Kadarıyla en azından 1 turnuva men cezası bulunan arkadaşımız ne hikmetse
DisCo
[email protected]
Çıkan kişinin takımı
D Grubuna Atandı.
Biz Üyeler olaraktan Böyle Bişiy oLsa Kesinlikle Çifte Standart Uygulanacagını sanmıyorum ve olmazdıda cezamızı cekerdik
Görüştügüm bir yöneticidende su cevabı almak gercekten cok zoruma ve gücüme gitti
Yaptıysak yaptık ne olacak
Sunu Söylemek istiyorum düne kadar çifte standart yok diyen arkadaşlarımız ne olduda böyle bir standartla yönetimde de olsa bir arkadaşımıza böyle bir kayırma yöntemi uygulamış bulunmakta Amacım Ortalıgı Karıstırmak Yada Sahsa Karsı Saygısızlık yapmak degil
bahane şöyle olamaz
Görüştügüm Yönetici Arkadaş Şöyle bişiy dedi
Yedek Başvuru oLmadıgından Arkadaşımızla konuştuk oynarım dedi ve turnuvaya döndü peki sunu söyleyim arkadaş oynayacaksa neden cekildi.
tamam cekildiyse neden böyle bir kararı bir daha aldı
böyle bir kararı aldıysa nasıl olduda cezası kalktı
Önemli Olan Turnuvanın İşleyişi Denilebilir Fakat O Takım Maçlarda Hükmen Yenik Sayılıp Ta Turnuvaya Devam Edilebilir.
bu cifte standart degil de ne bu konuyu degerli yöneticilerimiz ve degerli üyelerimizin eleştirilerine açıyorum
DenizlispoR
13.Mayıs.2009, 01:49
Yaptığınız bencede yanlıştı TSİ yönetimi ;).Ama turğay abi genel af gibi bişey geldiydi ondan olabilir :).
maNga 33
13.Mayıs.2009, 01:49
Turksportal'da asla böyle birşey olmaz.
KaPaLı
13.Mayıs.2009, 01:51
Konu TSI Lig asistan Başvuruları. Turnuvalardan süresiz men edilmiş bir arkadaş vardı oda affedildi (::) İsmi lazım değil. Herkesin bir af hakkı var. Ne Burakla samimiyim nede senle ama sana yapılırken çifte standart olmuyoda Burakta oluncamı çifte standart oluyo
MaliKaya
13.Mayıs.2009, 01:52
Turksportal'da asla böyle birşey olmaz.
O zaman birileri yalan soyluyor. Sanirim bu konuyu iddalarda adi gecen kisilerin cevap vermesi lazim. Yapilan hic hos bir davranis degildir. Ama oynayan arkadaslarimizda tahminime gore Turnuva aksamamasi icin boyle birsey yaptirlar. Bizler kimsenin katilmasina karsi degiliz ama boyle durumlarda en azindan bir aciklama yapilabilir...
Alicanfmfan
13.Mayıs.2009, 01:53
Tft'den çekilen DisCo , yeniden Tft'ye atandı.
MoNToLiVo_
13.Mayıs.2009, 01:57
Konu TSI Lig asistan Başvuruları. Turnuvalardan süresiz men edilmiş bir arkadaş vardı oda affedildi (::) İsmi lazım değil. Herkesin bir af hakkı var. Ne Burakla samimiyim nede senle ama sana yapılırken çifte standart olmuyoda Burakta oluncamı çifte standart oluyo
Kardesim Benimkisi UzuN bir Süre Gecti Ve Ben Pİşmaniyetimi Gösterdim Diye Affedildi Ve Süreli Oldu
Bak Konuda Da Belirttim Süresi Varken Neden affedildi
+
Benimki Süresizdi Sonradan Kuralları Degiştirdiler
bu Konuda aydınlatıcı Bir Mesaj Bekliyorum Yönetimimizden Kafamda Koca Bir Soru İşareti Var
sekilaso
13.Mayıs.2009, 01:57
bu konuya benzer bir konu actıgında sölemistim insanlar hata yapabilirler önemli olan hatasını anlamak İsmail'e kısmen katılıyorum DisCo yu sendenden daha az tanıyorum Turgay ama forumun bazı kuralları cok katı bu süresiz turnuvalardan mende onlardan birtanesi birz hafifletilmeli düşüncesindeyim :)
MoNToLiVo_
13.Mayıs.2009, 02:01
bu konuya benzer bir konu actıgında sölemistim insanlar hata yapabilirler önemli olan hatasını anlamak İsmail'e kısmen katılıyorum DisCo yu sendenden daha az tanıyorum Turgay ama forumun bazı kuralları cok katı bu süresiz turnuvalardan mende onlardan birtanesi birz hafifletilmeli düşüncesindeyim :)
Kardesim Süresi 1 Turnuvadan Men Zaten Üstte Belirttim
Fakat Süre DoLmadan Yöneticilerden BiR Arkadas
Bana DiyoKi Kaldırdıysak Kaldırdık
Gücüme gitti bu konu demek ki cifte standart var bu konu hakkında gercekten diyarbakır gidişim oldu diye üzülmüştüm fakat bu konu beni tam anlamıyla hayel kırıklıgına ugrattı :(
Vieri
13.Mayıs.2009, 02:03
Bana DiyoKi Kaldırdıysak Kaldırdık
Bunu kim söyledi bana özelden iletir misin?
DisCo
13.Mayıs.2009, 02:23
Merhaba Arkadaşlar,
Beni bilenler biliyordur demeyeceğim. Biz aman turnuvayı yönetiyorlarda kendilerine ayrıcalık yapıyorlar denmesin diye çok uğraş veriyoruz. Ben burada neler neler yaptığımızı anlatmak istemiyorum. Tabi isteyen arkadaşlarımızla muhabbet havasında msnden anlatabilirim. Bunları söylerken olaya ne kadar hassas olduğumuzu göstermeye çalışıyorum.
Organizasyonlardan çekilirken ben hiçbir yere nedensiz çekiliyorum yazmadım. Bir kişi çıkıp DisCo bunu yaptı derse görevimi bırakacağım. Sonra biz işimiz gereği kendi hanemize süresiz men cezası yazdık. Ancak bazı arkadaşlarımız sandılar ki DisCo'nun adı o ceza tahtasında yazmaz. Eleştiri noktası yakalamak isteyenler hemen adminlere, yöneticilere mesaj yağdırdılar. DisCo sebepsiz çıktı ceza alacak mı diye. :) Oysa bilmedikleri birşey vardı. Ben kendi elimle kendi adımı oraya yazmıştım. Sonrada neden kısmına ekleme yaptım. Çok haklı sebebi olmasına rağmen dedim.
Şimdi biz bunları yaparken kafamızda bir proje vardı. Turnuvanın her detayını index haline getirmek. Vieri burda sorabilirsiniz. İndex halinde aynen forum kurallarında Volkan Baros'un yaptığı gibi birşey hazırlamak istiyordum. Kurallarıda öyle kusursuz öyle iyi hale getirmek istiyordum ki tartışılacak yanı kalmasın. Hellbells ve BeaT'te buradalar sorabilirsiniz. Tüm cezaların sıfırlanacağını, yeni kurallar geleceğini hatta bu men olayının hafifletilmesini konuşup karara bağlayacaktık. Benim İstanbul gezim, ardından gelip içine düştüğüm sınavlar devamında ağrılarım ve bugün olan yoğun hastalığım derken uzadıkça uzadı. Bende bu kural olayını duyurmayın ki üyeler nede olsa ceza verilmeyecek diyerek turnuvayı zora sokacak işler yapmasınlar dedim.
İşler kusursuz gitsin derken hata yaptığımız, gözden kaçırdığımız noktalar olmuyor mu? Tabi ki var. Ama hata payını en aza indirmek bizim için çok önemliydi. Yönetimizle beraber hem kariyer alanında, hem turnuva alanında kısaca el attığımız her yerde işleri rayına soktuk ve düzeni sağladık. Ben ne için kafa patlatıyorum, sizlerin daha eğlenebileceği daha zevk alabileceğiniz işleri adaletli şekilde yerine getirebilmek için. Ben bunu yaparken gelip yahu arkadaşlar bana tölerans gösterin şu turnuvalara gireyim desem ömür boyu men alsam bile sizler girmemi kabul ederdiniz. O nedenle bir kıyak geçme durumu söz konusu değil, yönetim bazında kuralları lağvedilmesi durumu söz konusudur. Bunuda sizlerle paylaşmadık yukarda bahsettiğim durumdan dolayı.
Son olarak Vieri durumu sormuş ve bende bu şekilde cevap veren yönetici arkadaşımızı merak ediyorum. Özelden ulaştırırsan sevinirim.
MoNToLiVo_
13.Mayıs.2009, 02:28
Disco Arkadaşım Mustafa aBiye Gerekli Acıklamaları Yaptım..
Açıklama olmadıgından Zan altında kaldım
gecmiş olsun
RaSenGan
13.Mayıs.2009, 02:30
Burak abi onca turnuvada emek harcadı.5-6 grubun birden puan tablosunu hazırladığını hatırlıyorum.O kadar şey yaptı.Yedek oyuncu da yokmuş.Oynasa nolur ki ? Sonuçta adam onca emek harcadı bir turnuva oynasa çok mu ? :)
MaliKaya
13.Mayıs.2009, 02:36
Oncelikle gecmis olsun Burak.
Bizler her zaman bu siteyi bir yuva aktif olarak rol oynayan arkadaslarimizi da birer ailenin ferdi olarak gorduk. Bu sitede Vieri benim icin kim ve neyse sekilaso, Alichanfmfan da oyledir. Hatta Alicanfmfan ve sekilaso bana daha yakindir cunku daha cok sey paylasabiliyoruz onlara. Ama paylasamadiklarimiza da kalkip yalnis yapmiyoruz. (Yalnis yapiyorsunuz demek istemiyorum yalnis anlamayin)
Bu konun daha fazla uzamasi taraftari degilim. Soylemis oldugun projeleri bir an once hayata gecirmeni diliyorum.
Bu arada bir dipnot: Hic kimse turnuvadan biri men edildigi zaman zevk almadigi gibi senin veya bir baska uyenin cezasi kaldirildigi zamanda itiraz etmeyiz. Sadece herkese esit seviyede. Bizler butun herseyi paylasmak ve herkesle kaynasmak taraftariyiz.
Aydin
13.Mayıs.2009, 02:43
Burak abi onca turnuvada emek harcadı.5-6 grubun birden puan tablosunu hazırladığını hatırlıyorum.O kadar şey yaptı.Yedek oyuncu da yokmuş.Oynasa nolur ki ? Sonuçta adam onca emek harcadı bir turnuva oynasa çok mu ? :)
Burak'ın bunları yapması başkasının hakkını yemesini sağlamaz. Zaten olayın aslı bu değil. Turksportal ekibi, içlerinden birisi yanlış yaptığı zaman buna göz yuman bir ekip değil, yanlışı düzeltmeye çalışan bir ekiptir.
MoNToLiVo_
13.Mayıs.2009, 02:45
Burak'ın bunları yapması başkasının hakkını yemesine sağlamaz. Zaten olayın aslı bu değil. Turksportal ekibi, içlerinden birisi yanlış yaptığı zaman buna göz yuman bir ekip değil, yanlışı düzeltmeye çalışan bir ekiptir.
Aydın Abiye katılıyorum.. Tşk EderiM Aydın abi
DisCo
13.Mayıs.2009, 02:50
Herkesin görüşlerini yazmasını istiyorum. Ben bu konunun varlığından rahatsızlık duymuyorum. Dediğim gibi biz herhangi birşeyi karara bağlamadık. Sadece cezaları kaldırdık. Süresiz men olayını ve diğer kuralları gözden geçirme işinde de biraz geç kaldık. Bu süreçtede ben alınan cezalar, herşey geçersizdir ancak bunu duyurmayın diye de yönetimden olan arkadaşlarımıza bilgilendirme yapmıştım. Kendileride burdadır çıkıp hayır böyle birşey olmadı diyebilirler.
Zaten olaya tarafsız baktığımızda şunu görebiliriz. Sebepli bir çekilme durumu var. Bu uyarı anlamına gelir. Ama ilk mesajımda da yazdığım gibi bazı arkadaşlarımızın içi rahat etsin diye ben DisCo süresiz men edilmiştir yazdım.
Sonuç ne derseniz turnuvayı arkadaşlarımızla beraber yönetiyoruz diye bir ayrıcalık beklemiyoruz. Hatta ayrıcalık yorumu gelebilecek durumlardan bile sakınıyoruz. Ayrıcalık olmamasına rağmen. Dün Hellbells bana bir üyenin belirtilen sürede geri dönüş yapmadığını söyledi. Sıranın kendisinde olduğunu ve üyedende şimdi mesaj geldiğini söyledi. Ben zamanında dönmediği için hakkını kaybetmiştir dedim. Hellbells ise sıradaki yedek benim atanırsam kendilerini kayırıyorlar durumu olmasın dedi. Bunu kısa süreli tartıştık ve ben ona yedek sen değilde başkası olsaydı şuan atamasını yapmış olacakmıydık dedim. Oda evet dedi. O zaman kendinede normal üye statüsünde bakarak işi yapmalısın dedim.
Bu nedenle herkes gönlünü rahat tutsun. Ancak eleştirilerinizi yada fikirlerinizi yazmaya devam edin. Ben toplayıp daha iyi işler çıkarmaya çalışıyorum.
MoNToLiVo_
13.Mayıs.2009, 02:55
Disco Kardesim Turnuva Olarak Söyle Bir Örnek Sunayım Sana
Madem Yedek Üye Yoktu Söyle Bir Turnuvalara Göz Atalım
Türksel Süper Lig Ve alt Liglerine Örnek Vererek Ten Yapmak İstiyorum
Bence Bu Bahane OLmamalı
Egerki Ligimizde Bir takım Ligden Cekilirse
O Takım Tüm Maclarında Maglup Sayılarak Hükmen 3-0 Yenilmiş sayılır.
Ve anlamadıgım Neden acıklama yapılmadı ve yönetici arkadaşlarımızın bu ters tutumu biz üyelere karsı neden tartısma yapmak degil eleştiri yapmayı iyi eyliyorum ve kararı yönetici arkadaşlarıma bırakıyorum
DisCo
13.Mayıs.2009, 03:02
İnanırmısın bilmem ama turnuva grupları biter bitmez. Kurallar konusunda sizlerinde fikirlerini almak üzere bir başlık açmayı düşündüm. Durumun izahınıda bu süreçle beraber aktaracaktım. Neden grupların bitmesini bekledin diyebilirsiniz. Gruplar bitince turnuvadan çekilme, maçları aksatma gibi daha bir çok olay artık gerçekleşmiyor. Gerçekleşse bile bu oran 10 turnuvada 1'dir diyebiliriz.
Nasıl bir bilgi aldın bilemiyorum. Durumun özeti budur. Turnuva devam etsin, yok yedek bulunamadı da elimizde hazır nazır DisCo vardı diye birşey yok. Ben yedek olmaması durumunuda kurala dökmüşüm, birden fazla takım sahipsiz kalırsa puanlamaya nasıl yansıtılacağınıda kurala dökmüşüm, bir sonraki turda eşleşme nasıl olur bunuda kurala dökmüşüm. O nedenle hükmen yenik sayılır dememize gerek yok zaten biz bunları orada belirtmiştik.
LaigLeNoiR
13.Mayıs.2009, 03:03
Sürekli cezaların kalkması bana biraz ters gelen bir durum.Karar yönetimindir tabi.
Trabzonspor
13.Mayıs.2009, 03:05
Bende çok şeye tanık oldum.Bne yöenticiyim bu konuya itraz etsem kayırıyorlar dicekler diye başlayan birçok konuya şahit oldum.Ben bu konudada kayırma olduğunu düşünmüyorum.Burak çekilirken sebebi vardı bunu biliyorum.Kurallar arasında sebep göstererek turnuvadan ayrılana uygulananlarda belli.
Aydin
13.Mayıs.2009, 03:07
Çekilme nedenini biz biliyorduk. Ha yazsa daha iyi olurdu orası ayrı. Zaten Burak bir yanlış yapsaydı onu düzeltirdik. Bu yüzden adam kayırma, yöneticinin her zaman haklılığı gibi şeyler olmadığı için konunun daha fazla uzamasına gerek yok diye düşünüyorum.
DisCo
13.Mayıs.2009, 03:08
Cezalar sürekli kalkmıyor, arkadaşlar. Bir kere kalktı ve o halde kaldı. Bunu sadece duyurmadık. Yeni kuralları belirliyoruz, turnuva bu ay yok deseydim heralde taşlanırdım. Kuralsız turnuva yapıyorum desem işin içinden ben çıkamazdım. Kimseye birşeyi belli etmeden devam ettik ve bence herşey güzel gidiyor.
A kuralını koyuyoruz birisi bir soru soruyor kuruyup kalıyoruz. Açık ve net kuruyup kalıyoruz. B kuralını koyuyoruz bir başkasının fikri mantıklı geliyor. Bu süreçte anladım ki öyle tak bırakıp kural budur demekle olmuyor. Uzun süreç isteyen bir şey ve bunu halletmeye çalışıyoruz.
Trabzonspor
13.Mayıs.2009, 03:11
Bugün FİFA bile birçok kuralda ilerleyen süreçte değişiklikler yapıyor burdada kural değişikliği olması normal bir durum.
MoNToLiVo_
13.Mayıs.2009, 03:11
Çekilme nedenini biz biliyorduk. Ha yazsa daha iyi olurdu orası ayrı. Zaten Burak bir yanlış yapsaydı onu düzeltirdik. Bu yüzden adam kayırma, yöneticinin her zaman haklılığı gibi şeyler olmadığı için konunun daha fazla uzamasına gerek yok diye düşünüyorum.
Hiçbir Zaman Bulundugum ORtamı Bozan İnsan oLmadım oLMamda
Peki Söyle Bir Sey Demek İstiyorum Yaptıysak Yaptık Gibisinden Bir Söz Kullanan Yönetici ARkadaşımız Bunu NasıL aCıklayacak Söylermisiniz ..
Her Ne Kadar Eleştirimizi Yapsakta Ben Tatmin Edici Bir Acıklama Alamadım Ve Alamayacagımda Söyle Düşünelim Birimiz Gerek Üyelerce Gerekse Yöneticilerce Tanınan Arkadaşımız Digeri İse Daha 4-5 Aydır Forumda Aktiflik Kazanmış Bir arkadaşımız Tşk Ediyorum
DisCo
13.Mayıs.2009, 03:12
Tabi aman bir kuraldır pireyi deve yaptınız diyenlerde olacaktır. Ancak günde o kadar mesaj alıyorum ki. Kuralı tam bırakmadınız mı sabaha kadar tartışmaya giriyorsunuz. Cevap yazmayıncada bu adam çok değişmiş oluyor. Benim fikrim gereğide tartışması olmayan kuralı kopyalayıp sorulanlara ve sorunlara net çözümler getirmekttir.
DisCo
13.Mayıs.2009, 03:17
Her Ne Kadar Eleştirimizi Yapsakta Ben Tatmin Edici Bir Acıklama Alamadım Ve Alamayacagımda
Alamayacağım mantığıyla buradaysan zaten alamazsın. Ben birşeyleri anlatmaya çalışıyorum. Haklı olduğunuz tek bir nokta var. Neden duyurulmadı. Belki bu hata gibi görünsede eğer bazı şeyleri duyuracak olsaydık şuan turnuva ile ilgili açıklamayı yapan ben değil sizler olurdunuz.
Tabi gönüller rahat etsin diye kurallar oturtulana kadar turnuvaya katılmayacağım. Bunun dışında sorusu olan, önerisi olan varsa cevaplayabilirim.
LaigLeNoiR
13.Mayıs.2009, 03:19
Sürekli cezaların kalkması bana biraz ters gelen bir durum.Karar yönetimindir tabi.
Cezalar sürekli kalkmıyor, arkadaşlar. Bir kere kalktı ve o halde kaldı. Bunu sadece duyurmadık. Yeni kuralları belirliyoruz, turnuva bu ay yok deseydim heralde taşlanırdım. Kuralsız turnuva yapıyorum desem işin içinden ben çıkamazdım. Kimseye birşeyi belli etmeden devam ettik ve bence herşey güzel gidiyor.
2-3 kere forumdan genel banlar kalkmıştı.Yine 2 kere falan da turnuvalardaki cezalar kalktı.Yanlış hatırlamıyorum galiba.
MoNToLiVo_
13.Mayıs.2009, 03:21
Disco Arkadasım Söyle Bişiy Var
Bende Turnuvadan Cekildim Ve Cekilme nEdenim ne dersem En azından TurnuvadaKi Arkadaşlar Yaptıgım Acıklama ile Bilirler.
Ve Söyle Söyleyim MAdem Cekildin Madem Mazeretin vardı
Neden Ceza Puanında Süresiz Men Cezası Yazıldı Ve Mazeretin Belirtilmedi.
Crocodile1963
13.Mayıs.2009, 03:21
Koskoca forumda, çifte standart bir turnuvaya katılıp katılmama olmaz.
Kişiden kişiye muamele olsaydı farklı başlıklar altında yapılırdı neden küçük çaplı bir turnuva ile sınırlı olsun ki çifte standart uygulaması ?
DisCo
13.Mayıs.2009, 03:27
Fm2009'la beraber cezalar sıfırlanmıştı. 2009'a temiz bir sayfa ile girelim dedik. Sonrada biriken cezalar tekrar sıfırlandı. Genelin görüşü olarak süresiz men olayı ağır bulunmuştu. Bizlerde cezaları kaldırarak bu durumun görüşülme yolunu açtık. Görüşemedik, geç kaldık. Bu kısımlarda hatamız var. Madem kalktı dedik turnuvaya katılmamda da bir sakınca görmemiştik. Tabi bunun o kısımda belirtilmemeside bizim hatamız.
Sebep yazmaya gelince bunların hepsi yapılmıştı. Benim amacım sizlerin gönlünü hoş tutmak, zevk almanızı sağlamak. Dediğim gibi ben çekilir çekilmez mesaj yağdı. DisCo süresiz alacak mı diye. Gönüller hoş olsun istedim.
Vieri
13.Mayıs.2009, 03:27
Hiçbir Zaman Bulundugum ORtamı Bozan İnsan oLmadım oLMamda
Peki Söyle Bir Sey Demek İstiyorum Yaptıysak Yaptık Gibisinden Bir Söz Kullanan Yönetici ARkadaşımız Bunu NasıL aCıklayacak Söylermisiniz ..
Her Ne Kadar Eleştirimizi Yapsakta Ben Tatmin Edici Bir Acıklama Alamadım Ve Alamayacagımda Söyle Düşünelim Birimiz Gerek Üyelerce Gerekse Yöneticilerce Tanınan Arkadaşımız Digeri İse Daha 4-5 Aydır Forumda Aktiflik Kazanmış Bir arkadaşımız Tşk Ediyorum
Arkadaşa gereken uyarıyı yaptık zaten hepimiz insanız hepimizn hataları oluyor. Bu şekilde çıkış hoş olmamış bundan sonra daha dikkatli davranacaktır yönetici arkadaşlarımızda.
'Forumda Af''lardan birisi veritabanı sıkıntısı yüzünden olmuştu.
Aslında Burak abinin iyi niyeti yüzünden oldu bu olaylar birazda o cekildiğinde il dışına cıkmıştı ki o bi turunva önce maç moturunu etkileme ile ilgili bi şeyler olmuştu Burak abi bu olayı şikeyet etmiceğini yazmıştı cünkü yazsa hakklıda ama o yönetici rakip diskalifiye edilse aynı böyle bi başlık açılıcaktı.Sonra cekildi il dışına cıktı baya bi süre gelmedi yazsa oraya bu bu nedenden sonraki turunvaya girmeye kalksa o cekilmedi mi denicek diye böyle bi şey yaptı yani bütün iş Burak abinin iyi niyetli olmasında bitiyor.
MoNToLiVo_
13.Mayıs.2009, 03:35
Mustafa Abi Açıklama beklerken fırça niteliginde ters bir kelime ile sen karsılassan aynını yapardın diye düşünüyorum...
Eger Tavrım ve mesajlarım yanlıs anlasılmıssın kusura bakmayın
Acıklamaların ve konuyla ilgilendigin için tşk ederim
DisCo
13.Mayıs.2009, 03:40
Aldığın cevap konusunda haklılığını kabul ediyoruz. Tabi şuda bir gerçek ki diyaloğu yaşadığın arkadaşımızı öldürecek değiliz. Gerekeni konuştuk. Zaten bu tarzda birşey tekrar yaşanırsa gereken yapılır. Baştada söylediğim gibi bu tarz başlıklar beni rahatsız etmiyor. İçinde yer alayım yada almayayım. Tek rahatsız olduğum bir konu var. Oda yanlış anlaşılmazsa diye konulara ve mesajlara başlanması. Eğer bir fikir varsa ben yada bir başkası bunu yanlış anlamaz. Sadece niyet gerçekten yanlışsa biz buna müsade etmeyiz.
Ben sanmiyorum ki kötü niyetle bu başlığı açmış olasınız. O nedenle bir problem olduğunu düşünmüyorum.
MoNToLiVo_
13.Mayıs.2009, 03:43
Aldığın cevap konusunda haklılığını kabul ediyoruz. Tabi şuda bir gerçek ki diyaloğu yaşadığın arkadaşımızı öldürecek değiliz. Gerekeni konuştuk. Zaten bu tarzda birşey tekrar yaşanırsa gereken yapılır. Baştada söylediğim gibi bu tarz başlıklar beni rahatsız etmiyor. İçinde yer alayım yada almayayım. Tek rahatsız olduğum bir konu var. Oda yanlış anlaşılmazsa diye konulara ve mesajlara başlanması. Eğer bir fikir varsa ben yada bir başkası bunu yanlış anlamaz. Sadece niyet gerçekten yanlışsa biz buna müsade etmeyiz.
Ben sanmiyorum ki kötü niyetle bu başlığı açmış olasınız. O nedenle bir problem olduğunu düşünmüyorum.
Disco arkadaşım Tşk Ediyorum ..
Sürççü Lisan ettiysekte Affola..
Aydin
13.Mayıs.2009, 03:44
Kendinizi haklı gördüğünüz her konuda eleştiride bulunabilirsiniz. Bir orta yol bulunur veya hata ise o hata düzeltilir. Bir üye haksızsa onu nasıl savunmazsak, yöneticimizi de savunmayız haksız olduğu bir konuda. Başka sitelerdeki yöneticilerin, haksız olsalar bile milleti aşağıladığı, dalga geçtiği doğrudur. Ama bu siteyi başka sitelerle karıştırmayın. Hakkınızı istediğiniz gibi arayabilirsiniz.
DisCo
13.Mayıs.2009, 03:48
Arkadaşlar,
Konunun açılma sebebi olan mevzu için gerekli düzenlemeler yapıldı. Yeni kurallar gelene kadar alınan cezalarda, eski kurallarda geçerliliğini koruyor. Yeni kurallarla beraber cezaların kalkma kararınıda yönetim verecektir.
aliCHaN_FM
13.Mayıs.2009, 04:04
Bu sitede çifte standardın olduğunu düşünmüyorum. Ama Turgay kardeşime yapılan çıkış hiçte hoş değil, sorun çözüldüyse mesele yok demektir.