View Full Version : Ankaragücü - Beşiktaş [ TSL 32. Hafta ]
goosfraba
14.Mayıs.2009, 13:52
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/14/704.jpg (http://urlal.com/rj)
IbrahimSEMIZ
14.Mayıs.2009, 13:58
Beşiktaşımız FTK'nın verdiği moralle ve şampiyonluk ateşiyle çıkacağı maçta zorlanmayacaktır diye düşünüyorum.
Alicanfmfan
14.Mayıs.2009, 15:49
Ankaragücü'nün Beşiktaş'a çelme takacagı düşüncesindeyim bu hafta yine lider değişebilir .
KaPaLı
14.Mayıs.2009, 16:28
İnş. 3 puanı alır kalan 2 haftada sıkıntısız geçeriz.
Deniz
14.Mayıs.2009, 16:52
Beşiktaş lider. Kupa morali ve şampiyonluk isteği ile Ankaragücü'nü yenebilirler. Ankaragücü golü atıp, yatarsa Beşiktaş'ın işi zorlaşır. Beşiktaş kazanır diye düşünüyorum.
bjk_melo_151
14.Mayıs.2009, 17:12
Ankaragücü'nün Beşiktaş'a çelme takacagı düşüncesindeyim bu hafta yine lider değişebilir .
Rakip Bursaspor ya da Gaziantepspor olsa tamam da rakip düşmemeye oynayan Ankaragücü. Bizim seviyemizde bir rakip değil.
Deniz
14.Mayıs.2009, 17:21
Rakip Bursaspor ya da Gaziantepspor olsa tamam da rakip düşmemeye oynayan Ankaragücü. Bizim seviyemizde bir rakip değil.O hiç belli olmaz.Galatasaray Hacettepe'ye 2-0 yenildiğinde de rakip Bursaspor,Gaziantepspor değildi..:)
bursa_mc
14.Mayıs.2009, 17:22
Kupa moraliyle Ankaragücü'ne 5 tane atar Beşiktaş
KaPaLı
14.Mayıs.2009, 18:06
Rakip Bursaspor ya da Gaziantepspor olsa tamam da rakip düşmemeye oynayan Ankaragücü. Bizim seviyemizde bir rakip değil.
Hiçbir zaman rakibi küçümseme.
bjk_melo_151
14.Mayıs.2009, 18:07
O hiç belli olmaz.Galatasaray Hacettepe'ye 2-0 yenildiğinde de rakip Bursaspor,Gaziantepspor değildi..:)
Galatasaray ya da Fenerbahçe gibi takımın yarısı eksik değil. Yoksa haklısınız. Ama Ankaragücü'nün oyun olarak iyi olduğunu düşünmüyorum.
bugra 1905
14.Mayıs.2009, 21:20
Ankaragücü Beşiktaşa Bir Çelme Takar Düşüncesindeyim Güzel Bir Maç Olur İnş
nekop
14.Mayıs.2009, 21:42
Beşiktaş kupayı kazanmanında verdiği moralle Ankaragünü'de yener ve liderliğini sürdürür.
Aynen katılıyorum (::)
BlackEagle19o3
14.Mayıs.2009, 22:05
Bazılarına göre Beşiktaş her hafta olduğu gibi bu hafta da puan kaybediyor desene :)
Neyse Ankaragücü'nün kritik durumu bizim işimizi zorlaştıracak gibi duruyor ama Ankara bizim için deplasman sayılmaz.Ankara takımlarıyla deplasmanlarda oynadığımız maçlarda baya bir üstünlüğümüz var.Kazanırız diye düşünüyorum...
tarikko
14.Mayıs.2009, 22:06
Besiktas bu moralle Ankaragucunu bnce yener ama Ankaragucude iyi takim ve taraftari ile maci kazanmak icin oynayacaklar .. Zevkli bir mac olur umarim ..
eXcitinG
15.Mayıs.2009, 01:35
Yenmek zorundayız, yenmek zorundaysak yeneriz.
BeeTLeJuiCe
15.Mayıs.2009, 01:37
Sivas'ında, Beşiktaş'ında bu haftayı puan kaybıyla kapatacağını düşünüyorum. Hatta ikiside berabere bitecektir.
Ama kupadaki moral ile Beşiktaşa başka bir hal gelip 4-5 de atabilirler.
Alicanfmfan
15.Mayıs.2009, 02:36
Futbol bu herşey olabilir ben fikrimi belirttim sadece , ayrıca Ankaragücü rahat kazanır eze eze yener filanda demedim , çelme takabilir dedim.
Futbol oynanmadan kazanılmaz , ''Rahat yeneriz,rakibimiz degil'' cümlelere alıstık artık , Umuyorum ve temenni ediyorum ki İnşAllah Ankaragücü kazanır.
I3esiktas
15.Mayıs.2009, 02:45
Bu maç 2 Hafta önceki Eskişehirspor Maçının Kopyası gibi Olur Bana göre. O maçtada Herkez Eskişehir En kötü 1 puan alır diye düşünüyordu Ve maçı çok rahat almıştık. Bu maçtada Ayınısı olur gibi geliyor 2-0 3-0 gibi net bir skor alırız.
BaFraLı
15.Mayıs.2009, 15:23
Zor bir maç.Ankaragücü maça asılacaktır.Berabere biter.
1122334455
15.Mayıs.2009, 15:33
Ankaragücüde kazanmak zorunda .. Ayrıca şuda varki her kazanmak zorunda olan takım maç kazanırsa herkes 34 maçta 102 puan alır buda imkansız ;;)
Ankaragücü & Bursa iş birliği ile beşiktaşı devirir umarım ..En azından 1 puan için saldır 06 ..
garydelgadov
15.Mayıs.2009, 15:57
Karşımızda Bursa,Antep oLsa daha rahat oLmazdık.Çünkü bizde baskı var,onda yok.Fakat burda iki takımında üstünde önemLi bir baskı var.Bizim avantajımız kupayı kazanmamız ve bunun getirdiği moraL.Haydi KartaLım finaLe kaLdı 3...
scar face
15.Mayıs.2009, 19:03
Ankaragücü'nden en azından bir puan bekliyorum...
LaigLeNoiR
15.Mayıs.2009, 19:31
Yenmek zorundayız, yenmek zorundaysak yeneriz.
Al benden de o kadar.
anil luque
16.Mayıs.2009, 01:38
Hayrettin abi'ye ve Murat abi'ye katılıyorum =) Son iki haftaya en guzel sekılde gırme dılegıyle ..
anilton
16.Mayıs.2009, 03:41
Artık ipleri elimize aldık.Kimsenin puan kaybını falan beklemiyoruz.Ankaragücü Hikmet Karaman'la biraz kıpırdadı ancak bizden puan alamazlar.Üç puan alır yolumuza devam ederiz...
MaliKaya
16.Mayıs.2009, 13:01
Ligin kader maclarindan birisi. Ankara dusmemek icin kazanmaya oynicak Besiktas da Sampiyonluk icin. Eger Besiktas Kupa rehavetini ve yorgunlugunu uzerinden atmissa bu maci alir. Sezon sonunda da ipi gogusler.
TR.CaPTaiN
16.Mayıs.2009, 15:35
Erken bir gol gelmemesi halinde Ankaragücü'nün kazanabileceğini düşünüyorum. Ankaragücü'nde taraftar oyuncuları baskı altına almamalı. Maalesef Ankaragücü seyircisi bunu çok yapıyor. Bu maçta sabırlı olmalılar. Başarılar Ankaragücü.
Onurap
16.Mayıs.2009, 17:34
Ankaragücünün 1-0 kazanacağını düşünüyorum..
El Barto
16.Mayıs.2009, 17:49
Ligin en çok gol yiyen 4. takımı sanıyorum ve Bouzid gibi önemli bir savunmacısı yokken Bobo, Holosko, Tello, Yusuf, Nobre gibi gol silahlarımızla rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Savunmada hata yapmazsak maç çok çok kolay geçer.
Universal
17.Mayıs.2009, 00:40
Hikmet Karaman, Fenerbahçe'li olduğundan belkide bunun etkisi ile maça fazladan motive olabilir. Buda oyuncuların diğer maçlara göre daha fazla efor sarfetmesini sağlar. Düşmemek için kazanmak zorundalar. Beşiktaş'ın kupadan sonra bu maçı kazanabileceğini düşünmüyorum. Ama kazanırsada şaşırmam. :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Mayıs.2009, 19:34
Artık bundan sonra puan kaybımız ancakbeancak Galatasaray maçında olabilir...Bu düşüncemin doğrultusunda da Ankaragücü'nü yeneceğimizi düşünüyorum...
Başarılar Beşiktaş'ım,Kaldı 3 Haydi !
LaigLeNoiR
17.Mayıs.2009, 22:07
Galatasaray maçında ne puan kaybı yahu.O maçı kesinlikle kazanacağız.Bu akşam da 2 farklı skor olacağını tahmin ediyorum.3-1 falan kazanırız.
eXcitinG
17.Mayıs.2009, 22:10
Medyanın gereksiz yere baskı oLuşturması benim garibime gidiyor. Tv programLarına bakıyorsunuz heryerde işte Beşiktaş Puan kaybedicek, Ankaragücü şöyLe bir takım, şöyLe yaparsa puan aLıcak Beşiktaş tan konuşuLmuyor hiç..Bu sadece Beşiktaş ta oLan bir oLay. Sivasspor maçı öncesi ya da bu gün yine çok önemLi Trabzon maçı var ama kimse o maç için böyLe açıkLamaLarda buLunmuyor ve buLunmadı..
Bu benim garibime gidiyor ve anLam veremedim.. Az önce NTV spor da yorum yapıLıyor yok işte Ankaragücü kenetLendi, işte şöyLe yaparLarsa kazanırLar, zaafLarı şunLar, Beşiktaşın zaafLarı şunLar, diğer yorumcu azıcık Beşiktaştan bahsetti işte şöyLe artıLarı var, şu faktörLer var hemen gürcan biLginç araya girdi işte Ankaragücünün ofansif yönü çok iyi, şöyLe siLahLarı var feLan bastırdı diğer yorumcuyu :)
Ankaragücünü küçümseme açısından söyLemiyorum onLarında puana ihtiyaçLarı var birazda Bursa iLe oLan husumetten doLayı Beşiktaş a karşı ayrı bir sempatiLeri var ama yansıtıLanLar benim garibime gidiyor açıkcası..
Neyse bakaLım neLer oLacak.
LaigLeNoiR
17.Mayıs.2009, 22:12
Bir de neden Sivas dün oynadı ki ? Aynı anda oynansa daha iyiydi bence.
I3esiktas
17.Mayıs.2009, 22:14
Murat Abi Hacettepeninde Ankaragücününde Sahası aynı oldugu için ayrı günlere alındı
LaigLeNoiR
17.Mayıs.2009, 22:16
Nasıl aynı yaw. 2 tane saha var bildiğim Ankara'da. Federasyon diyemiyormu bu maç şurada diye. Ver birisini Yenikent Asaş stadına diğerini de 19 Mayıs'a.
KaPaLı
17.Mayıs.2009, 22:17
Murat Ankara'da 2 maç var bu hafta. 1 takım ASAŞ'ta oynayacaktı ama bugün ASAŞ'ta Play-Off finali olduğu için Sivas maçı 1 gün önceye alındı.
Sekopej
17.Mayıs.2009, 22:20
Nasıl aynı yaw. 2 tane saha var bildiğim Ankara'da. Federasyon diyemiyormu bu maç şurada diye. Ver birisini Yenikent Asaş stadına diğerini de 19 Mayıs'a.
Diyemiyor, hatta diyemez. Çünkü suni çimde oynaması gerekiyor iki takımın da. Yoksa eşitsizlik ortaya çıkıyor. Takımların da biri suni çimde diğeri doğal çimde oynasın önerisini kabul etmediğini duymuştum.
LaigLeNoiR
17.Mayıs.2009, 22:21
Ey allahım yaa.O zaman Play - Off finalini pazartesine koy. Bahaneleri bu mu ?
Ben şahsen hiç alakası olmayan 8 tane maçın aynı anda oynanıpda Sivas maçının bu şekilde önce oynanmasına anlam veremiyorum.Madem taviz verilecek 8 maçı aynı saatte oynamanın da bir anlamı yok.
Alicanfmfan
17.Mayıs.2009, 22:24
Galatasaray maçında ne puan kaybı yahu.O maçı kesinlikle kazanacağız.Bu akşam da 2 farklı skor olacağını tahmin ediyorum.3-1 falan kazanırız.
Vay be ,maçı oynamadan üstelik derbi olmasına ragmen (Beşiktaş'ın derbilerdeki performansı ortada)kesinlikle kazanacaksınız ha :icon_confused:
LaigLeNoiR
17.Mayıs.2009, 22:24
Hakan
Ekrem
Gökhan
Toraman
Üzülmez
Cisse
Ernst
Yusuf
Holosko
Tello
Bobo
Muhtemel 11'imiz :)
LaigLeNoiR
17.Mayıs.2009, 22:25
Vay be ,maçı oynamadan üstelik derbi olmasına ragmen (Beşiktaş'ın derbilerdeki performansı ortada)kesinlikle kazanacaksınız ha :icon_confused:
Kesinlikle kazanmamız gerekiyor diyelim ozaman ;) Yeter ki sen gerilme :p
Sekopej
Ey allahım yaa.O zaman Play - Off finalini pazartesine koy. Bahaneleri bu mu ?
Ben şahsen hiç alakası olmayan 8 tane maçın aynı anda oynanıpda Sivas maçının bu şekilde önce oynanmasına anlam veremiyorum.Madem taviz verilecek 8 maçı aynı saatte oynamanın da bir anlamı yok.
Play off ile alakalı değil Murat. Yukarıda yazdım. Eğer doğal çim olsaydı stad farklı sahalarda oynamak sorun olmazdı. Taraftar olarak sen isyan ediyorsun ama kulüpler diğer takımın doğal çimde oynamasını istemedi. Mecburen aynı sahada farklı günlerde oldu maçlar.
GodfatheR
Hikmet Karaman, Fenerbahçe'li olduğundan belkide bunun etkisi ile maça fazladan motive olabilir. Buda oyuncuların diğer maçlara göre daha fazla efor sarfetmesini sağlar. Düşmemek için kazanmak zorundalar. Beşiktaş'ın kupadan sonra bu maçı kazanabileceğini düşünmüyorum. Ama kazanırsada şaşırmam. :)
Hikmet Karaman G.Saray'lıdır ya :)
Beşiktaş zorlansa da kazanacaktır.Skor olarak 1-2 veya 0-2 olabilir.
LaigLeNoiR
17.Mayıs.2009, 22:31
Serkan o zaman bu hafta böyle bir sorun var.Niye diğer 8 maçı aynı saate koydular.Kural zorunlu da olsa iptal edilecekti, diğer maçların da aynı anda oynanmasına gerek yoktu.
Sekopej
17.Mayıs.2009, 22:33
Düşme potasında kritik maçlar olduğu için sanırım. Fikstürün azizliği denilebilir sadece. Yukarıda pek olay dönmez ama düşme potası kritik. Zatan bu nedenle sanırım Lig TV tüm maçları verecek, dönüşümlü de olsa.
RaSenGan
17.Mayıs.2009, 22:38
Düşme potasında kritik maçlar olduğu için sanırım. Fikstürün azizliği denilebilir sadece. Yukarıda pek olay dönmez ama düşme potası kritik. Zatan bu nedenle sanırım Lig TV tüm maçları verecek, dönüşümlü de olsa.
Lig TV sadece tek maçı veriyor.Daha 3-4 kanal maçları veriyor.Anadolu kulüpleri maçı dönüşümlü oluyor.4 büyükler ayrı ayrı kanallarda.
Sekopej
17.Mayıs.2009, 22:39
Biliyorum Aygün.:) Lig TV'yi Digitürk olarak düşün o zaman. Digitürk tüm maçları veriyor, dönüşümlü de olsa. Oldu mu şimdi?:p
RaSenGan
17.Mayıs.2009, 22:41
Biliyorum Aygün.:) Lig TV'yi Digitürk olarak düşün o zaman. Digitürk tüm maçları veriyor, dönüşümlü de olsa. Oldu mu şimdi?:p
Oldu abi oldu :D
LaigLeNoiR
17.Mayıs.2009, 22:43
Muha nereye takılıyon Mayk yaw :D
El Barto
18.Mayıs.2009, 00:00
dk.1 :D
1-0 öndeyiz Bobo.
I3esiktas
18.Mayıs.2009, 00:02
Çok Babasın Bobo :D
bugra 1905
18.Mayıs.2009, 00:04
Bu Ne Hız Ya
BaFraLı
18.Mayıs.2009, 00:09
Daha demin gidip bayiden idda oynadım.Alt verdim.Eve bi geldim BJK 1-0 önde :D.Şansa bak ya.Bu maç kesin üst biter (:
scar face
18.Mayıs.2009, 00:15
Gol Iglesias 1-1
BaFraLı
1-1 oldu hayret bişi ya :D
KaF KeF
geldi gol geldi..İglesias...1-1
sekilaso
18.Mayıs.2009, 00:16
bence ankara gücü bu macı yenlecek ve ligden düşecek seneyede ankara sporla birlesip tekrar lige cıkacak :)
scar face
18.Mayıs.2009, 00:17
1998'den beri Ankaragücü sahasında Bjk'yi yenemiyor belki de 11 yıllık hasret sona erer...
I3esiktas
18.Mayıs.2009, 00:20
ErNsttt Bravo Bee
El Barto
18.Mayıs.2009, 01:17
2. yarıya çok kötü başladık. Jaba ortalığı dağıtıyor. :D
Universal
18.Mayıs.2009, 01:40
Beşiktaş 3'ü buldu. Bu haftayıda lider kapattılar.
El Barto
18.Mayıs.2009, 01:41
Çok güzel bir gol daha attık 3 oldu. :)
tarikko
18.Mayıs.2009, 01:41
Ve maç bitti diyebiliriz Bobo attı ..
scar face
18.Mayıs.2009, 01:43
Çok yazık Ankaragücü müthiş top oynadı 2.yarı ama golü atan Beşiktaş oldu...
LaigLeNoiR
18.Mayıs.2009, 02:50
Biz zaten hiçbirşey haketmiyoruz :)
Tebrikler Beşiktaş'ım.
Herkesin Ankaragücü'nün puan alacağını düşünürken biz çıkıp gollerimizi attık ve maçımızı 3 puanla kapattık.
Son 2 haftada da artık liderliği bırakmayıp şampiyon olacağız. O zaman da yine Beşiktaş boşu boşuna sezonu 2 kupayla kapatmış olacak.
Crocodile1963
18.Mayıs.2009, 02:52
Gönül ister ki Ankaragücü galip gelsin ancak tebrik etmek lazım galip takımı.
Umarım galatasatayı da aynı skorla mağlup edersiniz. . .
eXcitinG
18.Mayıs.2009, 03:26
KaLite farkını konuşturarak 3 puana uLaştık. Ernst in goLü oLdukça güzeLdi. GaLatasaray maçı oLayı netLeştirir diye düşünüyorum.. Az kaLdı inşaLLah.
fmsmyrna
18.Mayıs.2009, 04:16
Maçın tamamını izlemedim.Ernst'in golünde top şansa önünde kalıyor.Tabi şans iyinin yanındadır diye bir söz de var.Maraton'da gördüğüme göre 10.dk da Ceyhun'un ayağına darbesi var Gökhan Zan'ın topa müdahele etmek isterken ayağına vuruyor Ceyhun orda orta açarken destek ayağı olarak kullanacaktı sağ ayağını.Erman Toroğlu İnönü'deki derbide Selçuk-Ernst pozisyonunda zamanlama hatası var penaltı demişti.Aynı şey bu pozisyon içinde geçerli yok diyor.
LaigLeNoiR
18.Mayıs.2009, 15:32
Bobo'nun attığı 2.gol inanılmazdı.Defanstan 3 oyuncumuz çıkıyor. Holosko topu sürüyor Ekrem kanata kaçıyor Bobo ise arkadan arkadan takip ediyor ve ders niteliğinde bir gol atıyoruz.
Lütfen tekrar tekrar izleyin...
eXcitinG
18.Mayıs.2009, 15:39
Bobo ve HoLosko ya bir haLLer oLdu. Fransız ve Yunan takımLarı izLiyor diye bir başka oynuyorLar. ALLahtan İtaLyan ve İspanyoLLar izLemiyor, demek onLarda izLese adamLar hiç durmayacak :D
tarikko
18.Mayıs.2009, 16:18
Valla ya Bobo-Holosko müthiş oynuyorlar valla Galatasaray maçında da böyle oynarlarsa işi kolay Beşiktaş'ın :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mayıs.2009, 00:14
Murat Abi ben kaybederiz değil,kaybedebiliriz demiştim :o Ayrıca ilk defa Alican'a katıldığım üzere derbi performansımız gerçekten çok kötü,Galatasaray'ı küçümsememeliyiz bence...Ancak dün akşamda 3-1 kazandıktan sonra Galatasaray maçında daha rahat oynayıp,bende kazanacağımızı düşünüyorum...
Dün Akşama gelirsek sadece şunu söyleyeyim--->BOBO'm Sağolsun,Bu Can Feda Olsun...
Haydi Kartallar,Kaldı 2...
bursa_mc
19.Mayıs.2009, 00:41
Beşiktaş artık 1.liği kimseye bırakmaz..
garydelgadov
19.Mayıs.2009, 03:13
Neyse sonunda iyiLer mutLaka kazanır.Çok cefa çektik bu sene,sefasını da sezon sonu süreceğiz.Haydi kartaL kaLdı 2...
Alicanfmfan
19.Mayıs.2009, 03:17
Anlamadıgım bir şekilde heryerden mesajım siliniyor , oda güzel :)
Sekopej
19.Mayıs.2009, 03:19
Anlamadıgım bir şekilde heryerden mesajım siliniyor , oda güzel :)
Eğer bir mesaj silindiyse onunla alakalı devam eden mesajlar da silinmelidir ki karışıklık çıkmasın.:)
Alicanfmfan
19.Mayıs.2009, 03:25
Tamam yanlıs anladım sanırım.