View Full Version : Trabzonspor - Bursaspor [ TSL 32. Hafta ]
goosfraba
14.Mayıs.2009, 14:01
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/14/723.jpg (http://urlal.com/rj)
Alicanfmfan
14.Mayıs.2009, 15:51
İki takımda son son haftalarda formda , Bursaspor Uefa için Trabzonda şampiyonluk için oynuyor ben berabere biter diyorum ama kazanacak biri varsada o takımın Trabzonspor olacagını hissediyorum
Her iki takımada başarılar.
Deniz
14.Mayıs.2009, 16:27
Bursaspor yenilmemezlik rekoruna doğru koşuyor. Ayrıca önlerinde çok istedikleri UEFA kupası var. Trabzonspor ise şampiyonluk yarışının büyük adaylarından. Bu hafta mutlak galibiyet lazım iki takımada. Beraberlik kimsenin hoşuna gitmez. Bursaspor, yaralı Trabzonspor'u yenebilir. Tahmini skor; Trabzonspor 1-2 Bursaspor.
bursa_mc
14.Mayıs.2009, 17:19
Buraya kadar gelmişken hedefimizi Trabzon'da yitiremeyiz..Trabzonspor daha maçın başında Bursaspor'un üstüne gelirse Sivasspor mağlubiyeti gibi acı mağlubiyet yaşar..Bursasporun gol yemeyeceğini düşüyorum..
bugra 1905
14.Mayıs.2009, 21:21
Bursaspor Çok Formda Kazanırlar Diye Düşünüyorum
Crocodile1963
14.Mayıs.2009, 21:25
Takımdaki sakatlıklar bir bir iyileşmeye başlıyor. Bu sene ilkler senesi oluyor. Ve Trabzondaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bizi yenmeye çalışan takımların hepsinde puan aldık. Bu maçta öyle olacaktır. Ertuğrul Sağlam ve ekibi bize bir ilk daha yaşatacaktır. . .
nekop
14.Mayıs.2009, 21:36
Çok zor bir maç olacak iki takım içinde..biz yenilirsek şampiyonluk ve şampiyonlar ligi şansımız kalmaz.Bursaspor yenilirse uefa şansları kalmaz.Ama yinede kazanan taraf oluruz bence bide yan hakem ilk maçtaki gibi 2 metrelik bir ofsaytı gözünden kaçırmazsa puan veya puanlar alırız.
Trabzonspor
15.Mayıs.2009, 01:06
İlk maçta hakm 3lüsü sayesinde 3 puan alan Bursa oldu.Bu sefer şampiyonluk adayı olduğumuzu gösterip maçı kazanmalıyız.
Trabzonspor
15.Mayıs.2009, 15:07
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kulübümüze 50 bin TL. para cezası verdi. Cezaya gerekçe olarak 09.05.2009 tarihinde oynanan Kocaelispor maçında taraftarların neden olduğu saha olayları gösterildi.
BaFraLı
15.Mayıs.2009, 15:20
İki takımda çok formda.Bursa UEFA için Trabzon'da şampiyonluk için kazanmak isteyecektir.Berabere biter diye düşünüyorum ama Bursaspor'da kazanabilir :D
1122334455
15.Mayıs.2009, 15:36
Bursaya karşı her zaman sempatim vardır umarım bu sezon Avrupada oynarlar ve bunun çarelerinden biride bu maçı kazanmak umarım kazanan taraf olurlar..
bursa_mc
15.Mayıs.2009, 18:25
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kulübümüze 50 bin TL. para cezası verdi. Cezaya gerekçe olarak 09.05.2009 tarihinde oynanan Kocaelispor maçında taraftarların neden olduğu saha olayları gösterildi.
Ne bekliyordun ki..??
Trabzonspor
15.Mayıs.2009, 18:34
Ben bişe bekliyorum diye bi yazı yazmadım farkındaysan ha sen kafanda kurduysan bilemem haberi koydum sadece.
bursa_mc
15.Mayıs.2009, 18:54
Ben bişe bekliyorum diye bi yazı yazmadım farkındaysan ha sen kafanda kurduysan bilemem haberi koydum sadece.
Ben yanlış anladım pardon.
LaigLeNoiR
15.Mayıs.2009, 19:35
Favorim Trabzonspor. 2-1 kazanırlar. Alanzinho'dan gol bekliyorum.
nekop
15.Mayıs.2009, 23:41
Favorim Trabzonspor. 2-1 kazanırlar. Alanzinho'dan gol bekliyorum.
Alanzinho yine yedek başlicak galiba ortasahanın solunda yine nedeni anlaşılamayan bir şekilde Serkan oynayacak gibi..Açıkcası hocanında işi çok zor Yattara,Gökhan,Umut,Alanzinho hepsi formda bu 4 lü ile başlanırsada çok ofansif olur.Mecburen birini oynatmaz bu oyuncuda Alanzinho olur.
tarikko
16.Mayıs.2009, 02:59
Trabzonspor kazanır sahasında alır maçı .. Bursaspor da iyi formda ama ev sahibi ekip bir adım önde ..
Addolorato
16.Mayıs.2009, 03:01
Alanzinho yine yedek başlicak galiba ortasahanın solunda yine nedeni anlaşılamayan bir şekilde Serkan oynayacak gibi..Açıkcası hocanında işi çok zor Yattara,Gökhan,Umut,Alanzinho hepsi formda bu 4 lü ile başlanırsada çok ofansif olur.Mecburen birini oynatmaz bu oyuncuda Alanzinho olur.
Ben olsam Umut'u oynatmazdım.
bursa_mc
16.Mayıs.2009, 03:33
Umut Bulut bence ligin en kötü forveti..Şu ana kadar yakaladıkları pozisyonları atsaydı Trabzonspor ilk sırada olurdu.
Bordo61Mavi
16.Mayıs.2009, 05:46
Umut Buluta haksiz elestiri yapmiyalim :)
Ozverisi yeter. Aymanli Hasanli orta saha ile 2 sezonda 30 gol atti
MaliKaya
16.Mayıs.2009, 12:59
Ertugrul Hoca'nin almasini isterim ama Ibre Trabzon dan yana gibi.
LaigLeNoiR
16.Mayıs.2009, 16:40
Umut gerçekten çok gol kaçıran ancak çok fazlada gol posizyonuna giren bir forvet.Kesinlikle takımımda böyle bir oyuncu olsun isterim ben.
Trabzonspor
16.Mayıs.2009, 16:57
Takımımız ile Bursaspor yarın yapacakları karşılaşmayla ligde 66. kez karşı karşıya gelecekler.
1974-75 sezonunda Bursa’da oynanan ve 0-0 berabere biten müsabakada ilk kez karşı karşıya gelen iki takım arasında bugüne kadar oynanan 65 maçın 34’nü takımımız kazanırken 8 karşılaşmadan Bursaspor galip ayrıldı. 23 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadılar. Bursaspor karşısında büyük bir üstünlük kuran takımımız söz konusu müsabakalarda 97 gol atarken, kalesinde 44 gol gördü.
İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyetleri takımımız elde etti. 1976-77 sezonunda 4-0, 1988-89 sezonunda 6-0 ve 2001-02 sezonunda ise 5-0’lık skorlarla sahadan ayrıldık.
Ligin ilk yarısında oynanan müsabaka ise Bursaspor'un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.
Bursaspor’la ile son 2 sezon
İki takım arasında son 2 sezonda oynanan maçlarda ise Bordo-Mavili ekibimizin 2, Bursaspor’un ise 1 galibiyeti bulunuyor. 1 maç ise berabere sonuçlandı.
2006-07 sezonu
Bursaspor: 2-1 Trabzonspor
Trabzonspor: 3-1 Bursaspor
2007-08 sezonu
Bursaspor: 1-1 Trabzonspor
Trabzonspor: 2-1 Bursaspor
bursa_mc
16.Mayıs.2009, 18:24
Bursaspor sefilleri oynuyor ama yarın maç bizim..
Cyzio
17.Mayıs.2009, 00:31
Acı mağlubiyet yaşayacakmışız.Fazla acıtmayın sakın ha..
Cengo
17.Mayıs.2009, 03:04
Bu gerçek mi?
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/TRABZONSPOR-Kurtlar-vadisi-Trabzon_3_HDetail_35_133484.htm
Crocodile1963
17.Mayıs.2009, 03:35
Her yönüyle ilginç bir haber.
Bütün maç çekirdek yeyip sadece 61 de balon-konfeti atmakla sevinç gösterisi olması birincisii KVP ile Fanatik'in aynı cümleler içinde geçmesi ikincisi. . .
Barça38
17.Mayıs.2009, 04:18
Iki Takimda iyi gidiyor.
Ama bursaya Eski Hocamiz ERTUGRUL SAGLAMIN takimi oldugu icin ayri sempatim var..
Adam gibi adam Ertugrul SagLam
Universal
17.Mayıs.2009, 05:25
Çok iyi maç bekliyorum. Bursaspor bu maçta favorim... Avrupa'da ki liglere bakıyorumda en zevkli lig bizim ligimiz...
Trabzonspor
17.Mayıs.2009, 14:09
Her yönüyle ilginç bir haber.
Bütün maç çekirdek yeyip sadece 61 de balon-konfeti atmakla sevinç gösterisi olması birincisii KVP ile Fanatik'in aynı cümleler içinde geçmesi ikincisi. . .
Trafaftarın geneli senin dediğine uymuyor.Hbaer de doğru olabilir çünkü Saner Ayar Show tv genel müdürü.
bySilver
17.Mayıs.2009, 14:38
Sadece çekirdek çıtlatan taraf maraton bölümünün bir kısmı diğerleri hep ayakta hep tezahürat yapmakta. :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Mayıs.2009, 19:50
Trabzonspor maç boyu bastırır fakat Bursaspor 1-0 kazanır düşüncesindeyim...Maçın seyri bu şekilde olacak bence...
LaigLeNoiR
17.Mayıs.2009, 22:04
Serkan Balcı sezonu kapatmış.Selçuk oynayacakmış yerine.Bu arada Alanzinho 'yu yine almamışlar 11'e.
Crocodile1963
17.Mayıs.2009, 22:32
--------Ivankov--------
Ali - Ömer- Tuna - Keçeli
Veli - Kirita - Ozan - Ozan
Sercan - Shin
Bursasporun kadrosu . . .
bugra 1905
17.Mayıs.2009, 23:23
Başarılar Bursaya
Trabzonspor
17.Mayıs.2009, 23:47
Sçmalamış defansta,kesin gol yicez Tyfun ortada Sağda Ferhat hadi hayırlısı.
tarikko
18.Mayıs.2009, 01:55
Son dakika Ozan kırmızı gördü tehlikeli nokta frikik kullanıyor Trabzon ..
El Comandante
18.Mayıs.2009, 01:56
Gökhan Ünal frikikten atti, Trabzonspor maci 1-0 kazandi ...
tarikko
18.Mayıs.2009, 01:56
Attı valla Gökhan 90+6'da stad yıkılıo :)
bySilver
18.Mayıs.2009, 01:57
Gol oldu Gökhan Ünal
tarikko
18.Mayıs.2009, 01:58
Ertuğrul Hocada çok sinirlendi ...
bySilver
18.Mayıs.2009, 01:59
yazık oldu Bursaya ne diyelim.
BaFraLı
18.Mayıs.2009, 02:01
Sercan'ı at artık oyundan hoca ya.Sercan hakemi dövücek nerdeyse hoca hiç bişi yapmıyor hayret bişi ya.Adam gibi hakem olasydın zaten verirdin Kırmızıyı Sercana.Bursalılarda hakemi yicekler...
Bordo61Mavi
18.Mayıs.2009, 02:04
Rovans alindi :D
ohh beee :D
PesimiSTyLa
18.Mayıs.2009, 02:04
Hasan Kabze'nin golüne benzemesin bu da? :D TS nin kaderi bizim elimizde. Önce BJK, Sonra sivasla oynayacagız. Hakeden sampiyon olsun, tebrikler TS.
nekop
18.Mayıs.2009, 02:08
Hasan Kabze'nin golüne benzemesin bu da? :D TS nin kaderi bizim elimizde. Önce BJK, Sonra sivasla oynayacagız. Hakeden sampiyon olsun, tebrikler TS.
Son 2 haftada zaten yarı Trabzonsporlu yarı Galatasaraylıyız. :D
El Comandante
18.Mayıs.2009, 02:10
Ben Trabzonspor'un sampiyon olmasini istiyorum. Umarim bu dilegim gerceklesir. :)
Bordo61Mavi
18.Mayıs.2009, 02:11
Son 2 haftada zaten yarı Trabzonsporlu yarı Galatasaraylıyız. :D
Once biz yenelimde son maclarimizi :D Sonra birazda cimbomlu olurus :D nede olmasa biz onlara kiyak yaptik. Bursayi enselerinden aldik
nekop
18.Mayıs.2009, 02:21
Hak yerini buldu mu desek kısaca...
Memedov
18.Mayıs.2009, 02:21
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.
ilk maçta ofsayt ile yenilen gol sonrası ortalığı yıkan Trabzonsporlu arkadaşları bu maçta çok umursamaz gördüm.
hakem adeta maçı katletti helal olsun.
inanıyoruz ilerleyen senelerde Bursaspor daha iyi yerlere gelecek.
tarikko
18.Mayıs.2009, 02:24
Yazık oldu Bursa'ya..UEFA onlar için zorlaştı ama yine de Ertuğrul Hoca ve ekibine helal olsun diyorum çok iyi yerlere geldiler .. Hakeme de helal olsun valla ..
Alicanfmfan
18.Mayıs.2009, 02:30
Yahu bırakın çocuklar gibi atısmayı :D
Trabzonspor
18.Mayıs.2009, 02:31
1-0 oldu bızım oldu.
Bordo61Mavi
18.Mayıs.2009, 02:41
Huseyinin Umuta pasini gordunuzmu :D Zidane gibiydi
Ayrica 1ci yarinin bitisindede fauluk pozisyonumuz var
Aydin
18.Mayıs.2009, 02:44
Hiç olmayacak faulü vererek Hüseyin Göçek miydi hakemin adı bilmiyorum ama o hakem bir maçı daha katletti bana göre.
LaigLeNoiR
18.Mayıs.2009, 02:57
Ara ara maça bakma fırsatım oldu.Her baktığımda Bursaspor daha üstün oynuyordu.Ancak futbolun cilvesi işte.Son saniyelerdeki posizyonda babam ve abimle maçı izlerken 3'ümüz de aynı anda gol olacak dedi ve Gökhan'da golünü attı.
Ne diyelim tebrikler Trabzon'a.
Bordo61Mavi
18.Mayıs.2009, 02:59
Ara ara maça bakma fırsatım oldu.Her baktığımda Bursaspor daha üstün oynuyordu.Ancak futbolun cilvesi işte.Son saniyelerdeki posizyonda babam ve abimle maçı izlerken 3'ümüz de aynı anda gol olacak dedi ve Gökhan'da golünü attı.
Ne diyelim tebrikler Trabzon'a.
Ozetler de 3 tane pozisyon saydim Bursanin kayde deger. Ikisi uzaktan sutlardi, oysaki bizde kacan cok pozisyon vardi.
LaigLeNoiR
18.Mayıs.2009, 03:07
Posizyon demedim ama genelde topun hakimi Bursa'ydı.Belki öyle denk gelmiştir.Benim her açtığım dakikalarda Bursa'nın ayağındaydı top.
Aydin
18.Mayıs.2009, 03:07
Kendi iradem ile yazdığım şeyler bunlar bu yazının bir benzerini bir yerde daha bulamazsın. Ya bunu bir benzerini - kopyasını bulursun ya da iftira atmayacaksın insanlara.
Daha neler var buraya yazılcak ama 10 kere düşünüp bir kere yazmaya çalışıyorum . . .
Bana başka zaman özel mesaj ile geliyorsun. B.Jimnastik Kulübü yazmayayım mı yani diyorsun ama şimdi de gelip tirabzon yazıyorsun. Bunları kasıtlı yaptığını zaten biliyoruz ama bari bu kadar göstere göstere yapma lütfen.
Yazacaksanız mahalle kavgasına dönmeden yazın lütfen. Artık ligin 33. haftasına girdik. Yeter gerginlik stres.
Crocodile1963
18.Mayıs.2009, 03:08
LaigLeNoiR şanslı adammışsın nasıl becerin koca maçta o üç pozisyonu yakalamayı !
LaigLeNoiR
18.Mayıs.2009, 03:09
Demek benim şansıma gerçekten de :) Her baktıımda Bursaspor ayağında topla çok kolay adam geçiyor kanatlara iniyor orta yapıyor çalım atıyordu.Ama galiba o izlediklerim Bursa'nın tek olan posizyonlarıydı.Herkes öyle dediğine göre...
Aydin
18.Mayıs.2009, 03:13
Coşkun, sonuçta frikikte hakem düdüğü çalıp oyun durduğu için maçın uzaması normal. Yani golün +6'da gelmesi bence olay değil. Asıl olay frikiğin frikik bile olmaması. Hatta Ömer Erdoğan'a faul yapıyor Gökhan. Saçmalık orada yani. +6'da atmalarında değil.
eXcitinG
18.Mayıs.2009, 03:24
Son pozisyon oLdukça tartışıLır. Ama geneL anLamda oyunda Trabzonspor daha hakimdi, daha net pozisyonLar buLdu. Son haftaLar çekişmeLi oLacak.
Bordo61Mavi
18.Mayıs.2009, 03:26
Hakemin durdugu yere bakarsan ordan Gokhanin Bursali futbolcuya mudahelesini cok fazla goremiyor, gordugu sey Bursali futbolcu asagi inerken Gokhana elinle mudahele etmesi. Ve onu yere cekmesine faul verdi. O acidan hakemi ne kadar sucliyabiliris bilmem. Elle mudahele kesinlikle faul ama, kendini oyle korumaz bi insan.
Ayrica tartisilcak bi penalti pozisyonumuz var, ceza sahasi disina verdi hakem
Hediye demeyin bence, adalet yerini buldu. Nasil siz ilk macta hediye sozunu kabul etmediniz, bende burda kabul edemem. Bana gore cok komik oluyor boyle demeniz
Memedov
18.Mayıs.2009, 03:26
böyle bir faul yok, hakem ne amaçla çaldı anlam veremiyorum. son iki maçı kazanıp herşeye rağmen avrupaya gideceğimizi düşünüyorum.
Bordo61Mavi
18.Mayıs.2009, 03:32
Faulu çıkıpta bize anlatmana gerek yok yahu. Herkes yanlış faul oldugu görüyor zaten Tvde,sen başka bir pozisyonu anlatıyorsun sanırım:icon_smile:
Benim yaptigim yorumdan sanane :) Gordugumu buraya yazmami senmi engeliycen. Sitede yeterince yonetici var sen kendi isine bak
Ben izledigimi anlatiyorum, hakem durdugu yerde o acidan Gokhanin Bursali futbolcuya ne kadar mudahelede bulundugunu goremez
Memedov
18.Mayıs.2009, 03:37
yahu bırakın bu ayakları, ilk maçta ofsat olan bir pozisyonda gol yediniz diye ortalığı yıktınız. o zaman aynı şeyi biz söylediğimizde hakemse görecek göremiyorsa orada ne işi var diyordunuz. bu da aynı hesap. bizim maçtan sonra başkanınız sadri şener çıkıp açıklama yapıyordu Trabzonu liderlikten indirmek için komplo kuruluyor falan filan inter milan diye. şimdi de bu maçtan sonra tanrının adaleti bilmem ne diye konusuyor. son 3 haftaya girilirken ibre terse döndü heralde Trabzonu şampiyon yapmak için diğer takımlara komplo kuruluyor galiba.
ilk mesajımda belirttiğim gibi, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantalitesiyle bakıyoruz olaylara.
Bordo61Mavi
18.Mayıs.2009, 03:38
İşte büyük olay şu hakemın görmediğini sen görebiliyorsun. Anlatabildim dimi.:D
Ben tv den izliyorum, 348372498327498237 defa izleme sansim var. O adam oyle goruo o anda. Koskoca ofsayt gorulmedi ilk macta, hakemin bunu gormesi cok zordu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yahu bırakın bu ayakları, ilk maçta ofsat olan bir pozisyonda gol yediniz diye ortalığı yıktınız. o zaman aynı şeyi biz söylediğimizde hakemse görecek göremiyorsa orada ne işi var diyordunuz. bu da aynı hesap. bizim maçtan sonra başkanınız sadri şener çıkıp açıklama yapıyordu Trabzonu liderlikten indirmek için komplo kuruluyor falan filan inter milan diye. şimdi de bu maçtan sonra tanrının adaleti bilmem ne diye konusuyor. son 3 haftaya girilirken ibre terse döndü heralde Trabzonu şampiyon yapmak için diğer takımlara komplo kuruluyor galiba.
ilk mesajımda belirttiğim gibi, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantalitesiyle bakıyoruz olaylara.
Taraftarlariniz hicte oyle demiyodu ;)
Mac bitti gitti, 3 puan bizim. Gelenek bozulmadi Bursa yine evimizde bizi yenemedi
Ayrica Crocodile1963 un yaptigi hakaretin nedenini yasina bagliyorum. Daha uretken olmasi lazim Turk gencinin
Bordo61Mavi
18.Mayıs.2009, 03:52
Siz zaten eleştiriye açık olmadıgınız için,sizin doğrularınız KESİN doğrudur. O yüzden sana yazarak zaman kaybedemem.
Kaybetme zaten ;)
Cunki maci sadece ben degil herkes izledi, robocop hakemlerimiz olsaydi suan ligde herkes degisik yerlerde olurdu
Memedov
18.Mayıs.2009, 03:52
Taraftarlariniz hicte oyle demiyodu ;)
Mac bitti gitti, 3 puan bizim. Gelenek bozulmadi Bursa yine evimizde bizi yenemedi
diyorum ya, nasıl istersen öyle görürsün. o maç ortalığı yıktınız. Trabzonun üstüne kurulan komployu kabul ettiniz. Bugün de Bursa'ya kurulan komployu kabul edeceksiniz o zaman.
başkanınız ilk maçın ardından çıkıp Trabzona komplo kuruluyor bizi şampiyon yapmıyacaklar diyor. bu maçtan sonra kazandı ya maçı ondan mutlusu yok tabii tanrının adaleti diyebiliyor anca. hadi konuşsana şimdi diğer takımlara komplo kuruldu bizi şampiyon yapacaklar diye.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, herkes neyin ne olduğunu çok iyi görüyor.
Bordo61Mavi
18.Mayıs.2009, 03:58
diyorum ya, nasıl istersen öyle görürsün. o maç ortalığı yıktınız. Trabzonun üstüne kurulan komployu kabul ettiniz. Bugün de Bursa'ya kurulan komployu kabul edeceksiniz o zaman.
başkanınız ilk maçın ardından çıkıp Trabzona komplo kuruluyor bizi şampiyon yapmıyacaklar diyor. bu maçtan sonra kazandı ya maçı ondan mutlusu yok tabii tanrının adaleti diyebiliyor anca. hadi konuşsana şimdi diğer takımlara komplo kuruldu bizi şampiyon yapacaklar diye.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, herkes neyin ne olduğunu çok iyi görüyor.
:) Iki pozisyonda cok degisik. Biz o Bursa macina gelene kadar cok haksizliga ugradik, Bursa maci bardagi tasiran damlaydi. Bursaya karsi bisey degil bu
Siz bu maca gelene kadar haksizliga ugradinizmi, bence yok 7 mactir yenilmeyen bi Bursa geldi bize.
2 mac 2 haksiz karar ama 2 de ayri pozisyon. Birini nasil gormuolar anlamiyoruz ( ofsayt ) Diger ise hakemin zorluk cekebilce bi pozisyon, Gokhan kambura yatmadi adami iti ama hakem bunu o acidan ne derece itigini hatta Gokhanin itigini bile goremez.
Crocodile a gereken cezanin verilmesini istiyorum. Laz fikralari cok okumus, saat felan diyodu az once . Forumdan siliniyor ama bizim aklimizdan silinmiyor
Memedov
18.Mayıs.2009, 04:03
Gereken cezalar veriliyor merak etmeyin.
sen dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsun, sizin ilk maçta dediğiniz gibi şimdi ben diyorum.
hakemse görecek, göremiyorsa orada işi ne.
Bordo61Mavi
18.Mayıs.2009, 04:06
Yan hakemin ne ise yaradigini ben bilmiyorumki siz bilesiniz. :)
fmsmyrna
18.Mayıs.2009, 04:12
Maçı izlemedim ama son verilen faulu gördüm.Yazık oldu Bursa'ya faulu yapan Gökhan orda.Bursa'lı topçular da diyor son dakikada böyle birşey olması çok kötü.
Bursaspor
18.Mayıs.2009, 04:16
Arkadaşlar öncelikle Trabzonspor'u kazandığı 3 puandan dolayı tebrik ederim. Gerçekten güzel bir maç oldu, her takımın etkili olduğu anlar ve pozisyonlar oldu.
Trabzonspor'un penaltı beklediği pozisyonda, hareket ceza sahası dışında başlıyor ve oyuncular (Her iki oyuncu da) ceza sahası içine dengesini kaybedip düşüyor.
Bu durumuda hakem pozisyonun başladığı yere ve başlangıcına göre kararı veriyor. Ki bu olması gereken çünkü Trabzonspor'lu oyuncu düşmeye başladığı anda Bursaspor'lu oyuncu da düşüyor ve bu düşme anı ceza sahası içinde oluyor.
Bu düşme anı fiziksel bir açıklama ile anlatılabilir. (Sanırım momentum konusu bunu açıklamaya yeterli olacaktır.)
Gelelim 90+4 ve sonrasında yaşanan pozisyonlara; ilk serbest vuruşu kararı verilen pozisyonda faulü yapan oyuncu Gökhan Ünal. Ömer Erdoğan topa sıçrıyor ama Gökhan Ünal'ın topla bir ilgisi yok, kasti bir şekilde Ömer havadayken Ömer'e müdahale ediyor.
Hakem ise pozisyonun bu kısmına yakın olduğu halde farkedemiyor. Ve Ömer'in inerken Gökhan Ünal'a kolunun çarptığı pozisyonu faul olarak değerlendiriyor. Ki bu yanlış bir karar ama hakemler sonuçta olayları o anki reaksiyon ile değerlendiriyorlar, belki yardımcı hakem pozisyonu daha net görebilmişti, keşke ona sormuş olsaydı. (Belki sormuştur, kimseyi bir zan altında bırakmak istemem.)
Daha sonraki serbest vuruşta ise top Bekir Ozan Has'ın eline çarpıyor, el ile oynama olarak değerlendirdiği için verdiği sarı kart ve ardından bu kart oyuncunun ikinci sarı kartı olduğu için verdiği kırmızı kart doğrudur. Ama dediğim gibi el ile oynama olarak değerlendirdiği için böyledir. Pozisyon çok net bir şekilde ekrana yakalanmadı, bu yüzden çok net bir şey söylemek zor.
Durum bundan ibaret, ilk serbest vuruşun verilmesi hatalı olduğu için ikinci serbest vuruş ve gol hatalı bir goldür. Yani, o gole sebep olan olay ilk serbest vuruştur, ilk serbest vuruş da haksız yere olduğu için gol de haksız bir pozisyondan dolayı olmuştur.
Ayrıca bu maçın ardından sanırım sadece +4dk uzayan bir maç pekala o son vuruş yapılmadan bitirilebilirdi, neden bitirilmedi diyebiliriz.
Bursa'nın da hakkının yendiği maçlar oldu. Bu tip şeyler oluyor ve basketboldaki gibi televizyon görüntülerinden yardım alınmadıkça böyle şeyler olmaya da devam edecektir.
Umarım kimseyi kıracak ya da zor durumda bırakacak bir şey yoktur. Eğer varsa da kusura bakmayınız.
scar face
18.Mayıs.2009, 05:27
Hüseyin Göçek işte eyyamcı ne beklenir ki...Yazık oldu Bursa'ya
bugra 1905
18.Mayıs.2009, 13:25
Yazık Oldu Bursaya
Trabzonspor
18.Mayıs.2009, 17:16
Bizim şampiyon olmak için kimsenin yardımına ihtiyacımız yok olursak kendi gücümüzle olmassakta bi 25 daha bekleriz problem değil.Ligin ilk yarısından sora ne diyordunuz olur bunlar normal hakem hataları şimdide ben diyorum olur bunlar normal hakem hataları ayrıca 4de 6ya uzamasının sebebide oyunun durması bu heryerde gecerli bir kuraldı.
Cyzio
18.Mayıs.2009, 22:12
Yazık oldu Bursa'ya.
.......
bursa_mc
19.Mayıs.2009, 00:34
Benım yorumlarım Trabzon emniyetine olacak.Deplasmanda ilk defa böyle tutucu emniyet gördüm..Maçtan sonra Trabzonsporluların arabaları taşlamalarına göz yumuyorlar fakat biz taşı yedikten sonra Trabzon caddelerinde adam kovaladık mı birden bire polis oldukları aklarına geliyor.Düşünün teke tek taraftarlarla polis arasında kavgalar oldu..Bir arkadaşımıza 3 dikiş atıldı polisin kaskla vurması sonucu.Gelen habere göre 22 tane memur yaralanmış.
Maç sırasında Samsunspor'lu bir arkadaşım vardı meğerse Trabzon ve Samsun birbirlerini sevmezmiş.Bunu öğrenci o arkadaştan atkıyı kaptım ve Trabzonsporlulara doğru gittim atkıyı açarak.Gerçekten araları bozukmuş :D
Alicanfmfan
19.Mayıs.2009, 00:37
İnşAllah , Trabzon şampiyon olur
Bastır Fırtına ! :D
Kesinlikle. Hakemde trabzona 3 puan hediye. Trt1 açıp izleyin. Pozisyonu gösteriyor
Neyse ne . Ben yine Gökhan Ünal'a faul yapıldığını düşünüyorum. Hakemden hediye diyosan ilk maçı aklına getirirsen sevinirim 50 metrelik ofsaytla Sercan'la attığınız gol + Umut'un sayılmayan golü ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bizim şampiyon olmak için kimsenin yardımına ihtiyacımız yok olursak kendi gücümüzle olmassakta bi 25 daha bekleriz problem değil.Ligin ilk yarısından sora ne diyordunuz olur bunlar normal hakem hataları şimdide ben diyorum olur bunlar normal hakem hataları ayrıca 4de 6ya uzamasının sebebide oyunun durması bu heryerde gecerli bir kuraldı.
+1 Kutluyorum seni abi bu yorumundan dolayı :)
Bordo61Mavi
19.Mayıs.2009, 03:12
İnşAllah , Trabzon şampiyon olur
Bastır Fırtına ! :D
Son haftalar destegimi ikiye boldum
61% Trabzon 39% Galatasaray :D
bursa_mc
19.Mayıs.2009, 03:23
Bursa'da hakem hatası,Trabzon'da hakem hatası..Böyle gitmez..
Buraya kadar gelmişken hedeften dönülemezdi fakat ne yazikki olmadı.Belki ufakta olsa bir şansımız var ama çok zor..Maçtan sonra tribünde,tuvallette çok kişi ağladı..
Ayrıca Trabzonspor seyircisi o kadar da etkili değilmiş..İşte bi 61.dakika da birde maç sonu 3ledi çok ses çıkıyor.
Bordo61Mavi
19.Mayıs.2009, 20:01
Siz demene gerek yok, faulu biz goruyoruz cunki simdi 1000 defa izledim. Sen diyebilirsin cunki o Bk61 in gorusudur.
BursaMc bizim cekirdekci taraftarlari sen cok sevdin galiba :D agzindan dusmuo
bursa_mc
19.Mayıs.2009, 21:48
Siz demene gerek yok, faulu biz goruyoruz cunki simdi 1000 defa izledim. Sen diyebilirsin cunki o Bk61 in gorusudur.
BursaMc bizim cekirdekci taraftarlari sen cok sevdin galiba :D agzindan dusmuo
Aynen ibik61 maç sonunda bizi taşlayanlar çok iyi kaçtı valla yakalayamadık yazık bize gerçekten.Bizleri geri vites yapacaklarını zannettiler ama yanıldılar..:D Trabzon'lu bazı günahsız insanlar da güme gitti ona üzüldüm.Bursa'da Trabzonlu bir vatandaş öldürüldü diyorlar inşAllah gerçek değildir..Ayrıca 61.dakikada çoşuyorsunuz var mı başka birşey??
Bu arada maçı tribünden seyrettiysen ve taraftarının acizliğini göremiyorsan yazık sana.Yok tv başında seyrettiysen bence Avni Aker'de maç izlemeni tavsiye ediyorum,taraftarının nasıl sustuğunu görürsün.Trabzon'dan Bursa'ya kaç kişi geliyor acaba??
Trabzonspor
19.Mayıs.2009, 22:00
Taraftarın susup susmadığı seni bağlamaz ki o bizim takımın sorunu ayrıca burasıda onun tartışılması gereken alan değil.Bizde taraftar büyük olduğu için birden fazla taraftar grubu var o yüzden kimse bağırmadan oturuyor gibi geliyor sana.
frkara
19.Mayıs.2009, 22:05
Aynen ibik61 maç sonunda bizi taşlayanlar çok iyi kaçtı valla yakalayamadık yazık bize gerçekten.Bizleri geri vites yapacaklarını zannettiler ama yanıldılar..:D Trabzon'lu bazı günahsız insanlar da güme gitti ona üzüldüm.Bursa'da Trabzonlu bir vatandaş öldürüldü diyorlar inşAllah gerçek değildir..Ayrıca 61.dakikada çoşuyorsunuz var mı başka birşey??
Bu arada maçı tribünden seyrettiysen ve taraftarının acizliğini göremiyorsan yazık sana.Yok tv başında seyrettiysen bence Avni Aker'de maç izlemeni tavsiye ediyorum,taraftarının nasıl sustuğunu görürsün.Trabzon'dan Bursa'ya kaç kişi geliyor acaba??
Ya sen ne saçmalıyorsunki.bursaylar trabzonu nasıl tartışıyorsun bursa kim.Bursa avni akerde 30 küsür mac yapmış galibiyeti yok.Taraftar susuyor düyorsun sadece taraftarn bağırmasıyla olmuyor barnebau da cıt cıkmıyor.bursaya kac kisi gittiğini siz daha iyi bilirsiniz.sen kimsin trabzona trabzonda posta koyuyon o dediğini sadece sen biliyorsun galiba.
Trabzon maçtan sonra kolbastı oynuyor bakıyorum bütün millet birseyler yapıyor oyun havasında
İlk plaka 61. dakikayı ts yaptı btn and kulupleri yapıyor
bursa_mc
19.Mayıs.2009, 22:15
Taraftarın susup susmadığı seni bağlamaz ki o bizim takımın sorunu ayrıca burasıda onun tartışılması gereken alan değil.Bizde taraftar büyük olduğu için birden fazla taraftar grubu var o yüzden kimse bağırmadan oturuyor gibi geliyor sana.
Burada tartışılması gereken alan değilse tahrik etmesinler..Başka birşey demiyorum..Ben yapacağımı Trabzon'da yaptım..
Trabzonspor
19.Mayıs.2009, 22:41
Tahrikleri sen başlatıyosun bence tamam maç bitti faul yoktu ama hakem verdi artık tartışmanın luzumu yok bizde ilk maçta saatlerce tartıştık ama değişen olmadı sende boşuna yorma kendini.Ayrıca Trabzonda yapacağımı yaptım diyorsun yaptığın birşey yoktur ama bunu söyleyip yeni bir polemi yaratıyosun.
Bordo61Mavi
19.Mayıs.2009, 22:42
Burada tartışılması gereken alan değilse tahrik etmesinler..Başka birşey demiyorum..Ben yapacağımı Trabzon'da yaptım..
Valla tas felan atmisiniz beni ilgilendirmez :) Bu sizin futbol zevkiniz olsa gerek. Anorthosis macina gittimde Rum lara bisey atmadim. Ben sahadaki sonuca bakarim :)
Aferin kocum dedilermi geri donuste sana abilerin :D buda sana yetmistir dimi, bu sene Uefa sansinizi buyuk olcude kaybetiniz ama o atiginiz bi isabetli tas size yeter :) ben ondan demiyorumu, anadolu kulupleri daha cooooooookkkkkk bekler basarilari :) altin madalya varmi :D
bursa_mc
19.Mayıs.2009, 23:30
Valla tas felan atmisiniz beni ilgilendirmez :) Bu sizin futbol zevkiniz olsa gerek. Anorthosis macina gittimde Rum lara bisey atmadim. Ben sahadaki sonuca bakarim :)
Aferin kocum dedilermi geri donuste sana abilerin :D buda sana yetmistir dimi, bu sene Uefa sansinizi buyuk olcude kaybetiniz ama o atiginiz bi isabetli tas size yeter :) ben ondan demiyorumu, anadolu kulupleri daha cooooooookkkkkk bekler basarilari :)
Rumlar sizi elemişti demi:)
Kendini Anadolu takımı olarak görmeyenler utansın.
Ayrıca başarı gelmesede,UEFA hedefi olmasa da takıma sahip çıkarız..Siz takılın büyük takımız diye
Bordo61Mavi
19.Mayıs.2009, 23:36
Rumlar sizi elemişti demi:)
Kendini Anadolu takımı olarak görmeyenler utansın.
Ayrıca başarı gelmesede,UEFA hedefi olmasa da takıma sahip çıkarız..Siz takılın büyük takımız diye
Anadolu takimi diye bisey kalmamali, yoksa anadolu diye hep ezerler ;) Bi grup icinde kendimize yer edinmiyelim. Cunku o grupta basari yok
He rumlar bizi elemisti :D cok komik dimi, bende cok komik bulmustum ve gulerek eve gitmistim o gunusu
bursa_mc
19.Mayıs.2009, 23:40
Anadolu takimi diye bisey kalmamali, yoksa anadolu diye hep ezerler ;) Bi grup icinde kendimize yer edinmiyelim. Cunku o grupta basari yok..
Anadolu diye birşey her zaman olmalı en azından benim düşüncem..
Bordo61Mavi
19.Mayıs.2009, 23:47
Anadolu diye birşey her zaman olmalı en azından benim düşüncem..
Onun icinden yukselen degerler olmali, bi sezon iyi ondan sonra kume dustu ne anlican. Yukselen deger suanda bi Sivas var baskada goremiyorum. Bursa olarak ikinci yariya iyi isler yaptiniz insallah bi sonraki sezonda devam eder ;)
Sivasin sampion olamama sebebi bence kendi icinde yaratiklari sorunlari. Ornegin daha Antep macinda Hayrettinin konusmalari, biraz daha profesyonel olsaydi bu sezon takim pskolojisini etkilemezdi.
Simdi sen ovunuyon, ama neye :) Trabzon taraftari korkacamizi sandi ama biz heriflik ettik ve geri kacmadik. Iste ben yapacagimi yaptim dion, ne yaptin sen :) senin sayende Bursa 3 puanmi aldi, uefa yami gitti, sampionmu oldu. Taraftarlik yapcaksaniz kendi takiminizada dusunun, sadece renkleri degil orda ter doken futbolcularida ;) onlar nasil etkilenecekler sizin bu yaptiklarinizdan.
Tek bursada demiyorum
bursa_mc
19.Mayıs.2009, 23:53
Onun icinden yukselen degerler olmali, bi sezon iyi ondan sonra kume dustu ne anlican. Yukselen deger suanda bi Sivas var baskada goremiyorum. Bursa olarak ikinci yariya iyi isler yaptiniz insallah bi sonraki sezonda devam eder ;)
Sivasin sampion olamama sebebi bence kendi icinde yaratiklari sorunlari. Ornegin daha Antep macinda Hayrettinin konusmalari, biraz daha profesyonel olsaydi bu sezon takim pskolojisini etkilemezdi.
Simdi sen ovunuyon, ama neye :) Trabzon taraftari korkacamizi sandi ama biz heriflik ettik ve geri kacmadik. Iste ben yapacagimi yaptim dion, ne yaptin sen :) senin sayende Bursa 3 puanmi aldi, uefa yami gitti, sampionmu oldu. Taraftarlik yapcaksaniz kendi takiminizada dusunun, sadece renkleri degil orda ter doken futbolcularida ;) onlar nasil etkilenecekler sizin bu yaptiklarinizdan.
Tek bursada demiyorum
Arkadaşım tamam kazandınız ben yanlışım tebrikler size ,fazla uzamasın konu ki uzayınca ben siteden atılıyorum.Kendimi tutamayarak..
Bordo61Mavi
19.Mayıs.2009, 23:57
Arkadaşım tamam kazandınız ben yanlışım tebrikler size ,fazla uzamasın konu ki uzayınca ben siteden atılıyorum.Kendimi tutamayarak..
Yo futbol tartismaktan atilmasinda, sahsa veya topluma hakaret edilirsen atilirsin :D
Crocodile dedi bize ya saate bakin :D bi laziz ta kafamiz calismio, aslinda suan o mesajini rapor ettigime uzuluyorum, keske yapmasaydim. Ama ozel mesajta ceksem degismezdi yani yine cezasi verilirdi. Bide Tirabzon demesi vardi, o ne derece bize hakareti bilmem ama komikti :D
El Barto
20.Mayıs.2009, 00:01
Son atılan mesajların maşallahı var. Olayı epey bir kişileştirmişsiniz yine. Gereken mesajlara gereken cezalar geliyor merak etmeyin. ;)
İsterseniz bu mesajdan sonra da birbirinize atıp tutmaya devam edebilirsiniz.
goosfraba
20.Mayıs.2009, 00:05
Konu kapanmıştır.