View Full Version : Oyuncumu ben vermeden alabiliyorlar
IbrahimSEMIZ
16.Mayıs.2009, 14:20
Oyuncuma teklif yapıyorlar, ben sürekli reddediyorum. Fakat mesela oyuncumun satın alınabileceği değer 8.75M$ ise o parayı verdiklerinde bana sormuyor bile kabul ediyor musun diye.
Bu saçmalıktan nasıl kurtulabilirim, satmak istemiyorum :o
tarikko
16.Mayıs.2009, 14:25
Yeni sözleşme önermen lazım :).. o para serbest kalma maddesi çünkü onu verirlerse sana sormalarına gerek yok zaten ..
IbrahimSEMIZ
16.Mayıs.2009, 14:26
Yeni sözleşme önerdiğimde, sözleşmeyi kabul ederse satılmayacak yani, teşekkürler :)
tarikko
16.Mayıs.2009, 14:30
Yeni sözleşme önerdiğimde, sözleşmeyi kabul ederse satılmayacak yani, teşekkürler :)
Bir de serbest kalma maddesi koymamaya çalış istiyorsa da yüksek bir fiyat yap ..
skylife
16.Mayıs.2009, 14:32
Aslında bendede oluyor serbest kalma maddesi yok ama sağolsun aziz başkan 10m teklif gelince luganoya kabul etti. nası benden habersiz yapıyorsa :D
IbrahimSEMIZ
16.Mayıs.2009, 14:33
Aslında bendede oluyor serbest kalma maddesi yok ama sağolsun aziz başkan 10m teklif gelince luganoya kabul etti. nası benden habersiz yapıyorsa :D
Serbest kalma maddesi yoktu zaten, takımın managerimiyiz başçavuşun beygirimiyiz anlamadım valla :D
Pesimistr
16.Mayıs.2009, 15:24
Oyuncunun Transfer Statüsünde X Kadar Parayı Veren Tüm Teklifleri Kabul Et Diye Bir Madde Var...O İşaretli İse Ondan Dolayı Oluyor Olmasın ?
southmaster07
16.Mayıs.2009, 15:37
Dostum eğer takım büyük bir takım değilse (Giresunspor, Orduspor, İstanbulspor vs.) yada kulubün paraya ihtiyacı varsa başkan büyük gördüğü teklifi sana sormadan kabul edebiliyor. Örnek: Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye ilk geldiğinde 17,5 milyonluk Okocha teklifini kabul etmesi.
bloodstar
20.Mayıs.2009, 21:16
klübün maddi durumu ile alakalı arkadaşım..eğer 3 milyonluk bi adamına 3.5 gibi veya daha fazla bi teklif gelirse paraya ihtiyacı olan klüp başkanı sana sormadan oyuncunu satar.ama eğer klübün parası varsa uçuk bi rakam değilse gelen teklif senin insiyatifine bırakır..ilk sezonda cisseyi satılık listesine koydum 5.5 milyon önerdi delinin birisi :) adamda hemen kabul etti..ama ardından sezon arasında delgado için juve 10.5 milyon önerdi ama kabul etmedim bana sordular başkan zıplamadı cissenin datışı ile gelen para nedeniyle.ayrıca oyuncunun takım içindeki rolü o ana kadar takıma gösterdiği katkı da az da olsa gelen teklif karşısında adamı sattırıyo başkan tarafından.o nedenle transfer yaparken geride para olarak bişeyler bırakmaya çalışarak, satılan -alınan oyuncu dengesini iyi kurarak klübü iflasa sürüklemeden dengeli bi transfer politikası gerekli ki, durup dururken gelen cazip bi teklife başkan atlamasın...
Walter Sakana
20.Mayıs.2009, 21:46
satmak istemediğin oyuncunun Set Transfer Status ekranına git. İstediğin parayı abartılı bir rakam yap. (mesela ben Sakho için maksimum miktar olan 63m euro yaptım). Oyuncuyu isteyen bir çok takım varken sen bunu yaptıktan sonra continue game dediğinde bir kaç güne kadar oyuncunu isteyen klüp kalmadığını yada en fazla 1-2 klübün olduğunu göreceksin ki onlarda teklif yapmayacak. oyuncu daha büyük bir takıma gitmek istiyor ve bu yüzden sözleşme yenilemiyorsa bu dediklerimi yaptıktan sonra biraz zaman geçmesini bekle, ilgilenen takım kalmayınca oyuncunun daha büyük bir takıma gitme isteğide kalmayacak, o zamanda sözleşme yenileyebilirsin.
not: özellikle klübünün maaşlara ayırdığı bütçeyi aştığında başkan o zaman inisiyatifini kullanarak oyuncularına gelen teklifleri kabul eder. Yukarıda anlattıklarımdan önce Board Request>Budget Adjustment yolunu takip ederek, transfer bütçenden kısıp maaş bütçeni arttırarak bunun bir miktar önüne geçmen mümkün.
sklerenkima
28.Mayıs.2009, 23:23
oyuncunun profilinden transfer durumuna gir satılmaya uygun değil de, külüpler o zaman teklif yapmıyorlar:)
maNga 33
28.Mayıs.2009, 23:47
ispanya liglerinin kötü yanı bu.
bazen işime yaradı ama :D:D:D
Universal
30.Mayıs.2009, 04:28
Oyuncunu özel maddesi vardır. Oyuncuya bellirlediğin bir ücereti veya daha fazlasını verdiğin zaman kabul edilir. Bunun değiştirmenin tek yolu yeni sözleşme imzalatmak ama en az serbest kalacak bonservis bedelini kaldırman gerek...
Knightmare
30.Mayıs.2009, 14:42
fırsatları değerlendir sende :) az para mı 8.5m$ biri gelir biri gider boşveeer :D
Zafonte
04.Haziran.2009, 15:07
yıldırım başkan sağolsun kulübün açlıktan ağzı kokuyordu. delgadoya aston villadan 11m teklif geldi. yine de kararı bana bıraktı.
başka bir oyunda arkadaşla oynarken maddi durumum çok iyiyken fenerbahçeden (arkadaştan )delgadoya 7.5 m luk bir teklif geldi. başkan kabul etti. bir de ezeli rakip !?!