View Full Version : Gökhan:"Buraya At"
senderson
04.Nisan.2006, 21:18
http://i.fenerbahce.com/images/haber/2005/bukoseye01.jpg
Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni yendiği maçta Necati'nin iki penaltı öncesinde de kaleci ile girdiği diyalogları unutamıyor! Kaleci Gökhan'ın iki penaltı öncesinde de sol tarafını gösterip 'buraya at' demesi ve Necati'nin de topu o köşeye yollaması ile ilgili spekülasyonlar sürüyor. Bilindiği gibi iki penaltı öncesinde de Gökhan sol köşeyi gösterip vuruş anında sağ köşeye doğru atlamıştı. Sarı Lacivertli taraftarların ayaklanmasına neden olan, penaltı öncesi rakip kaleci Gökhan ile Necati Ateş arasındaki diyalog, daha çok tartışılacak...
Olayın kahramanlarından Necati, Gençlerbirliği maçında penaltı öncesi rakip kaleci Gökhan ile aralarında geçen diyalogun sorulması üzerine ise, esprili bir şekilde, "Bana penaltı öncesi şutu soluna atmamı söyledi, ben de öyle yaptım. Yanıltma amaçlıydı. Herhalde yanlış algılandı. Hiçbir kaleci bilerek köşesini söylemez" dedi.
"Aramızdaki bir espiri"
Kaleci Gökhan da bu konuda "Necati benim Ümit Milli Takım'dan beri iyi arkadaşım. Bu tür şakaları hep yaparım. Ona daha önce de yapmıştım. Zaten maçtan sonra da gelip bana 'Gördün mü unutmamışız. Yine aynı numarayı tekrarladık' dedi. Olayın yanlış yönlere çekilmesi çok yanlış ve ayıp" yorumunu yaptı.
Kaynak:Milliyet
nart_susruko
04.Nisan.2006, 21:20
...sadece boş bir haber...
böyle bişey olabilir mi ya...ne demek istedi peki kaleci...
ben buraya mı atlayacağım yoksa
sen bu tarafa at mı...
cgdsshn
04.Nisan.2006, 21:36
Diyelim ki GS Gökhanla anlaştı, sizce Necati ve Gökhan 20 kameranın çektiği bir maçta hem de penaltı atışı esnasında bu şekilde bir şike yapacak kadar gerizekalı mı?
Şampiyonluk, kümede kalma ve UEFA yarışının bu kadar kızıştığı şu günlerde komplo teorileri havalarda uçuşuyor. Komplo teorisi yapılacaksa bile en azından biraz daha mantıklı yapılsın.
zargı
04.Nisan.2006, 21:36
abi adamlar sakalaşmışlar işte ne var yani
perpetua
04.Nisan.2006, 21:38
Gençlerbirliği'nin kalecisi Gökhan, Galatasaray maçında Necati'nin kullandığı penaltı öncesinde rakibine yaptığı el hareketlerine açıklık getirerek, “Necati'ye yaptığım hareket sadece şaşırtmaya yönelikti” dedi.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki basın toplantısına katılan Gökhan, konuyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.
Pozisyonda art niyet arandığını ifade eden Gökhan, “4-5 kişinin oturduğu bir yerde 1 kişi böyle düşünüyorsa, art niyetlidir. Kanı bozuktur. Kusura bakmasın benim kanım bozuk değil. Haram yememişimdir. Şike yaptı diyorlarsa, Galatasaray'ın zaten parası yok. Olsa kendi futbolcularının paralarını verirler. Açıklanacaksa, durum budur” diye konuştu.
“İnsanlar dışarıdan nasıl görüyorlarsa öyle de yargılayabilirler” diyen Gökhan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Önemli değil. Benim alnım ak, başım dik. Ahmet Çakar hocamız da dün gece 'Dananın altında timsah arıyorlar' dedi. Bence eşek arıyorlar. Hatta eşek ölüsü arıyorlar. Bu derece söylenilmeyecek sözler söylüyorlar. Türkiye'nin bunca derdi, sıkıntısı varken, futbolun geriye doğru gidişi varken, bu tip şeylerden medet umanlar utansın diyorum ki bizim UEFA şansımız var. UEFA'yı hedefleyen takımın kalecisi, 'şike yapmıştır, maçı satmıştır' düşünmek değil, aklıma bile getirmek istemiyorum. Kalbim ferah, rahatım.”
Necati'ye yaptığı hareketin tamamen şaşırtmaya yönelik bir durum olduğunu vurgulayan Gökhan, “Necati'ye solu gösterince, sağa atar diye düşündüm. Ben de sağıma atlayacaktım. Sağ göstermiş olsam, soluma atlayacaktım. Keşke penaltıları kurtarsaydım. O zaman da Necati'ye mi yükleneceklerdi? Bıraksınlar bu işi. Adamlar şampiyonluğa gidiyor. Adamlar alınlarının aklarıyla gidiyorlar” şeklinde konuştu.
Gökhan, kendisinin Galatasaraylı futbolcuları desteklediğini belirterek, şöyle devam etti: “Bu kadar parasızlık, maddi sıkıntı içerisinde insanlar var gücüyle çalışıyorlar. İnsanların yenilmeye tahammülleri yok. Hırsları belli. 2-0, 3-0 olmuş, hırsları belli. En azından Galatasaray'ı rahat bıraksınlar. Sebep, neden aramasınlar. Köstek olmasınlar. Adamlar orada çıkıp da Galatasaraylı futbolcuları alınlarından öpeceklerine, şampiyonluğa giden yolda onlara bari zulmetmesinler.”
Kaleci Gökhan, 3-0 kaybettikleri Galatasaray maçını da değerlendirerek, futbolun içinde bazı olaylar olduğunu vurgulayarak, ”Maça iyi konsantre olmuştuk. Futbolun içinde bazı olaylar var. Bunları önlemek çok zor. Risp'in yaptığı hareket penaltı değildi. 15. dakikada maç 2-0 oldu. Bundan sonra da bizim gardımız düştü. İkinci yarıda daha iyi bir oyun sergiledik, ancak pozisyonları değerlendiremedik” diye konuştu.
-Alinti Hurriyet-
Bunu eklememin nedeni Milliyet'deki haberden biraz daha detayli olmasi.
Maymuncuk
04.Nisan.2006, 21:40
Bir Galatasaraylı olarak spekülasyon derim..
Fenerli olsaydım "al sana şike" derdim..
Objektif bakarsam bir örnek vermek istiyorum..
Ben de bir futbolcuyum ve çoğu penaltımda rakip kaleci;atanın aklını karıştırmak için buraya buraya at der veya rakip oyuncu kaleciye (benim duycağım şekilde) sol,sağ veya orta der ki benim aklım karışsın diye. ;;) umarım anlamışsınızdır ;)
zargı
04.Nisan.2006, 21:45
yaa abi adamlar hem salak mıda okadar kameranın içinde şike yapcaklar
comandante
04.Nisan.2006, 21:59
abi gazete de gördüm okumadım bile yapmayın allah aşkına ya...
TüMeR_yAğıZ
04.Nisan.2006, 22:10
çok ilginç bir olay.nereye çekersen oraya gider.
Ben de bir futbolcuyum ve çoğu penaltımda rakip kaleci;atanın aklını karıştırmak için buraya buraya at der veya rakip oyuncu kaleciye (benim duycağım şekilde) sol,sağ veya orta der ki benim aklım karışsın diye. umarım anlamışsınızdır
Ben böyle birşey bilmiyorum Profesyonellikte yok?
Abi size burda yemin edebilirim eğer bu hareket fenere yapılsaydı burda "şaka" değil "şike" diye söylerdi herkes çünkü gs li arkadaşlar nerdeyse artık herşeyde öküz altında timsah,sincap,kartal,şahin artık ne varsa arıyorlar
nart_susruko
04.Nisan.2006, 22:37
Abi size burda yemin edebilirim eğer bu hareket fenere yapılsaydı burda "şaka" değil "şike" diye söylerdi herkes çünkü gs li arkadaşlar nerdeyse artık herşeyde öküz altında timsah,sincap,kartal,şahin artık ne varsa arıyorlar
böyle birşey denilebileceğinin sebebi ne peki sence...:ö:
ve bu dediğin şeyi emin ol sadece Galatasaraylı değil diğer tüm takım taraftarları aynı şeyi söyleyebilirdi...
comandante
04.Nisan.2006, 22:52
arkadaşlar yapmayın ya neresi şike bunun?fenere olsa ben yine savunurdum.şaşırtmaya çalışmış işte.kaç tane kamera var orda.gökhana para verilmiş olsa maçtan önce penaltıyı anlaşırlardı o kadar kameranın önünde bariz şekilde yapmazlardı...ayıptır ya
hezzo
04.Nisan.2006, 22:53
bjk li olarak fenere yapılsa şike derdim cunku para var ama gs ye oldugu icin en kotu ihtimalle suna baglayabilirim, gokhan feneri sevmiyo gs ye yardım etti ama bence de bi aralarında şakadır bu. eskiden bizde sokakta top oynarrken abilerimiz bizi boyle kandırırdı ...
Nedvedmania
04.Nisan.2006, 22:56
bunun şike olarak algılayan yoktur heralde
fenerinde adı çıkmış 9 a imez 8.9 a :D
Maymuncuk
04.Nisan.2006, 23:02
Asıl profesyonlellikte vardır ;;)
Rakibi yanıltmak ;)
medya nın işi yok işte ne yapsı her bulduğunu haber yapıyo spekülasyon yaratıyo bizim halkımızda onları dinliyor... :S
senderson
05.Nisan.2006, 00:23
Maçın arasında starda izledim gökhanın açıklamasını adam gs de paramı varki şike yaptırsın gibi konuştu :):):)
VoLkaN BaROs
05.Nisan.2006, 00:51
Herkes bir yere çekmiş bende kimsenin çekemeyeceği bir yere çekeyim bari: Belki kaleci şafidir, şafiler dua ederken işaret parmaklarını Allah Birdir anlamında havaya kaldırırlar :)
Eheheh neyse, kaleciler butür ayak oyunlarını genelde hep yaparlar çoğumuz muhakkak görümüştür bazı penaltılarda penaltıyı atan oyuncunun atacağı yeri gösterdiğini veya kalecenin atlayacağı yönü gösterip hedef şaşırtmaya çalıştığını....
VoLkaN BaROs
05.Nisan.2006, 00:54
kedi uzanamadığı ete mındar dermiş.bjk nin ts nin gs nin kide aynı hesap çünkü fenerbahçe parmak isirtior adama hanginiz imrenmiorsunuz keşke bizim stadımızda böle olsa keşke bizdede böle yıldız futbolcular olsa die hepiniz inkar ediceksiniz ama vicdanınızı elinize koyun bi düşünün.Gs bu kadar yoksulluktan bağırırken biz localar yapioruz 5 yıldızlı yani nasil çok fakir ortamda zengin göze batar yada zengin ortamda fakir göze batar süper ligdede o hesap.Bu işler aziz yıldırıma küfür etmekle değil çalışmakla olur,Biz şampionlar liginde 0 çekerken dikkat ederseniz stad yoktu atmosfer dağınıktı he tabi bunuda bi mazaret olarak sölemiorum ama bununda etkileri var.Ama şimdi görüosunuz 2 senedir tahttan inmioruz bu senede inmicez inşallah.Bekleyin türkiyenin Lyonu geliooor :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Şimdi bunun konu ile ne alakası var, bu tür mesajları yazmaya devam ederseniz ceza alırsınız, lütfen konuyu konusu içinde cevaplayın...
Lütfen kimse de bu mesaja yanıt yazmasın arkadaşın mesajını sildim uzatmayalım ;)
zargı
05.Nisan.2006, 02:06
Herkes bir yere çekmiş bende kimsenin çekemeyeceği bir yere çekeyim bari: Belki kaleci şafidir, şafiler dua ederken işaret parmaklarını Allah Birdir anlamında havaya kaldırırlar :)
hehe süper yaa bu
Burak Duran
05.Nisan.2006, 13:28
Maçın arasında starda izledim gökhanın açıklamasını adam gs de paramı varki şike yaptırsın gibi konuştu :):):)
adam doğru sölemiş :D:D
BurakMania
05.Nisan.2006, 15:39
gokhan zaten kose gostermese bile necati turk milli takiminin en kritik isvicre macinda penaltisini kullanmis yani necati o penaltiyi zaten gol yapardi sakalasmislar bence dedikleri gibi
emirduman
05.Nisan.2006, 18:46
eh, bu hareketin bazı kalecilerin atlıyacağı köşeye atlamadan önce diğer tarafa atlıyormuş gibi yaptıklarından pek bir farkı yok...
Bu tür birşey olduğunu sanmıyorum...
10_Osmanozc
07.Nisan.2006, 20:02
Boş bir haber.
AlicanKidd
07.Nisan.2006, 20:16
napsın Gs arada sırada yaptıracak ki liderlik yarısını bırakmasın zuhazhuhzahuuza
fanatikadnan
07.Nisan.2006, 20:26
napsın 6s arada sırada yaptıracak ki liderlik yarısını bırakmasın zuhazhuhzahuuza
ben bu fenerbahçe'lileri anlamıyorum ya ne b u 6S filan hem mazide kalan şeyleri söylemeyin bize derler sonrada gelirler 6-0 lık tarih olmus bi olayı gunumuzde onumuze sermeye calısırlar..///konumuza dönelim: galatasaray'ın böyle şeylere ihtiyacı yokki..Neden Necati %90 gol atabileceği bir vuruş için 20 kameranın çektiği yerde şike yapma gereği duysunki..Çok mantıksız konusuyosunuz arkadaşlar..
VoLkaN BaROs
08.Nisan.2006, 15:22
napsın Gs arada sırada yaptıracak ki liderlik yarısını bırakmasın zuhazhuhzahuuza
Varsa bir düşüncen bunu daha düzgün yollarla yazmanı tavsiye ediyorum, öyle dalga geçer gibi değil ;)