PDA

View Full Version : Fenerbahçe Başkanını Seçiyor

goosfraba
20.Mayıs.2009, 09:13
Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan kulüp başkanlığı için adaylığını açıklarken, düzenlediği basın toplantısında Aziz Yıldırım'ı sert bir dille eleştirdi.
Kongre üyelerinden Fenerbahçe'yi 2012 yılına kadar dünyanın ilk 10 büyük kulübü arasına sokabilmek için yetki isteyen Fenerbahçe Başkan Adayı Şadan Kalkavan, yine başkanlığı döneminde Avrupa'da kupa kaldırma sözü verdi. Kalkavan, Aziz Yıldırım için ise, "Başkan, savaşan Fenerbahçe ruhunu 11 yılda getiremediğini açıkça itiraf etti. Bundan sonraki 3 yılda mı geri getirecek?" diye konuştu.

-YILDIZ TRANSFER YERİNE TAKIM FUTBOLU -
Kalkavan, "Biz yanlış transferler yaparak daha sonra teknik direktör kovan ve Fenerbahçe'ye zaman kaybettiren bir anlayışta çalışmayacağız. Teknik heyetin seçimini sporun içinden gelmiş yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte yapacağız. Yönetim olarak flaş isimler vaat etmek yerine takım oyununu oynayabilen oyuncuları transfer edip sportif başarıyı yakalamaya çalışacağız. Çünkü bu işin sadece yıldız oyuncularla olmayacağını Guiza ve Aragones örneğinde gördük. Mühim olan yıldızlar getirmek değil, onlara takım oyunu oynayabilecekleri ortamı sağlamak. Bütün bunları yapabilmek bilgi, birikim, kültür ve ilişkileri gerektirir. Dünya'yı takip edip fırsatları kovalamak lazım. Biz geçmişte bunu çok iyi yaptık. Ben ve yönetime aldığım arkadaşlarım Fenerbahçe'yi global bir dünya şirketi olarak uzun dönemli gelir sağlayıcı proje ve karlı ortaklıklara entegre edecek vizyon sahibi bir kadroyuz. Yönetimde yer alan arkadaşlarımızın her biri sektörlerinde lider ve bugün dünya çapında işler yapan şirketlere sahip oldukları dikkate alınırsa Fenerbahçe'yi de nasıl yöneteceğimiz aşikardır" dedi.

Şadan Kalkavan adaylığını koydu ve artık Aziz Yıldırım yalnız değil. Seçim 23 Mayıs da yapılacak. Bu başlık altından başkanlık seçimi hakkında kritiklerinizi yapabilirsiniz.

MoNToLiVo_
20.Mayıs.2009, 10:06
BEnce Aziz YıLdırımın Vadesi Doldu ArtıK Yeni Bir Yönetim Gelmeli :)

Fernando Gago
20.Mayıs.2009, 14:31
Aziz Yıldırım zamanında 3 bin yandaşını üye yaptı Yani başkanlığı kaybetme gibi şansı yok :)

tarikko
20.Mayıs.2009, 14:38
Aziz Yıldırım kesinlikle kaybetmez ..

Sekopej
20.Mayıs.2009, 15:11
Dün Şadan Kalkavan'ı dinledim ve içi boştu açıklamalarının. Aziz Yıldırım'a çamur atarak seçim kazanılmaz, bir projesini daha duymadık kendisinin, Fenerbahçe'ye 3 senede avrupa kupası kazandıracağım dedi ki bunu demeyen aday mı var?

Aziz Yıldırım'ın ise projeleri belli, tesisleşme hamlesi tamamlanacak diyor, kapalı spor salonunun yapımı, sezon öncesi kampları için yapılacak tesis, bunlar tamamlandığında ekonomik yönden daha da rahatlama olacaktır.

Şadan Kalkavan'ın bahsettiği, biz borçsuz kulüp bıraktık, bütçe kadar oyuncu transferinden para kazandık, şimdi bütçe kadar oyuncu satışı yapılamıyor ve sürekli kulübün 150 milyonluk borcundan bahsedip, bizim zamanımızda kulübün borcu sıfırdı demesi ancak nedense 300 milyonluk geliri hesaba katmaması, kulübün bütçesinin 20 milyondan 200 milyona çıktığından hiç bahsetmemesi ve bütçe kadar oyuncu satışı yapabilen kaç tane kulüp var dünyada bunları söylememesi bana çok komik geldi.

Bu şekilde işine gelenleri görüp, Aziz Yıldırım'a bağırıp çağırmakla Fenerbahçe başkanlığı kazanılmaz. Ortaya somut bir şey koymadı henüz, Aziz Yıldırım'ın ise yeniden seçilmesi için yaptıkları yeter ki o daha yapacaklarım davar diyor. Ha bir de yine muhalefetten gelen, Aziz Yıldırım ne yaptı ki, stadı biz açtık gibisinden sözleri en azından bugünlerde söylemeselerdi ki UEFA Finali Aziz Yıldırım sayesinde oynanıyor, bu açıklamaları da komik oluyor gerçekten.

Fenerbahçe Spor Kulübü'dür. Elbette futbol lokomotif, orada yaşanan başarısızlığın etkisi büyük oluyor. Futbolda her zaman şampiyonluğa oynamak önemli. Son 5 senede en kötü lig derecesi 2.lik olan, ŞL'de çeyrek final oynamış bir futbol takımı var. 1 sezonda işler istenildiği gibi gitmedi diye hemen yönetim değişsin mantığını anlamıyorum.

Amatör branşlarda 100.yıldan sonra en parlak sezonumuzu geçiriyoruz, korkuyorum ki Şadan Kalkavan ve ekibi gelirse olaya sadece futbol gözüyle baktıkları için eskiye dönebiliriz. Ama düşünüyorum, yapılan açıklamalara bakıyorum, Aziz Yıldırım yine büyük bir üstünlükle yarışı kazanacaktır.

Ali Şen'in 1 sene önce Fenerbahçe tarihinin en büyük başkanı deyip, ona ödüller verirken, şimdi yaptığı konuşmalar, geçen sene demek ki samimi olmadığını gösteriyor. Aziz Yıldırım'ı şahsi olarak sevmeyebilirsiniz ama yaptıklarını görmezden gelmek de çok ayıp hele ki bugün kü maç öncesi.

Kısacası Aziz Yıldırım yine kazanır, kazanmalıdır. Aziz Yıldırım'a biri rakip olacaksa ve bu işi yapacağım diyorsa bu kişi Şadan Kalkavan olamaz, daha güçlü bir isim çıkarabilirdi muhalefet.

tarikko
20.Mayıs.2009, 15:17
Şadan Kalkavan'ın listesinde Hakan Bilal Kutlualp'de var ..

HAKAN BİLAL KUTLUAP: "TEKNİK DİREKTÖRLERLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Bu arada Şadan Kalkavan'ın basın toplanısında söz alan Hakan Bilal Kutluap, sarı-lacivertli kulübün kaynaklarının gerekli şekilde kullanılmadığını söyledi.

Şadan Kalkavan'ın listesinde seçime girecek olan Kutlualp, Fenerbahçe'nin Avrupa'da neden başarılı olamadığına dair bir soruya ''Kaynakların israfını herkes biliyor. Fenerbahçe'nin büyük potansiyeli gerektiği şekilde kullanılmadı. Fenerbahçe'de en önemli branş futbol. Hepimiz, futbolda şampiyon olduğumuz için, Cemilleri, Alpaslanları gördüğümüz için Fenerbahçeli olduk. Futbol için yanlış transfer yaparsanız başarılı olamazsınız. Son 3 günde 'Bana 3 tane yıldız almalısın' diye menajere başvurursanız gelecek olanlar Kezman, Deivid gibi futbolcular olur. Dünyanın önemli futbol ülkelerinde kendi öz evlatlarınızla beraber çalışma grupları kurarsanız, doğru futbolcuları transfer ederseniz başarı şansı her zaman yüzde 90'dır'' diye yanıt verdi.

Kutlualp de teknik direktör görüşmeleri yaptıklarını belirterek, ''Hocalarla görüşme var. Birçoğu da görevlerinde. Görev yaparken adlarını zikretmek, onları zor durumda bırakabilir. Sezon kapandıktan sonra kongre bize bu görevi teslim ederse, Fenerbahçe camiasının memnun olacağı bir hocayı kesinlikle getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın'' şeklinde konuştu.

Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz ve vakfın çok sayıda üyesi ile Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Şevket Yılmaz ve üyeleri de toplantıyı izleyenler arasında yer aldı.

Toplantıdan sonra salona gelen Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen de Şadan Kalkavan ve listesinde bulunanlarla bir süre sohbet etti.

Maraton

bursa_mc
20.Mayıs.2009, 21:01
Yenilik lazım bence takımda..

BeeTLeJuiCe
20.Mayıs.2009, 21:36
Bencede Fenerbahçe'ye yenilik lazım ama bu kişi Şadan Kalkavan değil.

sekilaso
20.Mayıs.2009, 21:54
Kemal Acıkgözde adaylıgını koyacak yarın sanırım

ama tabiki gönlüm Aziz Yıldırımdan yana herzaman.

Varonil
20.Mayıs.2009, 22:01
Fenerbahçe Spor Kulübü kimliğinin dışına çıkıp futbol takımının son 5 sezonda 3 kez şampiyon,2 kez de son anda kaçırıp 2.ci oluşunu,sadece bu sezon gelen bir başarısızlıkta Aziz Yıldırıma bu derece yüklenmek gerçekten oldukça ağır olur.Muhalif kesim sadece kötü dönemlerde değil de,iyi dönemlerde de olmalı.Ben bu seçimi yine Aziz Başkanın açık ara kazanacağını düşünüyorum.

Universal
20.Mayıs.2009, 23:14
Aziz Yıldırım'ın dün arkasında olup bugün karşısında olan kişiden hayır geleceğini sanmıyorum. Şadan Kalkavan'ın Fenerbahçe'de başkanlık yapabilecek bir kapasitesi yok.

ogcj_me
20.Mayıs.2009, 23:37
Hakan Bilal Kutlualp hayranı olarak Kalkavan'ı istiyorum ama Aziz Yıldırım yine seçilir

Sheriff
20.Mayıs.2009, 23:40
Aziz Yıldırımı mutlak favori. Açık ara kazanacaktır. Şadan Kalkavan'ı cesaretinden dolayı tebrik ederim. Ama kazanması imkansız. Saadettin Saran olsa bir derece..

Nedvedmania
21.Mayıs.2009, 02:01
Fenerbahçe Spor Kulübü kimliğinin dışına çıkıp futbol takımının son 5 sezonda 3 kez şampiyon,2 kez de son anda kaçırıp 2.ci oluşunu,sadece bu sezon gelen bir başarısızlıkta Aziz Yıldırıma bu derece yüklenmek gerçekten oldukça ağır olur.Muhalif kesim sadece kötü dönemlerde değil de,iyi dönemlerde de olmalı.Ben bu seçimi yine Aziz Başkanın açık ara kazanacağını düşünüyorum.

Tartışma çıksın diye söylemiyorum ama Aziz Yıldırım yönetiminde Fenerbahçe , 7 Tane Galatasaray , 1 Tanede Beşiktaş şampiyonuluğu gördü . Fenerbahçe ise 4 kez Şampiyon olabildi.

sekilaso
21.Mayıs.2009, 02:51
Tartışma çıksın diye söylemiyorum ama Aziz Yıldırım yönetiminde Fenerbahçe , 7 Tane Galatasaray , 1 Tanede Beşiktaş şampiyonuluğu gördü . Fenerbahçe ise 4 kez Şampiyon olabildi.

Aziz Yıldırım 96 senesinde gelmediki 7 tane galatasaray şampiyonllugu görsün ?

5 Galatasaray 1 Beşiktaş. Fenerbahçenin de 4 şampiyonlugu var bu süre zarfında.

Universal
21.Mayıs.2009, 03:07

Zaten Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'yi doğru düzgün takım yapması 4 yıl sürdü. O sürede Galatasaray'ın o mühtiş sezonu geldi... Fenerbahçe'nin asıl Aziz Yıldrımını 2000'den sonra Mustafa Denizli ile gördük. Kısaca bu sezon dahil 8 sezonda 4 kez şampiyon olduk... Birde Şampiyonlar Ligi çeyrek finalimiz var...

Tabii unutlmaması gereken Fenerbahçe bir spor kulübüdür. Bu sezon Futbol hariç her yerde şampiyonluğa gidiyoruz... Voleybol, Basketbol, Kürek, Masa Tenisi...

Ama gel gör ki Fenerbahçe'nin lokomotifi futbol olunca başkan başarısız sayılıyor.

Daha geçen yıl Olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen takım olurken, Galatasaray 1 Beşiktaş ise hiç sporcu gönderemedi...

nannar
21.Mayıs.2009, 03:10
Galatasaray'ın en çok şampiyonlugunu gören FB başkanı olarak Aziz Yıldırım'ın tekrar seçilmesinden yanayım ama oyumu Şadan'a verdim... :D

scar face
21.Mayıs.2009, 05:04
Kulübü diktatör gibi yöneten,egosu uğruna ne değerleri harcayan Aziz Yıldırım yeniden secılecektir...
3 yıl sonra genç,taraftarlar gibi ateşli bir baskan geleceğini düşünüyorum...

Cengo
21.Mayıs.2009, 06:17
Aziz Yıldırım'ı tek indirecek kişi Kıyat Paşa'dır.
Ötesi yok ...

Şadan Kalkavan kusura bakmasın kimse Aziz Yıldırım'ın yanında çömez kalır.3te biri kadar bile oy alamaz gram tanıyorsam herkesi.

Aziz Yıldırım bu işi bilen biri, transfer ve altyapıya karışılmazsa 2 sene sonra 10 sene domine eder ligi bu takım.

Ben Galatasaraylı olsam asla sevinmezdim.FenerCenter ve ÜlkerCity bittiğinde ikisinden de yıllık 20M$'lık ciro girecek ilk bir kaç yıldan sonra.Daha da hala projesi var, inanamıyorum hala.

Futboldan çekecek elini, şube direktörü koy, bırak gerisi tıkır tıkır işler.
Maddi gelir çok önemlidir, kulüp başkanının görevi takım kurmak değildir, bu gerçek mi bilmiyorum ama birşeyleri anlatır en azından: Tıkla (http://www.htspor.com/spor-haber/147837-Cimbom-elden-gidiyor-mu.aspx)

Sekopej
21.Mayıs.2009, 16:37
Tesisleşme hamlesini tamamlayıp, ekonomik yönden rahatladığında, artık paralı başkan devrine son verdiğinde asıl başarıya ulaşımış olursun. Aziz Yıldırım şu gün ayrılsın, gelen kişi bırakın yeni projeleri mevcut devam edenleri bile tamamlayamaz, en basiti kapalı salon bitmez.

Şüphesiz bu işi en iyi yapan Aziz Yıldırım ve 3 sene içerisinde tesisleşmeyi tamamlayacağız diyor. Fenerbahçe'nin geleceğini kurtarıyor yani, ayrıldığında mutlaka ondan daha iyi yöneten ya da futbolu bilen kişilere emanet edecek başkanlar gelecektir. Her sene karını arttıran, tesis konusunda sıkıntısı olmayan bir kulübün doğru yönetildiğinde sportif başarı almaması da imkansızdır.

Unutulmamalıdır ki Fenerbahçe tarihinin, diğer branşları geçtim sadece futbolda bile en büyük başarısı Aziz Yıldırım sayesinde olmuştur. Zico geldiğinde kim bu ya diyenler, Zico giderken onu efsane yaptılar. Unutmadık yani dün olanları, Bursa maçından sonra yaşananları. O kadar bekledin teknik direktör için getire getire Zico'yu mu getirdin diyenleri.

Zico'yu göndermesi tartışılır ama onu getiren de Aziz Yıldırım. Geldiğinde bu takımda çok iyi işler yapacak diyen de Aziz Yıldırım, kim bu Zico diyenlere karşı. Yaşanılanları çok çabuk unutmayalım. Bu sene bir başarısızlık yaşandı, bunu kesinlikle affettirecektir Aziz Yıldırım, o nedenle seçilmelidir.

goosfraba
22.Mayıs.2009, 05:53
Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başkanlığa aday olan Şadan Kalkavan yönetim kurulu listesini açıkladı.

İşte Kalkavan'ın listesi;

Mehmet Nazif Günal, Mehmet Cengiz, Tanıl Küçük, Mehmet Torun, Murat Sancak, Ali Özcan, Hakan Bilal Kutlualp, Selim Soydan, Bayram Aslan

mynet

Bu arada Kemal Açıkgöz adaylıktan çekildi.

howarda3
23.Mayıs.2009, 00:39
Aziz Yıldırım fark atarak kazanacaktır ve ben inanıyorumki önümüzdeki 3 yıl şampiyonluk sözünü tutacak bir kadro kuracak.

barahir
23.Mayıs.2009, 01:32
Aziz Yıldırım kendisi çekilmediği sürece başkanlık için en iyi isimdir.. Kongre üyesi olsaydım oyum onaydı..

Universal
23.Mayıs.2009, 01:55
Aziz Yıldırım, umarım düşük bir oy oranı ile kazanır. Daha dikkatli olması gerektiğinin farkına varır, bu arada kongre ne zaman?

tarikko
23.Mayıs.2009, 02:07
Aziz Yıldırım, umarım düşük bir oy oranı ile kazanır. Daha dikkatli olması gerektiğinin farkına varır, bu arada kongre ne zaman?

Pazar günü .

Varonil
23.Mayıs.2009, 15:57
"Hayallerin ötesindeyiz"

Fenerbahçe'nin Hukuktan Sorumlu Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, "Aileyi birleştirmeye geliyorum" sloganıyla aday olan bir grubun "11 yılın hesabını soracağım" söyleminin samimi olmadığını belirtti. Bu sözleri sarf eden Şadan Kalkavan'ın geçen 11 yılda kaç genel kurula, kaç divan toplantısına ya da son 6 ayda kaç maça geldiğini sormak gerektiğinin de altını çizen Mosturoğlu şöyle devam etti:
Cihan Oskay bu kulübe komplo kurduğunda bu insanlar ne yaptılar? Takımlarını savunmak adına ne açıkladılar? Denizli'de şampiyonluğu kaybederken, yeşil-siyah kıyafetle puro içip gülerken, o günkü duygularıyla bugünkü duyguları ne kadar farklı?

Fenerbahçe yönetiminin başarısı futbol takımı üstünden değerlendiriliyor. Sadece futbol olarak baktığımızda bu sezon başarısızlığı sezonun belli bir noktasından beri söyledik. Sorumluluk bize ait dedik. Başarıda da, başarısızlıkta da. Ama "Fenerbahçe Spor Kulübü başarısız oldu" diyen haksızlık eder. En başta Fenerbahçe'nin sporcularına haksızlık eder. Orada emek veren teknik adamlara haksızlık eder.

Futbol takımı vitrindir ama spor kulübü olarak şu anda Türkiye'nin en başarılısıyız. Sponsorluklarımızı doğru yönledirerek, sponsorlarımızı, o branşların yönetimlerine de sokarak çok organize ve paylaşımcı bir yönetim modeli geliştirdik. Yeni dönemde öncelikle futbolda, her yarışmacı ligde bir kulüp sahibi olmayı düşünüyoruz. A Takım'da değerlendiremediğimiz, gelişmesi gereken oyuncularımızı bu takımlarda tecrübe kazanmalarını sağlayacağız.

Futbol takımının performansının sezon sonunda bir hesabı olacak. Bizim düşündüklerimizi, projelerimizi diğerleri hayal edemezler. Buna transferler de dahil. Scolari, Le Guen, bunlar hayal edilebilir. Biz hayallerin ötesinde düşünüyoruz, projelendiriyoruz. Başkan, "Köklü revizyon" dedi. Bu, mevcutlar dahil olmak üzere bütün ilişkiler gözden geçirilecek demek.

Fener'e Arsenal modeli

Kulüpte yapısal bir değişiklik var 10 yıldır. Üç yıl, bu değişikliğin tamamlanması için geçecek süre. Bu 13 yıl sonunda öyle bir mali yapı oluşacak ki, sürekli başarılı olunacak. Önemli olan başarıda süreklilik. Üç yıl üst üste şampiyonluk gücüne sahip olacağız. Hep Şampiyonlar Ligi'nde olacağız. Bu, Arsenal modeli. Bakın Arsenal'e. Her yıl CL'de, her yıl ilk dörtte. Mali yapısı bunu sürdürülebilir kılıyor. Yıldızlar geliyor, gidiyor. Gençleştiriyor, yıldızlarla bir harmoni oluşturuyor. Başarısızlık yok. Bu yapıyı sağlayacak bir değişimden bahsediyoruz.

Kezman dönmeyecek!

Kezman'ı sattık. Kiralık sözleşmesinde PSG ligde kalırsa diye bir opsiyon var. PSG kaldı; Kezman geri dönmeyecek. 4.5 milyon Euro'ya satıldı.

Fenerbahçe hukuk işlerinde diğer takımların çok önünde. FIFA'da şu ana kadar hiç dava kaybetmedik. Bazıları da çok tartışmalı davalardı. Ortega davası bir ilktir. Appiah davasından sonra FIFA, geliştirdiği kontrata bizim davamızdan çıkan sonuçların etkisiyle sağlık standartlarıyla ilgili bazı maddeler koydu.

Medya ile iletişim kesin düzeltilecek

İletişim de değişimin bir parçası. Medya ile iletişim kesinlikle düzeltilecek. Yaptığımız iyi işleri bile iyi anlatamıyoruz. Zaten Sayın Ali Koç bu konuyu üzerine aldı. Taraftarla da bire bir ilişki kuracağız. Anketler yaparak, onların nabzını tutacak, projelerini dinleyerek vizyon sağlamak istiyoruz. Kalan tesis hamleleri bitirilecek. Ataşehir, stat kadar gelir getirecek. Salonun tamamı bizim olacak. Kompleksin diğer yerlerini Ülker 15 yıl işletecek, sonra % 50-50 ortak olacağız. Kenan Evren projesi var. Bunlar tamamlandığında Fenerbahçe'nin olağanüstü bir mali gücü olacak. Ülker ile sponsorluk anlaşmasını rakipler gibi yapsaydık. İki tane futbolcu getirirdik. Onlarla sportif başarı kovalardık. Ama kaynak tüketilmiş olurdu. Biz Ülker'den aldığımız sponsorluğu hem basketbolda, hem altyapıda, Ataşehir'de kullanıyoruz. Bizimki kalıcı olacak: Bu sponsorluktan elde ettiğimiz kaynak, bir eser olarak duracak. Ama rakipler tüketmiş olacak.

23.05.2009

tarikko
23.Mayıs.2009, 19:05
Hakan Bilal Kutlualp taahhütlerde bulundu

Başkan adaylarından eski yöneticimiz Şadan kalkavan'ın listesinde bulunan eski yöneticimiz Hakan Bilal Kutlualp kürsüde yaptığı konuşmada, "Bu kongrede Fenerbahçe'nin nasıl bir geleceğe sahip olacağının kararını vereceğiz. Biz başkanlığa aday olarak bazı vaatlerde ve taahhütlerde bulunacağız. Söylediklerimizin arkasında duracağız. Her adımda şeffaf olmayı, bize görev verildiği takdirde, bunun bir emanet olduğunu ve emaneti harcarken Fenerbahçe'nin parasına sahip olan taraftarına bu paranın nasıl ve nerede kullanıldığını her adımda şeffaf olarak açıklayacağız. Futbolda yapacağımız transferleri taraftarlarımızla şeffaf olarak paylaşacağımızı Fenerbahçe'ye yakışır futbolcular alacağımızı taahhüt edebiliriz. Altyapımıza da büyük önem vereceğimizi ve öncelikli hedefimizin sportif başarı olacağını söyleyebiliriz" açıklamasını yaptı.

Üçüncü başkan adayı Funda Sibel Pala

Fenerbahçemizin Olağan genel Kurulu'nda kürsüye gelen kongre üyemiz Funda Sibel Pala Atatürk'ün "Eğer toplumun yarısı üretken olursa o toplum ilerleyemez" sözünü hatırlatarak "O nedenle bir kadın ve bir akademisyen olarak yapılmazsı gereken her göreve adayım" dedi ve başkan adaylığını açıkladı.

Adaylığının kadınların da aktif görevlerde yer almasının simgesi olduğunu ifade eden Funda Sibel Pala, yönetimimize de bazı konularda eleştiride bulundu. Pala, her şeye rağmen Başkanımız Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçilmesini istedi. Tüm kongre üyeleri tarafından ayakta alkışlanan ve sokaktaki taraftar adına burada olduğunu belirten Pala'yı Başkanımız Aziz Yıldırım, kürsüye kadar gelerek Divan Kurulu önünde tebrik etti.

fenerbahce.org

Sekopej
23.Mayıs.2009, 19:12
Funda Hanım gerçekten çok iyi konuştu adaylığını açıkladığı konuşmada. Tüm salondan alkış aldı. Yarın yarıştan muhtemelen çekilecektir ama denmesi gereken herşeyi dedi. Eleştirisini de yaptı, övgüsünü de. Fatih Terim konusunda dediklerinden sonra aldığı alkış zaten Fatih Terim Fenerbahçe'ye gelecek haberlerini yapanların yüzünü kızartmıştır herhalde.

Universal
23.Mayıs.2009, 19:54
Kongreyi izledim, Fenerbahçe Spor Kulübü üç yıl daha Aziz Yıldırım ile yola devam edecektir.

enforcer
24.Mayıs.2009, 15:10
Aziz Yıldırımın yeni listesinde Neşet Yalçın yok. Genç biriydi ve transferlerle olsun takımla olsun iyi ilgileniyordu...

tarikko
24.Mayıs.2009, 22:00
AÇILAN SANDIK SAYISI: 15

AZİZ YILDIRIM: 3929 OY
ŞADAN KALKAVAN: 976 OY

Aziz Yıldırım açık ara önde ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
açılan Sandık Sayısı: 17

Aziz Yıldırım: 4478 Oy
şadan Kalkavan: 1104 Oy
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Aziz Yıldırım Yeniden Başkan Seçildi !!!

goosfraba
24.Mayıs.2009, 22:04
Aziz Yıldırım'ın seçildiği anda revizyon hakkında bazı şeyleri duymak güzel olur.

Universal
24.Mayıs.2009, 22:08
Başkan yeniden Aziz Yıldırım, artık bir an önce başta futbol takımı olmak üzere yeni projelerini bir an önce başlamasını bekliyorum.

Sekopej
24.Mayıs.2009, 22:39
Beklendiği gibi açık ara farkla seçildi Aziz Yıldırım. Artık ilk yönetim kurulu toplantısından sonra beklentileri karşılayacak kararların açıklanmasını bekliyoruz. Funda Hanım'ın da 66 oy almasına sevindim. Aday olan ilk kadın kendisi, bu medeni cesaretinden dolayı da tebriği hakediyor.

Şadan Kalkavan da 2 gün boyunca ortamı gereken hareketler yapmadı, sonuç belli olmasına rağmen resmi olarak açıklanmasını bekledi ve seçilen Aziz Yıldırım'ı tebrik ederek Fenerbahçe'ye yakışır bir şekilde salondan ayrıldı.

Yönetimde fazla değişiklik olmadı ama yeni katılan isimlerin de katkısı çok olacak. Kiğılı'yı yıllarca yönetime almak istiyordu Aziz Yıldırım, bu sefer kabul ettirmiş.

Yeni dönem hayırlı olsun. Bakalım bu hafta hareketli geçecek mi yoksa 1 hafta daha bekleyecek miyiz?

KaPaLı
24.Mayıs.2009, 22:41
Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yapılan kongre sonucunda yeniden başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi belli durumda. Yeni yönetimde 6 değişik isim var.
İşte Fenerbahçe'yi 3 yıl daha yönetecek yönetim kurulu;

Başkan Aziz Yıldırım:

Asil Üyeler: Nihat Özdemir, Ali Koç, Vedat Olcay, Abdullah Kiğılı, Nihat Özbağı, Murat Özaydınlı, Mithat Yenigün, Şekip Mosturoğlu, Cihan Kamer, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Alaeddin (Ali) Yıldırım, Serhat Çeçen, Ömer Temelli

Yedek Üyeler: Hüseyin Ersan Topbaş, Semih Özsoy, Ünal Uzun, Turhan Şahin, Hakan Dinçay, Yasemin Merçil, Emin Gürhan İskender

GodfatheR
24.Mayıs.2009, 23:09
Hayırlı olsun istenen ve beklenen sonuç çıktı.

Bordo61Mavi
25.Mayıs.2009, 03:27
Bizim (Trabzonspor.com) sitemiz Aziz Yildirimin baskan secilmesini kutlamis :)