PDA

View Full Version : Batuhan Hapse Girdi !

Fernando Gago
23.Mayıs.2009, 14:21
Eskişehirspor’da Batuhan Karadeniz şoku yaşanıyor! Bir türlü uslanmayan genç futbolcu bu kez de alkollü araç kullandığı gerekçesiyle polisler tarafından Eskişehir’de gözaltına alınarak hapse atıldı.

Fanatik Gazetesi'nin 23 Mayıs tarihli baskısında çıkan habere göre; Emniyet mensuplarının yaptığı trafik kontrolü sırasında 'dur' ihtarına uymayarak geçmeye çalışan Batuhan’ın sonradan zorla durdurulduğu bildirildi. Yapılan alkol muayenesinde yüksek oranda alkol aldığı belirtilen Batuhan’ın polislere direnmesi üzerine kelepçelenerek hapse atıldığı kaydedildi. Kırmızı-Siyahlı ekibin Trabzon ile oynayacağı hayati maç öncesi böyle bir olaya imza atan Batuhan camianın büyük tepkisini çekti. Genç oyuncunun Trabzon karşılaşmasında büyük ihtimalle oynayamayacağı bildirildi.
23.05.2009
Kaynak : Fanatik

BeeTLeJuiCe
23.Mayıs.2009, 14:22
F Tipi falan deselerdi bari. :D Alt tarafı nezarethanede geçirmiştir geceyi gazete nasılda abartmış.

Trabzonspor
23.Mayıs.2009, 14:23
Maç öncesi en tehlikeli isimlerden biriydi oynamassa bizim için iyi olur.

bugra 1905
23.Mayıs.2009, 14:24
Yazık Ya Kendini Bitiriyor Yeteneği Olsa Ne Yazar Ahlak Koca Bir 0

eXcitinG
23.Mayıs.2009, 14:24
Daha da birşey oLmaz bu çocuktan artık. Beşiktaş a da dönmesin.

Aşk-ı Şehir
23.Mayıs.2009, 15:47
Haber yalan hemde külliyen yalan galeyana gelmeyin. :) Medya abartması yine. Batuhan gece ehliyetsiz ve kimliksiz gezerken kırmızı ışıkta geçmiş ve polsiler durdurmuş. Ufak bir kimlik kontorlü ve ceza kesimi sonrasında olay halledilmiş. Kendisi hapiste değil tesislerde kampa girmeyi bekliyor hapse değil...

Üzerimize oynanan oyunlardan sadece 1 tanesi. Ben normal karşılıyorum. Hatta geçen hafta nasıl çıkmadı bu tür haberler şaşırıyorum.:)

Kulüpten yapılan açıklama:

http://www.eses.org.tr/haberdetay.asp?id=1299