PDA

View Full Version : Yılın antrenörü Ertuğrul Sağlam !..

I3esiktas
26.Mayıs.2009, 03:56
Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileri tarafından Ertuğrul Sağlam ''Yılın Antrenörü'' seçildi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen 1. Spor Adamları Ödülleri sahiplerini buldu. Üniversite yerleşkesindeki Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende yılın spor adamları ödüllerini aldı.
Üniversite öğrencileri tarafından Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yılın antrenörü ve Bülent Ulger yılın spikeri seçildi.

Ödülünü almak için sahneye çıkan Ertuğrul Sağlam öğrenciler tarafından dakikalarca alkışlandı. Ödül aldığı için çok heyecanlı olduğunu ifade eden Sağlam, ''Bu benim aldığım ilk ödül değil ama en anlamlı ödüllerden bir tanesi. Ödülü verenlere çok teşekkür ediyorum. Başarıyı ödüllendiren, insanı başarıya teşvik eden anlayışınızdan dolayıda teşekkür ediyorum. Türkiye'de futboldan başka bütün herkese hatırlattığınız için ayrıca teşekkür ediyorum'' dedi.

Törende ayrıca yılın spor adamları da ödüllerini aldı.

Pesimistr
26.Mayıs.2009, 03:57
Bence de Hakediyor...

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2009, 04:04
Aragones rakiplerinin maçlarını izlemek yerine Nevşehir'de geziyor, Ertuğrul Sağlam ise gidip Köln - Bochum maçını izleyerek futbolcu arıyor. Kesinlikle hakediyor bu ödülü. Tebrikler Ertuğrul hoca.

scar face
26.Mayıs.2009, 04:11
Adam gibi adam kesinlikle hak etti bu sene...

Bordo61Mavi
26.Mayıs.2009, 06:34
Yilin teknik adami Mustafa Denizlidir :) ikinci ise Ertugrul hocadir

goosfraba
26.Mayıs.2009, 06:38
Yilin teknik adami Mustafa Denizlidir :) ikinci ise Ertugrul hocadir

Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileri tarafından Ertuğrul Sağlam ''Yılın Antrenörü'' seçildi.

bursa_mc
26.Mayıs.2009, 15:23
Helal olsun hocam..

Söyleyim Kimde Var Böyle Bir Adam
Adam Gibi Adam ERTUĞRUL SAĞLAM

MaliKaya
26.Mayıs.2009, 20:23
Galatasaray'li olmama ragmen kesinlikle takimin basinda gormek istedigim bir adam.
Gercektende Adam gibi Adam

King_Theoden
26.Mayıs.2009, 21:19
Ertuğrul Sağlam kesinlikle duruşu ve yaptıkları ile haketti bunu. İnşallah seneye daha da başarılı olacak

Varonil
26.Mayıs.2009, 22:07
Bursaspor bu sene Avrupa Ligi`ne katılamasa bile Ertuğrul Sağlam`a sabır göstermelidir.1-2 sene içerisinde doğru hamlelerle Bursaspor`un büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum Ertuğrul Hoca`yla..

sakary Ali
26.Mayıs.2009, 22:26
Adam gibi adam Ertugrul Sağlam.. Bunu haketti zaten.Bence Beşiktaşta olsa şuan şampiyonluğu garantilemiştik ama nasip değilmiş inşallah birgün tekrar Beşiktaşa geri döner.

shamur1
26.Mayıs.2009, 22:30
Bırakın bu adam gibi adam laflarını ... Kendisi başarılıdır takdir edilir , tebrik edilir.

Zamanında bizlerde Ziya Doğan için adam gibi adam diyorduk..

Tebrikler.

Alicanfmfan
26.Mayıs.2009, 23:19
Bırakın bu adam gibi adam laflarını ... Kendisi başarılıdır takdir edilir , tebrik edilir.

Tebrikler.

Bende durusunu takdir ediyorum genelikle her zaman takımı oyun oynatan teknik direktörlere adam gibi adam diyoruz buna bende karsı cıkıyorum ama Egturul Saglam'ında hakkını yememk lazım

sakary Ali
26.Mayıs.2009, 23:32

Tebrikler.

Ertuğrul Sağlam herşeyiyle adam gibi adam..

Mercenary
27.Mayıs.2009, 00:23
Duruşuyla karakteriyle kişiliği tartişilmaz örnek teknik direktör kesinlikle bu konuda. Ama bana göre teknik direktör vasiflari tam anlamiyla kendisinde yok. Çok pasifdi Beşiktaş'da. Teknik direktör dediğin biraz yırtıcı olmalı masaya arada sırada yumruğunu vurmalı.

shamur1
27.Mayıs.2009, 02:16
Ertuğrul Sağlam herşeyiyle adam gibi adam..

Biz E.Sağlam adam gibi adam değil demiyoruz. Adam gibi adam cümlesine bir anlam veremiyorum ben açıkcası..

İşini iyi yapıyor, dsiplinli,nerde ne konuşulacağını biliyor vs vs denir.. ne yani Ertuğrul Hoca adam gibi adam da , samet,mehmet,ahmet ne ? adam gibi adam kılıfı çok saçma.

nekop
27.Mayıs.2009, 02:16

Tebrikler.

Şu adamın adını teknik direktörsüz olduğumuz şu dönemlerde iyi veya kötü anlamda ağzınıza almayın yahu.. :D

Bordo61Mavi
27.Mayıs.2009, 02:18
Şu adamın adını teknik direktörsüz olduğumuz şu dönemlerde iyi veya kötü anlamda ağzınıza almayın yahu.. :D

Aman aman allah korusun oyle adam'dan :D

Universal
27.Mayıs.2009, 02:48
Abant Üniversitesinin verdiği karara saygı duyuyorum ama; bana göre yılın teknik adamı geçen yıl olduğu gibi Bülent Uygundur, istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor.

I3esiktas
27.Mayıs.2009, 02:59
Abant Üniversitesinin verdiği karara saygı duyuyorum ama; bana göre yılın teknik adamı geçen yıl olduğu gibi Bülent Uygundur, istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Bülent Uygun maç sonu düşünmeden kurdugu saçma kelimelerle belki Bu ödülü kaybetti.

bursa_mc
27.Mayıs.2009, 03:13

Tebrikler.

Ziya Doğan'a sadece siz diyordunuz Ertuğrul hocaya bütüm herkes saygı duyuyor..Yine diyorum Adam Gibi Adam ERTUĞRUL SAĞLAM ;)

bugra 1905
27.Mayıs.2009, 03:17
Kesinlikle Katılıyorum Bana Görede Yılın Teknik Direktörü BÜLENT UYGUN

uAburak89
27.Mayıs.2009, 03:20
Kimin ne kadar adam olduğunu ancak onun en yakınındaki insanlar bilebilir. Ertuğrul Sağlam son derece düzgün bir insan izlenimi veriyor. Bizde yapıyoruz aynısını, Bülent Korkmaz adam gibi adam, Ergün vs vs. Aslında mantıksız, hem işler kötü gidince adamlık falan kalmıyor.

Bülent Uygun son zamanlarda çok fazla konuşuyor, gereğinden, haddinden fazla. Futbol bilgisine falan bir şey diyemem -gerçi ben Sivas'ın oyun anlayışını pek beğenmiyorum- çok fazla basınla iç içe olup, biraz da işin şov kısmına yöneldiği için yılın teknik direktörü olabileceğini düşünmüyorum.

shamur1
27.Mayıs.2009, 03:56
Kimin ne kadar adam olduğunu ancak onun en yakınındaki insanlar bilebilir. Ertuğrul Sağlam son derece düzgün bir insan izlenimi veriyor. Bizde yapıyoruz aynısını, Bülent Korkmaz adam gibi adam, Ergün vs vs. Aslında mantıksız, hem işler kötü gidince adamlık falan kalmıyor.

Bülent Uygun son zamanlarda çok fazla konuşuyor, gereğinden, haddinden fazla. Futbol bilgisine falan bir şey diyemem -gerçi ben Sivas'ın oyun anlayışını pek beğenmiyorum- çok fazla basınla iç içe olup, biraz da işin şov kısmına yöneldiği için yılın teknik direktörü olabileceğini düşünmüyorum.

Bende bundan bahsediyorum.Malesef ülkemizde günü kurturmak önemli.. 5-10 galibiyette adam gibi adam olursun , işler kötü gitmeye başladığında ne adamlığın kalır ne de başka birşeyin :)

Kimin ne derece doğru bir insan olduğunu yalnızca yaradanımız bilir.

shamur1
27.Mayıs.2009, 04:10
Son 2 senenin en iyi teknik adamı şüphesiz B.Uygun , kısıtlı imkanlarla her ne kadar futbolundan pek zevk almasamda sonuç olarak iki sezondur şampiyonluğa oynatıyor takımını.

Fakat saha içinden çok , sahadışı olayları,verdiği saçmasapan demeçler yüzünden çok büyük bir kesim sırf B.Uygun yüzünden Sivasspor'a sempati duymuyor..

Örneğin bir ara İstanbul'da Laila , Sivas ta la ilahe illallah gibi çok saçma bir cümle kurmuştu.. E demezler mi insana madem Sivas'ta la ilahe illallah , evinde İ.B.B'ye yenilmeseydin şu an şampiyonluk yarışında 2 puan geride değil 1 puan öndeydin :)

bugra 1905
27.Mayıs.2009, 13:00
Son 2 senenin en iyi teknik adamı şüphesiz B.Uygun , kısıtlı imkanlarla her ne kadar futbolundan pek zevk almasamda sonuç olarak iki sezondur şampiyonluğa oynatıyor takımını.

Fakat saha içinden çok , sahadışı olayları,verdiği saçmasapan demeçler yüzünden çok büyük bir kesim sırf B.Uygun yüzünden Sivasspor'a sempati duymuyor..

Örneğin bir ara İstanbul'da Laila , Sivas ta la ilahe illallah gibi çok saçma bir cümle kurmuştu.. E demezler mi insana madem Sivas'ta la ilahe illallah , evinde İ.B.B'ye yenilmeseydin şu an şampiyonluk yarışında 2 puan geride değil 1 puan öndeydin :)
Vallaha Trabzon Maçından Sonra Oyuncularda Bir Rahatlıkmı Oluştu Neyse Hiç Kaybedilmeyecek Puanı Kaybettiler Antepi Yine Anlarımda İBB Maçı Neydi Öyle
Aşırı Stres Var Takımda Ama Hala Umutlar Var Denizli Beşiktaşı Yenerse Bizde Samiyende Kazanırsak Şampiyon Oluruz