PDA

View Full Version : ''Sivassporluyum..''

bursa_mc
27.Mayıs.2009, 23:09
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, bir kalpte iki sevdanın olmayacağını belirterek, "Şerefsizim Sivassporluyum, Fenerbahçeli değilim. Çünkü o sevda çoktan bitti" dedi.

http://www.ajansspor.com/resim/mecnunotyakmaz01.jpg

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, spor basınının temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir kalpte iki sevdanın olmayacağını ifade eden Başkan Odyakmaz, "Fenerbahçe çocukluk aşkımdı. Ne zaman Sivasspor başkanı oldum o aşk o gün bitti. Ama anlatamadım. Sivasspor, Fenerbahçe'ye yenildi, 'maçı sattı' dendi, Fenerbahçe'yi yendi, 'Bu nasıl Fenerbahçeli ?' diye tepki gördük. Galatasaray'ı yendik, 'Fenerbahçeli de o yüzden yendi' denildi. Ben Sivasspor başkanıyım. Sivaslılar bir şehrin ırzını, namusunu, Sivasspor'u bize emanet etmişler. Biz bu emanete gölge düşürür müyüz. Ayrıca bir kalpte iki sevda olmaz. Şerefsizim Sivassporluyum, Fenerbahçeli değilim. Çünkü o sevda çoktan bitti" dedi.

4 büyüklerde eşit şartlarda yarışmadıklarını, böyle bir ortamda Sivasspor gibi takımların şampiyon olmasının çok zor olduğunu belirten Başkan Odyakmaz, "Bu lig için 'şaibesiz' deniyor, o kadar da değil. Bu ülkede 4 büyüklere laf edilmiyor, ettiniz mi, bombardımana tutuluyorsunuz. Ayrıca büyüklerin eli her yere uzanıyor. Eşit şartlarda yarışmıyorsunuz. Böyle bir ortamda Sivasspor gibi takımların şampiyon olması çok zor.

Artık umudum kırıldı. Ama Trabzonspor'a saygı duyuyorum. Bursaspor maçından sonra Mustafa Denizli, 'Gol atan galip mi oynuyorlarmış?' dedi. Aslında espri yaptı, ama anında tepki gördü. 3 büyüklere karşı işte Trabzonspor'un bu refleksini göstermek önemli. Medya beni teşviğin yasallığına inandırdı. Ama bizim o gücümüz yok. Rakiplerimiz bize karşı oynadığı maçlara tarihinde vermediği primlerle çıkıyor. Anlamış değilim. Bu da, bu ligin gerçeği. Ayrıca Anadolu dayanışmasına da inanmıyorum" dedi.

"Sivasspor olarak değerimize değer katmaya devam edeceğiz" diyen Odyakmaz, "Her sezon yeni bir tecrübe kazanıyoruz. Seneye daha güçlü bir yapımız olacak. Stadımızı yeniliyoruz. Kadromuza iskeleti bozmadan 4-5 takviye yapacağız. Daha önce söylediğimiz gibi yeri doldurulmayacak futbolcu yoktur. Gitmek isteyen gider, ama Sivasspor'da oynayanlar mutlular. Bülent hocanın kimi kılığına kıyafetine, kimi sözüne takılıyor ama ben özüne bakıyorum. Çok saygı duyuyorum. Futbolu biliyor, dürüst ve yetenekli. Ben de Aziz başkan gibi düşünüyorum. Faydalı olacaksa yabancı hakem gelsin" ifadelerini kullandı.

Kendisinin ve takımının son 1 aydır büyük bir baskı altında olduklarını kaydeden Odyakmaz, "Elbette, psikolojik desteğe ihtiyaç oluyor. Ben kendi kendimi tedavi ediyorum ama futbolcular mentor desteği alıyorlar" itirafında bulundu.

bugra 1905
27.Mayıs.2009, 23:24
Büyük Başkan Büyük Başkan
Mecnun Baba Seni Çok Seviyoruz Senin Gibi Birinin Sivassporda Olması Bizim İçin Çok Büyük Şans
Senin Sivassporumuzu Ne Kadar Çok Sevdiğini Biliyoruz

uAburak89
28.Mayıs.2009, 01:03
Hangi ülkede bütün takımlar eşit şartlarda mücadele ediyor ki ?

Ayrıca, başlık değiştirilmeli bence. Zaten bu kalıp hoş bir söylem tarzı değil, başlık olunca iyice tuhaf olmuş.

El Barto
28.Mayıs.2009, 01:15
Arkadaşlar reyting kaygısı olan sitelerin bu kaygıyla röportajın içinden seçtikleri başlıklar garipse burada olduğu gibi aynısını koymayın yahu bir garip duruyor.

Tabii bir kulüp başkanının kendini ifade etmek için böyle yakışık sözler söylemesi daha bir garip ya neyse...

bugra 1905
28.Mayıs.2009, 01:21
Abi Garip Durması Önemli Değilde Arkadaşın Böyle Yorumlaması Bir Garip

Cengo
28.Mayıs.2009, 02:41
Fenerbahçeli diye, maç satmadığı halde maç sattı diyenlere, hocasına terbiyesizce eleştirenlere karşı dayanamayan bir başkan.Seviyesizlikten dolayı çığrından çıkmış, başkanın da bir mentöre ihtiyacı var bence.

bugra 1905
28.Mayıs.2009, 13:47
Fenerbahçeli diye, maç satmadığı halde maç sattı diyenlere, hocasına terbiyesizce eleştirenlere karşı dayanamayan bir başkan.Seviyesizlikten dolayı çığrından çıkmış, başkanın da bir mentöre ihtiyacı var bence.
Aynen Abi Ya Ne Mecnun Başkan Nede Bülent Hocamız Böyle Şeyler Yapacak İnsanlar Değil Anca Lekeliyorlar