Log in

View Full Version : Antalyaspor - Ankaragücü [ TSL 34. Hafta ]

goosfraba
28.Mayıs.2009, 05:09
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/28/190.jpg (http://urlal.com/rj)

bugra 1905
28.Mayıs.2009, 13:28
Geçen Hafta Kümede Kalmayı Garantileyen Ankaragücü Bence Bu Maçı Güle Oynaya Alır

BaFraLı
28.Mayıs.2009, 13:46
İçimden beraberlik geçiyor.Antalyaspor'da geçen senelerde hayal kırıklıüı ile bank asyaya düşmüştü.İnşl. bu sefer böyle olmaz.

Rsa
28.Mayıs.2009, 16:44
Antalyaspor kazanıp kümede kalır.

Knightmare
30.Mayıs.2009, 15:16
antalya kümede kalır bence de ama kazanabilir mi onu bilemiyorum işte. beraberlik çıkar diye düşünüyorum.

LaigLeNoiR
30.Mayıs.2009, 16:08
Ankaragücü ile Antalya arasında ufak bir muhabbet var.Hatta Hikmet Karaman'dan dolayı.Antalya'nın normal şartlar altında kazanıp ligde kalması gerekiyor ancak Ankaragücü bir sürpriz yapabilir.Ben yinede Şifo'nun takımının ligde kalacağına inanıyorum.

Rsa
31.Mayıs.2009, 03:19
ANTALYASPOR: 1 - ANKARAGÜCÜ: 0

Stat: Antalya Atatürk

Hakemler: Yunus Yıldırım XX, Mustafa Emre Eyisoy xx, Volkan Narinç xx

Antalyaspor: Ömer Çatkıç xx, Uğur Kavuk xx, Yalçın xx, Orhan Ak xx, Fatih Ceylan x, Ali Zitouni xx, Sedat xx, Tita xx, Hakan Özmert xx (Dk. 85 Korhan ?), Mustafa Özkan x (Dk. 65 Sergey xx), Ahmet Kuru x (Dk. 57 Volkan Altın xx)

Ankaragücü: Serkan Kırıntılı xx, Elyasa xx, Jaba x (Dk. 80 Ufuk), Mehmet Yılmaz x (Dk. 46 Metin x), Murat Duruer xx, Henrique x(Dk. 77 Abdülaziz x), Bouzid xx, Ceyhun Eriş xx, Semavi x, Barbaros x, Kerem xx

Gol: Dk. 72 Sergey (Antalyaspor)

Sarı Kart: Dk. 75 Bouzit (Ankaragücü)

MAÇTAN DAKİKALAR
Maçın başında Çukurca'daki mayın patlamasında şehit olan askerler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Taraftarlar saygı duruşu sırasında ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' diye tezahürat yaptılar.

Maçın 5. dakikasında ilk tehlikeli atak Ankaragücü'nden geldi. Bu dakikada, Murat, sol kanattan ceza sahasına orta yaptı. Topu göğsüyle önüne indiren Jaba, voleyle topu ağlara göndermek istedi, ancak top sağ direk dibinden auta çıktı.

23. dakikada Antalyasporlu Mustafa Özkan, ceza sahası dışında buluştuğu topu kaleye gönderdi, ancak kaleci topu kornere çeldi. Kornerden gelen topu karambolde Tita kaleye göndermek istedi, ancak Ankaragücü defans oyuncuları topu kornere attı.

38. dakikada Ankaragücü'nden Mehmet Yılmaz, ceza sahası sol yan çizgisinde buluştuğu topa sert vurdu, ancak top yandan auta gitti.

40. dakikada Antalyaspor'da Tita'nın sağdan yaptığı ortada Mustafa Özkan topu düzeltti, Sedat müsait pozisyonda meşin yuvarlağı kaleye gönderdi, ancak top kaleci Serkan'ın kucağında kaldı.

45. dakikada Ceyhun ceza yayı önünde buluştuğu topa sert vurdu, ancak kaleci Ömer, topu yatarak kornere gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

48. dakikada Tita, orta alandan aldığı topla rakip ceza alanına dek girerek sert vurdu, ancak top yandan az farkla auta gitti.

67. dakikada Sergey'in sağ kanattan ortasında ceza alanında Ali Zitouni topa vurdu ve meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına döndü. Dönen topu yakalayan Tita'nın şutunda ise top üst direkten döndü.

68. dakikada Ceyhun'un yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest vuruşta, kaleci Ömer topu kornere attı.

72. dakikada Antalyaspor'un golü geldi. Bu dakikada ceza alanında topla buluşan Ali Zitouni, topu Sergey'in önüne attı. Bu futbolcunun sert şutunda, top kalecinin solundan ağlarla buluştu: 1-0.

87. dakikada Ali Zitouni'nin yaklaşık 35 metreden çektiği şutta, top az farkla üstten auta gitti.

90. dakikada Sergey'in sol kanattan gönderdiği topu Ali Zitouni kafayla kaleye gönderdi, ancak top üstten az farkla auta çıktı.

Maçta başka gol olmayınca Antalyaspor, Ankaragücü'nü 1-0 yenerek ligde kaldı.

El Barto
31.Mayıs.2009, 03:21
A.Gücü şu maçta oynadığı oyunu her maçta oynasaydı ilk 5'te olurdu yahu. :) Yedikleri gol Gençleri kurtadı. :) Şifo Mehmet'in de takımı ligde tutmasına sevindim. Seneye daha iyi olcak inşallah.