Log in

View Full Version : Denizlispor - Beşiktaş [ TSL 34. Hafta ]

goosfraba
28.Mayıs.2009, 05:10
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/28/205.jpg (http://urlal.com/rj)

1122334455
28.Mayıs.2009, 06:07
Geçen seneki Manisa maçından pek bir farkı olmaz .. Beşiktaş güle oynaya kazanır ..

bugra 1905
28.Mayıs.2009, 13:22
İnşallah Denizlispor Eskiden Beşiktaşı Şampiyonluktan Ettiği Gibi Bu Senede Eder
Maç İçinse Denizlispor Daha Sakin İyi Oynar BJK Kazansa Bile Çok Zorlanır Gibime Geliyor
Başarılar 2 Takımada

BaFraLı
28.Mayıs.2009, 13:47
Denizlispor düşme hattında olsaydı görürdüm ben Denizli'yi ama bu maçı artık BJK arkadaşın da dediği gibi güle oynaya kazanır.

anilton
28.Mayıs.2009, 19:17
Denizlispor Beşiktaş'a çelme takar diye düşünüyorum...

mozar
29.Mayıs.2009, 02:23
Anket değil de temenni yazılsaymış en başa :)

Alicanfmfan
29.Mayıs.2009, 02:26
Beşiktaş'ın farklı kazanacagını düşünüyorum.

Universal
29.Mayıs.2009, 02:54
Denizlispor çok çirkef bir takım, son hafta iki defa şampiyonluğu etkiliyecek skor aldı... Yıllar önce Beşiktaş'ı üç sezon önce Fenerbahçe'yi son hafta şampiyonluktan etti ben gene bir süpriz bekliyorum... Ama Beşiktaş şampiyon olacak...

Alicanfmfan
29.Mayıs.2009, 03:13
Bir takım düşmemek için , şampiyonluga giden takımı yeniyorsa çirkef mi oluyor Batu ?

eXcitinG
29.Mayıs.2009, 19:29
Ne DenizLiymiş be.. Şampiyonuz. Ötesi yok.

garydelgadov
29.Mayıs.2009, 19:35
Beşiktaşın şampiyonLuk hasreti,heLeki dubLe hasreti Denizsispordan biLe büyük.Ötesi yok..Beşiktaş şampiyo.TamamLa hasreti KartaLım...

RoNNiE91
29.Mayıs.2009, 20:47
Anket sonuçlarını gördüm de yani diyecek laf bulamıyorum.Herkesin kendi şahsi görüşüdür ama ben bunun bir fanatiklikten başka birşey olmadığını düşünüyorum.Geçen sene Galatasaray son maçı Oftaşspor'la oynuyordu ve beraberliğe bile şampiyondu.Şimdi aynı durum burada.Sadece deplasmanda oynuyoruz ama şampiyonluk maçı bu.Dağbaşında da oynasan kazanmak zorundasın.Bu anketle Beşiktaş'ımıza haksızlık edildiğini düşünüyorum.

uAburak89
29.Mayıs.2009, 22:22
Denizlispor 2003-2004 yılında, hani şu son maçta, Fenerbahçeye karşı oynarken bütün tribünleri Fenerbahçe seyircisine açmak gibi bir jest yaptığında da çirkefti değil mi ? Adamlar son maçlarını büyük takımlarla oynuyorlarsa, öyle denk geliyorsa onların suçu ne ayrıca ? Sanki 34 maçta en çok puan alan değil, Denizlisporu yenen şampiyon oluyor.

1122334455
29.Mayıs.2009, 22:53
Dilerim Allah'dan büyük konuşanlar bulurlar karşılarında büyük bir Denizlispor ..

İlk 6 takımdan sadece bir takımı yenen bir takım şampiyon oluyor ne mükemmel bir sezon

uAburak89
29.Mayıs.2009, 22:56
Bu ilk 6 takım geyiği çok ilgimi çekiyor benim. Bence suç burada Beşiktaş'ın değil, diğer 5 takımın. Demekki adamlar kalan takımları yenmişler hep, daha fazla puan toplamışlar. Şampiyonluğu iade mi etsinler, biz yenemedik sizleri yada bir kere yendik sadece, içimize sinmedi alın sizin olsun diye. xD

1122334455
29.Mayıs.2009, 23:00
Bu sene ligin ne kadar berbat olduğunu belli etmek için yazdım ben bunu ..

Kesin Şampiyonuz diyen taraftarlar inşAllah bi tökezlersinizde o zaman anlarsınız kesin diye birşey olmadığını ..

uAburak89
29.Mayıs.2009, 23:02
Anladım onu da, bu ligin berbat olduğunu göstermiyor bence. Ne güzel, son haftaya geldik hala şampiyon belli değil. Her takım her takımı yenmiş, hiç bir takım ligi domine edememiş.

anilton
29.Mayıs.2009, 23:16
İlk 8 sıraydı,Ankaraspor'u Kayseri'yi yenince ilk 6 sıraya indi.Oda neymiş yahu.Ömrü hayatım boyunca ilk defa duydum bu tip yorumları.Sanki ilk 6'yı yenemedik geri kalan takımları yenince bize 6şar 6şar verdiler puanları...

Ben ilk 6'yı yenemedim diyelim,diğerleri yendi de ne oldu?Ve ya ilk 6'yı yendinde şampiyon oldun,o zamanda küme düşen takımlara yenilen takım şampiyon oldu,ne güzel sezon mu diyecektik?

Peki Beşiktaş ligde ilk 6'ya mağlup oldu,farkeden bir şey var mı?Yok.Demek ki etkisiz galibiyetler.Sonuca etki etmeyen galibiyetler.Günlük sonuçlar.Ben Trabzon'u Trabzon'da yenmişim kupadan elemişim.F.Bahçe'yi yenmişim,26 yılı 27 yıla çıkarmışım.G.Saray'ı yenmişim,Uefa'ya gitmesini son haftaki maça taşımışım.Bunlar bu sezon olmadı mı?Kupa ve ya lig hiç farketmez.Galibiyet galibiyettir...

G.Saray bilmem kaçıncı dakikalarda gol atıp,son hafta rakibinin mucizevi şekilde puan kaybetmesiyle şampiyon olduğunda kral...

F.Bahçe 100.yılında 70 puanla şampiyon olur,Beşiktaş dışında kimse 50'li puanları geçemez o sezon ama F.Bahçe efsane olur...

Beşiktaş 2009'da tek mağlubiyet alır şampiyonluğa bir adım kala şampiyonluğunu küçümsemeye çalışmalar,başarısına çamur atmalar başlar...

Ne diyelim.M.Denizli sendeki şansta hiç kimsede yok be.Şampiyonluk maçın bile soyisminle aynı olan takımla...

Bu kadarda ballı olunmaz ki...

garydelgadov
29.Mayıs.2009, 23:19
Bu kadar baLLa yaşanmaz hocam aman Allah korusun.:zuhaha
BaLına geLdik buraLara,baLına şampiyon oLacaz.İlk 6yı yenemedik şampiyon oLduk.Eh onu dedem biLe yapar ayıp yani.İl k6yı yenmeden şampiyon oLan takıma takım demezLer bizim köyde...

Alicanfmfan
29.Mayıs.2009, 23:46
Şu beşiktaslı arkadaslar hep su ''balına geldik,denizli ne takımmıs'' gibilerinden bir psikolojileri var nedir bu alaycılık nedir bu ithamlar.

eXcitinG
29.Mayıs.2009, 23:50
Birbirinize sataşmay son verin, konuLarı amacından saptırmayın..GeriLmeyin, germeyeLim..

Fıratcan Alçınkaya
30.Mayıs.2009, 00:06
gökyüzünde değilsin yalnız,
bir yanın ay, bir yanın yıldız.
efsaneler yerde sürünsün,
kartalım göklerde süzülsün.

BEŞiKTAŞLIYIZ BEŞiKTAŞLI,
anlayamaz kimse bu aşkı,
bekçisiyiz kopsa kıyamet,
SiYAH BEYAZ bize emanet..

sen neredeysen ordayız biz,
ne dağlar engel,ne de deniz.
sonunda ölüm bile olsa,
son nefeste bil ki senleyiz.

BEŞiKTAŞLIYIZ BEŞiKTAŞLI,
anlayamaz kimse bu aşkı,
bekçisiyiz kopsa kıyamet,
SiYAH BEYAZ bize emanet..

Kazanırız ve 11.şampiyonluğa ulaşır sezonu 2 kupa ile kapatıp şov yaparız.. Denizli rahat büyük bir avantaj oldu bizim için geri sayım artık şapiyon Beşiktaş..

anilton
30.Mayıs.2009, 03:31
Yarın Beşiktaş Meydanı'na maçı izlemek için dev ekran kurulacak...

Lucas Neill
30.Mayıs.2009, 03:45
Düşme potasında olsaydık kazanabilirdik ama değiliz o yüzden Beşiktaşın rahat alacağını düşünüyorum...

Universal
30.Mayıs.2009, 03:53
Bir takım düşmemek için , şampiyonluga giden takımı yeniyorsa çirkef mi oluyor Batu ?

Hayır, Denizlispor ligde kalması kesinleştikten sonra maçta golü attı. Biliyorsun maç baya bi uzamıştı... Diğer maçların hepsi bitmişti... Bunu futbolcuların hepsi öğrendi...

Knightmare
30.Mayıs.2009, 14:58
keşke şu anket sonuçalrını, kimin kime oy verdiğini görebilsekte kim Beşiktaş'lı, kim anti-Beşiktaşlı ortaya çıksa...hoş zaten anti olanlar az çok kendini belli ediyorda

barahir
30.Mayıs.2009, 15:21
gerek yok buna beşiktaşı tutmayanlar zaten anti beşiktaştır.. Ayrıca düzelteyim, anti-beşiktaşlı değil anti-beşiktaş.. şahsen bende istemem ezeli rakibimin şapiyon olmasını.. hele hele sivas potadayken..

Universal
30.Mayıs.2009, 16:24
Ben Denizlispor'un Beşiktaş'a çelme takacağını düşünüyorum ama; Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum. Çünkü, Beşiktaş Şampiyonlar Liginde Sivasspor'dan bizi daha iyi temsil eder. Birde Şampiyon olurlarsa Süper Kupa finalini benim tuttuğum takım olan Fenerbahçe ile oynayacaklar. :)

LaigLeNoiR
30.Mayıs.2009, 16:24
Yahu şu yorumları gördükçe ne olduğunu şaşırıyorum ya.Alt tarafı bir şampiyonluk niye bu kadar abartılıyor.

Yok baldır yok şudur yok budur...

Şampiyon olduktan sonra 34 maçın 34'ünü de balla kazansan kimse bunu söylemez.Şampiyondur der geçer gider.Fazla uzayacak şey yok.

Mustafa Denizli geldiğinde bir sürü laf söylemişti.Şöyle olacak böyle olacak diye.Hemen hemen hepsini de gerçekleştirdi.Yani sözünde durdu.Beşiktaş'a ve Beşiktaş'lı ya yakışan bir duruş.Sonuna kadar da arkasındayım Mustafa hocanın.Sözünü veripte tutmayanlara selam olsun.

Son maçta kaybetsek bile bence şampiyonuz artık lamı cimi yok.Biz kaybetsek Sivas yenemez.Ki zaten bu maçı kaybetmeyeceğiz.İlk yarıda 1-0,2-0 olur ikinci yarıda fark bile olabilir.

barahir
30.Mayıs.2009, 16:38
Ben Denizlispor'un Beşiktaş'a çelme takacağını düşünüyorum ama; Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum. Çünkü, Beşiktaş Şampiyonlar Liginde Sivasspor'dan bizi daha iyi temsil eder. Birde Şampiyon olurlarsa Süper Kupa finalini benim tuttuğum takım olan Fenerbahçe ile oynayacaklar. :)

Yanlışın var batu, eğer kupayı ve ligi aynı takım alırsa süper kupa finali, şampiyon takımla 2. takım arasında oynanıyo.. Yani BJK Sivas her türlü.. ben öyle biliyorum..

anilton
30.Mayıs.2009, 16:44
Beşiktaş şampiyon olursa kupa finalini oynadığı takımla oynar Süper Kupayı.F.Bahçe ile yani...

LaigLeNoiR
30.Mayıs.2009, 16:45
Aslında en mantıklısı bizim Paf'larla oynamamız :p

barahir
30.Mayıs.2009, 16:49
Evet bende baktım şimdi öyleymiş.. Bende düzeltmiş oldum kendimi bölece..

Universal
30.Mayıs.2009, 16:52
Yanlışın var batu, eğer kupayı ve ligi aynı takım alırsa süper kupa finali, şampiyon takımla 2. takım arasında oynanıyo.. Yani BJK Sivas her türlü.. ben öyle biliyorum..

Hayır, ne kadar spor programı var ise televizyonda söyledi, zaten FM'de bile Türkiye Kupası finalisti oynuyor. Çünkü, şampiyonluk kupadan daha büyük bir başarı olduğundan Beşiktaş lig şampiyonu ünvanı ile katılıyor o nedenle kupa ünvanı ilede kupa finalisti olan takım katılıyor. Oda Fenerbahçe...

barahir
30.Mayıs.2009, 17:06
evet tamam baktım bende haklıymışsın.. İyiymiş o zaman bjk şampiyon olsun:)

anil luque
30.Mayıs.2009, 17:39
İçimde az da olsa bir endişe yok değil ama bunu bastıran bir de hırs var, özlem var.. Bir tek atalım dubleye Kartalım ..

Cyzio
31.Mayıs.2009, 00:29
Beşiktaş attı: 1-0..

goosfraba
31.Mayıs.2009, 00:30
Beşiktaş'ın bir eli kupada :)

eXcitinG
31.Mayıs.2009, 00:46
Şampiyonuz. Şampiyonuz, Şampiyonnn

tarikko
31.Mayıs.2009, 00:52
Şampiyon Beşiktaş artık bu saatten sonra .... Tebrikler .

Nedvedmania
31.Mayıs.2009, 01:21
2-0 Şampiyon beşiktaş

BaFraLı
31.Mayıs.2009, 01:22
Tebrikler Beşiktaş.

Universal
31.Mayıs.2009, 01:29
Tebrikler Beşiktaş...

Addolorato
31.Mayıs.2009, 01:40
Beşiktaşı ve Beşiktaşlı arkadaşları tebrik ederim şampiyon oldular artık (:

BeaT
31.Mayıs.2009, 01:55
Şampiyon Beşiktaş'ı tebrik ederim.

tarikko
31.Mayıs.2009, 01:57
Tebrikler ..

El Comandante
31.Mayıs.2009, 01:58
Tebrikler Besiktas...

Fernando Gago
31.Mayıs.2009, 02:10
Tebrikler Beşiktaş . . .

bugra 1905
31.Mayıs.2009, 02:12
Tebrikler Beşiktaş

Onurap
31.Mayıs.2009, 02:18
Tebrikler Beşiktaş...Mustafa denizli bu sefer denizliden zaferle ayrıldı.. :)

Sekopej
31.Mayıs.2009, 02:18
Mucize bekleniyordu ki mucizenin de ötesinde birşey varsa o olurdu bu maçı Beşiktaş'ın kaybetmesi.

Beşiktaş fırsatları çok iyi değerlendirdi, Mustafa Denizli'nin yönetim şeklinin payı çok büyük. Takım oldu Beşiktaş ve hedefe ulaştı. Daha sezonun başında hocayı gönderiyorsun, ilk devre sona erdiğinde 6. sıradasın ve sezonu şampiyon tamamlıyorsun hem de 2 kupayla. Bize de tebrik etmek düşer sadece, tebrikler Beşiktaş.

nerazzuri
31.Mayıs.2009, 02:19
Şampiyon Beşiktaş'ı tebrik ederim.

BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 02:47
Beşiktaşı ve tüm Beşiktaşlı arkadaşları tebrik ederim.
Uzun zamandır kazanamadıkları ligde haklı bir şampiyonluk elde ettiler.

King_91
31.Mayıs.2009, 03:21
tebrikler beşiktaş

El Barto
31.Mayıs.2009, 03:22
Helal olsun Beşiktaşıma.

barahir
31.Mayıs.2009, 03:27
Maçı beşiktaş meydanında izledim.. Neydi yahu o öyle:) üstüme baya bi bira döküldü ama:) hakettiler valla:) inanırmısınız koca meydanda bi tek benim t-shirtim renkliydi, ayrıca kolumda sarı laci bileklik vardı:) bi an korktum daya yermiyim diye ama bişi olmadı..

sonuç olarak, Tebrikler Beşiktaş..

BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 03:29
Bende Kızılay, Bahçeli hepsinden geçtim geldim duman altı olmuş her yer :D

LaigLeNoiR
31.Mayıs.2009, 03:45
Şampiyonuz Beşiktaşım !!!

Tur atmaktan yoruldum yeni geldim eve.Süper bir şölen vardı.

bjk_melo_151
31.Mayıs.2009, 03:58
Teşekkürler Beşiktaş!

Oghuse
31.Mayıs.2009, 05:23
Tebrikler Beşiktaş!!

Burda da 200metrekare anayurt meydanda taraftarlar coştu:D :D

Cyzio
31.Mayıs.2009, 12:33
Tebrikler Beşiktaş.Hakettiler..

anil luque
31.Mayıs.2009, 15:57
Dün o toplulukta bulunan şanslı insanlardan biri de benim .. Sesim kesilene kadar bağırdım Şampiyon BEŞİKTAŞ diye .. Helal olsun sana KARTALIMM

Alicanfmfan
31.Mayıs.2009, 16:54
Beşiktaş su kontra futbolu cok iyi oynuyor kolay kolay pozisyon vermiyor şansta yanlarında , bir oyuncu takımı nasıl etkiler gördük , Ernst geldi Beşiktaş ileride geride çok iyi oyun kurabiliyor , pozisyon alabiliyor vs.

Maça gelirsek , Denizli'de gayet iyi bir oyun ortaya koydu verilmeyen net penaltılar var ama bunlar hiçbirşeyi değiştirmez , Beşiktaş şampiyon oldu

Tebrikler.

GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2009, 17:21
Geçen haftaki Galatasaray galibiyetiyle büyük oranda garantilemiştik zaten şampiyonluğu.Bu haftaki maçlardan sonra resmiyet kazanacaktı o kadar.Eğer biz olamasaydık gerçekten çok büyük mucize olurdu.Fenerbahçe'nin kaybetmesindende daha büyük bir mucize..Neyseki böyle bir durum yaşanmadı ve 6 yıl aradan sonra 13.şampiyonluğumuzu yaşama şansını yakaladık ve sezonu çifte kupayla tamamladık.

Öncelikle şampiyonlukta çok olmasada payı bulunan eski teknik direktörümüz Ertuğrul hocaya teşekkür ediyorum katkılarından dolayı.Gönül isterdi bu şampiyonluğu onunla birlikte elde etmeyi ama daha o seviyede değil maalesef kendisi.Sonra başkanımız ve yönetimize teşekkür ediyorum.Uzun süre takımın içine edecek her türlü faaliyete imza attılar ama en sonunda haliyle kazandıkları tecrübe şampiyonluğun gelmesine katkıda bulundu.Sonrasında futbolcularımıza teşekkür ediyorum.Zaman zaman bizi kanser edecek işlere imzalarını atsalarda bir takım gibi hareket ederek şampiyonluğun gelmesinde en önemli paya sahip olduklarını görmemezlikten gelmek haksızlık olur(yiğidi öldür hakkını ver hesabı).Ve Mustafa Denizli..İlk geldiği hafta liderliği ele geçirdik ve sonrasında çok büyük bir düşüş..İlk yarı bittiğinde 6.sıradaydık ve şampiyonluktan koptuğumuz dillendiriliyordu çok büyük bir fark olmasada yukarıdakilerle arada.Açıkcası benimde o zamanlar pek umudum yoktu ama Mustafa hoca hep inandı ve inandırdı.Takımın ve camianın tamamen umutsuzluğa kapılmasını önledi.İkinci yarıya iyi bir oyun sergileyemesekte seri galibiyetlerle iyi bir başlangıç yaptık ve rakiplerimizinde puan kayıplarıyla adım adım zirveye yürüyüşümüzü gerçekleştirdik ve en sonunda çifte kupayla sezonu mutlu bir şekilde sonlandırdık.Evet Mustafa hoca geldiğinde elinde bir enkaz yoktu.O gelir gelmez takımın bir düşüşe geçtiğide bir gerçek.Ama o tecrübesiyle her şeyin üstesinde gelerek bu başarıdaki en büyük paya sahip oldu.Onun tecrübesi yıllardır iyi yönetilemeyen Beşiktaş takımını ülkenin zirvesine çıkarmaya yetti.Bir kez daha başarımızdaki emeği geçen herkese teşekkürler..

Son olarak dün gece yaşadığım üzücü bir olaydan bahsetmek istiyorum.Uzun süren şampiyonluk hasretiyle attım kendimi sokaklara.Dışarıdaki insanların sevinçleri çok güzeldi.Yürüyerek bütün Beşiktaşlıların toplanacağını tahmin ettiğim Cumhuriyet Meydan'ına gittim.Gittiğimde düşüncemde haklı olduğumu gördüm ve sevinçlerine ortak oldumki Antalyasporlu kendilerini insan diye nitelendiren kişiler baskın verdiler.Taşlar,su şişeleri atarak sevincimizi baltaladılar.Bizde başka yere gittik.Orada sevinirken yine gelip müdahale ettiler.O kadar gözleri dönmüşki hiç düşünmeden rahatça taş atabilme cesaretini,hakkını kendilerinde bulabildi bu insan müsvetteleri.O taşlardan birisi koluma gelince bende daha fazla yara almamak amacıyla evime gitmek zorunda kaldım.O taş benim kafama veya gözüme gelse ellerine ne geçeceki onu merak ediyorum..Doya doya şampiyonluğu kutlamamızı engelleyenleri Allah bildiği gibi yapsın diyorum.Tabii bu zihniyette olan herkeside..

sertanbaba
31.Mayıs.2009, 20:38
Dün gece Dünyanın en mutlu insanı belkide bendim.
Çok mutluyum.
Şampiyon olduk.
Ve doyasıya bağırdım.
Çok mutluyum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Haziran.2009, 17:36
Tebrikler Beşiktaş'ım,Tebrikler Sana...
Şampiyonuz :)