View Full Version : Galatasaray - Sivasspor [ TSL 34. Hafta ]
goosfraba
28.Mayıs.2009, 05:11
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/28/208.jpg (http://urlal.com/rj)
Alicanfmfan
28.Mayıs.2009, 05:56
Zor bir maç olacak ama kazanırız diye düşünüyorum ilk maçtan kalan bir içimde hırs var Sivas'a karsı :)
Tugay Kerimoglu'na galiba plaket verilecekmiş ki haketti bunu inşAllah ilerleyen yıllarda Galatasaray Camiasının içinde görürüz Tugay Kerimoglu'nu
Büyük Kaptanda son macı olarak görüyorum İnşAllah taraftarımız güzel ugurlar cesur yürek'i
1122334455
28.Mayıs.2009, 06:05
Sivasspor kazansa bile pek fazla birşey ifade etmeyecek gibi .. Ama yinede Şampiyonlar ligi için kazanmalılar zor ve zevkli bir maç olacağı kesin ..
bugra 1905
28.Mayıs.2009, 13:21
Hala Umut Var Daha Hiç Birşey Bitmedi Şampiyonluk İçin Son Saniyeye Kadar Mücadele Edecez Kim Bilir Samiyende Tur Atacaz
Murat Erdoğan Geçen Hafta Çok İyiydi Bu Hafta Şov Yapabilir Onun Dışında Kamanan 11DE Olmalı
İnşallah İyi Bir Skorla Kazanırız
BaFraLı
28.Mayıs.2009, 13:43
Valla çok zor bir maç.Kaybeden yanar :).Biz yenilirsek UEFA Avrupa Ligi zora girer.Sivas kaybederse Şampiyonlar liginede gidemeyebilir.Dostça,centilmen,iyi oynayanın kazandığı bir maç olsun.
King_91
28.Mayıs.2009, 13:52
bülent korkmaz'ın veda maçı büyük ihtimalle . elin skibbe'si kadar şans vermediğimiz bülent kaptanı harcıyoruz kaybetsek ne yazar .
aliCHaN_FM
29.Mayıs.2009, 17:27
Bu maçı Cimbom alır diyorum.
Onurap
29.Mayıs.2009, 17:41
Galatasaray bu maçla taraftarı bi nebzede olsun mutlu etmek isteyecektir..Sivasa bakış açımızda pek olumlu değil..Sivas son haftalarda çok kötü..Bence farklı kazanabiliriz..
garydelgadov
29.Mayıs.2009, 18:42
GaLatasarayın GaLatasarayLığını beLLi edeceği maç oLacaktır.Biz DenizLide kazanacağız,Trabzonda evinde kazanıp eL eLe şampiyonLar Ligine gideceğiz,inanıyorum buna...
shamur1
29.Mayıs.2009, 19:56
GaLatasarayın GaLatasarayLığını beLLi edeceği maç oLacaktır.Biz DenizLide kazanacağız,Trabzonda evinde kazanıp eL eLe şampiyonLar Ligine gideceğiz,inanıyorum buna...
Bende öyle umuyorum , Gs geçen hafta ki yapamadığı kıyağı artık bu hafta yapsın diyorum :)
garydelgadov
29.Mayıs.2009, 20:10
Bende öyle umuyorum , Gs geçen hafta ki yapamadığı kıyağı artık bu hafta yapsın diyorum :)
En azından hak-yerini buLma kombinasyonunun tamamLanması açısından böyLe oLması gerekiyor.
Selman Ozturk
29.Mayıs.2009, 20:17
Açıkçası o bütçeye, o kadroya rağmen böylesine önemli bir pozisyonda olması Sivas'ın başarısının en önemli göstergesidir. Bir Beşiktaş, bir Galatasaray ve bir Fenerbahçe bu bütçe & kadro oluşumu ile her sezon şampiyonluğa aday takımlardır. Önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'nde oynama şansı zora girse bile bir Galatasaray'lı olarak bu maçı Sivasspor'un almasını istiyorum. En azından bu kalburüstü takımlarımızdan 2 kat daha fazla ter akıtan Sivasspor için bir teselli olur bu 3 puan. Güzel bir mücadele olması dileğiyle...
sebofanmemo
29.Mayıs.2009, 21:02
Bu maç zor olsada taraftar Sivasa karşı hırslı aslında Sivasa karşıda değil Bülent Uyguna eğer bu galibiyet isteği taraftardan futbolcuya geçerse G.Sarayımız alır . Ve ben Galatasaray kazanacağına inanıyorum eğer erken bir G.Saray golü gelir ve Sivas kendi taktiğinden vazgeçip yüklenmeye çalışırsa ummadığı bir skorlada karşılaşabilir . Ben G.Saray her ne kadar Sivas iyi bir takımda olsa.
eXcitinG
29.Mayıs.2009, 23:53
Burda da konu amacından sapmaya başLamış. Kendinize çeki düzen verin, biz müdahaLe etmek zorunda kaLmayaLım.
Addolorato
30.Mayıs.2009, 00:05
Galatasaray kazanır çünkü kazanmak zorunda Sivasspor kazanamaz çünkü kazanmak zorunda ;) büyük takım farkı ortaya çıkar diye düşünüyorum :)
Varonil
30.Mayıs.2009, 04:30
Galatasaray için oldukça kritik bir maç.Sivasspor'un bir nebze de olsa hala umudu var şampiyonluk için ama zor gözüküyor.Galatasaray böyle final maçlarına iyi motivasyonla çıkıp,çok iyi bir futbol ortaya koyuyor.Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum ..
Knightmare
30.Mayıs.2009, 14:49
Sivas kazansın, Trabzon kazansın, Bursa kazansın :D
UEFA'ya Bursa gitsin :D
LaigLeNoiR
30.Mayıs.2009, 15:42
Sivasspor kazanmak zorunda olduğu için bence büyük bir stres altında olacaktır.Galatasaray biraz daha rahat ve tecrübeli.
Tecrübesini gösterip Galatasaray bu maçı kazanacaktır.
anil luque
30.Mayıs.2009, 17:40
Gecen hafta GS yenıldı sevinçten deliye dondük bu hafta da yensin sevinçten deliye dönelim .. =)
bugra 1905
30.Mayıs.2009, 19:44
Sivasspor’un bu akşamki Galatasaray maçına şu onbirle çıkması bekleniyor:
Petkoviç, Kanfory Sylla, Hayrettin, Bilica, Diallo, Onur, İbrahim, Murat Erdoğan, Musa, Herve Tum ve Mehmet Yıldız
Allah Yardımıcımız Olsun
TR.CaPTaiN
30.Mayıs.2009, 19:50
Gazetede Sezer'in sakatlıktan dolayı yetiştirilmeye çalışıldığı yazıyordu, demek ki yetiştirilememiş. Maçın berabere biteceğini tahmin ediyorum. Sivasspor maalesef şampiyonluğu İBB maçında kaybetti. İplerin elde olması önemliydi. Şimdi en azından Trabzonspor'a geçilmeyerek Şampiyonlar Ligi'ne gitmeleri gerekiyor. Gruplara kalabilirlerse çok iyi bir maddi kaynak gelecek ve bu maddi kaynağı Bülent Hoca çok iyi değerlendirerek Sivasspor'un seneye de yukarılara oynamasını sağlayacaktır.
Universal
30.Mayıs.2009, 20:03
Bülent Uygun benim son maçım diyor, sanırım son maçında kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Sivasspor daha önce üç defa istediği skoru Galatasaray önünde aldı, tekrar alabilir. Herşeye gebe bir maç.
bugra 1905
30.Mayıs.2009, 20:06
Bülent Uygun benim son maçım diyor, sanırım son maçında kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Sivasspor daha önce üç defa istediği skoru Galatasaray önünde aldı, tekrar alabilir. Herşeye gebe bir maç.
Bülent Uygunmu Bülent Korkmazmı Asker Bülentin Ayrılacağını Sanmıyorum
eXcitinG
30.Mayıs.2009, 21:21
BüLent Uygun hafta içi ayrıLmayacağını ve geLecek yıLın pLanLamasını şimdi den yaptıkLarını söyLedi. Acaba Fenerbahçe iLe feLan mı anLaştı.
Zor maç. Berabere biter diyorum.
sentugo
30.Mayıs.2009, 21:41
Sivas alsın. Bjk yenilsin sivas şampiyon olsun..
Sivas Yenerse, Bursa'da Uefa'ya gitsin..
BaFraLı
31.Mayıs.2009, 00:11
Arda nın golüyle 1*0 öne geçtik.
El Comandante
31.Mayıs.2009, 00:12
Aslanim Arda ya. Güzel bir gol atti, 1-0 öndeyiz ...
Universal
31.Mayıs.2009, 00:24
BüLent Uygun hafta içi ayrıLmayacağını ve geLecek yıLın pLanLamasını şimdi den yaptıkLarını söyLedi. Acaba Fenerbahçe iLe feLan mı anLaştı.
Zor maç. Berabere biter diyorum.
Hayır, ayrılacağını söyledi hatta Bilica'nın gittiğini bile açıkladı. Eğer Bülent Uygun Fenerbahçe'ye gelirse şaşmam... Belkide Bilica'yı Bülent Uygun istedi... Çünkü daha yeni sözleşme imzalamışlardı...
PesimiSTyLa
31.Mayıs.2009, 00:25
Arda Sivası boş gecmiyor hiç. Trabzonu da hiç boş gecmiyor :D Planlı mı yapiyor acaba? :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fark kacıyor yahu. Nonda 2 net pozisyon kacırdı, Barosun vuruşu direkten döndü.
uAburak89
31.Mayıs.2009, 00:31
Fark olacaktı biraz şans olsaydı yada Nonda biraz becerekli olsaydı. Maçın hakimi Galatasaray, oynayan ve rakibi boğan bir Galatasaray var sahada. Sivas yine uzun toplarla çıkmaya çalışıyor.
King_91
31.Mayıs.2009, 00:48
müthiş oynuyoruz . fark kaçtı şimdiden daha . aklınız nerdeydi koca sezon ey futbolcular ?
tarikko
31.Mayıs.2009, 00:51
Sivas'ın işi bitti hiç bişey oynamıyorlar..Dua etsinlerde yenelim Trabzonu ŞL için ..
PesimiSTyLa
31.Mayıs.2009, 00:55
Son 2 haftadaki bu oyunu daha öncelerde de oynayabilsek çok farklı yerde olurduk şimdi. İlk yarı 1-0 önde kapandı ama rahat 4-0, 5-0 olabilirdi
eXcitinG
31.Mayıs.2009, 00:59
GaLatasaray sorunLu oyuncuLardan arındıktan sonra son bir gayret BüLent hocayı takımda tutarmıyız diye saLdırıyorLar. İLk yarı çok iyi oynadıLar.
Sivas ın bu yerLere geLmesinde ki en büyük pay BüLent Uygun da oLduğu gibi zamansız ve nerede konuşacağını biLmeyen tavırLarı iLe yine ŞampiyonLuğun kaçmasının tek sebebi BüLent Uygundur..
Hiç ŞampiyonLuk görmemiş takımı biz Şampiyonuz, şampiyonuz diye diye strese soktu, daha herşey bitmemiş iken ayrıLacağını, sezon sonu ayrıLacak oyuncuLarı açıkLayarak ta takımın bütün kimyasını bozdu.
Kendi etti, kendi buLdu gibi oldu.
KaF KeF
31.Mayıs.2009, 01:08
Herve Tum Attı..1-1
eXcitinG
31.Mayıs.2009, 01:41
Arda 2-1
GaLatasaray önde.
El Comandante
31.Mayıs.2009, 01:46
Helal be Arda, harika oynuyor bugün ...
Aydin
31.Mayıs.2009, 01:55
Şu 10 numarayı Arda'ya versek de Hagi'den sonra düzgün bir adamda olsa şu 10 numara.
bugra 1905
31.Mayıs.2009, 02:04
Teşekkürler Sivasım Bize Yaşattıklarından Şampiyonlar Ligindeyiz!!
Tebrikler Galatasaray
uAburak89
31.Mayıs.2009, 02:07
Sivasspor Şampiyonlar Liginde oynayamayacak bence, çünkü ön elemede takılacaklarını düşünüyorum.
Onurap
31.Mayıs.2009, 02:12
Tek Kelime Arda tUrAn helal olsun...
Sekopej
31.Mayıs.2009, 02:13
Hep denirdi Sivas nerede takılacak nerede takılacak diye, 2 senedir çok iyi götürdüler ama son haftalarda şampiyonluk baskısını kaldıramadılar. Mustafa Denizi ile Bülent Uygun arasındaki fark da bu olsa gerek.
Yine de Sivas'ı yürekten tebrik etmek gerekir. Yanlış görmediysem net izleyemedim ama Galatasaray taraftarı da alkışlıyordu Sivas'ı. Sezona damgasını vuran takımdı şüphesiz. Böyle bir sezonda şampiyonluk ihtimalleri çok yüksekti, bir daha böyle şans ellerine gelir mi bilmem?
Bülent Uygun ayrılır mı bilmiyorum ama maç başındaki konuşmasını dinlediğimde zaten çok iddialı ve maçı kazanacaklarmış gibi durmuyorlardı. Maç sonunda da büyük üzüntü yoktu. Şampiyonluk elbette çok önemli ama lig 2.liği de Sivcasspor için büyük başarıdır, tebrikler bu başarıda payı olan herkese.
Galatasaray da tıpkı Fenerbahçe gibi kötü geçen sezonun sonunda en azından taraftarı teselli etmek ve ligi 4. bitirmek adına mücadele etti. Galip de geldi, tebrikler Galatasaray.
Nedvedmania
31.Mayıs.2009, 02:20
Şu 10 numarayı Arda'ya versek de Hagi'den sonra düzgün bir adamda olsa şu 10 numara.
Lincoln gibi bi adamda duruyor hala 10 numara
Universal
31.Mayıs.2009, 02:55
Bülent Korkmaz açıkladı, istifa mektubumu verdim, yönetimin kararıdır...
El Barto
31.Mayıs.2009, 02:56
Baros kaçırdığının 4'te 1'ini atsaymış... :)
Nedvedmania
31.Mayıs.2009, 03:09
Off hangi kanal veriyor bunları ya en düzenli spor programı olan stadyum bile boş boş antalysporun görüntülerini veriyor.
King_91
31.Mayıs.2009, 03:23
nolurdu dursaydı bir sezon daha . getircekleri adam çok iyi olacak sanki . şu basının gazına gelip harcıyoruz bülent kaptanı . kimler geldi de başarısız oldu . varsın bir sezon da bülent kaptan yüzünden başarısız olalım .
Universal
31.Mayıs.2009, 03:23
Off hangi kanal veriyor bunları ya en düzenli spor programı olan stadyum bile boş boş antalysporun görüntülerini veriyor.
Kanaktürk'de canlı yayına çıktı, orada istifa mektubumu verdim, yönetim kabul ederse gideceğim, etmese seneye takımım başındayım dedi... Birde istediğim oyuncular alındığı taktirde iki yıl içinde Avrupa Kupası kaldıracağız dedi...
Nedvedmania
31.Mayıs.2009, 03:43
Taylan artık susarsın heralde bak Kaptan bıraktı :D
PesimiSTyLa
31.Mayıs.2009, 04:06
İstifa meektubunu cok önceden vermiş hatta Büyük Kaptan. Tarih satırı boş olarak ;;) Büyük Kaptan'a da bu yakışırdı. Herşey için teşekkürler.
Bordo61Mavi
31.Mayıs.2009, 06:12
iki takimada tebrikler :) Sivas insallah on elemeleri gecip Sl ye kalir, gerci biraz zor rakipler bekliyor ama
Cimbomda son maci galibiyetle bitirdi, arada curuk olan futbolcular var arinmalari gereken. Yoksa iskelet cok can yakabilcek kapasitede
fenerbahce_1907
31.Mayıs.2009, 10:16
3. Turda Sivasspor´un rakipleri Shakhtar Donetsk‚ Sporting CP Lisbon‚ Celtic‚ Anderlecht ve Yunanistan´dan Panatinaikos veya AEK Athen yada Romanya´dan bir takım (FC Unirea‚ Dinamo Bükreş‚ FC Timisoara).
4. Turda bekleyen rakipler ise şunlar; Arsenal‚ Lyon‚ Shakhtar Donetsk‚ Sporting Lisbon‚ İtalya Ligi 4.sü büyük ihtimal Fiorentina olacak‚ eğer Fiorentina 4. olamazsa onun yerine Stuttgart seri başı olacak.
bugra 1905
31.Mayıs.2009, 16:00
3.Turu Geçebiliriz Ama 4.Turda Çok Zor İşimiz Allah Yardımcımız Olsun
King_91
31.Mayıs.2009, 16:05
" 3. Turda Sivasspor´un rakipleri Shakhtar Donetsk‚ Sporting CP Lisbon‚ Celtic‚ Anderlecht ve Yunanistan´dan Panatinaikos veya AEK Athen yada Romanya´dan bir takım (FC Unirea‚ Dinamo Bükreş‚ FC Timisoara). "
geçeriz demişsin de aek ya da romanya takımları hariç diğer takımlar da çok zorlu .
tarikko
31.Mayıs.2009, 16:08
3. turuda geçemez Sivas çok zor ihtimal geçmeleri ..
barahir
31.Mayıs.2009, 16:08
Anderlecht gelse keşke..
LaigLeNoiR
31.Mayıs.2009, 16:20
Bana kalırsa 3.turu da geçemeyecek gibi Sivasspor.Rakipler o kadar kolay değil.Ayrıca Avrupada oynamak çok farklı.
bugra 1905
31.Mayıs.2009, 16:49
" 3. Turda Sivasspor´un rakipleri Shakhtar Donetsk‚ Sporting CP Lisbon‚ Celtic‚ Anderlecht ve Yunanistan´dan Panatinaikos veya AEK Athen yada Romanya´dan bir takım (FC Unirea‚ Dinamo Bükreş‚ FC Timisoara). "
geçeriz demişsin de aek ya da romanya takımları hariç diğer takımlar da çok zorlu .
Geçeriz Demedim Geçebiliriz Dedim
Trabzonspor
31.Mayıs.2009, 16:53
Çoğunuzun bildiği gibi UEFA 2009-2010 sezonundan itibaren ( gelecek sezon ) şampiyonlar liginin katılım formatını değiştirdi.
Gruplar ve grup sonrası maçların formatında değişiklik yok. Yani yine 8 takımlı 4 torba oluşturulacak‚ bu torbalardan yapılan çekilişle 4´er takımlı 8 grup oluşturcaklar‚ takımlar yaptıkları 6 grup maçı sonrasında ilk iki sırayı alan takımlar elemeli turlara geçecek‚ üçüncü sırayı alan takım UEFA´da devam edecek. grup ve grup sonrası herkesin bildiği gibi ve bu konuda değişiklik yok.
Fakat Gruplar öncesi ön elemelerde‚ yani şampiyonlar ligi vizesi almada radikal değişikler oldu. Şu anda oynadığımız sezon önelemelrin bu şekilde yapıldığı son sezon. Peki nasıl değişiklikler bekliyor bizi.
Gruplarda oynayacak 32 takımın 22 tanesi direk katılacak‚ 10 tanesi elemelerden gelecek!
22 direk gruplara + 10 önelemelerden = 32 takım
Gruplara direk katılacak takımlar:
12 = UEFA ülke sıralamasında ilk 12´ye giren ülkelerin şampiyonları
6 = UEFA ülke sıralamasında ilk 6´ya giren ülkelerin Lig ikincileri
3 = UEFA ülke sıralamasında ilk 3´e giren ülkelerin Lig üçüncüleri
1 = Bir önceki yılın Şampiyonlar Ligi şampiyonu
Toplam=22 takım
Ön elemelerden gelecek 10 takım 2 ayrı kategoride öneleme maçları yapacaklar. Her kategoriden 5 takım gruplara katılma hakkını elde edecekler.
1.kategoriden gelecek takım = 5
2.kategoriden gelecek takım = 5
Toplam 10 takım.
1.kategori maçları:
UEFA ülke sıralamasına göre 13. sırdan 53. sıraya kadar ülkelerin şampiyonları 3 aşamalı öneleme maçları yapacaklar. Bu maçlardan sonra 5 takım gruplara kalacak.
2.kategori maçları:
Bu kategordie 15 takım mücadele edecek ve bu ön eleme maçlarından sonra 5 takım gruplara kalacak.
Bu kategorinin ön elem maçları 2 tur olarak yapılacak.
2. kategori ilk tur: Bu tura 10 takım katılacak ve 2 torba olarak (seribaşı-seribaşı olmayan) kura çekilcek. Bu 10 takımdan 5´i bir sonraki eleme turuna geçecek.
Bu tura katılacak 10 takım şöyle:
1 = UEFA sıralamasında 6. sıradaki ülkenin Lig 3.sü
9 = UEFA sıralamasında 7.´den 15.´ye kadar olan ülkelerin Lig 2.leri.
2. kategori ikinci tur:
Bu tura‚ 1.turdan gelen 5 takım ile bu turdan katılacak 5 takım daha maç yapacak.
5 = 2.turdan katılacak 5 takım
5 = 1.turdan gelecek 5 takım
Toplam 10 takım.
2.turdan katılacak takımlar: UEFA ülkeler sıralamasında ilk 3 ülkenin Lig 4.´sü‚ 4. ve 5. sıradaki ülkelerin Lig 3.leri.
2009-2010 sezonunda baz alınacak ülke sıralaması aşağıdaki linktedir:
UEFA Country Ranking 2008
Bu linkten de göreceğimiz gibi Türkiye 11.sırdadır. Bunun anlamı şudur:
- Türkiye Lig şampiyonu doğrudan gruplara katılacaktır
- Türkiye Lig 2.si şu takımlarla önce 1.tur öneleme oynayacak:
Rusya Lig 3.´sü ve
Türkiye‚ Romanya‚ Portekiz‚ Hollanda‚ İskoçya‚ Ukranya‚ Belçika‚ Yunanistan‚ Çek Cumhuriyeti Lig 2.leri
Bu turu geçerse‚ Türkiye Lig 2.si sonraki turda şu takımlarla da maç yapmak zorunda:
Fransa ve Almaya Lig 3.sü ile
İngiltere‚ İtalya ve İspanya Lig 4.cüleri.
Bütün bu badireleri atalatan Türk Ligi 2.si en sonunda gruplara kalabilir
UEFA bu sistemle küçük ülkelerin şampiyonlarını artık daha fazla Büyük Ülke Çakallarına yem etmeyecek ve gruplara katılma şanslarını arttıracak.
Lig şampiyonluğu artık her zamankinden çok daha önemli.
Kırmızı olan yere dikkat.Bu turda geçsen birdahaki tur çok zor olucak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fransa 3.si Lyon,Almanya 3.si Stuttgart,İngiltere 4.sü Arsenal,İspanya 4. sü Sevilla,A.Madrid,Villarealden birisi,İtalya 4.sü Fiorenytina veya Genoa.Cehennemin içi resmen.
Alicanfmfan
31.Mayıs.2009, 17:06
Şu Lincoln'e biri patlasın , böyle olmaz desin başka yere göndersinler yazık oluyor her yıl catır catır parasını alıp , yatıyor !
Bari Metin Oktay'ın forma numarasını kirletmesin , yazık oluyor.
King_91
31.Mayıs.2009, 17:32
Geçeriz Demedim Geçebiliriz Dedim
ben geçemeyeceğinizi düşündüğüm için demiştim . tamam geçebiliriz demişsin ama takımlar hala zorlu .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şu Lincoln'e biri patlasın , böyle olmaz desin başka yere göndersinler yazık oluyor her yıl catır catır parasını alıp , yatıyor !
Bari Metin Oktay'ın forma numarasını kirletmesin , yazık oluyor.
20 bavulla gitmiş . gelmez inşallah geri
Nedvedmania
31.Mayıs.2009, 23:01
Lincoln 20 bavulla ülkesine gitmiş. Dahada gelmez heralde