PDA

View Full Version : memnuniyetsizlik

serwan
28.Mayıs.2009, 05:34
oyunda genel olarak bir memnuniyetsizlik sorunu var diye düşünüyorum.yani bu sadece 2009 da değil önceki oyunlarda da vardı.
şöyle ki:
taraftar ve yönetim geçmişe pek bakmadan yaptığınız işleri beğenmiyor genel olarak.aylık raporlarda pleased çok az görülüyor.genel olarak bi satisfied durumu var.yani tamam beğeniliyorsunuz yine ama yeterince değil bence.
arsenal le oynuyorum.2. sezonu bitirdim. ilk sene lig ve şampiyonlar ligi şampiyonu oldum.2 sezon ise ligi 2. bitirdim ama şampiyonlar ligini aldım.league cup ta ilk sezon finalde 2.sezon ise yarı finalde kaybettim.bence bu arsenal için başarıdır.yani son 10 yıldaki duruma bakarsak arsenal in 2 şampiyonluğu ve 1 şampiyonlar ligi finali var belki bi de kupalarda 1-2 başarı.nesi beğenilmiyor anlamış değilim.hani fiyat/performans deseler 2 sezonda transfer gelirlerim giderlerimden daha fazla.neredeyse wenger in bıraktığı kadroyla onun yıllardır yapamadığını yaptım ama gel gör ki adamlar hala okay diyor.plased bile demiyor.
bu durumla karşılaşan ve siniri bozulan var mı :)

cess41
28.Mayıs.2009, 14:19
Aynen katılıyorum.Fakat şöyle bir durumda var.Squad harmony,futbolcu performansları,maaş bütçeleri gibi durumlarda yönetimin tavrını belirleyen unsurlar oluyor.Yani sadece alınan kupalara bakmıyorlar.Açıkçası mükemmeli arıyorlar (::)

serwan
28.Mayıs.2009, 21:13
Aynen katılıyorum.Fakat şöyle bir durumda var.Squad harmony,futbolcu performansları,maaş bütçeleri gibi durumlarda yönetimin tavrını belirleyen unsurlar oluyor.Yani sadece alınan kupalara bakmıyorlar.Açıkçası mükemmeli arıyorlar (::)

zaten asıl ilginç olan da bu.squad harmony,finans bunlar hepsi iyi competitions kısmında bir problem var.hayır yani ne bekliyorlar bilmiyorum ki.bütün kupaları namağlup mu kazanmak gerekiyor.
diğer bi ilginçlik de şu aylık rapor geldiğinde yakın zamanda bi başarısızlığınız yoksa 6 ay öncenin kötü sonuçlarından birini gözünüze sokuyorlar.super kupa finalinde valencia ya kaybettim.üzerinden 4-5 ay geçti ligde 50 küsür maçtır namağlup gidiyorum adam bana kalkmış diyo ki tamam herşey iyi güzel ama süper kupa finalinde valencia ya kaybettin.neredeyse diğer süper kupa maçına çıkacak takım, önceki sezonun yenilgisini öne sürüp yeterince başarılı olmadığını söylüyor.bi kere de kalkıp arkadaş 50 maçtır yenilmiyosun,futbol tarihinde belki de görülmemiş bi başarı bu helal olsun sana dediklerine rastlamadım.