Log in

View Full Version : TSİ okulu

maNga 33
29.Mayıs.2009, 23:19
Ben birkaç Fm sitelerini gezerken bir sitede gözüme bir konu takıldı ..... okulu diye.
o sitede facepack,inceleme,logo,forma,vb gibi işlerden anlayan kişiler diğer üyelere ders veriyordu.Tabi belli bir katılımla.Aslında TSİ'de böyle birşey yapsa güzel olur.Burda facepack yapan arkadaşların ömür boyu bu site olması zor.TSİ'de yama yapmayı bilenler üyelere ders verebilir.Sitemiz adına güzel bir durum olur........

HooijDonk07
30.Mayıs.2009, 03:15
Çok güzel düşünce aslında olabilir siteyi daha yukarıya taşıyabiliriz

Universal
30.Mayıs.2009, 03:34
Ders verilebilinir ama; şu var bu işler böyle msnde olarak verilmesi zor. Zaten bu işte en önemli şey, ciddi olmak sözünü tutabilmek. Ama yönetim ne düşünür bilmem, belli sürede bi bir yerde buluşarak dersler verilebilinir.

Nocna Mora
30.Mayıs.2009, 04:19
arkadaşın gördüğü sitede bu sistem iyi işlemeye başladı diye biliyorum tabii dediğin gibi ciddi ve işi cidden bilen adamlar öğretici rolüne soyunmalı :)

E.Cartman
30.Haziran.2009, 05:50
bu sistem Türkçeleştirme çalışmaLarında da yararLı olabilir bence...

sardokar
30.Haziran.2009, 19:47
bu konularda hazırlanmış rehberler zaten yokmu?

Vieri
30.Haziran.2009, 19:50
Dersten kasıt anlık zamanda mı olacak bu ? Yoksa hazırlanma video veya makale şeklinde mi

HooijDonk07
30.Haziran.2009, 20:19
2'de yapıLsa gayet iyi oLur Mustafa Abi Türkçeleştirmede makale forma hazırlama vs. gibi yerlerde video olabilir

MaliKaya
30.Haziran.2009, 20:34
Aslinda photoshop uzerinden calismalar Video olarak yapilirsa bence cok iyi olur. Cunku ben TR photoshop kullaniyorum, ancak rehber arkadas ING kullaniyor. Bu nedenle sıkıntı yasayabiliyoruz.

Ancak herseyin gorsel acidan sunulmasi bende cok daha etkili olur.

maNga 33
30.Haziran.2009, 21:01
video makale şeklinde bu işte hocalık yapmak isteyen arkadaşlar belirli zamanlarda kişilere ders verecek bu şekilde hem forumda kendimize has yamalar olur forumun prestiji iyice artar....

DisCo
30.Haziran.2009, 21:57
Ben video hazırlamıştım aslında rehberleri resimli olarak değilde video olarak bırakacaktım. Kullandığım program çok büyük boyutlarda video'yu hazırlıyordu. Bu nedenden dolayı yayınlayamadım.

MaliKaya
30.Haziran.2009, 22:15
Ben video hazırlamıştım aslında rehberleri resimli olarak değilde video olarak bırakacaktım. Kullandığım program çok büyük boyutlarda video'yu hazırlıyordu. Bu nedenden dolayı yayınlayamadım.

Sanirim onu Moive Maker ile editleyip boyutunu dusurebiliyorsun.
Birazdan eve gidecegim o zaman arastiririm.

Oghuse
01.Temmuz.2009, 00:35
Hypercam programı'da son derece basit ve küçük boyutta kayıp yapabilen bir program.

Universal
01.Temmuz.2009, 02:36

Video'u ripleyerek formatını düşerebilirsin veya hazırlıadğın video türünü değiştirerekde boyutunu gene düşürebilirsin.

Nocna Mora
01.Temmuz.2009, 20:13
msnden anlatım da olabilir :D