View Full Version : A Milli Takımımızın, Azerbaycan ve Fransa maçları aday kadrosu açıklandı.
BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 14:49
A Milli Takımımızın 2 Haziran'da Kayseri'de Azerbaycan'la ve 5 Haziran'da Lyon'da Fransa ile oynayacağı özel maçların aday kadrosu ve programı belli oldu.
Sezon sonu dolayısıyla mazeret bildiren oyuncuların çağrılmadığı A Milli Takım kadrosuna şu futbolcular davet edildi:
KALECİLER
1- SİNAN BOLAT --------- ROYAL STANDARD LIEGE
2- UFUK CEYLAN --------- MANİSASPOR
3- VOLKAN DEMİREL ----- FENERBAHÇE
SAVUNMA OYUNCULARI
4- GÖKHAN GÖNÜL ------ FENERBAHÇE
5- SABRİ SARIOĞLU ----- GALATASARAY A.Ş.
6- CEYHUN GÜLSELAM --- TRABZONSPOR A. Ş.
7- EREN GÜNGÖR -------- KAYSERİSPOR
8- BEKİR İRTEGÜN ------- GAZİANTEPSPOR
9- İBRAHİM KAŞ --------- GETAFE CF
10- GÖKHAN ZAN -------- BEŞİKTAŞ A. Ş.
11- HAKAN BALTA ------- GALATASARAY A.Ş.
12- İBRAHİM ÜZÜLMEZ --- BEŞİKTAŞ A.Ş.
ORTA SAHA OYUNCULARI
13- KAZIM KAZIM -------- FENERBAHÇE
14- TUNCAY ŞANLI ------- MIDDLESBROUGH FC
15- EMRE BELÖZOĞLU --- FENERBAHÇE
16- NURİ ŞAHİN --------- BORUSSIA DORTMUND
17- YUSUF ŞİMŞEK ------ BEŞİKTAŞ A. Ş.
18- MEHMET TOPAL ------ GALATASARAY A. Ş.
19- CANER ERKİN -------- CSKA MOSCOW
20- ARDA TURAN -------- GALATASARAY A.Ş.
HÜCUM OYUNCULARI
21- HALİL ALTINTOP ----- FC SCHALKE 04
22- MEVLUT ERDİNÇ ----- FC SOCHAUX
23- NİHAT KAHVECİ ------ VILLARREAL CF
24- SEMİH ŞENTÜRK ----- FENERBAHÇE
25- SERCAN YILDIRIM --- BURSASPOR
A Milli Takımımız, 31 Mayıs Pazar günü saat 17.00'de Kayseri Hilton Hotel'de toplanacak. Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, 1 Haziran Pazartesi günü saat 19.00'da Kadir Has Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Aynı gün saat 19.30'da Milli Takım, Kadir Has Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık bir antrenman yapacak.
Azerbaycan Milli Takımı Teknik Direktörü Berti Vogts 1 Haziran 2009 Pazartesi günü saat 12.30'da Kayseri Hilton Hotel'de bir basın toplantısı düzenleyecek. Azerbaycan Milli Takımı maçtan önceki son çalışmasını aynı gün saat 17.00'de tamamı medyaya açık olmak üzere Kadir Has Stadı'nda yapacak.
Kadir Has Stadı'nda 2 Haziran 2009 Salı günü oynanacak ve 20.00'de başlayacak Azerbaycan karşılaşmasını Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Mario Vlk yönetecek. Vlk'in yardımcılıklarını vatandaşları Marian Ruzbarsky ve Erik Weiss yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bülent Yıldırım.
3 Haziran Çarşamba saat 11.30'da özel bir uçakla Fransa'nın Lyon kentine hareket edecek olan Milli Takım kafilesi, burada Sofitel Bellecour Otel'de konaklayacak.
A Milli Takım, Fransa'daki ilk antrenmanını basına 30 dakika açık olarak 3 Haziran Çarşamba günü Stade de Gerland'da 19.30 (TSİ 20.30)'da yapacak. Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, 4 Haziran Perşembe günü saat 18.45'te (TSİ 19.45) Stade de Gerland'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Milli Takım ise, aynı gün saat 19.30 (TSİ 20.30)'da Tola Vologe'de Fransa maçı için son çalışmasını yapacak. Bu idmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olacak.
A Milli Takım kafilesi, Fransa ile oynanan maçın ardından 00.30'da (TSİ 01.30) özel bir uçakla Türkiye'ye dönecek.
Fransa ile 5 Haziran Cuma günü Lyon kentindeki Stade de Gerland'da oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak mücadeleyi ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek. Grafe'nin yardımcılıklarını Felix Zwayer ve Markus Hacker yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Nicolas Boillin.
LaigLeNoiR
31.Mayıs.2009, 15:03
Toraman yine alınmamış :) Gülüyorum...
Bordo61Mavi
31.Mayıs.2009, 15:04
Ben Fatih Terimi bu sefer sevdim, bizden bi futbolcu almis. Diger futbolcularimiz uzun bi tatil yapabilcekler :) Tessekurler Fatih hoca
El Barto
31.Mayıs.2009, 15:43
Gökhan Gönül ile Hakan Balta'yı oynatır artık stoperde. :D
Kazım Kazım Caner Nuri Şahin Mevlüt ne alaka yahu. Takımlarında oynayamıyorlar Milli takımda vazgeçilmezler. Takımlarında çatır çatır oynayan adamların esamesi okunmuyor.
Bir garip teknik direktörümüz var...
Trabzonspor
31.Mayıs.2009, 15:51
Yine ilginç bir kadro burda isim tartışmanında gereği yok.
I3esiktas
31.Mayıs.2009, 15:52
Diger 2sini bilemicem ama Mevlüt Bence şu kadroda Nihat'dan Sonra Forvet Hattındaki en iyi adamımız. Bana göre Bu saatten sonra ibrahim Toramanıda kadroya almaz. Alırsada Kendine yediremez. Almaya niyeti vardı ama Dışardan çok laflar edilmesi Bana göre Fatih Terimi geri adım attırdı.
KaF KeF
31.Mayıs.2009, 15:56
Mevlüt nasıl oynamıyor yahu..Fransa ligini takip edin biraz Allah aşkına..
bugra 1905
31.Mayıs.2009, 15:59
Bu Adamın Egoları Sabrımızı Taşırıyor Lig 2. Sivasspordan Yine Futbolcu Yok
Bravo Fatih Terim
LaigLeNoiR
31.Mayıs.2009, 15:59
Nuri,Caner ve Kazım bence kadronun en gereksiz isimleri...
El Barto
31.Mayıs.2009, 16:02
Mevlüt nasıl oynamıyor yahu..Fransa ligini takip edin biraz Allah aşkına..
Mevlüt oynamıyor değil Aykut oynuyordur elbette pek takkip etmiyorum açıkçası Fransa ligini ama bana göre gereksiz bir isim. Ne kattı şu ana kadar Milli takıma da hala kadroya seçiliyor?
King_91
31.Mayıs.2009, 16:04
fatih hoca iyi hoş da taktı mı mutlaka çağırıyor kadroya . ibrahim kaş , kazım kazım , mevlüt oynasın oynamasın kadrodalar ama ibrahim toraman kendini yırtsa yok . caner de gereksiz bence
BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 16:06
Sabri yerine Abdurrahman
İbrahim Kaş yerine İbrahim Toraman
Kazım yerine Mehmet Topuz, Musa, Serdar Özkan, Selçuk İnan
Halil yerine Gökhan, Batuhan olabilirdi.
Bunlar dışındaki tercihler gayet yerinde duruyor bence. Hazırlık karşılaşması olduğu için Fransa ve Azerbaycanda oynamak için bir düzenli 11 birde alternatif 11 şekilde 22-25 oyuncu çağırıp Azerbaycan maçında karma, Fransa maçında da düşündüğü As oyuncuları sahaya sürerdi.
Ama Fatih Terim bu canı ne isterse onu yapar. :)
KaF KeF
31.Mayıs.2009, 16:06
Orası ayrı işte abi..Kazım mesela eğer sakatlık olmazsa banko kadroda..:D
barahir
31.Mayıs.2009, 16:07
Mevlüt oynamıyor değil Aykut oynuyordur elbette pek takkip etmiyorum açıkçası Fransa ligini ama bana göre gereksiz bir isim. Ne kattı şu ana kadar Milli takıma da hala kadroya seçiliyor?
Oynadığı takımda sadece o gol atıyo:) dünde attı bi tane yendiler, atamasaydı düşüyolardı.. Bence onun 1-2 yılı daha var sonra çok önemli bi isim olur bence..
Avrupanın kalburüstü oyuncusu olmaya adaydır mevlüt...
El Barto
31.Mayıs.2009, 16:10
Oynadığı takımın vay haline ozaman Mevlüt gol atacak diye bekliyorlarsa. :D
LaigLeNoiR
31.Mayıs.2009, 16:39
Mustafa; Serdar Özkan mı ? :D Manyak mısın yaw...
bySilver
31.Mayıs.2009, 16:42
Toraman yok kadroda. Bir İbrahim Kaş yerine Egemen seçilebilirdi.
Cengo
31.Mayıs.2009, 16:49
Kazım gereksiz mereksiz değil.
Topla dribbling yapabilen, çok rahat adam geçen, tekniği iyi olan, fiziği ile oynayabilen, şu atıp skor değiştirebilen bir oyuncu.Performansının değişmesi sorun değil, ilk 11 için alınmadı.Kazım gibi yedek oyuncu her takıma lazım.
Alicanfmfan
31.Mayıs.2009, 16:50
Toraman , Egemen bunlar milli takıma giremez almaz yani Fatih Terim kişisel sorunları olsa gerek.
Sezon boyunca yatan Kazım kadroda yuh artık ya.
Cengo
31.Mayıs.2009, 16:52
Toraman , Egemen bunlar milli takıma giremez almaz yani Fatih Terim kişisel sorunları olsa gerek.
Sezon boyunca yatan Kazım kadroda yuh artık ya.
Yatmak nedir, bırakın şu taraftarlığı artık.Gayet güzel bir seçim.Kazım gibi skor değiştirebilecek başka yedeğin yok.
Nuri de, Caner de çok çok yetenekli oyuncular.Nuri'nin çoktan alınması lazımdı, Emre'nin çok iyi bir yedeği olacak.
BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 16:54
Mustafa; Serdar Özkan mı ? :D Manyak mısın yaw...
Ligin ikinci yarısında Kazımdan çok oynadığı için ve aklıma başka sağ kanat gelmediği için yazdım.
Gangstaa
31.Mayıs.2009, 16:57
Yatmak nedir, bırakın şu taraftarlığı artık.
Biz mi? Sen mi?
Alicanfmfan
31.Mayıs.2009, 16:58
Dinime küfreden müslüman ,olsa evet taraftarım sende taraftarsın ama gerçekleri görmüyorsun
Kazım sezon boyunca oynadı goller attı , asist yaptı degil mi ?
RaSenGan
31.Mayıs.2009, 17:02
Caner ve Nuri hariç kadro iyi.Toraman da olmalıydı ama almamış Fatih Hoca.
Cengo
31.Mayıs.2009, 17:06
Biz mi? Sen mi?
Siz.
Her oynayan oyuncu Milli Takım'a girmek zorunda değil.
Skoru değiştirecek, gereksinim olacak ise isterse 5 sene oynamasın sorun değil.
Milli Takım performasını görmeyin, sezon boyunca gol mu attı, asist mi yaptı denilerek kaçın.Topuz'un katkısı neydi, alışamadı bile takıma.
Kazım bu takımın parçası ve işe de yarıyor, bu görmezden gelseniz de Fatih Hoca görüyor ve alıyor, gayet de memnunum.
Alicanfmfan
31.Mayıs.2009, 17:07
Biz memnun degiliz , fikrimizi belirttik hemen atlayıp yorum yapan taraftarlıkla suclayan sendin
Oghuse
31.Mayıs.2009, 17:09
Kadro seçimi beğendim diyebilirim.İlk maçta da daha çok milli tecrübesi az olan oyunculara kadroda yer verecek gibi geliyor.Bilet bulursam salı gün ki maça gideceğim biletler çok çok ucuz..
Trabzonspor
31.Mayıs.2009, 17:23
Ligin ikinci yarısında Kazımdan çok oynadığı için ve aklıma başka sağ kanat gelmediği için yazdım.
Gökdeniz var golde atıyor ama almıyor onuda.Geçen hafta golde attı bu hafta ne oldu bilmiyorum.Kazım bütün sezon yattıktan sonra nasıl gelip gol atacak onuda ben anlamadım.Skor değiştirmek için oyuncu alınacaksa Al Rıdvan Dilmeni koy ileri oda Kazmın yapacağını yapar.
Fernando Gago
31.Mayıs.2009, 17:26
Toraman'ın olmaması hayret verici . . .
bySilver
31.Mayıs.2009, 17:29
Siz.
Her oynayan oyuncu Milli Takım'a girmek zorunda değil.
Skoru değiştirecek, gereksinim olacak ise isterse 5 sene oynamasın sorun değil.
Bu görüşüne katılıyorum abi.
Milli Takım performasını görmeyin, sezon boyunca gol mu attı, asist mi yaptı denilerek kaçın.Topuz'un katkısı neydi, alışamadı bile takıma.
Kazım bu takımın parçası ve işe de yarıyor, bu görmezden gelseniz de Fatih Hoca görüyor ve alıyor, gayet de memnunum.
Peki sezon boyunca en fazla 10 maç oynayan futbolcudan ne kadar performans bekleyebilirsin ki ? Maç kondisyonu bakımından ne kadar oynayabilir ki ?
El Barto
31.Mayıs.2009, 17:36
Nasreddin Hoca'nın hikayesini hepimiz biliyoruz sanırım. Ya tutarsa. ;)
Tutarsa Fatih Terim kral olur, tutmazsa posta koyar devam eder...
fmsmyrna
31.Mayıs.2009, 17:44
Şaka gibi Caner Mevlüt Nuri mi gereksiz.
nerazzuri
31.Mayıs.2009, 17:49
Katılıyorum.
Nuri Almanya'da, Mevlüt ise Fransa'da bir numara gündem. Çok çok doğru seçimler.
Toroman'ın alınmaması konusundaki isyanlara katılmamakta mümkün değil.
tosunpasa
31.Mayıs.2009, 17:50
mehmet topuz, ibrahim toraman, musa aydın, abdurrahman dereli, gökdeniz karadeniz ne zaman alınacak bu oyuncular?
I3esiktas
31.Mayıs.2009, 17:50
Dışarıdan Toraman Niye kadroya alınmadı gibi söylentiler Biterse Anca o zaman alır Fatih terim.
IcedEarth
31.Mayıs.2009, 19:50
İbrahim Toraman, Ayhan Akman, Mehmet Topuz kesinlikle bu kadroda olmalıydı. Hele ki şu stoper yokluğunda İbrahim Toraman'ı kadroya almamak trajikomik bir durum bence...
LaigLeNoiR
31.Mayıs.2009, 19:51
Kazım Fenerbahçe'de sanki hiç sonradan oyuna girmedi.
Hemen hemen her maçta sonradan da olsa oyuna girdi bu Kazım ama hangi maçı çevirdi ? Kaç gol attı ? Kaç asist yaptı ? Kaç maçı sonradan girip çevirebildi ? Bir de bunları 34 maçlık maratonda yaptı da Milli Takımda ki 2 maçta yapacak ? Çok merak ediyorum.
Nocna Mora
31.Mayıs.2009, 19:58
A Milli Takımımızın 2 Haziran'da Kayseri'de Azerbaycan'la ve 5 Haziran'da Lyon'da Fransa ile oynayacağı özel maçların aday kadrosu ve programı belli oldu.
Sezon sonu dolayısıyla mazeret bildiren oyuncuların çağrılmadığı A Milli Takım kadrosuna şu futbolcular davet edildi:
KALECİLER
1- SİNAN BOLAT --------- ROYAL STANDARD LIEGE
2- UFUK CEYLAN --------- MANİSASPOR
3- VOLKAN DEMİREL ----- FENERBAHÇE
SAVUNMA OYUNCULARI
4- GÖKHAN GÖNÜL ------ FENERBAHÇE
5- SABRİ SARIOĞLU ----- GALATASARAY A.Ş.
6- CEYHUN GÜLSELAM --- TRABZONSPOR A. Ş.
7- EREN GÜNGÖR -------- KAYSERİSPOR
8- BEKİR İRTEGÜN ------- GAZİANTEPSPOR
9- İBRAHİM KAŞ --------- GETAFE CF
10- GÖKHAN ZAN -------- BEŞİKTAŞ A. Ş.
11- HAKAN BALTA ------- GALATASARAY A.Ş.
12- İBRAHİM ÜZÜLMEZ --- BEŞİKTAŞ A.Ş.
ORTA SAHA OYUNCULARI
13- KAZIM KAZIM -------- FENERBAHÇE
14- TUNCAY ŞANLI ------- MIDDLESBROUGH FC
15- EMRE BELÖZOĞLU --- FENERBAHÇE
16- NURİ ŞAHİN --------- BORUSSIA DORTMUND
17- YUSUF ŞİMŞEK ------ BEŞİKTAŞ A. Ş.
18- MEHMET TOPAL ------ GALATASARAY A. Ş.
19- CANER ERKİN -------- CSKA MOSCOW
20- ARDA TURAN -------- GALATASARAY A.Ş.
HÜCUM OYUNCULARI
21- HALİL ALTINTOP ----- FC SCHALKE 04
22- MEVLUT ERDİNÇ ----- FC SOCHAUX
23- NİHAT KAHVECİ ------ VILLARREAL CF
24- SEMİH ŞENTÜRK ----- FENERBAHÇE
25- SERCAN YILDIRIM --- BURSASPOR
A Milli Takımımız, 31 Mayıs Pazar günü saat 17.00'de Kayseri Hilton Hotel'de toplanacak. Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, 1 Haziran Pazartesi günü saat 19.00'da Kadir Has Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Aynı gün saat 19.30'da Milli Takım, Kadir Has Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık bir antrenman yapacak.
Azerbaycan Milli Takımı Teknik Direktörü Berti Vogts 1 Haziran 2009 Pazartesi günü saat 12.30'da Kayseri Hilton Hotel'de bir basın toplantısı düzenleyecek. Azerbaycan Milli Takımı maçtan önceki son çalışmasını aynı gün saat 17.00'de tamamı medyaya açık olmak üzere Kadir Has Stadı'nda yapacak.
Kadir Has Stadı'nda 2 Haziran 2009 Salı günü oynanacak ve 20.00'de başlayacak Azerbaycan karşılaşmasını Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Mario Vlk yönetecek. Vlk'in yardımcılıklarını vatandaşları Marian Ruzbarsky ve Erik Weiss yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bülent Yıldırım.
3 Haziran Çarşamba saat 11.30'da özel bir uçakla Fransa'nın Lyon kentine hareket edecek olan Milli Takım kafilesi, burada Sofitel Bellecour Otel'de konaklayacak.
A Milli Takım, Fransa'daki ilk antrenmanını basına 30 dakika açık olarak 3 Haziran Çarşamba günü Stade de Gerland'da 19.30 (TSİ 20.30)'da yapacak. Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, 4 Haziran Perşembe günü saat 18.45'te (TSİ 19.45) Stade de Gerland'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Milli Takım ise, aynı gün saat 19.30 (TSİ 20.30)'da Tola Vologe'de Fransa maçı için son çalışmasını yapacak. Bu idmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olacak.
A Milli Takım kafilesi, Fransa ile oynanan maçın ardından 00.30'da (TSİ 01.30) özel bir uçakla Türkiye'ye dönecek.
Fransa ile 5 Haziran Cuma günü Lyon kentindeki Stade de Gerland'da oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak mücadeleyi ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek. Grafe'nin yardımcılıklarını Felix Zwayer ve Markus Hacker yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Nicolas Boillin.
halil'İn yerine batuhan
kazım'ın yerine ayhan olmalıydı bence
eXcitinG
31.Mayıs.2009, 21:23
Yine bomba bir kadro çıkmış.. Yeter artık yahu. Bir kerede hakedene forma ver. Toraman nerde? Abdurrahman yok, Sezer Badur yok, Mehmet YıLdız yok... Batuhan oynamaz iken vardı, şimdi adam takır takır goL atıyor kadro da yok..Ceyhun iki goL attı hemen kadroda. Bir kez hakedene forma ver yahu Terim..Kazım Kazım Terim in oğLu oLabiLir. ŞüpheLenmeye başLadım, birde bazı arkadaşLar savunmamış mı Kazım ı ? Yahu adam kariyerinde kaç tane maçı değiştirmişte biz onu yedekte maç değiştirecek adam oLarak tutacağız, komedi oLmayaLım..
ReziL Kadro, BaşarıLar MiLLi takım.
fmsmyrna
31.Mayıs.2009, 22:06
Bence Sivas'tan alınabilecek 2 oyuncu var Sezer ve İbrahim diğerlerine gerek yok.Bu iki isimde Emre,Topal,Nuri ve Yusuf ile rekabet halinde olur burada da tercihinde Fatih Hoca'ya saygı duyarım
deniz.91
31.Mayıs.2009, 22:33
Caner ve Kazım çok gereksiz ben kazımı unutmuştum vallahi takımında oynamaya oynamaya yerine Musa Aydını alabilirdi
PesimiSTyLa
31.Mayıs.2009, 23:50
Özellikle Nuri gereksiz yazılarını dehşetle okudum :)
Sabri yerine Abdurrahman,
İ.Kaş yerine Toroman
Kazım yerine Mehmet Topuz
olabilirdi. Diğer secimlerinde bir anormallik yok. Sinan Bolat'ın alınması iyi olmuş.
Universal
31.Mayıs.2009, 23:55
Tartışmaya gerek yok, Türkiye'de onbinlerce futbolcu var sonuçta birileri alınacak birileri alınmayacak. Dedikleriniz alınsa bu sefer bu adam niye alınmadı diyecektik. Sonuçta alınmayan oyuncular ne Messi ne Maradone ne de Pele...
matrockmamy
31.Mayıs.2009, 23:59
bodrum da tatil yaparken biraz da nihatı, toromanı izleseymiş ya... ne diim ki
Emurafu
01.Haziran.2009, 00:40
Sinan Bolat'ı azerbaycan maçında onbirde bekliyorum:),Ayrıca toraman'ın olmamasına alışın..Terim tıpkı tekke gibi onuda milli takıma almaz..Malesef kişisel sorunları milli takıma yansıtıyor..
uAburak89
01.Haziran.2009, 00:54
Sabri, İbrahim Kaş ve Kazım Kazım'ın kadroda olmaması gerekiyordu bence. Ayrıca Mehmet Topuz'un alınmaması doğru çünkü çok fazla bireysel oynuyor, milli maçlarda oynadığı dönemde izlemiştim. Takımla uyumsuz duruyordu.
BeeTLeJuiCe
01.Haziran.2009, 02:06
Aklıma geldi şimdi, bu Kazım yerine Volkan Şen de güzel giderdi :)
Universal
01.Haziran.2009, 02:08
Bu bir hazırlık maçı büyük ihtimalle son kez denemek istedi, unutmamak gerekirki bazı oyuncular sadece milli maçlarda oynuyor buda Kazım...
Addolorato
01.Haziran.2009, 02:10
Aklıma geldi şimdi, bu Kazım yerine Volkan Şen de güzel giderdi :)
Gökdeniz'de olabilirdi :0:
zemlinskis
01.Haziran.2009, 21:59
M.Topuz kesinlikle bu takımda olmalı
deniz.91
01.Haziran.2009, 22:06
M.Topuz kesinlikle bu takımda olmalı
Mehmet Topuz şuan sakat zaten ligdede son 3 maçtır falan forma giymedi gerçi hoş olsada almazdı