Log in

View Full Version : 9.0.3 Huge Database Sorunu !!!

ahuserkan
31.Mayıs.2009, 15:46
arkadaşlar fm2009 9.0.3 databesede oynuyorum.fakat oyun açılırken huge database seçemiyorum.huge database netten indirdim atılması gereken yere attım fakat olmuyor.bana bu konuda yardımcı olursanız çok çok sevinirim.belki yanlış yere attım yada yanlış dosya indirdim.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Bekq
01.Haziran.2009, 22:48
arkadaşlar fm2009 9.0.3 databesede oynuyorum.fakat oyun açılırken huge database seçemiyorum.huge database netten indirdim atılması gereken yere attım fakat olmuyor.bana bu konuda yardımcı olursanız çok çok sevinirim.belki yanlış yere attım yada yanlış dosya indirdim.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
Dosyayı tamamen silip, daha sonra yeniden indirip, Yeniden denilen yerlere atmayı deneyin.

martymcfly
02.Haziran.2009, 00:37
preferance den use skin cash i kapar daha sonra xp kullanıyorsan C:\Documents and Settings\ Kullanıcı Adı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009 içindeki cache klasörünün içini sil. gizli dosyadır kendisi vista için C:\Users\kullanıcı adı\AppData\Roaming\Sports Interactive\cache

ahuserkan
02.Haziran.2009, 14:43
saolun arkadaşlar ama olmuyor olmuyor çok sıkıldım bu işten...

Valleron
17.Haziran.2009, 22:55
ayni sorun bendede war napcaz