View Full Version : Diğer Takımların Transfer Yapmaması
clowegem
02.Haziran.2009, 23:25
Merhabalar. Ben genelde fenerbahçe ile oynuyorum. söyle bi sıkıntım var. galatasaray beşiktaş trabzonspor gibi beni zorlayabilcek takımlar en fazla 1 2 transfer yapıolar 4 sezon boyunca galatasaray toplam iki tane oyuncu almış bi taneside free transfer. Kendi adıme bu durumdan hiç hoşnut değilim çünkü oyun sıkıcı hal alıyo 4 sene sonrada karşımda ilk açtığımdaki 11 i görmek hoş değil. acaba böyle bi sorun sadece bendemi var ? görüşleriniz nelerdir?
bySilver
02.Haziran.2009, 23:27
Diğer takımlara bütçe yaratabilirsin editörden bu olayı gidermek için.. :)
sakary Ali
02.Haziran.2009, 23:33
Bende sana aynen katılıyorum çok saçma. Her takım transfer sezonunda en az 4-5 transfer yapar bütçeyide ordan burdan bulur illaki bi yerden. Bu durum çok sıkıcı katılıyorum sana
BaFraLı
02.Haziran.2009, 23:44
Apo'nunda dediği gibi ligteki diğer tkaımları eşit sayıda bütçe vererek bu durumu halledebilirsin.
MaliKaya
03.Haziran.2009, 01:52
Sana tavsiyem eger zevkli bir lig TR ligi oynamak istiyorsan oncelikle editorden Ligin popularitesini en az 18 yapman lazim.
Akabinde takimlardan verebildigin kadariya en az 15 MN € butce, 25.000'er bin kisilik stadyum ve seyirci ortalamalarini en az 50.000 (her maca tiklim tiklim olur stad:)) ve her takimin popularitesini 500-750 arasi arttir. O zaman bak bakim 4 sezonda TR Avrupa katsayilarinda 4. siaya nasil yukseliyor. Denedim tavsiye ederim :)
Trabzonspor
03.Haziran.2009, 01:56
Mali ben o deiklerini yapmadanda 4-5 sezon sora TR'yi avrupada 4.sıraya yükselttim :D
ibrahim musaoglu
03.Haziran.2009, 12:25
Güzel fikir ben de yapıcam :D
Atletico Fan
11.Haziran.2009, 17:53
paraları mı alsınlar :D
Hatred
11.Haziran.2009, 19:48
Nedense yıllardır FM serisinde Türkiye ligi hak ettiği yeri aldığını düşünmüyorum.Gerçek hatta baktığımızdan Avrupann ilk 5-6 ligi içinde olduğumuz söyleniyor ama oyuna bu yansımıyor...
Lim10
12.Haziran.2009, 08:13
Kesinlikle doğru bi noktaya değinmişsin dostum.Gerek takımlarımızın, gerekse oyuncularımızın potansiyelleri ele alındığında ligimize ne kadar haksızlık edildiği aşikar bi durum.Ben bu konuda çok dertliyim:)Özellikle bi FB taraftarı olarak ilk değinmek istediğim konu bütçe. Fenerbahçe gibi bi takıma sezon başı 11-15M $ arasında bütçe ön görüyorlar.Ya Fm nin saçmalığına bakarmısınız?Kendin yazmışsın Güiza'nın tarihine Mallorcadan FB ye transfer bedeli 21M$ die:DKaldıki sadece Güizaya ödenen miktar bu.Bence en az FB nin bütçesi 20-25 M$ arası olmalıydı die düşünüyorum.Tabiki bu durum dier tüm Türk takımları içinde geçerli.Aynı şekilde oyuncu potansiyelleri.Bu durum beni acaip rahatsız edio.O kadar çok örnek verebilirimki bu konuda, kıyaslayabileceğimiz bi çok oyuncu var TR ve avrupa liglerinde.Mesela Shakhtar'daki Hübschman.Çıplak gözle izleyen oldumu bilmiyorum.09da deil ama bundan önceki senelerde 06-07-08.. özellikle ilk çıktığı 06 da adam resmen çakma Ferdinand'dı ya:DBi izledim ohoo alakası yok.Gözlemci abartmışta abartmış.Ajax'taki Emmanuelsen...Özelliklere bakıldığında tam bir sol bek.Ama vasattan öte değil izlediğinizde.Yobo...Çoğu kez adamı ilk 11de göremiyorum evertonda fakat öle bi fiziksel profil var ki:DAynı durum bize gelince geçen yıl avrupada yılın en iyi 4. beki seçilen gökhan gönülün ben şahsen profilini yetersiz buldum.En az bi evranın sağ bek hali olmalıydı:)Aynı şekilde arda, mehmet topal, volkan demirel, egemen korkmaz daha iyi olabilirlerdi.Hemen her oyunumda farklı liglerde açtığım, Şamp Liginde nadir olsada UEFAda çeyrek finale, yarı finale kadar avrupanın küçük liglerinden takımlar bi çok kez gelebiliyo.Türk takımlarını görmek neredeyse mucize.Dünyanın herşeyinde , bi çok şeyde olduğu gibi bunda da bize karşı kasıtlı bi çifte standart uygulandığını düşünmek, hayal gücümüzle cebelleşmek anlamına gelmio şahsen:DGece gece duygusala bağladık:DBol gollü Fmler...
Dinozzo21
23.Haziran.2009, 14:21
9.0.3 patchinde özellikle türk takımlarına cok az bütçe veriyor fener 5 milyon euro falan veriyor gercekte bu kadar mı sırf topuzla özere ne kadar verdi fener ,çok mantıksız yapmışlar bu gidişle editörde oynamaya gidebilirim bende...