Log in

View Full Version : LAN Üzerinden PC ler Bir Birini Görmüyor

fyagiz
04.Haziran.2009, 02:33
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımla aynı internete bağlı olarak FM oynayalım dedik. Ancak ikiside birbirini görmüyor. PC ler LAN üzerinde bağlı buna eminimiz. İkiside aynı kablosuz ağ'ya bağlı. Biri Vista, diğeri Xp. Acaba sorun nerede olabilir? Ayarlardan "Sunucu Olarak Çalış" diyoruz. Şimdiden teşekkürler.

Since-1907
04.Haziran.2009, 02:38
Hamachiden mi deniyorsunuz yoksa normal ip den mi ?

fyagiz
04.Haziran.2009, 02:41
Normal ip. Zaten bilgisayarlar LAN üzerinden bağlı diye hamachi yüklemedik.

Since-1907
04.Haziran.2009, 02:43
Güvenlik durumu > Özel Durumlarda ki Football Manager 2009 işaretli değilse işaretleyip öyle girmeye çalışın ( Oyunu kuran kişi işaretlisin. )

fyagiz
04.Haziran.2009, 02:46
Güvenlik durumu > Özel Durumlarda ki Football Manager 2009 işaretli değilse işaretleyip öyle girmeye çalışın ( Oyunu kuran kişi işaretlisin. )
İşaretli hocam.:icon_confused: Hatta Anti-Virüs programları dahi devre dışı.

Since-1907
04.Haziran.2009, 02:48
2 nizinde işaretliyse , gelişmiş sekmesinde neler işaretli ve ya değil yazarmısın ? Ayrıca versiyonlar fln aynı değil mi ?

fyagiz
04.Haziran.2009, 02:50
Evet, versiyonlar 9.03 DB lerde 9.03 Offical. Gelişmiş sekmesinde Yerel Ağ Bağlantısı ve Yerel Ağ Bağlantısı 2 işaretli.

fyagiz
04.Haziran.2009, 10:35
-Sorun Çözülmüştür-
| Yapılan işlemler hamachi kurulup, Xp olan bilgisayarın Vista yüklü bilgisayara bağlanmasıdır. Hamachi yüklenmesede ilk Xp yi Vista'ya bağlamayı deneseydim yine olacağını düşünüyorum. Vista nasıl olduysa engellemiş bir şekilde. Tek sorun Vista olan bilgisayar daha iyi özelliklere sahipti. Neyse, sağlık olsun. Başlığın kilitlenmesini talep ediyorum. |

rdvn86
18.Temmuz.2009, 05:09
ÖNEMLİ BİR PROBLEMİM VAR HEMEN EDEBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM yine bu ağ bağlantısı ile ilgili..
ARKADAŞIMLA ONLİne FM OYNUYORUZ,İKİMİZDE DE 9.0.3 SÜRÜMÜ VAR OYUNA DA BAĞLANTIK FAKAT ÇIKTIKTAN SONRA OYUNA GİRDİĞİMDE ARKADAŞIM OYUNA DEVAM EDEMİYOR İKİ KULLANICI BAĞLI GÖZÜKÜYOR AMA O AKTİF DEĞİL PROBLEM NEDİR SİZCE?
SAYGILARIMLA...

Since-1907
18.Temmuz.2009, 05:24
Sen kontrolü almış olabilirsin ya da başkası oyuna girmiştir.Diğer bir ihtimalde bazen böyle olabiliyor biraz bekledikten sonra bağlı değil yazısı gelir.